Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ismerős, üdv a Meg Nem értettek klubjában, tagsági díj egy számla egy műszaki cikkről, amit a környezetedben mindenki pénzkidobásnak tartott.

Nekem eleve a V10 ilyen tárgy volt, mivel szolgáltatónál dolgozom, így időnként a cég ad telefont ingyen - a kínálatából. A V10-et persze nem árulja senki, így megvettem. Már eleve ez olyasmi, amiről nem könnyű meggyőzni bárkit is, akivel közös kasszán vagy.
De a kedvesem már edzett, túl vagyunk rengeteg "minek újabb gitár, már van egy?!", minek újabb gitár, már van kettő??!", stb. körökön...
-
Nekem fura módon az indította el a lavinát, hogy kéz alatt szert tettem egy Cambridge Audio audiofil erősítőre s két békebeli, "ebben még volt anyag" Magnat hangfalra. Amióta ezeken írom otthon a zenéket, meg hallgatom őket, mobil verzióban is áhítozom a részletes hangképre.
Így jött a V10, és most az RHA, amivel nagyon elégedett vagyok, holott a felső kategóriának az MA 750 csak a belépője. Ezért a pénzért bűn otthagyni. -
Bajban vagyok a válasszal, mert egy 5-6 éves Sony XB sorozatú in-ear fülest váltott, aminek a pontos típusát időközben elfelejtettem...

Mindazonáltal árkategóriában kb. hasonlóak, mindkettő huszonezer Ft. A Sony-t sokszor próbáltam már lecserélni sznob pillanataimban, hogyaszondja "biztos van ennél a kommersz vacaknál valami audiofilebb, profibb ajánlat", de megdöbbenve konstatáltam, hogy a dolog nem is olyan egyszerű, mert sorra véreztek el mellette a különféle fülesek a próbákon. Ez volt az első olyan eset, hogy egy általam odaszánt összegért kínált füles egyértelműen jobb volt nála. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)