Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valken
tag
Az mennyit számít, hogy tiszta RR telepítés előtt felrakom a lollit vagy sem? Eddig simán csak system format + wipe volt. Lehet bármilyen hátrány ebből?
-
Valken
tag
Használ valaki 'synergy' kernelt Resurrection Remix alatt?
Megpróbáltam felrakni, de TWRP-ből nem megy fel (illetve nem indul el a telefon, csak az RR bootanimációig jut el), 'Flashify'-vel már felmegy, de miután csináltam egy dalvik/cache törlést, ugyanúgy nem bootol be.
Más megoldás esetleg?
-
Valken
tag
Egyszerűen idegbajos leszek, ha nem mindig a legfrissebb rendszer / alkalmazás van a telefonomon és az RR "nagyon lassan" frissül.
Stabil (nyilván ez viszonyítás kérdése) "nightly" megoldást tud valaki, ami 6.0.1 alapú?
-
Valken
tag
Még egy kérdés
Az RR romnak elvileg az UHOJ2 lenne a 'baseband', de ha nyomok egy 'system format'-ot és utána telepítem csak simán (az eredeti, gyári rom nélkül) az RR-t, az okozhat bármiféle "minőségromlást"?
-
Valken
tag
A 'synergy kernel'-t próbálta már valaki RR romon? Érdemes egyáltalán flashelni?
-
Valken
tag
válasz
speed207 #64363 üzenetére
Persze
Resurrection Remix
-
Valken
tag
Kisebb gondom akadt...
Telepíteném az RR romot és full wipe után a rom telepítése közben újra felvillan a 'TeamWin 'logo, mintha újraindulna a recovery, utána a legújabb GApps-ot nem telepíti fel, mert SDK gondja van és reboot után a 'Samsung Galaxy S4' feliratnál megáll és nem indul el a telefon.
A TWRP recovery nem a legújabb, ez lehet esetleg gond?
-
Valken
tag
Amint megírtam a postot és lejárt a szerkesztési idő, fel is került az RR 5.7.0.
-
Valken
tag
Én is tegnap óta várom, hogy letölthető legyen végre, mert ugyan beharangozták, de a 'jfltexx' verzió nincs sehol... Most az 'OwnROM' van fent, tetszik is meg nem is, de inkább visszaraknám az RR-t, de most már megvárom az 5.7.0-t, mert tiszta telepítést szeretnék.
Egyébként az RR-nél egy dolog hiányzott nekem: a 'home' gombot hosszan nyomva ugye előjön egy lista az alkalmazásokról és ott csak egyenként tudtam "félresöpörni" őket, ha be akartam zárni mindet, nem volt rá egyetlen gomb (vagy csak nem vettem észre
). Erre azért lenne szükségem, mert sokszor "beragad" pl. egy játék vagy hasonló és egy pillanat alatt tűzforró lesz a telefon (és merül, mint a Titanic), ám ha mindent kilövök, akkor visszaáll a normális állapotba.
-
Valken
tag
Nos, én Odinnal betoltam a CFAutoRoot-ot, utána felpattintottam a TWRP-t és az RR-t és ezzel letudtam a folyamatot, de se SuperSU se semmi, ezek szerint a root nem volt teljes?
Ui.: tudom, hogy mindig mosolyt csalok az arcotokra a teljesen kezdő postjaimmal...
-
Valken
tag
válasz
Alister71 #64238 üzenetére
Felraktam én is. Jóval pörgősebb, mint az RR, remélem az akkuidő is kellemesebb lesz.
Javasoltak rá Synergy kernelt is, de amit találtam, az nem ehhez a verzióhoz való és elvileg csak a töltést gyorsítja, ha jól vettem ki az XDA-s kommentekből.
Az akkumulátor menüben nem lehet annyi mindent állítgatni, mint az RR-ben, ez nem tudom, hogy mennyire lehet lényeges, ez a 'Doze' mód nekem még egy kicsit kínai, lehet, hogy ebben benne sincs.
-
Valken
tag
válasz
Alister71 #64220 üzenetére
Nekem sajnos nem "állt be" az üzemidő, pedig fél éves az aksim, de iszonyatosan merül az RR rommal, bár ez az egyetlen negatívum, amit el tudok mondani róla (bár a gyors merülésre XDA-n is panaszkodtak).
Pár napja viszont kijött az OwnROM, amit szintén az RR-es srác csinált (vagy legalábbis közreműködött). Próbálta esetleg már valaki?
-
Valken
tag
Ezt tettem fel én is, az 5.29-est.
Nagyon pörgős, nagyon kellemes a gyári 5.0.1 után, igazi felüdülés.
Egyetlen egy dologra nem jöttem rá, hogy hogyan tudok a híváslistából csak 1-1 számot kitörölni, mert az összeset törli, de egyenként nem tudom... vagy csak a gyermeki lelkesedés miatt vagyok ilyen béna.
A frissítés egyébként OTA-n is történhet vagy flasheljem mindig fel az újabb .zip-et?
-
Valken
tag
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
Az első hsz régen mintha nem így nézett volna ki, de valóban megtaláltam minden infót.
Ezt a Resurrection Remix romot egyébként ajánljátok?
-
Valken
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, ha megmosolyogtató vagy dühítő lesz a hozzászólásom, de muszáj egy kis segítséget kérnem.
A helyzet az, hogy van egy i9505-ös S4-em, ami még soha az életben nem volt mókolva, maximum a XEH és TMH romok között váltogattam, ami ugye nyilvánvalóan nem számít annak.
A garancia nemrég lejárt és annyira tetszettek nekem anno Advance készüléken a CM romok, hogy erre is fel szeretnék varázsolni egyet, de még az életben nem csináltam ezt S4-en, bár gondolom teljesen hasonló, mint az Advance-on volt.
Szóval leszedtem a TWRP-t (2.8.6.0), leszedtem egy SuperSU-t (v2.74, gondolom ez a roothoz kellhet) és leszedtem egy Resurrection Remix 5.6.9-et.
Nos, ha Odinnal feltelepítem a TWRP-t, utána meg már recovery-ből a SuperSU-t, akkor már rootolt is lesz a készülék? Illetve ezek után már tudom simán telepíteni az RR romot és a GApps-ot?
Előre is köszi a segítséget.
-
Valken
tag
válasz
Alister71 #59316 üzenetére
Tudom, hogy nem kér root jogot, de én nem látom a program listájában az összes bloatware-t, amit az XDA-s lista felsorol.
Mondjuk ez a lista rootot feltételez és más programot ajánl, így elképzelhető, hogy a package disabler pro mégsem fél hozzá mindenhez vagy én használom rosszul, ami szintén előfordulhat.
-
Valken
tag
Úgy látom, hogy a listában lévő dolgok közük sajnos root nélkül korántsem távolítható el mind, de kezdetnek mindenképpen jó.
-
Valken
tag
Na most lehet, hogy kinevettek, de 5.0.1-ben a nyelvet lehet valahol állítani anélkül, hogy factory resetet csinálnék? Én ugyanis ezt a listát használtam a package disabler pro-hoz (i9505-ultimate-bloatware-remove-list), de a magyar nyelv miatt sok alkalmazás neve is magyarul jelenik meg, így jó párat nem találok.
Persze az is lehet, hogy csak simán félrenéztem valamit, ez esetben elnézést kérek.
-
Valken
tag
Sajnos nincs túlpörögve. Én lennék a legboldogabb, ha nem kellene külön appot használnom olyan dolgok letiltására, amiket valóban nem használok és amit valóban zabálják az aksit.
Nálam sokat javult a helyzet a takarítás után és még korántsem tiltottam le mindent. A legjobban észrevehető dolog az, hogy nem zuhan töltés után instant 10%-ot az aksi, miután háromszor megsimogatom a kijelzőt.
-
Valken
tag
Az akkuidő...
Másfél óra kijelzőidő.. Egyszerűen, ha használom, akkor merül, mint a Titanic, egyébként meg szintén merül, készenlétben is, persze az nem annyira szembetűnő.
Majd holnap csinálok screenshotot, egyébként meg lehet, hogy csak szimplán az aksi nem bírja a gyűrődést..
Egyébként pedig olvastam már itt tökéletesen működő lolliról és kritikán aluliról is.
Nálam semmi sincs tiltva, nincs kipucolva a rom, FB, Messenger és Viber is fut, értelemszerűen ezek nem aksibarát applikációk, de azért mindennek van egy határa..
-
Valken
tag
Most lett tele mindenem az 5.0.1-gyel, 3 hónap múlva lejár a két év garancia, de én azt nem várom meg, néha úgy érzem, hogy bármelyik főzött rom jobb lenne, mint a gyári..
Persze Advance-on valóban ez volt, ott kellett is a mókolás, hogy valamennyire működjön is a telefon, de itt szerintem sírva jövök majd vissza a Samsung romra jó pár hét szenvedés után.
A régi jó CM nightly-k...
Az egyik 3%-ot merült éjszaka, a következő napi 33-at, de tudtam, hogy jön másnap is egy, ami reményt adhat.
Elnézést a nosztalgiáért.
Ezzel a Phoenix rommal szemezgetek.. Ha már lúd..
-
-
Valken
tag
válasz
chubby2o6 #58519 üzenetére
Meg fogom tenni, de én is azok közé tartozom, akiknek sosem elég jó semmit sem.
Adott volt a 4.3, amivel vettem a telefont és tapsikoltam, amikor kijött a KitKat, majd a Lollipop. Természetesen mindenki a saját hibájából tanul a leginkább, így most már én is visszasírom a 4.3-at, pedig anno nagyon gyorsan akartam váltani 4.4.2-re.Hajt a frissesség varázsa, ami sok esetben viszont nem igazán kifizetődő.
-
-
Valken
tag
Olyan appot tudtok ajánlani, amivel 2G/3G/4G között tudok váltogatni vagy esetleg automatikusan 2G-re vált, ha lezárom a képernyőt? Rengeteget zabál a mobilnet, lassan jobban merülök, mint a Titanic.
-
Valken
tag
válasz
awakening87 #57216 üzenetére
Az ODIN a 'Get PIT for mapping...'-nál áll meg és dob FAIL-t, a telefon simán bent marad download módban, de nem történik semmi.
A bootloader ebből a romból származik: I9505XXUHOA7_OXAHOA7. Ez elvileg a legelső leaked német verzió.
Azóta persze pakoltam már rá újabb 5.0.1-eket is, most a legújabb Telekomos van rajta, az I9505XXUHOB8.
A legutolsó Telekomos KitKat-re szerettem volna visszamenni, a I9505XXUGNG8_I9505TMHGNF1_TMH-ra.
Ui.: mint írtam az előbb, lehet, hogy csoda történt, mert sokkal jobb üzemidőre képes az 5.0.1, amióta újra felraktam Odinnal, de még nyúzom egy kicsit. Amit furcsállok, hogy előtte is Odinoztam ugyanezt a rendszert és mégis problémás volt az akkuidő. Bárcsak megérteném, hogyan is működik ez...
-
Valken
tag
válasz
awakening87 #57214 üzenetére
Szia!
Erre valami ötleted esetleg?
Mondjuk a tegnapi sikertelen downgrade után simán visszaraktam a TMH-s 5.0.1-et és már az első feltöltés után is jobbnak tűnik az aksi, most tartok 3 és fél órás kijelzőidőnél és még van benne szufla. De nem igazán értem, mert ez eddig nem volt "divat", hogy eddig bírja.
-
Valken
tag
-
Valken
tag
Nos, a "sima" 5.0.1 --> 4.4.2 downgrade nem akar egykönnyen összejönni, az Odin megáll a 'Get PIT for mapping...' közben és FAIL-lal elszáll.
-
Valken
tag
válasz
Valken #56938 üzenetére
Ja, amit elfelejtettem írni, hogy az 5.0.1 alatt a (leaked) 4+1 fájlos OA7-et értem, amit később frissítettem egy Telekomos OB8-ra.
Na most, ha erre a fenti ajánlások alapján rátolok egy Telekomos (egy fájlos) NG8-as Kitkatot, akkor nem lesz gondom abból, hogy a többi cucc (BL, Modem, stb.) érintetlen marad?
-
Valken
tag
Szörnyen szégyellem magam, mert lehet hogy volt már erről is szó, de:
5.0.1 --> 4.4.2 - a videókban sima egy fileost flashelnek rá a lollira (már ha jól vettem ki), de mi van akkor, ha én 4+1 fileost szeretnék és utána egy Telekomos 1 fileosat? Ez megbolygat valamit a rendszerben? Illetve a legfontosabb, hogy működni fog?
-
Valken
tag
válasz
sebijani1982 #55285 üzenetére
Tegnap én is megvettem a Nova Prime-ot és telepítés után nem állt át automatikusan a fizetős verzióra, előbb újra kellett indítani a launchert.
A gondom vele az, hogy nem találom benne, hogy hol tudom a betűméretet állítani, mert hiába növelem az ikonok méretét, az alatta lévő betűk picik maradnak és kifolyik a szemem.
-
Valken
tag
válasz
Viktor0610 #54325 üzenetére
De hát éppen ez az, hogy alig használom a telefont.
A fényerő auto (5), tehát pont a középérték.
Nyilván tudom, hogy mindenkinek mást jelent az "átlagos használat", de néha már úgy érzem, hogy nálam van egy manó a telefonban, ami néha megéhezik és zabálja az aksit.
-
Valken
tag
válasz
Petyyyyy #54320 üzenetére
De akkor miért van az, hogy másoknak ugyanezzel a típussal (i9505) sokkal jobb akkuidőket produkál a Lollipop?
Nyilván közrejátszhat az is, hogy nem tiltottam le semmit. Felraktam a romot és azt a pár appot, amit használok és belaktam. Ha tiltanék mindent, a szinkronizációkat és minden mást, akkor biztosan javulást érnék el, de én nem azért vettem okostelefont, hogy úgy használjam, mint egy 3210-es Nokiát.
-
Valken
tag
válasz
Dzsana #54316 üzenetére
Hiba nálam nem jött elő, egyik rommal sem, kivéve, amikor még Advance-on összevissza romolgattam és a CM nightly-kat pakoltam fel ész nélkül.
De ott ez benne is volt a pakliban.
Az S4 telefonomat 4.3-mal vettem, alapvetően semmi gondom sem volt, a 4.4.2-vel sem és az 5.0.1-gyel sem, csak az a fránya akkuidő... Az nagyon rossznak tűnik.
-
Valken
tag
Nálam az "átlagos használat" ezt takarja (i9505):
- Facebook (napi pár alkalom)
- Messenger (szintén nem 0-24 kapom az üzeneteket)
- Gmail (napi egyszer)
- Index hírportálJáték semmi, mert egyszerűen nem merek játszani, ugyanis így sem bír többet az 5.0.1, mint másfél óra kijelzőidőt.
Vélhetőleg az aksimmal lesz gond, mert ez azért elég durva vicc lenne.
-
Valken
tag
válasz
tecsa74 #54303 üzenetére
Ez nem feltétlenül igaz.
Én (és mint nagyon sokan itt közülünk) használtam gingerbread-et, jelly bean-t, kitkat-et és most ugye lollipopot is, de mindegyik rom mutatott javulást az előzőekhez képest.
Ha csak az S4-et nézem, szerintem a Lollipop a Kitkat-hez képest jóval pörgősebb, gyorsabb és (bár ez egyéni vélemény) szebb is, de nekem pl. gondom van az akkuidővel, amíg másnak nincs, de mindenkinek mást jelent az "átlagos használat", így nem igazán tudom mihez mérni a dolgokat.
-
Valken
tag
válasz
Dzsana #54302 üzenetére
Minden csak nézőpont kérdése...
Amikor S Advance telefonom volt, majd megőrültem, hogy mennyire "riceg" a touchwiz, mennyire lagol, szaggat, de amikor megmutattam 5-6 ismerősömnek, ők nem látták ezt, szerintük teljesen jól működött a telefon.
Van, akit nem zavar, hogy naponta kell töltenie a telefont, mert lemerül, de sokan minden percet ki akarnak sajtolni az aksiból, mert tudják, hogy mire képes, csak éppen esetleg nem ezzel a rommal.
Szintén akad, akiknek nem tűnik fel, hogy 2 másodperc is eltelik, ha váltogat a menüben, de aki a 0.5 másodperchez szokott hozzá, annak ez szintén zavaró lehet.
Csak ennyi.
Sajnos én is a kritikusabb emberek táborába tartozom, szeretem, ha egy ilyen kategóriájú készülék azt nyújtja, amit elvárok azért, amiért anno ennyit fizettem.
-
Valken
tag
Valakinek lenne egy linkje a THM-s 5.0.1-hez i9505-re? A sammobile nem túl gyors.
Nagyon megköszönném.
-
Valken
tag
Valakinél 4(+1) file-os Telekomos 5.0.1 esetleg?
Most az angol BE 5.0.1 van fent, de visszatérnék a Telekomosra, ha már T függő a telefonom...
Ui.: a jelenlegi rendszer OB7, a Telekomos OB8. Ha csak simán rápakolom erre, az életképes megoldásnak tűnik?
-
Valken
tag
Az eszem megáll.
Körülbelül 15 perce húztam le töltőről a telefont. 5 perce megnéztem, jött-e valami (némítva vagyok általában), akkor még 100%-on állt. Most újra rányomtam, kíváncsiságból.. 96%.
Ebből új aksi lesz...
...bár elértem a rekordomat 5.0.1 alatt: némítva (nem tudom, hogy a hangok mennyit számítanak az aksi üzemidejénél) 2ó11p kijelzőidő!
i9505
-
Valken
tag
Namost... Én a cseh 4+1 fileost raktam fel először, arra rátoltam az angol BE 1 fileost.
Most ha rátolom mindezekre a XEH 1 fileost, akkor az úgy jó lesz? Persze előtte és utána FR.Ja, i9005.
Ui.: bár ahogy nézem... az angol BE és a XEH talán teljesen ugyanaz.
-
-
Valken
tag
válasz
bjergerking #53428 üzenetére
Ezzel én is kiegyeznék...
Én nem kapcsolom át 2G-re. 4G megy, amikor nem vagyok otthon és WiFi, amikor igen, de ez nem hinném, hogy ennyit számítana. Inkább az aksira gyanakszom... Lassan két éves lesz a telefon, lehet, hogy már elfáradt.
Ui.: i9505.
Ha találnék valami egyszerűbb megoldást, amivel mondjuk az értesítési sávon kapcsolgathatom 2G/3G/4G között, mint CM alatt, akkor lehet, hogy én is így tennék, de kedvem nincs a menübe lépkedni állandóan.
-
Valken
tag
Hát nem tudom.. 4.4.2 volt fent, csináltam FR-t, utána felraktam a cseh 5.0.1-et, utána is FR, majd ráraktam az angol Lollit, utána is FR és bár a rendszer tökéletes, villámgyors és a design is jobban bejön, de az akkuidő borzalmas.
Nem állítottam semmit, csak a csengőhangokat, nem tiltottam semmit, FB, Messenger és az Index alkalmazás, amiket használok (tehát semmi játék) és 1 óra kijelzőidőnél többet nem bír...
-
Valken
tag
-
Valken
tag
Az év kérdése következik: szerintetek az aksi probléma lehet, hogy nagyon hamar feltölt és nagyon hamar le is merül?
Lollipop alatt kezdte el azt játszani, hogy éjszaka (tehát amikor nincs használatban) alig merül, de utána iszonyatosan (pár percenként 1%-ot), főleg akkor, ha nyomkodom (ez persze hülyén hangzik, de a nyomkodás alatt általában csak az index applikációra gondolok, tehát híreket olvasok, semmi játék vagy ilyesmi).
Elképzelhető, hogy rosszul írja ki a telefon az akkumulátor töltöttségét?
A legutóbbi FR óta eltelt 2-3 nap és 3-4 feltöltés, de a helyzet nem javult.
A rom egyébként alap beállításokkal működik, semmit sem tiltottam le, a szinkronizációk is mennek, de másoknál, hasonló körülmények között mégis sokkal több időt bír ki az akku, nálam pedig ma 1ó12p kijelző idő volt a rekord, akkor álltam 15%-on.
Ui.: i9505 és angol 5.0.1.
-
Valken
tag
Feltűnt még az is, hogy amikor nem használom a telefont, szinte semmit sem merül, de ahogy elkezdem nyomkodni, ugrálnak lefelé a százalékok...
Ez is mindkét eddig használt 5.0.1-gyel előjött, lehet, hogy mégis az aksim lesz a ludas, végülis már másfél éves.
Ui.: szerintem ráugrom én is erre a Telekomos külső töltős bizniszre. A töltő ugyan nem kell, de a gyári aksi jól jönne.
-
Valken
tag
Másnál is nagyon gyenge a térerő az 5.0.1 alatt?
-
Valken
tag
Tudom, még korai véleményt mondani, hiszen csak tegnap tettem fel az OB7-es BE romot i9505-re, de már most érezni, hogy az akkuidő mintha javult volna és a melegedést sem észlelem.
Persze lehet, hogy tévedek vagy rosszul jelzi ki az aksi teljesítményét, de az 1 óra kijelző idő ellenére 60%-on vagyok, ami ugye még mindig nem tökéletes, de fényévekkel jobbnak tűnik, mint a kiszivárgott német verziónál volt.
Mondjuk ma nem nyomkodtam egész nap a telefont, így várok még pár napot, amíg tényleges képet kapok a dologról, de biztatónak tűnik a helyzet.
-
Valken
tag
válasz
szerzol #51223 üzenetére
Hát nem lennék ennyire tanácstalan, ha KitKat alatt nem működött volna "jobban".
Persze a teljesítmény 5.0.1 alatt sokkal korrektebb. Semmi lag, villámgyors, minden tökéletes és még a design is bejön, csak hát a merülés és a melegedés az, ami zavar, de nagyon.
Köszönöm a segítséget mindenkinek, holnap reggel újra nekifutok.
-
Valken
tag
válasz
chubby2o6 #51216 üzenetére
Na igen, de másnak nincs ilyen gondja, ugyanilyen készülékkel és ugyanezzel a rommal...
Na mindegy, várok pár napot, hátha csoda történik. Visszaút egyébként sincs, tudtommal a 4+1 file-os rom után nem lehetséges visszatérni 4.4.2-re.
Mellesleg az 5.0.1 villámgyors és nagyon tetszik, ez a legnagyobb bajom, hogy minden tökéletes.
Abban reménykedem, hogy hamarosan hozzáférhető lesz a független verzió (esetlegesen a T-s is) és akkor azt felpakolom és meglátom, hogy mire jutok. -
Valken
tag
válasz
szerzol #51213 üzenetére
Minden esetben csináltam FR-t, így ma is. Eddig nem segített.
Érdeklődtem új aksi után, de a boltban a srác azt javasolta, hogy várjam meg a "végleges" verziót, hátha az nem kavar be. Ezzel nem is lenne gondom, de furcsa, hogy másnál jóval korrektebb akkuidőket produkál az 5.0.1 és nem is melegszik.
Ui.: mondjuk a romot csak felraktam és utána belaktam. Semmit sem tiltottam le, de ennél a KitKat is jobban muzsikált.
Lehet várok pár napot, hogy kiderüljön, csak előtte kb. 4 napig használtam a Lollit és nem javult az akkuidő...
-
Valken
tag
válasz
chubby2o6 #51212 üzenetére
A melegedés azóta kezdődött, amióta felraktam az 5.0.1-et. Előtte 4.4.2 alatt kéthavonta egyszer érzékeltem (gondolom beragadt valami app), de egy újraindítás megoldotta, ám itt folyamatosan "langyos" a telefon.
Az akkuidő javulást nem tudom még, mert tegnap tettem fel újra a romot, ma pedig csak a 2 file-t tallóztam be, így várnom kell, amíg ez kiderül, de a melegedés fennáll, akkor is, ha csak a zsebemben van.
A merülést kb. úgy kell elképzelni, hogy olvasom az Index-et (ami ugye nem annyira teljesítményigényes app) és 10 percenként 3-5%-ot merül a telefon.
Az aksi egyébként nem púposodik.
-
Valken
tag
Egyébként ez nem okozhat problémát, hogy egy 4+1 fileos rom esetében csak az AP/CSC-t "frissítettem" Odinnal?
Ui.: több hülye kérdésem nem lesz, ígérem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest