- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5605 üzenetére
Már kint van. Csak éppen vmi indiai, vagy más távol keleti verzió, ami nem tudom, hogy nekünk jó-e..
Június 7 körül adták ki.. A V10 Facebook csoportjában láttam... -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5572 üzenetére
Ixion77 Lőnél egy képernyő mentést.....? -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5569 üzenetére
Simán használhatod a "régi"akkud.Nekem van 2014-es tartalékos.
És jó.......!
-
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5569 üzenetére
Annyit lehet csak tudni, illetve az LG azt közölte, hogy ez év második felében, valamikor július és december között. De szerintem, ha augusztusban piacra dobják a V30 - at,mivel az már állítólag 8.0-val jön majd, addigra nekünk is meg jön a Nougat.. 😀
Egyébként nekem is van pót akksim és már megrendeltem ebay-ről egy asztali töltőt amivel tudom a mobilt, illetve a pót akksit is tölteni! 😀 -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5568 üzenetére
Amit kaptam új akksit az 2017.04.-ik hó gyártás (nagyon faja!)
Van másodlagos akksim ami 2015.10.-ik hónapi gyártás sokat nem használtam. Californiabol szereztem. Kérdés, hogy az még szerintetek használhatom másodlagos akksinak? Korábban úgy használtam, hogy a táskámba volt (100% feltöltve) és utaztam valamerre és elsődleges akksi lemerült (vagy már kevés % volt) akkor cseréltem a másodlagos akksira és mindjárt 100%-os volt a telefon.Hiányzott már a kis V10 újra.
Nougat vajon mikor lesz ebbe a régióba?MD
L -
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #5565 üzenetére
Hát ha szoftverfrissítés volt akkor sztem már felesleges a gyári visszaállítás!
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #5562 üzenetére
Azt esetleg tudod milyen rendszeren csináltad a mentést? Ha csak újrahúzták akkor nyugodtan szerintem!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5561 üzenetére
Mai reggelen hozta is a GLS futár a csomagot , munkalapon SW friss. + Akku csere szerepek.
Vajon lehet azt csinálni, hogy a szervizbe küldés előtt LG Bridge progival lementett (teljes telefon tartalma) image fájlt vissza rakjam rá, vagy ez az LG által végzett SW friss. miatt nem kivitelezhető és újra be kell laknom az egész telefont ? (szoftvereresen és minden beáll.-ást beállítgatva...)
MD
L -
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5542 üzenetére
Hát jó de esélyes,hogy csak 1 év múlva jon megint elő addigra meg már V20 vagy V30-am lesz 😁
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5538 üzenetére
Ha nem akarja kicserélni akkor be kell fenyegeti őket,hogy felkeresed az LG Magyarország-ot. Nekem ezután egyből kicserélték. Hiába hülyítenek,hogy ez szoftveres probléma mert ez kurvára hardveres.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5536 üzenetére
Akkor téged átbasztak, én másodjára küldtem vissza kijelző beégéssel és kicserélték vadonatújra, még új hátlapot is kaptam. Azóta ugyanolyan patent mint újkorában. Rájuk kell menni mert nem igazán akarják cserélgetni a kijelzőket maguktól.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5525 üzenetére
Ma elértem a szervizt telefonon is és azt mondták szoftver csere és battery csere lesz alkalmazva, héten kézhez is fogom kapni a V10-em. Kijelző az "típus" hiba? (èn kérdeztem rá) és a válasz: IGEN (a pillanatnyi beégés jelenség) és nem cserélik, mert a szervizes elmondása szerint, az új kijelző is ilyen lenne (maga a kijelző típus hiba), tehát sok értelme nem lenne.
Csillag01: Nekem is batteryre mindent rendben talált (szoftveresen) azt most szervizbe felküldve mégis cserére szorul. Sőt van egy második gyári batterym (Amerikából származik) és az sem teljesen oké....vagy lehet szoftveresen tette tönkre a teló!? (azért húznak rá új szoftvert?) Minden esetre nem vettem észre szoftveres problémát!
MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5516 üzenetére
Nagy nehezen infóhoz jutottam... Ma kapták meg a csomagot (Szerviz - Váci úti) és az ügyfélszolgálatos szerint "Ma érkezett meg a csomag, alkatrészt megrendelték hozzá, értesíti Önt a szerviz, és küldi vissza Önnek amint készen lesz,."
Szóval várok azt majd a munkalapon minden rajta lesz...20.-án járt le az 1 év gari...remélem aksi és kijelző is cserélve lesz.
MD
L -
gjoco1
addikt
válasz
MaxxDamage #5510 üzenetére
Most találtam két helyen,megy a kérdezgetés......
-
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5506 üzenetére
Teljesen igazatok van!!! Büszke is vagyok rá!!! 😀
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5420 üzenetére
Nos ma feladtam a telefont + hátlap + battery + adapter és kábel + számla és nyomtatvány (korábbi ügyfél szolgálatos beszélgetés és egyéb hiba leírást tartalmazza (2 lap) aláírással, dátummal ellátva. (felküldött termék(ek) megnevezéssel.)
Említve van a battery probléma (instant kikapcsolás 15% -nál és az akku használat ki/be kapcsolásnál)
továbbá a "az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" jelensége " is meg van említve.A Telefont tavaly Június 20.-án vettem (számla szerint) így a garanciába még benne vagyok.
Remélem korrektül kivizsgálják és cserélik amit kell.
Telefonon lévő 9H üveg fólia nem baj, ha nem lesz rajt, mert van itthon 2 db tartalék1 max 2 hét biztos lesz amit telefon nélkül fogok tölteni, de lehet beszerzek egy új telefont (ami ilyen esetekre tökéletes lenne)
MD
L -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5406 üzenetére
Nem nagyon kell érteni hozzá. Alap esetben ott van a kijelző háttéren, 4 vagy 6 lehetőség egy csoportban, olyanok mint "beállítások", "LG Backup", stb. (Nincs nálam a telefon, így nem tudok erről screen shotot csinálni.)
Egy kép és videó fájlokat nem tartalmazó, de az alkalmazásokat már magában foglaló teljes backup nálam kb. 2,1 GB méretű volt, - ez esetleg lehet egy tájékoztató adat számodra is. -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5404 üzenetére
Alternatíva: az LG Backup a telefonon is kezdeményezhető, a bele helyezett micro SD kártyára. (Sőt, ez esetben a backup még automatizálhatóvá is tehető.)
Ha mindenáron csak a V10-el akarsz/tudsz képet csinálni, akkor esetleg próbálkozz a tükör előtti előlapi kamerával történő, hangutasítással vezérelt fotókészítéssel. Majd utána kivágod a képből bármilyen egyszerű képszerkesztővel az érdemi részt. Nyilván nem lesz valami jó minőségű a fotó, de ha szerencséd van, látszani fog rajta a hiba.
Azonban mint írtam, a szervizben a tesztprogrammal megtudják nézni, hogy előjön -e neked az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" jelensége. -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5398 üzenetére
Szerintem könnyen tudsz csinálni a telefonról egy kompakt fényképezőgéppel pár fotót akkor, amikor előjön az átmetszi ideig tartó, fátyolos kijelző "beégés" hiba. Azokat akár te is el tudod küldeni az ügyfélszolgálatnak. Nyilván pár szóban meg is tudod fogalmazni a hibát. De mint említettem, ügyfélszolgálat <> szerviz!
A szervizben (mint itt említettem) a munkafelvevő a hiba leírását pár szóval letudta.
Amikor beakartam állítani azt a gyári háttérképet, amin a leginkább tapasztaltam a jelenséget, akkor az információt kaptam, hogy ne tegyem, mert van teszt programjuk, amivel megtudják nézni. Szóval ha tényleg ezzel a hibával küszködsz, és úgy járnak el, mint az én esetemben, akkor kapni fogsz egy új előlapot.Még valamit, amikor majd visszaállítod az LG Backupot, ne csodálkozz, ha pár dolgot neked kell majd manuálisan visszaállítanod...
Update:
(#5401) MaxxDamage Murphy törvénye... -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5392 üzenetére
Akkumulátort is érintő hibánál a szerviz a gyári töltőfejet és kábelt is beszokta kérni - nyilvánvalóan azokat is bevizsgálják. (Tapasztalat.)
Ezen túlmenően még azt tapasztaltam, hogy amit az ügyfélszolgálatos mond, az nem feltétlenül fedi 100%-ban a szerviz pontos álláspontját, utóbbiak nyilván jobban "képben vannak". Ha kételyed van, érdemes direktben a szervizt hívni, és előtte egyeztetni velük.
A te döntésed, hogy mit küldesz fel még mellé.
Csak úgy zárójelben: a - szerintem jóval fajsúlyosabb - kijelzőt érintő hibát nem intézed még garancia időn belül?
-
válasz
MaxxDamage #5387 üzenetére
érdekes ez az akku gond, azért nem annyira kellene eztet csinálnia alig egyévesen, valami gond lehet vele
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5343 üzenetére
Ilyet még nem tapasztaltam, de szerintem korai lenne azonnal "alaplap hibára" gyanakodni.
Első körben talán érdemes lenne az alap hibaelhárítási metodikát elvégezni, illetve az adott appot un-installálni majd újra installálni. Illetve megfigyelni azt, hogy ez a hibajelenség más appoknál is előjön -e.
(#5333) Giorgio7105 Ha úgy döntesz, esetleg írhatnál S7e kontra V10 akkuidő adatokat (SOT) (relative azonos felhasználási körülmények mellett). Én picit soknak érzem a koxx által írt minimum 2x annyi a sot megállapítást az s7e javára. S persze gratulálok a V10-hez.
(#5352) dlaj Örvendetes lenne egy fotó a másodlagos kijelzőről is. Van egy olyan érzésem, hogy - ahogyan itt említettem - az UX 5.0+ felülettel a másodlagos kijelző megjelenítése is olvashatóbb lesz.
(#5355) dlaj Itthon különböző EU-s és nem EU-s régió kódú V10-ek is fellelhetőek. Az upgrade vélhetően ugyanúgy nem egyszerre fog megtörténni, mint ahogy az updatek sem - azonban remélhetően már tényleg nem kell rá sokat várni. (Lsd. téma-összefoglaló / Android verziók.)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5332 üzenetére
Erre valaki tud mondani valamit?
MD
L -
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5330 üzenetére
Nem.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5324 üzenetére
Nekem ami úgy alapból nyitva van általában az olyan 10-12 APP + a háttérben futók. Ez a 4GB RAM több mint elég szerintem.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5322 üzenetére
Ez a baj, csak ártasz vele mivel ezeket ő utána újra fogja újból indítani-ergo gyorsabban merül az akksid.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5319 üzenetére
Ott nem is fogod látni mivel ez valami háttérben futó APP lesz.Ezt az alkalmazás kilövést meg felejtsd el mivel ez egy tök felesleges régi rossz Androidos szokás.Lollipop óta értelmetlen mert a rendszer mindent faszàn csinál magától.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #5317 üzenetére
Használja egy APP a helymeghatározást.
-
photozol
csendes tag
válasz
MaxxDamage #5262 üzenetére
Köszönöm az információt.
Gyorsan rendeltem is 2db csomagot, szerencsére az ára mondhatni szimbolikus -
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #5258 üzenetére
Futottam egy kort LG szervizben raneztek es igazabol amit neha latok hullam a kijelzo szelenel az nincs
max az erintes mittudomen mit latok. Az meg hogy egyszer aksit kellett kivennem ujrainditashoz sima fagyasnak mondtak ami azert egy ev alatt egyszer belefer mondtak. Igy megnyugodtam.
Tul tokeletesnek akarom tudni a telotmondjuk az is
-
Nigér
őstag
válasz
MaxxDamage #5226 üzenetére
Az adásvételin rajta van az IMEI azonosító, akkor holnap teszek egy próbát, köszönöm a tippet, segítséget!
-
Nigér
őstag
válasz
MaxxDamage #5224 üzenetére
Szia, csak egy adásvételim van hozzá, azzal vettem a boltban annak idején.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #5202 üzenetére
Annyiért nem csináltattam volna meg.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #5197 üzenetére
Azt nem tudom, most mennyi, de én 2016-ban 34000,- et fizettem.
(#5198) aTe014 Igen, erre voltam kíváncsi, én is automatán használom.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #5158 üzenetére
Mire rendeltem volna el is fogyott.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5163 üzenetére
Nem
Asszem csak annyi, hogy kicsivel vékonyabb és lekerekített a széle.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Igen, sajnos ez is "csak" a 9H és nem a 9H+ verzió, azt már sajnos sehol sem lehet kapni... Szerencsére gretzky77 kollégának még volt 1 bontatlan elfekvőben a +-ból, ami már a fiók mélyén csücsül, ha a mostani megadná magát
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #5154 üzenetére
Én is Nillkint vettem, eddig jó.
-
Arween
senior tag
válasz
Igen ilyenem van ,nekem nagyon bevált lehet rendelek én is gyors pótlást mert nem tervezem eladni a telefonom
Most néztem a VRSdesing -nél a tokokat is akciózzák így már megfizethető lett ebből is berendelek egy átlátszó tokost gyorsan
VRShátlapoksbeci ha sikerül a B20-as mókolás esetleg az enyémen is bevállalod?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #5156 üzenetére
Ebay-ról vettem, Nilkin fóliát a kameráknál ki van hagyva egy rész kb. fél éve van fent, semmi baja némi apróbb hajszál karcot leszámítva.
-
válasz
MaxxDamage #5154 üzenetére
Nálam most egy NIllkin 9H Hardness 2.5D H+ Tempered Glass Screen Protector van fent. Egy hátránya van, hogy nagyon tükröződik :/ de alig gyűjti az ujjlenyomatot és a vastagsága is pont megfelelő. Linket sajnos már nem tudok adni mert ahol vettem már nincs nála.
Bestbyte-ban láttam amúgy 1490-ért, egész jónak tűnik, márkára már nem emlékszem. -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #5124 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #5071 üzenetére
Igaz most vannak szabadok, legutobb jegeltek voltak. Csak az a baj hogy korlatozott keret all rendelkezesemre, jelenleg max 90k.
Lehet bevarom a V20at, mig szepen lemegy 100k korulre. Jo lesz majd osszevetni a G6-al
V30 szamomra elerhetetlen aron lesz, kiveve ha valami csoda folytan nem kerul szolgaltatoi kinalatba. (Kb soha)
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5061 üzenetére
A V30 bejelentését/specifikációit én is várom, a V10 utódja vagy a G6 vagy a V30 lesz. Viszint eddig a G6 nagyon megvett a 18:9-cel, a kisebb mérettel és "súllyal", de hasonló méretű kijelzővel, a vízállósággal, kicsit nagyobb akkuval, gyorsabb töltéssel stb..
Jelenleg a V10 súlya zavar egy kissé, a DAC-ot nem igazán használom ki az mp3-as zenéimmel, illetve a másodlagos kijelzőt hajlandó lennék lecserélni az 'always-on-display'-re.
Őszig remélem megérkezik a 7.0 a V10-ünkre, addig én is boldog tulajdonosa leszek.
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #5058 üzenetére
Raadasul hasznaltan se latok, pedig beruhaznek egyre, bar a V20ra faj a fogam
-
aTe014
aktív tag
válasz
Még 1 helyen rendelhető talán, ahonnan én is vettem októberben, ezt a boltot az árösszehasonlító oldalak nem listázzák.
Már az MM sem ad ki találatot, tehát nagyon úgy néz, hogy szépen lassan kihal és így kevés új tulaj várható...
-
hito
nagyúr
válasz
Akkor mar talan jobban megeri a V20 Dual 155-ert. Bar teny, hogy bizonyos dolgokban meg mindig az elod a jobb.
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #5010 üzenetére
A Poweramp lejátszó csak hangosabb? Ugyanis nekem a hangerővel nincs gondom..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #5010 üzenetére
Poweramphoz az Alpha Build 703 (& 704 ami Nougathoz kell majd) adott linken regisztrálás után tölthető le.
L
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #5005 üzenetére
Én németben vettem (MediaMarkt) és 3hete járt le az 1 év. Igy is él a + 1év? Szavatosság??
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4996 üzenetére
Természetesen megírom ,hogy milyen...
Aryon87: ha lenne aprón egy szép állapotú garis stb.v20, becserélném a 6s plus szifonom,mert az annyira nem tetszik, de a főnök levetett sz@ra,így megkaptam ingyé.
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4993 üzenetére
Reggel meg is rendelem.
) köszönöm a tech supportot.
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4989 üzenetére
Az ok ,hogy headset-ként is funkcionál.
Powerbeats2 wireless lett csere érett a hifi dac miatt. Bízom benne, hogy nem lesz rossz csere. -
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4987 üzenetére
E80s lesz a végén, remélem a mikrofonon kívül semmi különbség sincs.
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4985 üzenetére
igen én is azzal szemezek.
+ami mellette szól nem kell hozzá semmi+ tartozék kiegészítő(high gain adapter stb...)
(#4984) Aryon87: Úgy tudom az 1év gari az nemzetközi.... Amit esetleg a V20hoz adnak ebayről...
G4et is onnan vettem ,há'l istennek semmi bajom nem volt vele a V10 cseréig -
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4968 üzenetére
Így igaz ahogy mondani tecccik
-
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4964 üzenetére
Én 704-et használom és teljesen tökéletesen működött eddig. Csak telepítéskor töröld a régit .
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4959 üzenetére
Igen úgy van, legalább is a PA fórumon ezt írták ...
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4956 üzenetére
Ha jól emlékszem a V3 jó a V10-re, mert a v4 , az Nugátos verzió :-)
-
válasz
MaxxDamage #4944 üzenetére
Nekem nem ajánlja föl se a teló, se a Bridge...
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
MaxxDamage #4911 üzenetére
Szerintem a PowerAMP-nál jelenleg bármi jobb (lenne). Az alpha változatot lassan egy éve nem frissítik, tele van buggal...
-
ronaldo
őstag
válasz
MaxxDamage #4873 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged.
Mennyi idő alatt oldódott meg amúgy?Mert nekem ez munkaeszköz is, így is kell majd egy egész este, mire valami másik telefonra átköltözök addig.
-
válasz
MaxxDamage #4845 üzenetére
2 órát folyamatosan bekapcsolva a képernyő??? Akkor szerintem az teljesen normális hogy ilyen extrém igénybevétel esetén tönkremegy, nem is csoda . . .
Amióta megvettem egyszer nem ment 10percnél többet folyamatosan. Alapvetően azt szeretem, ha sötétben van, zenehallgatás közben is, és ha történik valami kommunikáció, akkor adjon visszajelzést. Nálam 2percre van beállítva az időlimit, auto a fényerő, arccal lefele ha zenét hallgatok.
-
válasz
MaxxDamage #4845 üzenetére
Nálam - lekopogom - semmi ilyen jelenség nem tapasztalható. Összefüggésben lehet a használattal, mert az enyém mindig lekapcsolja a kepernyőt, hacsak lehet, auto fényerőt használok, és ha huzamosabb időre (15 perc felett) leteszem, akkor arccal lefelé teszem, hogy a másodlagos is kikapcsoljon. Csak remélni tudom, hogy ez elegendő védelem...
-
Faresz29
aktív tag
válasz
MaxxDamage #4767 üzenetére
Szia!
Ebbe a Váci úti szervízbe be kell előzetesen jelentkezni?
Meg lehet várni a javítást?
Én 1napot sem bírok ki telefon nélkül... -
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #4680 üzenetére
A gyártók nem így gondolkodnak.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #4664 üzenetére
Mindenki támadja le a Vodát
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #4608 üzenetére
Sanszos, hogy Googliék csesztek el valamit, mert akkor is merült, amikor már semmilyen Face app nem volt fent.
A GPS-en kívűl mindig minden megy (eddig is így volt), de valahol karácsony után kezdődött a nem minden napos random melegítés és merülés.
Az Android rendszer eléggé a top 3-ba van, ami eddig a középmezőnyben kullogott. -
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #4606 üzenetére
Ez eléggé... Nem haldoklik az aksid?
-
Kisbea
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4594 üzenetére
akkor ok, mivel nálam is tiltva van az automata frissítés, és igazából, mivel minden jól fut, nem élek vele.
Az Xperia Z-m közel 2,5 évig volt nálam, és appokat nem igen frissítgettem, és semmit sem lassult.
Csak gondoltam, esetleg valamiért ez nem jó ötlet, nem haladni a folyamatos fejlődéssel -
válasz
MaxxDamage #4506 üzenetére
azt fogod elérni, hogy lassan elgondolkozom a topic elhagyásán, ezen az elmúlt percekben egészen erősen kezdtél el dolgozni . . . egyenlőre még tudomásom szerint NEM te vagy a topikgazda, talán az ő szerepkörét nem kellene kéretlenül átvenned, nem gondolod?
-
válasz
MaxxDamage #4504 üzenetére
ezt miért kellett így üvöltve beírni? eddig nem voltál ennyire moderátor fan
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4492 üzenetére
Tyi, ez igy eleg erdekes
..
Nalam lejtmenetben volt ilyen a diagram meg G4 idejeben, persze nem ekkora ugrassal.. -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #4491 üzenetére
-
zozzzzzzzzzz
tag
válasz
MaxxDamage #4480 üzenetére
Az LG 38+Áfa+javítás (erre konkrét árat nem tudtak mondani)
a maszekok 30+javítás (ez csak akkor ha a tavalyi áron kapnak még kijelzőt)de ha ennyi akkor javíttatom, nagyon szeretem ezt a készüléket
Samu S7 edge volt nálam, de olyan semmilyen nekema fogása, amúgy nem rossz kütyü
de az LG menü szerintem magasan veri a mezőnyt -
.:Ádám:.
tag
válasz
MaxxDamage #4438 üzenetére
Párat tartalékba tennék. Párat rootolnék meg bootloader nyitnék és megnéznék pár romot rajta, ilyen szempontból a Snapdragonok egész barátságosak. Tervben van filmforgatás vele mert volt egy fotós aki az egyik olimpián (talán Londoni) iPhonnal fotózott. Ezt meg kell dönteni!
Cinema 4K app egész jó amit használok, de mindig visszatérek a gyárihoz. Ez annyival tud többet, hogy kitudja lőni a beépített OIS-t, ami Osmo Mobil-nál jól jön, mert ütik egymást a stabilizátorok (végülis bármilyen kézi stabilizátornál jól jön a funkció). Még tud 100Mbps bitrátát ami szerintem inkább szeméttel pakolja tele a fájlt mint értelmes adatokkal (annyira nem néztem utána).
Meg egy nagyon jól sikerült darab lett, majdnem minden nap az arcomhoz dörzsölöm.
Jópár évtized múlva meg kincs lesz mint a retro konzolok,bár mai viszonylatban egy N95 is múzeális darabnak tekinthető.
A V20 hátlapjára meg a V10 mintázatát kelett volna rávulkanizálni valahogy
, de hát ez van.
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4443 üzenetére
Nem vitatom a dolgot. -
.:Ádám:.
tag
válasz
MaxxDamage #4432 üzenetére
Én meg azon filózok, hogy veszek még pár V10-et. Expansys nemtudom szállít e Hong Kong-ból ide mert ott van még H961N sötét kékben.
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4432 üzenetére
Hardver es szoftverezettseg teren eri meg. Foleg hogy a Snapi egy szeriat kihagyott, szal eleg nagy ugras.
Lasd pl. G4->G5 nekem.
Teny hogy a s808 is eros, 2 evig meg lazan megallja a helyet, meg az UX4.0 is kivaloan van optimalizalva.
Raadasul nektek nincs is hibatok, ellenben a G4-nek van..
Mai napig tetszik amugy a V10.. -
válasz
MaxxDamage #4383 üzenetére
köszi, és ment
-
parts
tag
válasz
MaxxDamage #4372 üzenetére
Két link például: Chrome és Messenger. Ha külső forrásból telepítek apk file-t, úgy tapasztaltam, hogy nem akarja a play frissíteni. Messengernél csak töröni kell és apk-ból telepíteni, Chrome-nál talán a gyári telepítésű letiltása (frissítések törlése után) és apk-ból telepítés hozhat ilyen eredményt.
-
zoleeno1
veterán
válasz
MaxxDamage #4368 üzenetére
+1, nálam is xarakszik a chrome is... Nem tudom mi van ezekkel a fejlesztőkkel, de én nem akarok béta tester lenni...
-
parts
tag
válasz
MaxxDamage #4368 üzenetére
Ha az asztali böngészővel való szinkronizálás nem szempont (Chrome mellett ez szokott lenni az érv), akkor própáljátok ki a CM Browsert - gyors.
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #4366 üzenetére
Ezt most miért mondod? Kiváncsi vagyok a 7-esre,de most sincs gondom így kivárom,amúgy kapunk! A Chrome mostanában az őrületbe kerget, sűrűn gondol egyet és nem reagál az érintésre,először beparáztam,hogy a kijelzőm de nem szerencsére a chrome a szar!
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4352 üzenetére
Akkor inkább veszek egy eredet LG pót akksit bele. Köszönöm a választ! ☺️
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4348 üzenetére
V10-sem volt, mégis lett. Én érzem, hogy lesz. Túl jó telefon az ahhoz, hogy ki hagyják az EU piacot.
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4345 üzenetére
Jaja, jövő karácsonyra nálam is a V20 fogja váltani a V10-et. Nekem nagyon bejön az a koncepció is főleg Titanium színben ☺️ (130-ba jó lesz az is majd)
-
válasz
MaxxDamage #4345 üzenetére
V20 nem akarja magát megmutatni egy webshop-ban sem, aggódok . . . van egyáltalán EU változat belőle?
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4299 üzenetére
Amikor felküldted először a telefont felírtad az akksi gyári számát ? :-( ha nem akkor most tedd meg ..
-
válasz
MaxxDamage #4297 üzenetére
Szerintem akkor az első eset a topicban, hogy rossz aksiba futunk bele. Bár vígasztaljon az a tudat, hogy legalább nem robbant fel
-
válasz
MaxxDamage #4294 üzenetére
Milyen idős a jelenlegi aksid amelyik ezeket a jelenségeket produkálja?
-
Arween
senior tag
válasz
MaxxDamage #4294 üzenetére
Na ez azért gáz,mert mi van ha nincs itthon +aksi? Nekem egyik telefonomhoz sem volt +aksim ,nem is tervezek venni mert az sem túl jó gondolom ha hónapokig csak csücsül a szekrényben....
-
futo001
senior tag
válasz
MaxxDamage #4291 üzenetére
1. Nem tudhatom milyen állapotban van az akksid.
2. Aida referenciának jó, de nem tud mindent az akksid állapotáról, csak hogy a kapacitásából mennyit vesztett, aktuális fesz és ingadozás, de nem ennyiből áll egy akkumulátor állapota.Annyit írtam, hogy hidegben a rossz akksi méginkább megbízhatatlan, ez tény. Hogy ez az infó számodra hasznos vagy sem, az egy másik kérdés, de amit írtam, igaz.
Sok iPhone 6S Plus is kikapcsol hidegben, 50% akksitöltöttség mellett is akár, mivel az akksi kapocsfeszültsége leesik. Az akksi jó, szinte új. Remélem így már világosabb.
-
qantum
senior tag
válasz
MaxxDamage #4288 üzenetére
Nem ezzel a telóval,de nekem is volt már ilyen,az akkuk nem bírják a hideget.
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4267 üzenetére
Hát erre csak annyit , hogy ami Tré az Tréé ...
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4263 üzenetére
:-) és az lte is ?
-
lako05
tag
válasz
MaxxDamage #4237 üzenetére
Szia!
Látom vannak még gondjaid a telóval. Cseréld le a v10c-t.. Ritka fos egy build az. LGUP-al és a hozzá való ROM-al két kattintás az egész.1. Telepíted az LG USB drivert, megtalálod az én leírásomban is ha jól emlékszem + az LGUP-hoz is a dolgokat. Elinditod a telod download modban (Teló kikapcs, aztán hang fel + power gomb)
2. Átkattintasz update módba az LGUP-ban.
3. Betallózod neki a ROM-ot. (Ajánlom az v20-as romokat)
4. Ok, vagy Flash vagy nem tudom mi volt a gomb neve, sajnos nem férek most hozzá ahhoz a géphez.
5. Vársz
6. Örülsz
Nálam rengeteg dolgot megoldott a friss android.. Nem merül le a telóm fél nap alatt, stb..
(Bocs az összeszedetlenség miatt
)
-
stemplar07
őstag
válasz
Szóval.. az nem mind1 , hogy hol próbálták ki !! Mert az adótorony tövében nekem sem volt gondom ! De kint a ,, fildeken,,
ki kell kapcsolni az LTE-t,... ugyanakkor az S7 gond nélkül működik ..ahol a V10 nem ..
-
Aryon87
félisten
válasz
MaxxDamage #4239 üzenetére
Nalam Telenor is hibatlan. Viszont lehet vmikor atigazolok a tmobilhoz, sokkal nagyobb a kinalat..
-
Aryon87
félisten
válasz
Mondtam en multkor hogy nem a teloddalesz a bibi, csak addigra mar becsomagoltad.
Sztem probald meg az APN beallitasokat. Keresd vissza amit irtam akkor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest