- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SYMLY
csendes tag
válasz
sayCet #66089 üzenetére
Szia ha nem frissítettél még odinnal akkor óvatosan álj neki vagy inkább ne is
Odin al feltolod a TWRP recoveryt
ha ez megvan a felrakni kívánt romot felmásolod a memóriakártyára
Taló úraindít recovery módba ott ajánlott csinálni egy full backup (ha van otg kábeled ezt egy pendrivera is tudod csinálni kb 8giga)
ha kész akkor install és ott betallózod a romot a kártyáról
elindul 1 kicsit furcsa kinézetű (AROMA) telepítő itt ki tudsz választani dolgokat hogy mit rakjon bele a romba
ez lefut utána újraindít vár és örüllegyen kéznél egy gyári rom is odinba hogy akármi van egy eredeti samus romot fel tudjál húzni
-
mayhew
csendes tag
válasz
sayCet #65122 üzenetére
Hali, az s4-em érintőképernyőjének közepe felé nem érzékeli az érintést egy vízszintes sávon (kb. egy ikonnyi) azokat az appokat amik ott vannak kis trükkel csak elfordítva tudom bekapcsolni
Szerintetek komplett kijelzőcsere megoldaná a problémát (e-bayen 15-ért már van kínából) vagy lehet hogy alaplapon van valami probléma?
-
zseko
veterán
válasz
sayCet #64469 üzenetére
JDCTeam AOSP
Persze Factory Reset után ugyanazt-ugyanúgy felrakva, működik -
kalolaci
senior tag
válasz
sayCet #62355 üzenetére
Az enyém is ugyanìgy jàrt, pedig nem törtem meg. Szerintem egyszerűen elèrett, a sok szèt ès összehajtàstòl. Vettem hozzà màsikat, (vèkonyabbat) de nem igazàn lett jò. Ugyanazzal a töltő fejjel hosszabb időbe telt, mire feltöltött. Most egy 2000ft.-ost használok, ez megegyezik a gyàrilag hozzà kapott töltèsi sebessègével.
-
törölt tag
válasz
sayCet #62355 üzenetére
Az enyém is így járt. Elsárgult meg ha mozgattam a kábelt nem töltött. Kerestem hol a hiba és mikor kicsit meghajlítottam így fordult ki megszakadva abból gumis rugós részből ahová bemegy a kábel. Kalap szar a fehér kábel a fekete gyári sokkal jobb. A fehér vékonyabb és keményebb a fekete rugalmasabb.
-
szárnyacska
tag
válasz
sayCet #61710 üzenetére
szia ez http://kepfeltoltes.hu/view/151118/hiba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Beraktam a romot egy régebbi odinba de ott nem ellenőriz és nincs üzenet csak berakja és kész http://kepfeltoltes.hu/view/151118/r_gi_odin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Inkább kérdezek mint legyen egy alkatrész mobilom -
sziku69
őstag
válasz
sayCet #61446 üzenetére
Gondolom ehhez használhatom a legújabb Odint? Mindegy hogy cmw-t, vagy twrp-t használok? Illetve a
"Téma összefoglaló"-ban a rootolás "II. módszer"-nél szereplő autó root megoldást is lehet választani?Azért kérdezem, mert ugye itt már van Knox. Ami nem érdekel, de ha root jogot akarok szerezni, akkor a "knox" nem fog állandóan hisztizni?
-
awakening87
aktív tag
válasz
sayCet #61127 üzenetére
Ezzel a megoldással úgy tudsz rootolni, hogy van egy már meglévő rootolt rendszered és arról frissítesz. Először felmásolod a kívánt rom .tar.md5-jét a telefonra, aztán a FlashFire-t elindítod a telefonon, a nagy + jellel tudsz műveleteket hozzáadni; elsőként kiválasztod a Flash firmware package-t, az beolvassa és ellenőrzi a romot, majd kiválasztod, hogy mit teszel fel (a boot és a system mindenképpen kell), legyen-e rootolás (EverRoot) és hasonlók. Ha pl. olyan gyári kernellel is működő custom romot tennél fel, amelyben custom kernel is van, akkor itt letilthatod, hogy a kernelt (boot) is frissítse és megmarad a 0x0.
Ha engedélyezted az EverRoot-ot (alapértelmezetten engedélyezve van), akkor a FF a felrakás közben majd megrootolja neked a romot a szokásos SuperSU-val. Maga a flashelési folyamat a telefonon történik, nem Odinnal és nem letöltési módban.
Aztán ki kell választani, hogy mit csináljon a csc-vel (feldolgozza-e, ilyesmik), valamint hozzá kell adni szintén a + jellel egy wipe-olást is, ha szükséges. (ha előre mész az Androidokban, akkor először csak egy dalvik + csak a rendszerappok adatai wipe-ot is lehet csinálni)
A kívánt rendszer .tar.md5-jéből még ki kell szedni a modemet és a bootloadert (mbn és bin fájlok), be kell csomagolni egy .tar fájlba és ezt a tar-t kell még Odinnal feltenni. De elvileg elég csak a modemet (bin fájlok) frissíteni, már attól lesz wifi.Egyébként igen.
-
Austin F.
tag
válasz
sayCet #60813 üzenetére
"Biztos jó ROM-ot próbálsz rá felrakni?"
Biztos.
"Ha végigmegy, akkor mennie kellene."
Nem. Az Odin feltölti rá (azt jelzi, hogy sikeresen), de a készülék nem telepíti, hanem a régi szoftver indul el.
"Mit csináltak vele szervízbe? Lapka csere?"
Kicserélték az alaplapot, és ráhúztak egy randa telekomos ROM-ot.
-
törölt tag
válasz
sayCet #60009 üzenetére
Szerintem meg van értelme 1-2 tapizással kiüríted a ramot meg a gyorsítótárat egyszerre, továbbá auto gyorsítótár törlés is beállítható külön az alkalmazásoknak. Elég jó lett ez a rom a fent említett ürítés, törlés során 650MB ramot zabál belakás után. Ezt korábban sose tudtam elérni ugyanennyi telepített appal 800MB-1GB volt. Ami még feltünt mintha most már gyorsabban nyílna meg a galéria, kamera illetve feladatkezelő de még mindig nem annyira mint KK alatt.
-
hr2
őstag
-
migabi24
nagyúr
válasz
sayCet #58386 üzenetére
Persze csak xposed kell hozzá meg ez a modul a topikjába van egy rakás téma hozzá
-
válasz
sayCet #53541 üzenetére
Ha '06, és 4.4.2 van rajta, akkor csak úgy tudod rootolni, ha ugrasztod a knoxot, az meg viszi a garit is.
Mondjuk nekem '05 van, és már elég régen néztem ennek utána, szal várj, míg jelentkezik valaki, akinek '06 van, de pár hete még nem volt rá megoldás, mármint a garimaradós rootra. -
Z10N
veterán
válasz
sayCet #43920 üzenetére
Akkor ugy nez ki az arany/platina kartyasokat hamarabb szolgaljak ki. Amugy ebben a prioritasban van logika, hamar tobb eve elofizeto vagy. A masikat amit magan celra vettem uj elofizeteskent, meg uton van es szerdat irtak ra. Pedig azt majdnem fel nappal korabban, pentek hajnalban rendeltem. Mas tema, ezeket a fem tokokat probalta mar valaki?
Luphie "Edge": ennel nem kell levenni a hatlapot.
Luphie "Solid": ennel viszont le kell venni a hatlapot.
Van meg tobb fajta is S4-hez. Kerdes: a tererobol mennyit vesznek le. Mondjuk learnyekolja rendesen az SAR miatt nem kell felniMivel az NFC itt az akku-ban van es nem a hatlapon, igy nem gond ha le kell venni. Azt nezem igy meg a 3300mAh-s NFC akku is belemegy gond nelkul.
-
XeeN
senior tag
válasz
sayCet #43920 üzenetére
A BF rendelésem nekem is jóváhagyás alatt van. Azt hiszem az új előfizetők "hátrányban vannak" a meglévőkhöz képest. Ezt arra alapozom, hogy még szerdán leadtam a rendelést egy S4-re, de szombat estig még választ sem kaptam, legalább is addig, amíg le nem mondtam. Arra azonnal reagáltak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest