- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6822 üzenetére
Flac tömörítésű zenét hallgatok Koss Porta Pro fülessel 63 éves füllel. Mivel a V10 már nem él, így nem tudom összevetni, de nincs a DAC - ok között egetverő eltérés számomra. Nyilván ki lehetne mutatni az eltérést, de ahhoz drágább füles, zajmentes környezet kell. Én az utcán hallgatom, oda ez jó.
Ami inkább negatívum, hogy nem tudom külön állítani az értesítések hangerejét a telefon csengőjétől, vagy az infra rész programja nem ismeri az Orion tv-t (a munkahelyemen van ilyen... meg néhány apróság, mint az, hogy kikapcsoltam az értesítést a telefonnál (hagyta), és ez után nem tudtam felvenni a hívást... miért hagyja? -
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6819 üzenetére
Egy hete használom a Xiaomi Redmi Note 8 -t, a hangja számomra nem tűnik hallhatóan rosszabbnak a V10-nél, a Miui 11 van rajta android 9 alapon, gyors, jól kezelhető, néhány dolgot még keresek... többet drága telefont nem veszek. Nem bántam meg a márka váltást Xiaomira. 3 napig bírja az akksi.
-
hcs57
addikt
válasz
futo001 #6814 üzenetére
Már V30 sincs új eladó... Debrecenben nincs hozzáértő szaki, aki BGA forrasztással szervizszerűen foglalkozna.
V40 van még eladó, az sem legálisan, csak ilyen - olyan "Tubardo" és hasonló boltokból.
Most keresem az utódot, mivel a hajszítós melegítést nem fogom csinálni. Talán Xianomi lesz, talán nem is androidos. -
MaxxDamage
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Keresünk dokkolókat
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest