- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ma elértem a szervizt telefonon is és azt mondták szoftver csere és battery csere lesz alkalmazva, héten kézhez is fogom kapni a V10-em. Kijelző az "típus" hiba? (èn kérdeztem rá) és a válasz: IGEN (a pillanatnyi beégés jelenség) és nem cserélik, mert a szervizes elmondása szerint, az új kijelző is ilyen lenne (maga a kijelző típus hiba), tehát sok értelme nem lenne.
Csillag01: Nekem is batteryre mindent rendben talált (szoftveresen) azt most szervizbe felküldve mégis cserére szorul. Sőt van egy második gyári batterym (Amerikából származik) és az sem teljesen oké....vagy lehet szoftveresen tette tönkre a teló!? (azért húznak rá új szoftvert?) Minden esetre nem vettem észre szoftveres problémát!
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Asztalos klub
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Linux kezdőknek
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3770, 91% Akkumulátor
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő