Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Howkeddlee #56439 üzenetére
gyári visszaállitás sem segit?
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
3 óra kijelző idő és 30% on voltam délután fél 3-kor!
éjfélkor szedtem le a töltőrőlaz Olasz független gyári lolli van rajta elötte full wipe korrekt sebessége van!
-
Don't Panic
senior tag
ezt miért nem tudom leszedni? valaki dobna egy linket ahonnan le is lehet szedni köszi előre is!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic #56383 üzenetére
ez a google edition nekem nagyon nem jön be a kamera nagyon alulteljesit a gyárihoz képest , borzalmasanrossz
-
Don't Panic
senior tag
annyira nem jön be a Google féle droid valaki ajánlana XDA-+rol jó romot
-
Don't Panic
senior tag
JFLTE-GPE 5.0.1 rom nál a material dark menüt hogyan tudom beállitani
rompakolás altt nem volt nálam ilyen opció. esetleg ez kerrnelfüggő?
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
válasz
fermacht1994 #50688 üzenetére
de
-
Don't Panic
senior tag
válasz
fermacht1994 #49595 üzenetére
necsigázz
! nagyon várós részemről remélem hó elején megkapják a függetlenek,
-
Don't Panic
senior tag
válasz
sebijani1982 #49260 üzenetére
nekem volt már h belement egy kis zsepi darab fogvájóval szépen köjött 1próbát megér.
-
Don't Panic
senior tag
én hétfőn vettem át! az enyém egy Refurbished darab lehetett mert a csomagolása elég gyűrött volt és ki volt nyitva és erre rá volt egy samus zárjegy vagy valami szekurcsi matrica mind1 nem hápogtam tovább a trémobilba de mondtam a kis csajnak h ez kibaszott gáz!
Ennek ellenére maga a töltő és az aksi is új volt! egy kicsit hozott üzemidőben egy 24 órát ment 3-ra kijelző idő estére wifi+mobilnet kilőve de a hálózaton fent volt. napköznem folyamat wi-fi és mobilnet ha úton voltam.
made in Korea az aksi4 ropit megért maga a töltő szép 3led állás piros . sárga és zöld.
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
válasz
kertimedve #45690 üzenetére
nézd meg az akkumulátort ha púpos akkor az a baj!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
kalapacsolok #44149 üzenetére
ha nem tudnak hívni és be vagyok kapcsolva is átjátszóállomás szarakodása miatt lehet , de hála ég nem tapasztaltam ilyet vagy csak nagyon minimális esetben
-
Don't Panic
senior tag
válasz
kalapacsolok #44122 üzenetére
szeritem Telenyor én már 4 hónapja harcolok velük. ma kaptam új sim -et u olyan szar a mobilnet, amúgy van hogy egyből kapcsol hívásnál van h 30 mp -et is kell várnom mire kicseng.
szerintük minden fasza -
Don't Panic
senior tag
válasz
raziel01 #43866 üzenetére
ürülök neki csak a legtöbb toktól összekarcolódik a teló én annó csak invisible shield et tettem fel untig elég volt én is vigyázok rá de ejtettem már le nem 1szer, legariztattam (nem emiatt) szó nélkül cserélték a kijelzőt, közelség szenzort és kaptam aji fóliát is.
az 1000 ft os Ebay es toktól sokat nem kell várni
-
Don't Panic
senior tag
a toktól nagyobb lesz és rondább minden telefon.
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
Hello!
Rendeltem egy ilyen hátlapot , nos nagyon jó , tök más érzés kézben tartva kicsit minőségibbnek tűnik az egesz telefon sokat dobott rajta.
-
Don't Panic
senior tag
srácok , kingoo val rootoltam , kellett csinálnom egy gyári viaszát, ugye most már nem rootolt a telóm ezt ellenőriztem is
ennek ellenére ha OTAN. rámegyek a frissítés keresésére ezt írja ki
ez egy módosított eszköz. Szoftver frissítés nem elérhető.ha kijön a Lolli akkor fog frissiteni otan?
ha nem, marad a costum rom
-
Don't Panic
senior tag
még annyit , hogy a fiókok fiókok hozzáadása kiválasztom , hogy Tumblr és nem adja hozzá
-
Don't Panic
senior tag
nekem összefosta magát a kingoo root tól a teló , gyári vissza és patent lett , de azóta a fejlesztő beállításokban, ha állítom áttünési animációkat 0. ,0,5, 1, 1,5 stb... akkor csak a restart után áll be a választott értékre , ezt már másnál is olvastam , hogy valamiért igy működik nekem eddig jó volt. Csak érdekesség kép mondom.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
migabi24 #41498 üzenetére
úristen EASY oké igazad van! nem mondtam h nem! hiszek neked oké, csak szerintem ez 1 Faxság akkor is hiába biztos nem vettem észre annó tüzetesen átolvastam átnéztem mindent a telefonról amikor megvettem ennek nyomát sem láttam(holott keresetem ezt e jelenséget is) aztán jött egy frissítés és azóta ilyen, igen olvastam, h volt , h javítottak rajta némileg aztán megint visszajött.
ha már itt tartunk akkor a FLAC zenék is ugárlnak pattognak a zenék a gyári zenelejátszóban valamint nem is mutatja mennyi van még a számból áll pl 3:19 és ennyi.
-
Don't Panic
senior tag
hála ég nálam egy gyári vissza orvosolta ezt! szegény barinőmnek az s3 asa tolja ezt 4.4.4 LS van rajta de hiába az sem tökéletes majd teszek neki egy újabb verziót már kijött!
Én is romolnám a sajátomat de a buta gari miatt nem merem bár most gariztattam le de még igy is van rá!
egyenlőre azért élhető ebben a formában lekopogom! bár az S3- a LS rommal lealázza az s4 gyári romját! sebességben és smooth ságban -
Don't Panic
senior tag
válasz
kecsetihunor #41321 üzenetére
nekem is ujra indult de nyomtam egy gyári vissza állítást és azóta makulátlan!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Runner_fxr #41284 üzenetére
mind2 nagyon klassz telefon
fel kell sorakoztatni pro és kontra érveket és a saját igényeidet valamit meg kéne nézned élőben és ki is kéne próbálnod őket.
én megvagyok elégedve a telóval és ezzel a gyári rommal is elég smooth! de egy costum rom-tól....
-
Don't Panic
senior tag
válasz
torreador22 #41181 üzenetére
nekem ma jött a szervizes! pénteken szóltam és mondtam h a hétfő kedd nem jó és ma jött... sajnálom h neked ilyen FosSzájizzel kellett most ezt megélned
kiderül nyilván jobb nem lesz! -
Don't Panic
senior tag
Hello!
Személyes tapasztalatomat osztanám meg a Samsung assistance- szolgáltatással kapcsolatban!(1-év teljes+1 évkorlátozott +2hó garim van, amikor megvettem 2013.09.X.-reggeltem a My Samu oldalon)
gyors , precíz , jó kommunikáció, jellemzi. Egy kijelző cserét kaptam és új közelség szenzort! (holott elég lett volna csak a kijelző csere) a "króm kopása miatt"! szóval le a kalappal!
(aji fóliát is kaptam)
UI:csak ajánlani tudom semmi Knoxot nem néztek imei stimm és már ment a móka!
az egész nem vett 15 percnél több időt igénybe. -
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Csehlala #40747 üzenetére
nekem is ezt csinálja már fél éve ujra raktam és u olyan szar.!
más! mostanában random leállnak dolgok ujra indul magától a telefonn kb 2 hete lett legyalulva és ujra feltéve a gyári független rom mert a telóm is független! Másnál is vannak ilyenek? esetleg bezvarhat az SD kártyát használtam egy egy s3 as teló root és costume rom felpakolására aztán vissza tettem a sajátomba de azokat a motyókat leszedtem róla.
meg olyat is csinál h a status bar működik de a kijelző többi része nem reagál
megnyomom a bekapcs gombot és aztán már megint érzékel mindent mintha misem történt volna.
-semmi sem zabál a háttérben , nincs fölös cucc ami bezavarhatna , jó az aksi értéke stb...
előre is köszi
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok NG8-as 4.4.2 - FLAC - ban pattognak a zenék ugrik , már más is írta ez meddig lesz így ? van hozzá valami fix?
köszi
-
Don't Panic
senior tag
sosem értettem ezt a tokozást... annó is CSAK invisible shield-et tettem a touchomra de már volt pár zászlós hajó telóm és a tok csak elbassza meg nem is esztétikus. SZVSZ!
-
Don't Panic
senior tag
Hi , a paly ből le lehet szedni az android-L keyboardot , kicsit letisztultabb mint a gyàri samus neken tetszik.
-
Don't Panic
senior tag
-
Don't Panic
senior tag
sziasztok 4.4.2 alatt van egy új gyári smile készlet , nos én használom a Hangouts-ot és ott is van saját emó készlet , a lényeg h hiába látom a Hangouts-os emó készletet ha elküldöm a párbeszédben a gyári fos jelenik meg. Erre megoldás?
előre is köszi.
-
Don't Panic
senior tag
Sziasztok tegnap előrendeltem ezt a kis csöppséget kíváncsi leszek , várom már nagyon
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Vikooo #33151 üzenetére
ChatON
ChocoEUKor
CoolEUKor
Dropbox
Googlekeresés
Google play
G.Play könyvek
G. Play Újságos
G.Play Zene
Google+
Group Play
Hangouts
Knox
RoseEUkor
Sforditó
S health
Samu apps
Samu books
samu calendar
samu Cloud data realy (quota)
sam. Contact syncAdapter
Samu games
samu link
Samu WatchON
Samsung Sans.
Sztorialbum
szotro widget
TalkBACK
TripaAdvisor
Utazas
yahoo finance + news.
VÉGE.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest