Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Black_Raven #67057 üzenetére
MIUI-t soha,de SOHA nem szabad 2GB RAM-al venni.
-
Szabcsizz
őstag
Fuh, egy gyors kérdést. Hogy is megy a ROOT? Régen volt már, teljesen kiment a fejemből..
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Gondoltam lecserélem a P8-amat a jó öreg i9506-osomra egy kis időre, kérdésem az lenne, hogy mi az a ROM amit megéri feltenni? Anno a Temasek's CM13-at használtam, imádtam is. Tapasztalatokat szívesen meghallgatok a jelenlegi ROM-okról.
-
Szabcsizz
őstag
Sziasztok!
Akkumulátort honnan érdemes vennem?Esetleg ki hol vette,ha történt ilyen? -
Szabcsizz
őstag
válasz
the radish #64106 üzenetére
Azt már sehogy.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
krystman #64012 üzenetére
Ugyanígy jártam én is,3x rendeltem "eredeti" S4 fülest.Az elsőn már a feliratok se voltak rajta,a másik kettő meg meg se szólalt.Mind a hármat másik boltból vettem.Meguntam,aztán vettem egy Xiaomi Piston 2-t,utána egy Piston 3-t is.Neked is ajánlom,nagyon jó mindkettő.
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
migabi24 #62218 üzenetére
A sima P8 vagy a Lite?Csak azért kérdezem,mert a Lite-hoz jár okosóra,ha jól rémlik.(Magentánál)
Plusz ha tényleg a Lite lett,nem visszalépés egy kicsit?
Nekemis januárban lesz telefoncsere,de eszem ágában sincs Samu helyett mást nézni.11 hónapja használom az S4-et mindenféle gond nélkül,és sosem csalódtam benne.S6,S6 edge,vagy edge+ lesz az utód,esetleg Note 4.
A telefonhoz meg gratula!😀 -
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
GordonSamway #60527 üzenetére
Ezen a fórumon nem túl elterjedt a nyolcmagos verzió.😢
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
i9506-os készülékre van gyári deodex-elt ROM Xda-n.Még pár okossággal ki van egészítve,plusz xposed-et is könnyen ráteheted.Nézz utána ha gondolod.
Én a temasek féle CM12.1-et használom három hete.Semmilyen lassulást/fagyást/újraindulást nem tapasztaltam.Plusz a végletekig testreszabható,és magyar is. -
Szabcsizz
őstag
válasz
bwin.party #60378 üzenetére
Azért nem árt óvatosnak lenni,nehogy nagyobb kárt okozzon az adott alkatrésszel.Mármint ha hamis az adott tartozék,amit vesz.Sajnos sokszor úgy veszem észre,hogy a sok pozitív értékelésnek köze van a szorgos kis kínai kezecskéknek.Ha érted/értitek mire gondolok.
Én is inkább az ügyfélszolgálatot ajánlanám. -
Szabcsizz
őstag
A vicc az,hogy én is csak ma vettem észre hogy ott van a frissítésre váró appok között.
Eszembejutott,hogy előtte S6 portolt ROM-ot használtam,utána ment fel a rózsaszín szolgáltató ROM-ja.
Legyalultam teljesen az egész rendszert,de lehet hogy ez valahogy megmaradt..fogalmam sincs. -
Szabcsizz
őstag
válasz
bwin.party #60023 üzenetére
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Smartphone69 #59844 üzenetére
Én is utánajártam,és tényleg van.Egy sima Xposed telepítőt kell feltelepítani,aztán leszedni a zip-et és azt telepíteni recoveryből.Xda-n le van írva pontosabban.Az Arter gyerek csinálta,ha jól emlékszem.
Plusz sajna deodexelt ROM kell hozzá. -
Szabcsizz
őstag
Ennek a töltőpadnak mi értelme van?Ez kb.ugyanolyan mintha töltővel töltenéd..de lehet hogy en vagyok a hülye,és nem látom a különbséget.
-
Szabcsizz
őstag
Valaki telepített már Lollira Xposedet?Xda-n van arter féle leírás,de a letöltéseknél átirányít egy másik topikba,ahol meg azt írják hogy a Samsung ROM-ok bootloppal végződnek..szóval nem igazán értem.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
bwin.party #59566 üzenetére
Nahm hát akkor mostmár mehet a Lolli,nincs mit vesztened.
Viccet félretéve,pont ezért nem bízok az ilyen appokban.
Kíváncsi vagyok,hogy fognak e foglalkozni ezzel a problémával/problémáddal. -
Szabcsizz
őstag
válasz
bwin.party #59551 üzenetére
A pucolással nincs gond,ugyanis tényleg sok haszontalan dolog van a telefonon.De azért ésszel kell csinálni..
sayCet:szövegértelmezés egyes.Olvasd el mégegyszer milyen kérdésre válaszoltam.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
bwin.party #59549 üzenetére
Hazudtolj meg kérlek...
-
Szabcsizz
őstag
válasz
#61600768 #59547 üzenetére
XDDD
Szombó:fogalmazzunk úgy,hogy akiknek nem működik rendesen,azok az esetek többségében a telefont sem használják rendeltetésszerűen.Értsd ezalatt:újraindítás fogalma ismeretlen,gyorsítótár ürítés szintúgy,belakott rendszerre ráhúzza az újat.De persze nincs ezzel baj,nem mindenki ért hozzá.Csak akkor könyörgöm ne a Samut meg a romot szidjuk már.
Az én véleményem szerint teljesen jó a Lolli.Most is 5 és fél órás kijelzőidőt hoztam ki.Lagg fogalma ismeretlen.Persze az enyém ki is van pucolva rendesen.
Bár egyik ismerősöm S4-én 4.2.2 van,és ő szerinte annál jobb rom soha nem lesz erre a telefonra. -
Szabcsizz
őstag
Köszi srácok,törlöm akkor.Még annyi,hogy az "S kereső" és a "Gyors kapcsolódás" eltüntethető az állapotsávból?Mert gondolom az nem elég ha letörlöm az alkalmazások közül.ROOT természetesen van.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Eclips21 #59463 üzenetére
Pont ez jutott eszembe nekemis.Szerintem ez az app egy parasztvakítás,úgy ahogy van.Még nem is lenne baj,ha ingyenes volna.De így..
A másik meg.Bírom mikor pár topiktárs arról számol be,hogy letiltott pár alkalmazást,aztán hiperszuper gyors lett a telefon,plusz az akksi egy hétig elmegy.Azért a valóságtól ne rugaszkodjunk már el. -
Szabcsizz
őstag
válasz
#61600768 #59446 üzenetére
Persze,ez igaz,hogy tényleg gyakran bezárogatja a TW az appokat.De ezt a laikusabb felhasználó úgyse veszi észre.Én se vettem észre soha,mivel ha én nem használok valamit,azonnal ki is lövöm.
Carline:jó kis szösszenetet írtál.Én annyit tennék hozzá,hogy szerintem baromi fakó a képernyője az S4-hez képest.Mondjuk mióta AMOLED-et bámulok,minden fakó.
-
Szabcsizz
őstag
Nekem ez a fél év alatt,ez volt az észrevételem.De akkor ezekszerint tévedtem.
Viszont akkor valaki jelentkezhetne.Az előző topikgazda is jó összefoglalót írt,csak sajnos ő már nem vállalja,meg másik készüléke is van már.
es4:én megmondtam,hogy nem fogja kijavítani,de nem hitted el.Az egy dolog,hogy a Gugli javítja,de miből gondoltad,hogy ezt a Samu is megteszi?
-
-
Szabcsizz
őstag
Valaki használ/használt 64GB-os,memkártyát?Milyet érdemes venni?Ami gyors is.
Mostanában nem bízom a Dropboxban.Valamelyik nap csak úgy eltűnt kb.500-600 kép.Egy újraindítás megoldotta,de akkoris.Nem akarok eret vágni. -
Szabcsizz
őstag
válasz
bwin.party #59166 üzenetére
Ehhez csak annyit fűznék hozzá,hogy a mobilnet rendetlenkedését nekem is csinálta.SIM kártyát is cseréltem,de nem oldódott meg.Utána jöttem rá,hogy a Nordic ROM f*s.Egy csere meg is oldotta a problémát.
-
Szabcsizz
őstag
Valaki találkozott már olyannal,hogy időközönként nem érzékel a kijelző az érintésekre?Egy újraindítás megoldja,és onnan megint jó.Szoftveres probléma lehet?arter féle S5 ROM-ot használok.
-
Szabcsizz
őstag
Nálam az első 5.0.1-es Nordic hibátlanul ment,viszont a kövi frissítésekkel nem működött a 3G.Jelezte az ikont,viszont net az nem volt.Így folyton ki-be kellett kapcsolgatni a netet.Valaki itt a topikban ugyanerre panaszkodott,szóval ha neked is ilyesmi lenne,ne lepődj meg.
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Andris246 #58349 üzenetére
Nyugodtan kérdezhetsz,erre van a fórum.
Próbáltam már szinte minden CM ROM-ot,de általában mindig ment vissza a Samu ROM,mert olyanok voltak a fényképek,mintha 30ezer ft-os dzsunka telefonnal csináltam volna.Ezzel a stabil verzióval,már simán hozza az elvárható szintet,sőt..jobbat is.Videók terén is nagyon jó.Egyedül annyit kell csinálni,hogy alapból 4K minőségre van állítva.Állítsd vissza FullHD-ra mert a 4K nem az igazi,meg ciripel a videó. -
Szabcsizz
őstag
válasz
raziel01 #58308 üzenetére
A SONY-t ne is keverjük ide,az teljesen más tészta.
Itt általában külön kell felrakni a kernelt,bár amit fentebb linkeltem,az pont tartalmaz.(amit én sem tudtam,csak utólag vettem észre)
Azt nem tudom,hogy a garid ugrott e már,de a custom recovery mindenképp kelleni fog,és az ugrasztani is fogja.Én a 2.8.5.0-s TWRP-t használom,és ajánlom is.Na szóval kelleni fog egy gyári beállítás visszaállítás,utána telefont root-olod,aztán telepíted a TWRP-t Odinnal.(3.0.7.-est ajánlom erre)Utána telefonra rámásolod a a szükséges fájlokat.Fentebb linkelt CM-hez csak a ROM zip fájla,meg a PICKO gapps zip kell.Telefon kikapcs,indítot recovery módban.(hangerő fel+home gomb egyszerre,aztán bekapcs gomb,amig el nem indul)Aztán "Wipe" menüpont,ott "Advanced wipe", és ott kijelölöd a " Cache,Dalvik Cache,Data,System" menüpontot és start.Következő lépésként irány az "Install" menüpont,ott először telepíted a ROM zip fájlt,utána a gapps és...ops majd elfelejtettem.A linkelt oldalon van egy patch fájl is.Mindenképp telepítsd azt is,különben nem lesz Wifi.Miután befejezte,mehet a reboot.Még valami.Csak a fent linkelt CM-et ajánlom,a többi kész káosz.Ez az egyetlen stabil verzió,két hete jött ki.
Ha esetleg valami nem tiszta,csak szólj. -
Szabcsizz
őstag
válasz
mirra1 #58302 üzenetére
CM12.1 STABIL
Itt találsz leírást hozzá,teljesen egyszerű.Ezt a verziót tedd fel,a többit nem érdemes,annyi bug van bennük. -
Szabcsizz
őstag
válasz
senzaj #58295 üzenetére
Pedig hidd el hogy egyszerű felrakni!
Először csinálj egy gyári beállítás visszaállítást.
Odin 3.0.9-et telepíted,sammobile oldalról pedig letöltöd a legfrissebb 5.0.1-es ROM-ot.Mikor letöltötted,kicsomagolod a zip fájlt,lesz benne egy md5 file.Odint megnyitod,ott az "AP" feliratú téglalapra rákattintasz,és betallózod a letöltött md5 fájlt.(előtte még az "AP" melletti négyzetet pipáld be.)Aztán telefon kikapcs,hangerő le plusz home gombot egyszerre megnyomod,aztán a bekapcsológombot addig nyomod amig be nem kapcsol.Nahm itt kapsz egy szöveget,hogy "Warning" stb stb.Itt hangerő fel,rádugod a gépre,és Odinon nyomsz egy "Start"-ot.Aztán meg vársz,amig nem végzett.
Jó munkát! -
-
Szabcsizz
őstag
Ugyanez van nálam is.Egész éjszaka aktívnak mutatta a wifit,holott ki volt kapcsolva.Bár 1%-ot merült az akkumulátor,tehát enni nem ehette az akksit.
CM12.1-es és CM11-es ROM-on ilyen soha nem volt.Más.Észrevettem,hogy egy idő után iszonyatosan elkezdenek laggolni a játékok az alap lolli ROM-on.CM-en viszont csak úgy pörögtek.Borzasztó idegesítő,hogy nem tudok játszani rendesen.Van erre valami megoldás féle?Rémlik,hogy valaki itt a fórumon mintha írt volna erre egy megoldást,de az istenért se találom..😠
-
Szabcsizz
őstag
válasz
#61600768 #58091 üzenetére
Ez dettó hülyeség.
Legújabb Nordic teljesen kipucolva,TOTÁL mentes mindenféle akadástól/fagyástól/újraindulástól stb stb.
És elég sasszemű vagyok,szóval a legapróbb megakadást is kiszúrom.
Csak a többség úgy telepíti a Lollit,hogy ráhúzza a totál teleszemetelt/belakott rendszerre.Aztán megy a sírás,meg a "szar a Tácswíz". -
Szabcsizz
őstag
Nem csak neked tűnik úgy.Szerintem nagyon nem éri meg visszamenni.Ezerszer jobb a Lolli,mint a Kitkat.Legalábbis i9506-on.Lollin 5 óra képernyőidőt mindig elértem,KK-n meg a 4 alig volt meg.Sokkal folyamatosabb is.Meg szerintem sokkal dizájnosabb.Persze ez mind személyes vélemény/tapasztalat.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Smartphone69 #58051 üzenetére
i9506-os a készüléked?Nekem is fent volt egy darabig a CM12.1,de ezek a random Galéria/Kamera leállt dolgok nem annyira jöttek be.A videózás közben meg ilyen alap búgást hallani,plusz a fényképek minősége is elég gyatra.Így áttértem egy CM11-re,amiben már minden jó.
Neked mennyire jön be eddig? -
Szabcsizz
őstag
CM12.1 után gondoltam kipróbálom a CM11-et.Factory reset,cache/dalvik cahce törlése megvolt.Aztán ráraktam az utolsó 4.4.2-es Nordic ROM-ot.Rá megint a Root,TWRP.
Annyi kérdésem volna,hogy így a arter féle kernel is törlődik,és visszaáll az alap?Plusz mi a különbség az "Userdebug build' és az "User build" között? -
Szabcsizz
őstag
válasz
rb26dett #58006 üzenetére
Ott biztos hogy az akksi a ludas.Szerválj bele egy újat.Az majd megoldja a problémát.
Én is sűrűn töltöm a galaxy tabom 1A-es töltőjével,és semmi baja.Szóval kétlem hogy az vágta volna haza.
Az S4 töltője 2A erőséggű.Valószínűleg valami utángyártott sz*rt kaptál,és hazavágta az akksit. -
Szabcsizz
őstag
válasz
awakening87 #57994 üzenetére
Nekem a Kingo nem rootolta az 5.0.1-et.Viszont a CF gond nélkül megcsinálta,mind a Kitkatet,mind pedig a Lollit is.Annyi,hogy 4.4.2-nél,mikor újraindulna a telefon,bootlopot kap,de egy újraindítás megoldja.Persze knox ugrik tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest