- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaksy
csendes tag
Eme beégősdivel kapcsolatban már hónapokkal ezelőtt foglalkoztunk valamely fórumtársakkal. Akkortájt nem volt jellemző az érdeklődés . Pedig ahogy elnézem egyre több készüléket érint. Többek között az enyémet is. Nálam a jelenség , a készülék 8-9 hónapos korátol kísér utamon. Gariztatni nem tudtam mert a partneros adásvételire a hivatalos ügyfélszolgálat azt nyilatkozta , hogy az nem válik be náluk csak a partneronál. A partneroval meg nem foglalkoztam mert nem is hallottam jókat meg nem is akartam kivárni azt a csilliómilló időt míg lebonyolódik a mizéria. Igy ugy döntöttem majd csak akkor lépek ha rosszabodik a helyzet. Ami nem történt meg ezidáig. A helyzet változatlan. Ami érdekes a dologban , hogy a képernyőmentés következtében lőtt fotókon nem lelhető fel semilyen nyoma a hibának (legalábbis nálam). Ezért gyanakodtam valami szoftveres gabajodásra.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4968 üzenetére
Így igaz ahogy mondani tecccik
-
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4964 üzenetére
Én 704-et használom és teljesen tökéletesen működött eddig. Csak telepítéskor töröld a régit .
-
Yaksy
csendes tag
Nálam 1 perc és kikapcsol a kijelző, de meg se várom mert ha nem kell azonnal le is zárom. A fényrő ótómatára állítva. 15-20 percnél tovább sosem használom folyamatosan, mégis egy idő után az értesítési sáv ikonjai, whatsapp szövegbubik meg egyéb ilyen nyalánkságok, ideiglenesen beégnek. 5-10 perces böngészős olvasgatás után két oldalt kb 2-3 miliméteres sárgásbarnás csík a kijelző teljes hosszában ( függőlegesen) , ritkább esetekben középen is jelen van (függőlegesen). Persze mindez némi pihentetés után eltűnik (egyelőre) , aztán kezdődik előről. Fekete vagy fehér háttérnél észlelhetetlen a jelenség de pl szürkénél kifejezetten zavaró tud lenni.
Teló március első hetében 1 éves. Teljesen átlagos user vagyok. Semmi extra. Csak rendeltetés szerűen használom.( szerény véleményem szerint)
Szerintem ezért fölösleges is a matekozás , hogy mi a retektől jön elő eme baki nálam, másnál meg nem. Remélem nem minden panelt érint mert tervezem lassacskán a kijelzőcserét . V10-től megválni nem akarok mert pazar a gép. Nem találok semmi alternatívát ami érdekelne.
Na jómegtótam az irományt, pedig csak rövidke szösszenetet akartam.....
Aknamély tiszteletem! -
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #4701 üzenetére
Kössz az infót, én se hallottam sok jót róluk a gariztatással kapcsolatban , ezért is halogatom a dolgok😒
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #4689 üzenetére
Hol cserélteted a kijelzőt, ha szabad megkérdeznem? Mert eme hibajelenség nálam is jelentkezett és érik nagyon a reparáció. A gondom csak az, hogy a partneronál vettem anno és csak adásvételim van amit az LG nem fogad el garinak. Ezért a partneroval kell felvennem a kapcsolatot mert náluk még él a garim márciusig. Nem leptem még az ügyben mert nem igazán volt vele időm foglalkozni mostanság.
-
Yaksy
csendes tag
Üdv!
Az L extendert ideiglenesen tudod helyettesíteni egy kiscjack hosszabítóval, vagy egy fülhallgató elosztóval. Igaz, mindennapi használatra kicsit kényelmetlen.
Az impedancia növelő meg házilag is előállítható. Ha van műszerész ismerős vagy olyan valaki aki tud forrasztani, akkor neki gyerekjáték. Egy szerelhető kisjack apa kell amibe forraszt neked 2 ellenallást vezeték nélkül.Filléres dolog bármely elektrónikai szaküzletben. Lehet meg is csinálják. Nekem ilyen van( 150 ohm) és hibátlanul müxik már vagy április óta. -
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3903 üzenetére
Hajrá! Még az enyém se volt soha!Epekedve várom az eredményt!
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3900 üzenetére
Pár perc pihentetés után eltűnik. Már agyaltam a garancián de először akarok csinálni egy resetet. (Hátha valami szoftveres dolog.) Csak momentán nem nagyon van időm vele foglalkozni. Próbáltam utána olvasni , az xda-n is panaszkodtak csak a gyér angolom miatt nem jutottam egyről a kettőre.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3898 üzenetére
Nálam a whatsapp csinálja ugyanezt. Kb 2 hete vettem észre.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
saddybaddy #3894 üzenetére
Melyik ez az app Uram, ha szabad megkérdeznem?
-
Yaksy
csendes tag
Igen! A B20 mizéria csak a dupla sim-est érinti. Csak érdekelt, hogy mit hoztál össze mert eme kicsiny közösségben még senkinek nem volt mersze nekilátni(tudtommal). Sőt, az is előfordulhat, hogy hazánkban te vagy az egyedüli per pillanat akinek B20-on is kever a Vas!
Aknamély tiszteletem! -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3784 üzenetére
Dettó! Mintha én fogalmaztam volna meg neked szóról szóra! Egyedül a melóhely nem stimmel
😀😀😀😀😀
Eddig is az volt a hipotézisem, hogy nem vagyok egyedül ezen a nagyvilágon de így most bizonyosságot nyert!😀😀
Köszönöm! -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3781 üzenetére
Én lényegében akusztikus "szerszámokkal" vettem körbe magam és a kábeldugdosást mindíg más végezte. Ezen okból kifolyólag halvány lila ibolyán túli fingom nem volt eddig a témáról. Egyszerűen csak hallottam , hogy jól szól vagy nem.Ráadásul a V10-et nem is az audió képessége miatt szereztem be. Nagy meglepetés ért mikor a kezembe vettem és kis idő múlva ráleltem a Hifi kapcsolóra. ( a párom jól ki is röhögött amikor a gyári fülessel a fejemen és 320-as mp3-at hallgatva, a kanapén ülve, vigyorogtam mint egy jóllakott óvodás😀) Azóta pedig vadászom az eddig keserves kínok között összegyűjtött zenegyűjtemenyem veszteségmentes változatát. Ott tartok, hogy az asszony lassan tökön fog szúrni egy rozsdás fakéssel😰
(Új fülhallgató meg extender meg impedancia növelő adapter meg nagyonsokgigás memóriakártya stb.) -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3778 üzenetére
Nekem ez a Shure az első komolyabb fülhallgatóm. Mielőtt megvettem volna a V10emet hidegen hagyott a fülhallgató téma, pedig eléggé ki van élezve a hallásom a minőségre. Audiofilnek nem mondanám magam csak zenélgetek. Mielőtt elhatároztam , hogy ráfekszek komolyabban a minőségi zenehallgatásra, kb 1 hónapot vaciláltam, hogy milyen fülest vegyek ami belefér a keretbe és most ott tartok , hogy (totál elégedett vagyok a füldugommal ,mert annak is bevált a comply szivaccsal) nem hagy nyugodni a téma. Lehet meg kell hallgatnom eme példányt is. Meg van még delikvens.
Azthiszem rákattantam a témára😰 -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3772 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mit váltott le az RHA?
Pár hónappal ezelőtt , mikor fülhallgató vásárlás előtt álltam, nekem is ez volt az egyik opció csak sajnos nem volt alkalmam kipróbálni. Ezért esett a választásom egy Shure se215-re. Amivel maximálisan meg vagyok elégedve, de még mindíg izgatja a fantáziám eme RHA. -
Yaksy
csendes tag
válasz
stemplar07 #3256 üzenetére
Köszönöm az infót, már nézem is.
-
Yaksy
csendes tag
Kedves egybegyűltek!
A helyzet az, hogy elhagytam valahol a nélkülözhetetlen L extenderemet és félkaru óriás vagyok nélküle!
Nincs véletlenül valakinek fölösleges amit jópízért cserébe, átruházna szerény személyemre?
Ez a távolkeletrőlmegrendelős dolog csak a második opció, mert százezer nap a megérkezése és addig megbuggyanok.
Előre is köszönöm!
Aknamély tisztelet! -
Yaksy
csendes tag
Mélyen tisztelt MALPHITEE!
Ne haragudj , hogy megkérdezem, de meghallgattad már a v10-et vagy csak elméletben átfuttattad a kobakodban, hogy hogyis van ez?
Hangsúlyozom, nem kötekedés képpen kérdezem, csak érdekel hogy az én fülemmel van a baj ,vagy akkó mostmánmegmivanínnyeateringettét? -
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #2055 üzenetére
Figyu!
Szeretném neked tisztázni, hogy most akkor miről is van szó.
A helyzet az , hogy ha a high gain trükkel akarsz zenét hallgatni, akkor ne vegyél 50ohm fölötti fülest.
A lényeg az , hogy az extenderrel és az impedancia növelő adapterrel átvered a rendszert és a kissebb ellenállásu füles sokkal jobban szól.
Én például február óta használok egy 16ohm ellenállásu fülest, ami a trükknek köszönhetően sokkal hangosabban, nagyobb dinamikával tolja az agyamba a muzsikát és torzulás nélkül.
A 75ohm csak addig kell amíg a v10 átáll nagy ellenállásu cuccra, utána ki kell húznod és a telefon ugy marad. Ezután rátolod a mondjuk (az én esetemben)a 16ohmmal rendelkezeő fülest és TÁDÁÁÁM!
Remélem érthető voltam, megpróbáltam egyszerűen fogalmazni, de ha nem világos akkor kérdezz bátran. -
Yaksy
csendes tag
Hölgye(i)m és Uraim!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Történt a minap, hogy a fülesem (sennheiser cx 3.00) bekuckózott a gatyóm zsebébe és ennek köszönhetően a mosógépben landolt. Kiszárítás után beigazolódott a gyanum, sajnos ennek reszeltek.
Ugyhogy legyetek már olyan szívesek némi tippel szolgálni fülhallgató ügyben.
Tudom, van erre külön topic, de én a V10 testvérek véleményére vagyok kiváncsi.
Az árkategóriát tekintve olyan 20ezret tudnék kipréselni a kincses ládikámból.(pluszminusz 5ezer)
A zenei ízlésem elégé széles skálán mozog de az élő hangszeres az alap .(RÁKENDROLL!!). (Jazz, blues, rockabilly, gospell, classic, rock, akusztik, lényegében minden játszik)
Tehát hangzást tekintve valamelyest mindenevőt keresek, ha szabad így fogalmaznom.
Ja, és kizárólag agybadugós kialakításut keresgélek.
Előre is köszönöm a kedves seggísséget!
Aknamély tiszteletem! -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #1849 üzenetére
Szia!
Nálam az ujjlenyomatolvasó rakoncátlankodása, a NOVA launcher miatt törtenik, mikor a képernyő lezárását a 2koppos megoldással oldom meg (kivéve ha, az értesítési sávra kopogtatok). 2Kopp után mindig kódot kér. Tehát a nova akad össze a dolgokkal. Eddig 1 frissítés sem orvosolta eme problémát. -
Yaksy
csendes tag
válasz
zombinyul #1051 üzenetére
Akkor viszont a Nova a lehet a ludas a dologban így M alatt. Remélem valami frissítéssel vissza áll minden az eredeti kerékvágásba.Ilyen kis piripöcs miatt csak nem lépek vissza lollira.
Mondjuk az M se hozott egetrengető dolgokat, nem ugy mint a g3 esetében mert akkor az akkuidő pazar lett frissítés után.
Ezt vártam volna a V10 esetében is de (igaz csak pár nap után) nem hozta meg. Kb eddig ugyan az mint lolli alatt. -
Yaksy
csendes tag
Igen, én is valami engedélyre gondoltam, próbáltam utánajárni meg variálni de nem oldotta meg.Utána olvasgattam de nem talaltam semmi említésre méltót. Mondjuk az angolom=0, spanyolul beszélek de se spanyol se délamerikai oldalakon nem találtam semmit.
Ahogy irtam is , nem olyan nagy problema ez, csak megszoktam , hogy mindig kétkoppal zárom le a vasat. -
Yaksy
csendes tag
Urambátyáim!
Idestova 1 hónapja vagyok eme pazar masina (h960) büszke tulajdonosa. Egy év után váltottam G3-ról. Belekötni nem igazán tudok. Nagyon megszerettem.
Kb 3 napja frissítettem M-re, amivel összességében nincs semmi gondom.
Egy dolog kivételével:
Nova alatt, lockscreen app beállítva 2koppos képernyő lezárásra viszont feloldásnál az ujjlenyomat olvasó nem oldja fel a képernyőt. Próbáltam másik appot a Lockscreen helyett de a práblem ugyanaz. Lolli alatt tökéletesen működött.Értesítési sávon koppolok akkor is műkszik. Nova nélkül is tökéletes. Sőt az M javított az ujjlenyomat olvasón.
Nem olyan grandiózus a probléma, csak érdeklődnék ,hogy van é valami ötlete valakinek ,hogy mi a túrót csináljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest