Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
Valken #64536 üzenetére
Szia,
Én nemrég találtam meg ezt a kernel-t: AKLU, eddig hibátlanul teljesít, sokszor update-elik, két (2-2) változat érhető el, én a simát használom.
-Lionheart and many other governors
-CPU overclocked to 1998MHz
-GPU overclocked to 487Mhz
-GPU/CPU voltage control
-Fast charge
-Psudo file system encryption support -
Alister71
nagyúr
válasz
Valken #64241 üzenetére
Nekem nem tűnik semmivel gyorsabbnak, az RR is ugyan ilyen. Nem is nagyon különbözhet hisz az alapja ugyan az mindkettőnek. Ha az a 2 hiba nem lép fel amit tapasztaltam az RR-ben, akkor elégedett leszek vele. A novát is elég jól testre lehet szabni, mondjuk a másikra eszembe se jutott felrakni. A függőleges menüben lapozás egy kicsit idegesített, a vízszintest jobban szeretem.
-
ett
aktív tag
válasz
Valken #64241 üzenetére
En olyat talaltam hogy aicp rom. Amig Vader nagyur illetve Valken kollega probalja az own romot, en addig felraktam ezt. Majdnem ugyanaz mint az rr, ami nekem lenyeges, hogy van live display meg button configurator. Es ugyan meg friss rom, maris jobbnak tunik az akksi ezzel. Meg csak egyszer toltottem fel install utan, de jobban birja mint az rr. Remelem ez csak jobb lesz. Ti probaltatok mar ezt a romot?
-
ett
aktív tag
válasz
Valken #64154 üzenetére
Igen, azokat neked kell külön leszedni a playből. Nekem is fent van a rom, stabil, meg vagyok elégedve vele. A legutóbbi frissítés óta ette nagyon az akksit, de tegnap láttam hogy jött ki megint frissítés, 5.6.9 05.29-es. Ma fel is raktam, remélem ez lesz megint olyan jó, mint az 5.6.8.
-
HawerKing
őstag
válasz
Valken #64148 üzenetére
5 perc alatt megvan, az egesz. Leirom most a sorrendet, (az elso hszben minden hozza valo megvan de ha nem talalod holnap pcrol linkelem)
1. Odint elinditod
2. Pda reszbe berakod a roothoz valo zipet
3. Telot download modban radugod pcre es raklikkelsz a startra, ujraindul s rootolva is van.
4. Ujrainditod odint
5. Most a PDA reszhez a TWRP recovery zipet tallozod
6. Telot download modba (hangero le + Home + Bekapcs gombok) csatlakoztatod a pchez es start.
7. Fenn a recovery is masolhatod fel sd re a cm13at + gaps nanot
8. Telot inditod recoverybe (hangero fel + Home + Bekapcs) mikor bejott csinalsz egy factory resetet s majd instsl zip from sd card, eloszor a cm13 at majd a gappot telepited s megis vagy.Az egesz 5perc alatt megvan.
Megjegyeznem h cm13 eddig tokeletes az S4en (nemreg note 3an hasznaltam s azon meg bugos) -
Alister71
nagyúr
válasz
Valken #64148 üzenetére
A Resurrection Remix eleve rootolt, csak a hozzáférést kell megadnod a beállításokban. A legfrissebb RR rom kell, a Gaaps hozzá és előtte a twrp-ben egy teljes Wipe. Ha felraktad a végén még egy factory reset. Megvárod még elindul, az első elég sokáig tart. Ha bejön várj amíg felismeri, hogy magyar sim van benne, akkor beállít mindent magyarra. Ezután kezdheted a belakást. Az első 1 - 2 napban megeshet, hogy egy kicsit gyorsabban merül, de aztán beáll.
r.zozoka: cserélgesd az usb-ket, dugd másikba, míg fel nem megy.
-
Keem1
veterán
válasz
Valken #58972 üzenetére
Rengeteg a fölösleges app a Samsung romokban, amit egyfelől értek én, több cég (pl. Tripadvisor, Dropbox) együttműködési megállapodásban van a Samsunggal, ezzel nincs is gond, de én ezt úgy oldanám meg, hogy legyen a telón, de eltávolítható módon. Vásárló megveszi a telót, rajta vannak a marketing dolgok. De ezután, ha akarja, le tudja szedni. Akit nem érdekel a dolog mélyebben, úgyis otthagyja, aki leleményesebb, meg fogja találni a módját így is, úgy is (lásd most a Package Disabler), tehát kár a gőzért a Samsung részéről, hogy próbálja eltávolíthatatlanná tenni. Az ebbe ölt energiát inkább a romok stabilitására, és gyorsabb kiadására fordíthatná.
-
válasz
Valken #58513 üzenetére
Xposed-> Gravity Box->Telefon módosítások-> Okos rádiókapcsolat
Itt be tudsz állítani sok mindent, azt is, hogy lezárt képernyőnél automatikusan váltson 2G-re.
Mindez akkor igaz, ha rootolt gyári 4.4.2 romot használsz. Gyári Lollin nem megy mókolás nélkül az xposed, a nem gyári romokat meg a Gravity Box nem szereti,( bár nálam működik a 3.5.1-es verzió, de telepítés után rögtön kiírta, hogy csak gyári romokkal kompatibilis igazán, minden egyéb romon előfordulhatnak hibák). -
awakening87
aktív tag
válasz
Valken #57215 üzenetére
Igen, van. Mit ír ki a telefon a Fail esetében és mit az Odin? A bootloadered milyen verziójú, milyen romból származik? Pontosan min vagy és mire szeretnél visszamenni?
Más: miért számít, ha 4(+1) fájlost vagy 1 fájlost rakunk fel? Ugyanazok a fájlok vannak mindegyikben, csak más csoportosításban. Plusz ott a pit fájl, amely opcionális és lehet az egyfájlosban is, de nem hiszem, hogy csak úgy változna a partíciókiosztás az egyes verziók között.
-
Valken
tag
válasz
Valken #56938 üzenetére
Ja, amit elfelejtettem írni, hogy az 5.0.1 alatt a (leaked) 4+1 fájlos OA7-et értem, amit később frissítettem egy Telekomos OB8-ra.
Na most, ha erre a fenti ajánlások alapján rátolok egy Telekomos (egy fájlos) NG8-as Kitkatot, akkor nem lesz gondom abból, hogy a többi cucc (BL, Modem, stb.) érintetlen marad?
-
-
zoltan6
addikt
válasz
Valken #54309 üzenetére
így van átlagos használat nálam pld.azt jelenti hogy ugyanúgy elvoltam s3-al is mint most az s4-el,csak azért váltottam,mert jóárban hozzájutottam.max az infra távirányitó ami plussz az s4-be.azt is addig nyomkodtam az elején,hogy hü de jó,azóta sem használtam.úgyhogy szerintem nálam az s4 minimum 3-4 évig kifohja húzni.
-
bjergerking
tag
válasz
Valken #53430 üzenetére
Nekem nincs lte előfizetésem, ezért használok inkább 2g-t, ha meg kell valami nagyobb volumenű dolog netről (pl. egy youtube videó), akkor átkapcsolom 3g-re, úgy is elég a lassabb net az esetek többségében
Nekem még fél éves sincs a telefonom, szóval lehet ezért bírja ilyen jól
-
bjergerking
tag
válasz
Valken #53426 üzenetére
Nálam átlagfelhasználás mellett (tehát reggeltől estig 2g/wifi felváltva bekapcsolva, index és híroldalak csekkolása úgy minden órában párszor, netezés, zenehallgatás munkába és hazamenet is, fb messenger, instagram, viber ilyesmik folyton mennek) 3 és fél óra kijelzőidőm volt a mai "software reset" előtt még, remélem beáll megint ilyenre majd, mert nekem tökéletesen elég
-
-
b.regius
tag
-
válasz
Valken #51217 üzenetére
Szerintem egy 4+1 fájlos 4.4.2-s romot vissza lehet tenni, benne van a bootloader is.
Biztos, hogy előbb-utóbb lesz hivatalos T-s meg független is.Nekem az előző telómon volt Lolli ( CM12 ),de annyira nem jött be, hogy pár nap után leszedtem. A működéséről nem sok infót gyűjtöttem, mert akkor már nem használtam azt a telót, be sem laktam, de a Lolli felülete nekem...hát, nem tetszik, és akkor finoman fogalmaztam.
-
válasz
Valken #51207 üzenetére
szerintem nem egészséges dolog, mert ha közben változott/sérült olyan állomány a telefon rendszerében, aminek a felülírásához/javításához szükség lenne a nem betallózottra is, akkor problémák adódhatnak.
újra így nem rakhattad a rendszert, csak azokat frissítetted/írattad felül, amiket betallóztál. -
válasz
Valken #51126 üzenetére
Elvileg az újrapartícionálás már megvolt, mikor feltetted a romot, én mégis azt csinálnám, hogy ugyanezt a romot feltenném ugyanúgy, és ha megint nem úgy működik, ahogy kellene, akkor harmadjára már repart nélkül egy sima egyfájlost tennék fel.
Ja, most nézem, hogy '05-d van, arra nem tudom, hogy van-e egyfájlos rom. Mindegy, próbáld megint a 4+1 fájlost ugyanúgy, csak ne azzal a géppel, amin szarakodott az odin.
-
válasz
Valken #51123 üzenetére
Előfordul, hogy a telepítés közben nem rontasz el semmit, felmegy a rom, de mégsem lesz az igazi. Ilyenkor szoktak jelentkezni az olyan tünetek, mint az extrém merülés, zavaró bugok, stb. Nekem is volt már, hogy a rom vagy a gapps ugyan felment, a telepítés során minden oké volt ( nem volt fail vagy bármilyen hibaüzenet ), aztán mégsem működött. Aztán újra raktam, és minden jó volt.
Ettől függetlenül lehet, hogy mégis az akksid a ludas, csak mielőtt kicserélnéd, érdemes megpróbálni ezt is.Ha 4+1 fájlos volt a rom, akkor jól csináltad, csak így már nem lesz egyszerű downgradelni, ha valami miatt visszamennél KK-re, mert ebben benne volt a bootloader is. Nem lehetetlen, csak kelleni fog a KK bootloadere a downgradehez.
-
bjergerking
tag
válasz
Valken #51055 üzenetére
Egyébként az még hozzátartozik a dologhoz, hogy nekem pár hónapos a telóm, viszont szerintem is érdemes lenne újraraknod a romot..
Ja és megnéztem az android rendszer ébrenmaradást, nekem most 2 óra 35 perc kijelzőidővel 36%-on van a telefon, emellett van 29 percnyi ébrenmaradás. A legtöbb akksit szívó appok pedig:
- kijelző 8%
- internet 7%
- android op. rendszer 7%
- messenger 7%
- google szolgáltatások 5% (ez egyébként mi? minden google cucc le van tiltva, play storeból a letöltés lenne ez?)
- instagram 4% -
bjergerking
tag
válasz
Valken #51031 üzenetére
Factory reset volt már? Bár gondolom igen..nekem semmi bajom lollival és kicsit jobb kijelzőidőt is, hoz mint nálam a kk. Ezzel a rendszerrel nap végére vagyok pár százalékon 4-4 és fél óra kijelzőhasználattal, egész nap nyúzom kb. szóval lehet, hogy nálad valami hardveres gond lesz
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest