- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6822 üzenetére
Flac tömörítésű zenét hallgatok Koss Porta Pro fülessel 63 éves füllel. Mivel a V10 már nem él, így nem tudom összevetni, de nincs a DAC - ok között egetverő eltérés számomra. Nyilván ki lehetne mutatni az eltérést, de ahhoz drágább füles, zajmentes környezet kell. Én az utcán hallgatom, oda ez jó.
Ami inkább negatívum, hogy nem tudom külön állítani az értesítések hangerejét a telefon csengőjétől, vagy az infra rész programja nem ismeri az Orion tv-t (a munkahelyemen van ilyen... meg néhány apróság, mint az, hogy kikapcsoltam az értesítést a telefonnál (hagyta), és ez után nem tudtam felvenni a hívást... miért hagyja? -
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6819 üzenetére
Egy hete használom a Xiaomi Redmi Note 8 -t, a hangja számomra nem tűnik hallhatóan rosszabbnak a V10-nél, a Miui 11 van rajta android 9 alapon, gyors, jól kezelhető, néhány dolgot még keresek... többet drága telefont nem veszek. Nem bántam meg a márka váltást Xiaomira. 3 napig bírja az akksi.
-
hcs57
addikt
Ma vettem egy Xianomi Redmi Note 8 -t, itt hagyom az LG-t.
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6814 üzenetére
Már V30 sincs új eladó... Debrecenben nincs hozzáértő szaki, aki BGA forrasztással szervizszerűen foglalkozna.
V40 van még eladó, az sem legálisan, csak ilyen - olyan "Tubardo" és hasonló boltokból.
Most keresem az utódot, mivel a hajszítós melegítést nem fogom csinálni. Talán Xianomi lesz, talán nem is androidos. -
hcs57
addikt
A telefonom lefagyott... nem reagált semmire sem. Az akku kivétel után a logónál nem jut tovább. Agyhalott lett? Nem veszek többet LG-t.
-
hcs57
addikt
Újra kérdezem: az utolsó frissítés 2018. május 16. Azóta nincs újabb szoftver?
-
hcs57
addikt
Az utolsó frissítés 2018. május 16. Azóta nincs újabb szoftver? Az enyém OTA-n nem talál.
-
hcs57
addikt
Vacakol az akku, honnan érdemes rendelni?
-
hcs57
addikt
Még használom a V10-t, a tokja már eléggé ramaty... ahol vettem az ebay.com-n sajnos már nincs. Honnan érdemes olyan tokot venni, amiben felül kis ablak van, így látható a másodlagos kijelző, s nem tízen valahány ezer?
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #6582 üzenetére
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #6580 üzenetére
Az oreo lehet... még tölti.
-
hcs57
addikt
A telefonom OTA-n frissítést talált..
-
hcs57
addikt
A nougat óta van néhány bugom.. most pl. a quickremote elfelejtett minden eszközt, amit felvettem..
Az LTE még mindig bekavar a térerőbe (telekom), kikapcsolva semmi gondom a térerővel, bár erről már többen írtak.
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #6006 üzenetére
Maradok, de most lte nélkül...
-
hcs57
addikt
Balatonfüreden vagyok egy apartmanban... a telefon azt mondja nincs szolgáltatás... repülő mód be, ki és öt vagy hat vonás van... s ezt gyakran eljátssza. Mi lehet ez? Nougat, nincs semmi pitiszka..
-
hcs57
addikt
válasz
Rickenstein #5824 üzenetére
Először én sem csináltam, normál merült... itt írták, hogy milyen szuper az akksi kezelése az FR után, erre nyomtam egy fr-t neki... nos semmivel sem lett jobb.
-
hcs57
addikt
A beszélgetés rögzítésére melyik program jó nougat alatt?
-
hcs57
addikt
windows 10 x64 van fent, szoftvert frissítenék... Letöltöttem az LG oldaláró az LG Bridge-t mi kell még, hogy ne téla legyen a végeredmény?
-
hcs57
addikt
válasz
rejtettlampa #5474 üzenetére
Mekkora net csomagod van, hogy annyira fontos a B20?
Mennyit érdemes érte adni? amennyit neked megér. A EBAY-nak van külön fóruma, de a Paypal - ha azza fizetsz - ad támgatást. Olvass utána, az mindig hasznos...
-
hcs57
addikt
A telefonom frissítést jelzett... ez a nougat lesz.
-
hcs57
addikt
Ti melyik call recordert használjátok? v20e szoftver van fent, és a hívó hangja nagyon halk... eddig két alkalmazást próbáltam.
-
hcs57
addikt
válasz
MaxxDamage #5010 üzenetére
A Poweramp lejátszó csak hangosabb? Ugyanis nekem a hangerővel nincs gondom..
-
hcs57
addikt
Neutron music player-t használok ezzel a fülessel, fél hangerő fölött valamivel, nagyon nagyot szól és tisztán.. lehet a 60 ohm miatt?
A Koss Porta Pro fejhallgató jellemzői:
Elegáns, kompakt megjelenés
Ergonomikus kialakítás, könnyű hordozhatóság
Valódi, minőségi zenei élmény
Nagy 1,2 m kábelhossz, így PC-hez is könnyen csatlakoztatható
Technikai paraméterek:Hangnyomás: 101 dB
Átviteli tartomány: 15 Hz – 25.000 Hz
Névleges impedancia: 60 Ohm
Kábelhossz: 1,2 m
Csatlakozók: 3,5 mm aranyozott jack
Tömeg: 60 g -
hcs57
addikt
Most jött egy frissítés a telefonomra, de a mérete szerint nem a 7-es... talán 20E.
-
hcs57
addikt
válasz
stemplar07 #4775 üzenetére
Debrecenben a V10 (H960A) tökéletesen működik 4G-n..
-
hcs57
addikt
válasz
stemplar07 #4722 üzenetére
Nem ismerem a Powerampot, a Neutron eddig tetszik, nagyon minimálisat kellett állítani az equalizeren (ami állítható, hogy hány csatornás legyen, stb), Azt is inkább a Bluetooth fülesnél.
Egy szeánsz azért érdekes lenne... vakon, kiereszteni erősítőre, hangfalakra..
-
hcs57
addikt
Nem tudom volt e erről szó, a fórumot olvasva nem láttam még olyat, ahol a zenelejátszók lennének összevetve kifejezetten audiophile szempontból. A LG G2-ről váltva a Neutron lejátszót használom, de talán szívesen hallanék hozzáértők véleményét, hogy van e hallható hangzásbeli különbség a PowerAmphoz viszonyítva?
Nem találok ilyen elemző cikket sem... -
hcs57
addikt
válasz
Kavinton75 #4609 üzenetére
Akkor minden V10 merülne... Az enyém 34 óra üzemidő után még 66%-on áll. (igaz, nekem nincs Facebook alkalmazás, a böngészőben nézem, amikor én akarom..)
-
hcs57
addikt
válasz
saddybaddy #4574 üzenetére
Kaptam egyet abból, amit kérdeztem, feltettem, jónnak tűnik.
A G2-re anno Nillkint tettem, most megnéztem azt is, felrakva nem tudnék különbséget tenni a két márka között. Ugyanaz a 2,5D, a zsírtaszító felület.. -
hcs57
addikt
Ezt a fóliát használja valaki? Érdemes ilyet rendelni?
-
hcs57
addikt
válasz
Kavinton75 #4528 üzenetére
Azt a fülest nem ismerem, de nekem a Koss Porta Pro esetében nagyon jól kivehető a különbség. kikapcsolva a G2 hangminőségéhez hasonló, de bekapcsolva... na az egészen más. Milyen lehet egy jobb fülessel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest