-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage #5525 üzenetére
Ma elértem a szervizt telefonon is és azt mondták szoftver csere és battery csere lesz alkalmazva, héten kézhez is fogom kapni a V10-em. Kijelző az "típus" hiba? (èn kérdeztem rá) és a válasz: IGEN (a pillanatnyi beégés jelenség) és nem cserélik, mert a szervizes elmondása szerint, az új kijelző is ilyen lenne (maga a kijelző típus hiba), tehát sok értelme nem lenne.
Csillag01: Nekem is batteryre mindent rendben talált (szoftveresen) azt most szervizbe felküldve mégis cserére szorul. Sőt van egy második gyári batterym (Amerikából származik) és az sem teljesen oké....vagy lehet szoftveresen tette tönkre a teló!? (azért húznak rá új szoftvert?) Minden esetre nem vettem észre szoftveres problémát!
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest