- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
syl5
őstag
válasz
#97246720 #44189 üzenetére
az idokep widgetje viszont nagyon szep.
hat nem tudom, pl az allapotsorba a az ikonok színenek allitasa, a gombokat teljes kepernyore rakja ott ki. menu hatterszin valtoztatas, ikon valtoztatasa, temazhatosag, lock screen valtoztatas, stb.
en a kozel 4 ev alatt nagyon hozzaszoktam a miui teljeskoru customizalhatosagahoz.Sracok, a T a T topikba szidjatok.
Amugy meg van egy fekete peldanyom a nem szerencseseknek. -
Anodosyt
csendes tag
válasz
#97246720 #44087 üzenetére
A hölgy a listaárra hivatkozott, hogy az náluk 160 ezer, és ennek az 50%át kell kifizetni...de könyörgöm 80 ezret előre a 104ből?
Mondjuk biztos kifogtam a legjobb ügyintézőt, mert nem igazán volt segítőkész egyáltalán, és nagyon úgy lehetett érezni, mintha azt várná, hogy végre utasítsam vissza: "Elfogadja? Igen-nem"
-
válasz
#97246720 #43816 üzenetére
azt nem mondom, hogy minden i9505 azonnal rohanjon és cseréljen i9506-ra, de ha most vesz valaki és a választás lehetősége adott, akkor egyértelműen i9506, bár a telekom már alapból csak azt adja egy ideje.
én xperia z után vettem anno s4-et (i9505), és nem kicsivel jobb az s4 kijelzős üzemideje, főként azért is cseréltem - bár az s4 üzemideje 4.3 volt igazán jó, de még az újabb verzióval is felette tud -, illetve a z tft kijelzője mellé téve is szebb szerintem az s4 kijelzője, illetve kamerában is jobb, meg van infra is. egyedül az ip védelem hiányzott, hogy például esőben/havazásban nem mertem csak úgy elővenni és hívást fogadni. -
Keem1
veterán
válasz
#97246720 #43821 üzenetére
Lehet, hogy ezért kimoderálnak, de akkor is leírom: láttam Xperia Z-t az én telefonom mellett. Egy kulcsszó van: Amoled. Ráadásul a Sony launchere eléggé kusza számomra a TW-hez képest.
Aki pedig az LTE-t kérdezte: 3400 Ft-os díjcsomagom van + 1 GB LTE-s net. Eredmény: 150 Mbps hálózat (100-120 körül mértem a sebességet) és 5800 Ft, nem pedig 15 ezer. Szóval egyértelműen jó választás az i9506, bármilyen konkurens (árban és hardverben hasonló) készülékekkel szemben jobb. És annyival nem jobb az S5, mint amennyivel drágább (volt mostanság S5 is a kezemben).
vatafakk: van amit nem fogsz tudni kiirtani, de szerintem felesleges annál jobban tisztogatni, szélsebes kiherélés nélkül is. A nagyon felesleges alkalmazások eleve törölhetők vagy letilthatók. Rendszeralkalmazásokat nem tudsz törölni, de ami root nélkül nem törölhető, az már nem nyom sokat a latba. Én ~40 appot fagyasztottam (root nélkül). Ha meg nagyon rootolni akarsz, fent hagyod a 4.3-at és nem frissítesz 4.4.2-re. Problem solved.
És légyszi olvassatok vissza, ezt pár órája írtam le.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- SzoftverPremium.hu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest