- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salgocomp
senior tag
válasz
bjergerking #57728 üzenetére
Passzolom, nem úgy van, hogy leszeded a romot, odinnal felrakod azt csókolom ? Mondjuk most megállítottam, mert 8 órát írt a letöltésre..
-
3800+
őstag
válasz
bjergerking #57199 üzenetére
Mar otthon van csak a heten nyaralok ugyhogy varnia kell ram
Ahogy latom tobbfele modellszamu S4 is letezik, ugyhogy majd az elso ismerkedes utan biztos kerni fogok egy kis segitseget a rootolashoz.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
bjergerking #56916 üzenetére
Köszönöm szépen. Nehezen jöttem volna rá magamtól.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
bjergerking #56899 üzenetére
Szia Köszi.
Tiltottam már pár progit amit tudom, hogy nem fogok használni.
Egyenlőre nem rakok fel semmilyen launchert, próbálgatom így.
Viszont az feltünt, hogy nem ajánlja fel üzenet írás közben a szavakat amiket már "megtanult".
S3-on volt ilyen lehetősèg, de lollin nem találom, hogy hol lehetne bekapcsolni.
Nem tudod esetleg, vagy nincs is ilyen lehetősèg?
Azt viszont nem èrtem, hogy mièrt maradt ki belőle az fm rádió, mikor s3ban benne volt.
Mindegy nem mintha olyan sokat használtam volna eddig, de nem gondoltam volna h visszafele fejlődünk. -
balintka
addikt
válasz
bjergerking #56905 üzenetére
Én is letiltogattam ezeket, fb, messenger marad nálam is. Átállítom ezt a 2 opciót is. Valóban ezek közül egyik se fog hiányozni...
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking #56902 üzenetére
Köszi! Nőtt így az akksi üzemidőd?
-
awakening87
aktív tag
válasz
5.0.1 alatti biztonságosan tiltható/törölhető felesleges alkalmazások listája: [link]
-
balintka
addikt
válasz
Be tudnád tenni azt a képet?
Mire jó ez a 2 beállítás?
-
sayCet
aktív tag
válasz
bjergerking #56784 üzenetére
-
Keem1
veterán
válasz
Ez melyik launcher?
-
törölt tag
válasz
-
balintka
addikt
válasz
bjergerking #55986 üzenetére
Nálam a 2-2,5 óra kijelzőidő megvolt KK alatt kb. 3 nap (azaz olyan 70-75 óra) készenlét mellett is. Most Lollipop alatt ugyanennyi készenlét mellé 3 óra kijelző jut.
-
Pietrosz
addikt
válasz
bjergerking #55988 üzenetére
Egyszerre csak pár dolgot, és utána napokig ajánlott tesztelni, különben ha valami mégsem ok sose jössz rá mi okozza.
Én most ezzel szórakozok, ezt is érdemes megnézni: [GUIDE] 0% [0.0%/h] Idle Battery Drain on Stock ROM (XPosed & Amplify Required!) -
migabi24
nagyúr
válasz
bjergerking #55986 üzenetére
Nálam nem tiltva vannak a felesleges dolgok hanem törölve, totál kicsontoztam majdnem stock droid szintre, knox is mindenestől + csináltam egy scriptet magamnak ami kilövi a swappot, android loggert, rakás debug, trace, log figyelőt
ez alapján kezdtem
-
Vaze
őstag
válasz
bjergerking #55901 üzenetére
Koszi a tippet,tiltottam,remelem nem jonn elo ujbol
Koszonom -
matkesz20
tag
válasz
bjergerking #55870 üzenetére
én is ugyanezt csináltam, csak még gravity box és wanamot használok
, reméljük hamarosan jön az 5.1
-
palee69
senior tag
válasz
Knox maradt 0x0 ?
-
koszegii
tag
válasz
Szia!Küldtem PÜ-t.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #55746 üzenetére
Béta verzió 5.0-ból tehát a "fantasztikus"-tól messze áll. Írd majd meg mikor vissza tetted stock romot.
-
basti2
csendes tag
válasz
bjergerking #55746 üzenetére
Melyik ROM?
Amugy ODIN-al egy lepesbol telepitheto jofajta recovery meg vmi custom ROM?
Knox nem erdekel. -
Gedeon31
addikt
válasz
bjergerking #55663 üzenetére
Elhagytam a Facebook sz@rokat csak az aksit merítik ,ha muszáj a böngészőből használom.
Először nekem sem tettszett a fehér háttér meg az ikonok. Sőt sokadjára sem ,de sikerült hozzá szokni. Furcsa lenne újból a fekete.
mate3553 még mindig nem kaptam arra választ mik a hátrányai
nem tőled várom ,hanem akik ezt terjesztik.
-
Lefty
addikt
válasz
bjergerking #55580 üzenetére
ugyanilyen kerek meg stb., az S4 lolli billentyuzet mar nem azert.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
bjergerking #55587 üzenetére
Most a felvett videó hangminőségére vagyok kíváncsi. 9506 4.4 alatt torzít a hang. Nem megy a túlvezérlés ellen kidolgozott védelem. Vagy csak szimplán nem jó a snapi800 hoz ez a mikrofon. Ilyenkor pc én is élvezhetetlen.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #55580 üzenetére
Touchwiz helyett más launchert használsz pl.
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55571 üzenetére
A fájlok (.apk és .so) helyes jogai: 644, csoport és tulajdonos: root (0-ás userid)
Mielőtt barkácsoltam volna ezzel, átneveztem a régi /system/app/SamsungIME.apk -t és /system/app/SamsungIME.odex -et valami másra, valamint a /system/lib/libswiftkeysdk-java.so -t is.
Ez az S6 billentyűzet odex-mentesített (de-odexed) apk formájában van, szóval zavarhatja, ha ott van az .apk mellett az .odex fájl.
Ha így sem megy, akkor passzolom, az adb megmondja, hogy miért nem ette meg a rendszer az adott apk-t.Szerkesztés: faja, hogy megy, képernyőmentést kérek
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55569 üzenetére
Biztos, ami biztos, tedd még fel a Hacker's Keyboard-ot, én az előbb gyári billentyűzet nélkül maradtam
de szerencsére visszaváltott a Hacker's-re, a Play-ről letöltheted: [link]
Igazad van, nem mondtam, hogy milyen terminál, igazából bármelyik megfelel, én a sima Terminal Emulator-t használom, a Play-ről letölheted: [link]
Ezzel az app-pal pedig nagyon könnyen lehet váltani a billentyűzetek között, szintén a Play-ről letöltheted: [link] -
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55567 üzenetére
Amit szeretném, hogy megnézzetek a swap memóriával kapcsolatban, azokat a parancsokat a terminálban kell futtatni.
Vagy ha működik az adb kapcsolat a telefon és a gép között, akkor egy adb shell paranccsal megjelenő shell-ben is lehet.Miután felraktad a Total Commandert, a Total Commander beállításainál bepipálod, hogy root jogok használata mindenhol.
Utána minden olyan műveletnél, amit sima felhasználóként nem tud elvégezni, jönni fog a SuperSU-s értesítés és kérni fogja a root jogot. -
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55565 üzenetére
Semmit; a /system Android alatt mindig csak-olvasható állapotban van felcsatolva, ha módosítani akarsz valamit, akkor újra kell csatolni írható-olvashatóra.
Így igaz, a 777 az írás+olvasás+futtatás a tulajdonosnak, a csoportnak és mindenki másnak is.
De ha valami írásvédett, hiába 777 a jog, ha magára az eszközre nem lehet írni.Ha már Lollin vagy és rootod is van, légyszíves nézd meg a swap memóriát Lolli alatt, meg hogy a swap kikapcsolásával felgyorsul-e a rendszer: #55540
Köszönöm! -
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55561 üzenetére
Na várj; ahhoz, hogy írhass a /system-be mindenképpen kell a root.
Nálam van root és amikor a /system-en pl. létre akarok hozni egy könyvtárat vagy átmásolni egy fájlt a Total Commanderrel, akkor átmásolja kérdezés nélkül.
A root-ot én ez alapján csináltam 9505-ön, a Towelroot-os módszerrel, 0x0
#46251 -
törölt tag
válasz
bjergerking #55556 üzenetére
S6 billentyűzet loli alatt ugyanolyan mint s4-en nem?
-
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55556 üzenetére
Igen, miután felraktad a Total Commandert, a beállításainál bepipálod, hogy root jogok használata mindenhol.
Elvileg zip-et kitömöríteni közvetlenül nem lehet a /system-re, ha csak-olvashatóra van felcsatolva, de ha előtte kitömöríted egy üres könyvtárba és azt másolod a /system-re, úgy már jó lesz.
Hol van ez az S6-os billentyűzet? Megéri feltenni?#55554: szerintem ez már a Lollipop lesz, ha rámész, kiírja, hogy 5.0.1-es frissítés, mivel jár, stb..
Amíg nincsenek megoldva a sebességproblémák/0x0 root/xposed/bugok, addig marad a KitKat. -
awakening87
aktív tag
válasz
bjergerking #55550 üzenetére
Persze, a /system alapértelmezésben csak-olvasható módon van felcsatolva. Ahhoz, hogy írhass rá, újra kell csatolnod írható-olvasható módra.
Újracsatolás írható-olvashatóra: busybox mount -o remount,rw /system
Újracsatolás csak-olvashatóra: busybox mount -o remount,ro /system
A fentieket rootként kell kiadni a terminálban vagy shellben. Busybox is kell hozzá, mivel a gyári mount parancsot a toolbox szolgáltatja és nem ismeri a fenti kapcsolókat.
De ha pl. a Total Commander-rel dolgozol a /system -en, megkérdezi, hogy újracsatolja-e a művelet erejéig a /system -et írható-olvashatóra. -
törölt tag
válasz
bjergerking #55546 üzenetére
Van.
-
sayCet
aktív tag
válasz
bjergerking #54746 üzenetére
4.4.2 06-on száguld az AppSwitcher. A Lolli szar bugos. Thats the problem.
-
migabi24
nagyúr
válasz
bjergerking #54589 üzenetére
Nem csak te szívsz vele, globális gondok vannak
-
bb.bocs
őstag
válasz
bjergerking #54116 üzenetére
nekem is van ilyen problémám, decsak ha kevés a jelerősség.de elég zavaró mert kk alatt ez pl gond nélkül ment
-
norrberth
addikt
válasz
bjergerking #54116 üzenetére
wifi-speciális-keresés eng. mindig ( pipa ki )
wifi készenléti módban ( Soha.)wifi speciális beállításaiban kikapcsolni nem csak a keresés engedélyezése mindig, hanem a hálózati értesítés és a passpoint opciókat is.
-
bjergerking
tag
válasz
bjergerking #54107 üzenetére
Még a tegnapi problémához kapcsolódóan rájöttem, hogy mi okozza ezt. A wifi folyamatosan eldobja a jelet majd visszakapcsolódik úgy fél percenként, ezzel mit lehet csinálni? Az intelligens hálózatváltás ki van kapcsolva, másik telón működik rendesen, factory reset már volt, azután sem lett jó :S
-
szucsinka
őstag
válasz
bjergerking #53537 üzenetére
én edzett üveggel használom annyi hogy meg kell szokni a home gombot hogy beljebb leesz mert ez vastagabb mint a folia
de 100szor jobb.3honapja van rajta sehol egy karc. -
Z10N
veterán
válasz
bjergerking #53534 üzenetére
Erdemes. Mondjuk en mar 10 eve ebayzek. S4-hez is mindent onnan vettem, illetve a "kinai ebay"-rol. Toredek aron, nem azt mondom, hogy minden top minoseg, de ha talalsz egy jo beszallitot akkor meg a postat is meg tudjatok beszelni okosban. Amugy az edzett uveggel vigyazni kell mert gyakran hamisitjak. Vannak tesztek is.
-
Z10N
veterán
válasz
bjergerking #53530 üzenetére
Ez nem eppen az amit mondott az ebay-rol otod aron
Amugy az a vicces, hogy mindenki onnan rendeli, ami pedig Kinabol jon. Azon az aron pedig mar kinai webshopnak is van haszna ingyen postaval is. Itthon es EU-ban meg irtozatos haszonnal eladjak. Multkor peldaul TPU tokot vettem, 2db felett az egyik $0,6 helyett $0,4 volt. Azaz $1 a ketto ingyen postaval. Itthon meg 500HUF "akciosan", de ezt konkretan 1000-ert arultak
-
raziel01
veterán
válasz
bjergerking #53526 üzenetére
Vegyél rá edzett üveget. Tempered glass. Ebay-en 600 Ft-tól kezdődnek.
Nekem is van. Fasza. Olyan a tapintása mint a telefon üvegének. -
Sokee
aktív tag
válasz
bjergerking #53523 üzenetére
Összekarcolódna... Hajszálkarcok biztos keletkeznének rajta, én is fólia nèlkül használtam az előző kijelzővel és karcos lett de mióta cseréltettem kijelzőt csak fóliával használom.
-
Valken
tag
válasz
bjergerking #53428 üzenetére
Ezzel én is kiegyeznék...
Én nem kapcsolom át 2G-re. 4G megy, amikor nem vagyok otthon és WiFi, amikor igen, de ez nem hinném, hogy ennyit számítana. Inkább az aksira gyanakszom... Lassan két éves lesz a telefon, lehet, hogy már elfáradt.
Ui.: i9505.
Ha találnék valami egyszerűbb megoldást, amivel mondjuk az értesítési sávon kapcsolgathatom 2G/3G/4G között, mint CM alatt, akkor lehet, hogy én is így tennék, de kedvem nincs a menübe lépkedni állandóan.
-
Zorro(hun)
tag
válasz
bjergerking #53422 üzenetére
Stock recovery-nél csak wipe cache és/vagy Wipe data/Factory reset opció van. Ezt tehát a recovery-ből lehet elérni.Utóbbi minden beállítást és appot töröl és a gyári beállítást hozza vissza. (software reset tulajdonképpen)
(bjergerking leírta a menetét is) -
kalolaci
senior tag
válasz
bjergerking #53422 üzenetére
Nem tudom, egyik haverom csinálta. Nem tudom mi a factory reset, csak használom az S4-et egy ideje, de sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz.
-
zoltan6
addikt
válasz
bjergerking #53401 üzenetére
én sem értem ezt az sd kártya mizéria dolgot,filmeknek,zenéknek,fényképeknek vettem a telefonhoz az sd kártyát,bőven ellátja a feladatát,s3-nál is erre használtam.én sem értem mit kellene még írni rá,ami nem megy.
-
válasz
bjergerking #53377 üzenetére
Szerintem a 10% körüli érték rendben van, nekem átlagosan 11-14% között szokott mozogni KK alatt.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Nekem is jobban merül, mióta lecseréltettem a kitkat-et. De várok még vele, hátha jobb lesz.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Nálam is jobban merült telepítés után. Mostmár kezd beállni. Várj vele úgy 2 napot utána frankó lesz.
-
válasz
bjergerking #53350 üzenetére
Igen, nagyon valószínű, hogy elérte a kritikus hőmérsékletet, és ez aktiválta az önmegsemmisítőt, szal ne tervezz vele hosszútávra
-
akaresz
csendes tag
válasz
bjergerking #53341 üzenetére
Köszi, többet is próbáltam, egyiken sem ment
-
válasz
Na, a lényeg, hogy megoldottad.
A melegedés lehetett azért, mert a töltésvezérlés - amennyire tudom - kernelszinten történik, és ha éppen semmi nem volt a telódon, mert az odin letakarított mindent, akkor nem volt semmi, ami szabályozta volna. -
seger
addikt
válasz
Arra figyelj hogy mindig CSAK ALAPLAPI USB-n odinozz!
-
válasz
bjergerking #53328 üzenetére
Rotold vissza pittel.
De viccen kívül, próbáltad négyfájlossal? Itt [link] leírnak néhány lehetőséget a hibajavításra.
Szerintem azért első körben próbáld a szokásost ( tudod, másik adatkábel, alaplapi USB port, Kies letiltva, esetleg másik gépen, ha van rá lehetőséged). -
tecsa74
aktív tag
válasz
bjergerking #52588 üzenetére
Az összefoglalóban olvastam ezt:
"Tapasztalt hibák:
- a készüléken lévő gyári fólia alatt elszíneződhet a készülék: [link]
- a bekapcsoló gomb lötyöghet, esetleg túlságosan bent helyezkedik el --> nehézkes megnyomni
- a headset csatlakozója körül a keret hibás/sérült"Hát akkor remélem nem arról a hibáról ír.
Ha igen,akkor cseréltetemKöszi,hogy megnézted!
-
Gabesz77
senior tag
válasz
bjergerking #52469 üzenetére
Erre kíváncsi lennék, írj légy szíves, ha kipróbáltad.
-
zoltan6
addikt
válasz
bjergerking #51570 üzenetére
nekem nem talált új frissítést a telefon,cseh loli i9506.
-
senzaj
senior tag
válasz
bjergerking #51560 üzenetére
Nekem az időjárás widget majdnem mindig fekete volt, ezért nem használom...
-
b.regius
tag
válasz
bjergerking #51234 üzenetére
Neked is köszi,nem tudnám megcsinálni.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #51159 üzenetére
-
Keem1
veterán
válasz
bjergerking #51057 üzenetére
Android op rendszer ébren maradását megírnád? Nálam órában mérhető, másnak meg pár percben...
-
Valken
tag
válasz
bjergerking #51032 üzenetére
Még 4.4.2-n csináltam egy FR-t, utána felraktam a Lollit (bár jópár failt dobott az odin, mert valami gond van a gépemmel, de egy másikon megcsináltam). Miután felkerült az 5.0.1, utána is nyomtam egy FR-t és tegnap kettőt + wipe cache partitiont is.
Semmit sem tiltottam le, semmit sem állítottam el, csak felraktam pár programot, amit használok.
Szinte biztos, hogy az aksi gyenge üzemideje összhangban van a melegedéssel, de 4.4.2 alatt ilyen gondom nem volt.
-
Valken
tag
válasz
bjergerking #51030 üzenetére
Az energiatakarékos mód nem aktív, de ennek ellenére be van pipálva a CPU-teljesítmény.
Arra tippelek, hogy valami program beragadt és pörgeti a telefont, de mivel ugyanazokat használom 5.0.1 alatt is, amiket 4.4.2 alatt használtam, így nincs ötletem, hogy miért melegszik a telefon és miért merül ilyen gyorsan.
-
norrberth
addikt
válasz
bjergerking #50732 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
bjergerking #50724 üzenetére
Ennyire azért ne szaladjunk már előre! Még a LP sem érkezett meg, nem ám a következő variánsa...
-
Don't Panic
senior tag
-
zzola
titán
válasz
bjergerking #50586 üzenetére
Ha mindent megkapna mindenki, akkor ki venne S6-ot?
-
Zsolaf
addikt
válasz
bjergerking #50586 üzenetére
Lalipoppal ez jött nem?
-
Zsolaf
addikt
válasz
bjergerking #50576 üzenetére
Majd az EDGE-nek könnyebben törik a kijelzője, a lekerekítés miatt.
-
válasz
bjergerking #50486 üzenetére
Szia! Próbáld meg innen:[link]
Én itt a legelsőt próbáltam, elindult a letöltés, de megszakítottam,( 9505-m van, csak kipróbáltam, működik-e a link ). .zip formátumban van, sztem négyfájlos, legalábbis a leírásból azt vettem ki. Ha felment, és működik minden, van hálózat, akkor tehetsz rá másikat, akár a kazah romot is. -
Dj.Mike
senior tag
válasz
Sammobilen többnyire 1 fájlos romokat találtam. Egyébként ha nem sajnálod rá a pénzt és nem akarsz kínlódni akkor javaslom még Samsung szervízt valami 3000 forintért raknak fel romot. Az legalább tuti jó. Csakmert a neten amiket találtam volna 4 fájlosakat oda meg azt írta oldal hogy not found.
-
Keem1
veterán
válasz
Sorry, látom I9500 kell
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50480 üzenetére
Tölts le 4 fájlos romot azzal valószínű már jó lesz. Re partitiont be kell pipálni.
-
trobi28
addikt
válasz
bjergerking #50480 üzenetére
Ott modem probléma lesz. Nem tudja felülírni az L modemet, és ez miatt nem ismeri fel a simedet ha vissza térsz KK-re.
Nem tudom mennyire járható út, hogy ketöltessz hozzá egy KK modemet, és felrakod. Nézz utána XDA-n. -
törölt tag
válasz
bjergerking #50477 üzenetére
Hát sajnos passz. Tuti független? Odint melyiket használtad sammobilról?
-
madkiller
őstag
válasz
bjergerking #50393 üzenetére
Én mindig 3.09el pakolok romot, a sammobile a 3.10et az i-9500hoz írta.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50398 üzenetére
Valószínű ha nem megfelelően megy fel a rom akkor lehetnek apró hibák szerintem. Meg eleve nem kéne neki 15perc mire bebootol. Max 5perc után mennie kell. Ha 5 percen túl is bootol akkor jobb ha előről kezded de mindig factory resetelj előtte.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
Akkor próbáld 3.09el először. Ha nem jó akkor 3 1.85. Az a baj hogy nem mindegyik romhoz jó ugyanaz a fajta. Pl nekem jó az 1.85 nem tudom neked jó e mert nekem Telekomos a teló neked meg ha független akkor lehet nem ugyan az kell hozzá. Próbáld mind 2vel. Igen ugyanúgy csak pda.
-
törölt tag
válasz
Én 3.10.6os odinnal csináltam ez samsunghoz való azt írja a honlapon. Korábban én is sammobilost használtam 3.09est. Csinálj egy gyári beállítások visszaállítását hátha.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50388 üzenetére
Csak mellékesként jegyzem meg nem mindegy az Odin verzió sem. Nekem a 4.4.2 többnyire az Odin3 1.85el megy fel stabilan a telóra. Előtte factory resetelj is mindenképp mielőtt flashelsz úgy a biztos.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #50385 üzenetére
Hát ez jó kérdés még ilyet nem hallottam. Nekem is független és az a 4.4.2 van felrakva.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #50379 üzenetére
Várj.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50367 üzenetére
Páran írták hogy 4.3nak remek akkuideje volt. Nos az lehet de azért a frissen flashelt 4.4.2vel és az új akkuval sincs okom panaszra. 3 óra kijelzőidőket hozza úgy is hogy sok játék van benne.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50362 üzenetére
Nem merem tuti biztosra mondani de úgy tudom a 4.4.2 zárt bootloadere nem teszi lehetővé a 4.3ra visszaállást. Mellesleg xda fórumon van rá módszer de igen necces kicsit meg macerás. Közben visszaolvastam és igen a zárt bootloader miatt nem lehet downgradelni.
-
Keem1
veterán
válasz
Azt hiszem azert, mert kk es lolli bootloadere azonos, de jb-nel nem. Amikor a kk-t feltolod, akkor az atirja a jb bootloaderet, allitolag van visszaut, de eleg maceras.
es4: legyszi 5 percen belul hasznald a szerkesztes gombot
-
törölt tag
válasz
Valaki írta korábban azért nem lehet mert más a knox verzió. 4.4.2ben meg loliban ugyanaz.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #50359 üzenetére
Így van.
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50357 üzenetére
Amit általában letöltünk rom az csomagolt fájl azt kicsomagolva kapunk md5 fájlt. Van olyan rom ami 4 fájlos olyankor kell a repartiton ha viszont 1 fájl akkor nem kell repartition és csak a pda részhez kell tallózni. Mivel ha jól értem 1 fájlos romod lesz tehát csak pda legyen pipálva repartition ne. Ja és persze se bootloader se pit se modem se csc ne legyen pipálva.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #50357 üzenetére
Mert az egy fájlos verzió. Ha kicsomagoltad egy ssl fájl lesz az md5 mellett de azt nem kell betallózni.
Van több fájlos verzió ami így néz ki:PIT > pit
BOOTLOADER>BOOTLOADER
PDA > PLATFORM
PHONE > MODEM
CSC > CSC -
törölt tag
válasz
bjergerking #50354 üzenetére
Miért pont Kazahsztán?
Nem tudom abban van e magyar régió miatt dj.mike jobban ért hozzá.
Tedd fel ezt ebben biztos hogy van, ez is októberi. Ha kicsomagoltad lesz az md5 mellett más fájl is de azt nem kell betallózni sehová sem. Csak az md5 fájlt! -
törölt tag
válasz
bjergerking #50351 üzenetére
PDA részhez vagy újabb verziójú Odinban az AP részhez tallózd be a sammobilról vagy youmobileról letöltött md5 fájlt.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #50349 üzenetére
Igy nézzen ki és mehet. Teló pedig download módban.
-
törölt tag
válasz
bjergerking #50347 üzenetére
Nem kell újra particionálni vedd ki onnan a pipát. És nem muszáj oroszt. Független a teló? Ha jól gondolom neked már hivatalos loli van/volt felrakva. Megosztod mi nem tetszett benne?
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
bjergerking #50335 üzenetére
I9505XXUGNG8 rom kell neked. Odinnal re partition ne legyen bepipálva. Ha 1 fájlos akkor azt PDA részhez tallózd és start. Vagyis ha Telekomos vagy akkor szedd le azt a verziót.
-
norrberth
addikt
válasz
bjergerking #50286 üzenetére
Csak a gyári! [link] 1341Ft 2darabért ajándék..
-
Keem1
veterán
válasz
bjergerking #49820 üzenetére
I9506
Azért sokat csalódtam. Beharangozták hogy milyen fasza lesz, gyors, a videón a jobbra balra húzható tabok, erre kiderül hogy semmi nem igazJa, a Chrome böngészőt rendszeresen bezárja, 4.3 és 4.4 alatt soha...
-
frei34
csendes tag
válasz
bjergerking #49633 üzenetére
Teljesen stabíl,nem találtam hibát,szerintem jól sikerült.
-
w333
félisten
válasz
bjergerking #49376 üzenetére
Ha most raktad fel akkor honnan tudod
én ezzel a kijelentéssel minimum 3 napot várnék kb. ez az-az idő míg kiderülnek a dolgok, szóval ez nem mérvadó
-
válasz
bjergerking #48574 üzenetére
amennyiben nincs befolyásoló módosítás a rendszerben, úgy (f)ota/kies útján is jelzi, ellenkező esetben marad az odin. (más kérdés, hogy én az első esetben is odin alól frissítenék)
madkiller; az azért erős túlzás, hogy kevesebb, mint a fele lesz az üzemidő - a kijelzős használatra sem igaz, valami nem.stimmel (beállítás, eltérő használat...stb.), ha mégis...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest