Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem veszem át senki szerepét és nem is szándékozom, véleményem lehet és van is ! Mindenki azt csinál amit akar, emberek vagyunk, vagytok.(majd viseled a következményeit, ha... nem folytatom.. OFF!)
Nem hiába van az, hogy a "topikgazda" sem igen látogat ide és korábban kifejtette a nézeteit..sok dologgal kapcsolatban és meg is értem ! Továbbá no comment! (szabályzatot biztos ismered, ha nem, kérlek tekintsd át!)(#4509) stemplar07: Reméljük minden előnyét és hasznos tulajdonságait ki tudod használni és kellemes használatot hozzá
! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet. 
L
-
stemplar07
őstag
Uraim ..egy szavatokba kerül s nem írok többet itt a V20-ról (ps. bár nem értem miért is ? ez nem az utód ?és sokan gondolkodnak a váltáson, miért ne kapjanak tanácsokat ? ez olyan mintha az Iphone 7-ről amikor megjelent nem írhatnának a 6-os rovatba ...)
és valljuk be 2015 novembere óta van/volt V10-em, s néhány okosságra , mint a HiFi extender+impedancia trükköt , még a topic gazdinak én írtam le , de ezt nem váll veregetésképpen írnám ..
Nos a többség dönt
De annyit azért mondanék, hogy hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik
(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)Na ezek után ha akarjátok töröljétek ..
privátban szívesen válaszok, akit érdekel ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet.