- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Szerintem jó választás. Nekem Xiaomi Mi Max volt pár éve és alapvetően nagyon jól üzemelt. Igaz az is megjárta a szervizt gariban, egyszercsak nem érzékelt a kijelző teljes felületén. Meg voltak szoftveres gondok, de aránylag gyorsan kapott frissítéseket és ha jól emlékszek hamar orvosolták őket.
Nekem V10 után V20 jött a DAC és a másodlagos kijelző miatt. Sokat használtam mindkettőt. Pár hete váltottam V40-re, de elég nehezen vettem rá magam, pont a másodlagos kijelző hiánya miatt.Sok szerencsét az új vashoz, biztos szeretni fogod.
-
futo001
senior tag
AZ LG V10 és G4 esetén volt ilyen szériahiba, egy BGA forrasztása elengedett, már nem emlékszem melyiké. Hozzáértő szakival orvosolható a gond.
Ne felejtsük el, hogy ez a telefon már több mint 4 éves. Az, hogy többet nem veszel LG-t nem garantálja hogy a hibával nem találkozol többet mivel a technológiát minden gyártó használja és nehéz a hibát kiszűrni. Ezt az érzékeny és nehezen kontrollálható technológiát pedig a fogyasztói elvárások hívták életre.
V20 mentes a hibától. -
E2E4
aktív tag
A szerviz vélhetően azért javítja, mert a szavatossági idő a vásárlástól számított két év, és így csupán betartja a jogszabályi előírásokat. (Ezért lett feltüntetve a téma összefoglalóban az, hogy "érdemes lehet kérni a készülék 2 éves szavatossági időn belüli díjtalan javítását.)
A hangsúly itt azon volt, hogy a - csaknem biztosra vehetően - G4-el azonos technológiai hibát, - amely a készülék használata szempontjából egy kritikus hiba - az LG a mai napig nem ismerte el.
(Míg azért a kevésbé kritikus "átmeneti ideig tartó kijelző beégéses" hibát, ha nyilvánosan nem is, de azért - pont esetemben - hivatalos levélben legalább ráutalóan elismerték.)Bízzunk benne, hogy sixpak fórumtárs készülékével kapcsolatban korrekten fognak eljárni.
-
zoleeno1
veterán
Ugyanezt csinalja nekem is miota feltettem a nougatot, elotte sose... Szinten Treonline? Remelem jon erre valami javitas, mert eleg idegesito... Masnal is jelentkezik?
Szerk: most azzal probalkozom, hogy kivettem az lte-t a halozatok kozul, meglatjuk az kavar e be, mint itt sokaknal regebben.
-
zoleeno1
veterán
-
MaxxDamage
félisten
Update eleve úgy megy ahogyan mennie kell...nem kispistak tervezték az FW Update menetét és folyamatát.
FR akkor kell ha valami gáz van, vagy volt. (Szerintem)
Mindenki saját döntése szerint dönt(het) és mindenki azt mond amit csak akar vagy hisz. (Demokrácia, szólásszabadság, stb...)MD
L -
atike
nagyúr
....nem értem miért jó ez. Ajánlott. Olvass egyel magad elé akár.
Szerk:
"1.3 Android verziók
Az ott eddig leírtakat ismét ajánlom figyelmébe minden V10 tulajnak. Tehát főverzió frissítés után, erősen ajánlott egy FR. (Gyári beállítások visszaállítása.) Ez az LG ügyfélszolgálatának is az álláspontja.
Topikgazda"
Szerk2.
lapoztam, nem akarlak meggyőzni, ne csinálj, kész -
atike
nagyúr
Nem épp.
"But at the very least you should clear the system cache for your Android after installing the firmware. This is the quickest and easiest way to clear up any early battery drain bugs and performance issues.
A factory reset and 'start from scratch' approach with new firmware gives you the best opportunity of avoiding the problems that seem to plague users following an update."
Az android felépítéséből adódóan célszerű megcsinálni. Nem kötelező, de határozottan jól jöhet. Igen, ekkor újra be kell lakni, tény....
-
rejtettlampa
tag
Most 1 gigás csomagom van, viszont augusztusban váltok a telenorhoz az új díjcsomagjukra, ahol korlátlan a net! Nem tudom igazából, hogy a B20 miért fontos és mit jelent pontosan, csak sok helyen azt olvastam, hogy ha nincs B20 támogatása a telefonnak, akkor sok helyen nem lesz elérhető a 4g hálózat! Mondom, én nagyon laikus vagyok ebből a szempontból és egyáltalán nem értek ezekhez a hálózati dolgokhoz!
-
E2E4
aktív tag
Az olvasók száma megállapíthatatlan.
A hozzászólók számát is felesleges lenne megszámolni, (végigbogarászva az összes hozzászólást) hiszen van olyan hozzászóló, aki pl. nem is rendelkezik V10-el.
Ezen kívül biztosan vannak olyan V10 tulajok, akik nem is szóltak hozzá, (lehet, hogy nem is olvasók) csak használják a készüléket, sőt, az is lehet, hogy már eladták, váltottak, stb.Tehát arányt nem tudunk megállapítani a között, hogy Magyarországon hányan vannak, akik hibátlanul használják a V10-et, és hányan, akiknek ez a ritka hibajelenség előjött.
(#5301) qantum Erre jó esetben egy év múlva tudok választ adni.
Ez attól is függ, hogy milyen típusú LCD panel lesz a cseredarab. (Lsd. pl. téma-összefoglalóban.)(#5277) OPiiPO, (#5278) saddybaddy: Sajnálom, hogy a gyakoribb feltűnésemet egy ilyen témával kell kezdenem, de úgy érzem, hogy a korrekt és objektív tájékoztatáshoz az ilyen hozzászólások is szükségesek. Ezen a fórumon, egy hiba megemlítése után sem kell senkinek sem attól tartania, hogy kitiltanának "flemelésért".(lsd. (#4344) saddybaddy)
-
MaxxDamage
félisten
Igen! 60 Ohm a mérvadó.
Próbáld meg a Poweramp lejátszót (teljes verzió, nem triál) és töltsd le hozzá az alpha build 703-at majd azt is telepítsd. Én leteszteltem a két lejátszót egyszerre és fél hengeron a neutront már nem hallottam a poweramp mellett (HiFi ON-on termeszetesen)Mind2 lejátszó teljes verzió volt és megegyező flac track (szám) volt játszva.
L
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- One mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iOS alkalmazások
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest