- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ismerős, üdv a Meg Nem értettek klubjában, tagsági díj egy számla egy műszaki cikkről, amit a környezetedben mindenki pénzkidobásnak tartott.
Nekem eleve a V10 ilyen tárgy volt, mivel szolgáltatónál dolgozom, így időnként a cég ad telefont ingyen - a kínálatából. A V10-et persze nem árulja senki, így megvettem. Már eleve ez olyasmi, amiről nem könnyű meggyőzni bárkit is, akivel közös kasszán vagy.
De a kedvesem már edzett, túl vagyunk rengeteg "minek újabb gitár, már van egy?!", minek újabb gitár, már van kettő??!", stb. körökön... -
Nekem fura módon az indította el a lavinát, hogy kéz alatt szert tettem egy Cambridge Audio audiofil erősítőre s két békebeli, "ebben még volt anyag" Magnat hangfalra. Amióta ezeken írom otthon a zenéket, meg hallgatom őket, mobil verzióban is áhítozom a részletes hangképre.
Így jött a V10, és most az RHA, amivel nagyon elégedett vagyok, holott a felső kategóriának az MA 750 csak a belépője. Ezért a pénzért bűn otthagyni.
-
Bajban vagyok a válasszal, mert egy 5-6 éves Sony XB sorozatú in-ear fülest váltott, aminek a pontos típusát időközben elfelejtettem...
Mindazonáltal árkategóriában kb. hasonlóak, mindkettő huszonezer Ft. A Sony-t sokszor próbáltam már lecserélni sznob pillanataimban, hogyaszondja "biztos van ennél a kommersz vacaknál valami audiofilebb, profibb ajánlat", de megdöbbenve konstatáltam, hogy a dolog nem is olyan egyszerű, mert sorra véreztek el mellette a különféle fülesek a próbákon. Ez volt az első olyan eset, hogy egy általam odaszánt összegért kínált füles egyértelműen jobb volt nála.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest