- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
dobobazsy #40451 üzenetére
Nf1 az uccsó rom amit lehet rootolni towelrootal vagy ha nem számít a knox akkor bármelyiket, és van egy modul xposed frameworkhoz amit ha bekapcsolsz, többé nem indulgat újra. Nem hivatalos samu kitkat hiba javítás. Samsung Kitkat Systemserver Crash Fix a modul neve.
-
Gizmo94
veterán
válasz
dobobazsy #39939 üzenetére
Be. Ha nem szedted szét és takarítottad ki alkohollal párszor, akkor mindenképpen. Amúgy is nagy eséllyel, ha nagyon belement a víz. Ezt pedig nem tudod meg, hogy mit ért el, csak ha szétszedted. Ha szerencséd van és nem ért fontos részeket, akkor nem döglik meg, de ha nem így van és rendesen bejutott a víz, akkor ketyeg visszafelé az órája. A gari ( ha volt) az mindenképpen repült, mert annyira ügyes volt a Samsung, hogy az egyik indikátor pont a jack csatlakozónál van
és az azonnal elszíneződik. De ami ilyen esetben baj: rengeteg mikroméretű forrasztás van az alaplapon, és annyira sűrűn vannak az alkatrészek lábai is, hogy az oxidáció mindent kinyír jó eséllyel, ha a víz rendesen bejut, csak idő kérdése.
-
szilvand
csendes tag
válasz
dobobazsy #39939 üzenetére
Nekem kb egy hónapja folyt bele a víz. Leraktam az asztalra tok nélkül pont bele egy kiborult pohár vízbe, amit nem vettem észre. Kb 3 óra múlva kézbe véve azt látom, hogy a hangszóró nyílásán beszivárgott a víz, de olyan szinten, hogy amikor az akkut kikaptam, állt mögötte a víz. Gyorsan kitöröltem, aztán be egy tál rizsbe, légmentesen lezárva egy napig tartottam benne. Aztán azóta tünetmentes. Bár az én esetemben nem volt nyomás alatti víz, csak beszivárgott, szerencsés esetben el sem jutott a belső részekhez. A Te esetedben a víz felülről is be tudott folyni, viszont az mindenképpen jó jel, hogy az akku mögött nem állt a víz.
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
dobobazsy #39891 üzenetére
Kapd szét, ne pöcsölj, tök egyszerű, tönkre sem tudod tenni. Az lehet, hogy a hátlap alá nem ment be víz, csak van az alján egy usb port, meg felül egy füles jack aljzat.. Ez a két neurotikus pontja van, ahol kb. 1 tized sec alatt bemegy a víz... Én szétkapnám tuti a leírtak szerint takarítanám utána.. Egyébként szerintem nem halt az be. Még most nem... Majd később fog.
-
tisvol
aktív tag
válasz
dobobazsy #39869 üzenetére
Jártam én is így S2-vel és S3-al is. Akksi rögtön ki, szétszedni amennyire tudod, ami csatit tudsz, húzzd le. Hajszárítót ráengedni. A rizs viszont nem lesz elég. Vidd be egy olyan szervizbe ahol tudnak ultrahangos tisztítás csinálni. Ott szétszedik atomjaira. Nekem mindkét telefonomat sikerült így megmenteni. Pár ezer forintos tétel, de ennyit megér.
-
Gizmo94
veterán
válasz
dobobazsy #39871 üzenetére
Szét kellene azt csavarozni még most és alkoholos fogkefével átdörgölni az egészet, utána meg hajszárítóval szárítani. A rizs nagyon jó, de ha befolyt az alaplaphoz a víz, akkor ott holnapra korrodálni fogja az érzékenyebb alkatrészeket. És a baj az, hogy ezt így kívülről meg nem mondod, hogy befolyt vagy sem, illetőleg mennyi és hová. Igen, jártunk már így, i5-öt ejtettünk vízbe, kb. negyed percet töltött víz alatt a kihalászásig, ki is fingott mint a szar.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dobobazsy #39852 üzenetére
Parancsolj:
Android L Developer Preview bemutató -
[P]laci
senior tag
válasz
dobobazsy #38825 üzenetére
Parancsolj!
KT-SGS4-KK4.4-TW-INTL-06.19.2014.zip -
malisonX
aktív tag
-
bee_jay
tag
válasz
dobobazsy #38763 üzenetére
Szia!
Nálam is van két apró folt a kamerán. Olyan, mint ha valami apró szemcse lenne a lencsén, de szemmel nem látható rajta semmi. Elég aprók, a telefon kijelzőjén nem is látszik, csak ha rázoomolok a képre, vagy ha eleve zoomolva készítem el. Viszont nagy képernyőn, már elég zavaró. Photoshop-al ugyan pillanatok alatt eltűntethető a fotóról, de azért akkor is idegesít. Gariban vajon javítanák?
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
dobobazsy #37505 üzenetére
igen,például a filmek végén,mikor a szereplőket,stb sorolják fel fullfekete háttérképnél,láthatóan leveszi a világító ledek fényerejét. gondolom ezt is energiamegtakarítás miatt... meg ugye szebbek is a sötét filmek,ha eltűnik a kékes-hideg árnyalatú led háttérvilágítás a fekete részekről tévénél... ha nő a világos tartalom mennyisége a képernyőn,akkor pedig láthatóan feljebb húzza a háttérvilágítást.
-
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
dobobazsy #37447 üzenetére
szerintem be van pipálva a kijelzőbeállításoknál a képernyőtónus auto állítása...(energiamegtakarítás... az alatta lévő szöveg)
nincs s4-em,sajnos nem tudom ott mi lehet a neve,de anno ez engem is szivatott s2-nél!
ha nem ez a neve,próbálgassatok mást ki-bepipálni...
vagy próbáljátok meg kikapcsolni az adapt display módot esetleg.és nekünk is van samsung led tv-nk,az ugyanezt csinálja,csak fordítva. minél kevesebb a világos tartalom,annál lejjebb veszi a fényerőt!(bár valahogyan ott is kikapcsolható)
telónál minél több a képernyőn világos rész,annál jobban sötétíti a sötét (vagy szürke) részeket...hoppá,csak most vettem észre,hogy már válaszoltak,bocsi! -
-
csabám
addikt
-
Maxentius
addikt
válasz
dobobazsy #36787 üzenetére
Pl. a No-frills CPU Control-al.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest