- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Ok , ha a többség úgy kívánja szívesen írok róla :
Egyenlőre az aksiidő jobbnak tűnik , de az majd elválik , a saját gyorstöltőjét Q3 nem tudtam még kipróbálni, mert Taiwani három lábú csatlakozós, és pénteken már nem volt kedvem vásárolni adaptert (ua. mint a H961N volt) A sima Qualcom 2.0 gyorstöltővel is nagyon gyorsan tölt kb mint a V10 . Az A7.0 érdekes egy állat ...gyakorlatilag nincs háttérben semmi (alkalmazás) , kb IOS 10 , ami települ, az ott van , és ha a kukára húzod akkor uninstal.. furcsa . Kijelző egy kicsit nagyobb fényerejű cca 15-20%-al (V10-hez) Magyar nyelv nuku: Német ,Angol ,Spanyol ,Francia ,Török, Orosz, és vagy 15 féleékírás . Az UI dettó mint a V10 , nekem az is tetszett . A rendszer gyorsaság :-) haladós de ezért nem cserélném le a V10-et... . Anyag minőség .. fura kettősség , vékonyabb , könnyebb , de a V10 masszívabbnak hat .
Hang :-)Hát igen na ez az ,,whitefülüek,, mint én ami miatt megvettem, igaz előtte kicsit kérdezősködtem a HeadFin , igazuk volt , elfogult voltam a V10-el hangminőségével , nehezen hittem , hogy telefonban túl lehet tenni rajta .. jelentem igen !
Az extenderes/impedancia növelős HighGain trükk működik . Nem tudom , hogy a Sabre QuadDac , vagy Bang&Olufsen mit csinált ? de hallható érezhető ugyanazzal a Poweramppal ,Fülesekkel , zenékkel .. több minden szólal meg , még teltebb , tisztább , a mély lejjebb ,a magasak tisztábbak , egy évig hallgattam a V10-et tehát nem placebó .. Sokan írták a headfin-n , hogy a V10 AK120(vagy FiioX7) szintű dap , akkor a V20 majd Astell&Kern AK 240 ? .. nem tudom, mivel nem volta alkalmam meghallgatni egy 2,499.00 $ -s cuccot .
A hozzáadott B&O füles is sokkal jobb mint az előd , sokkal ergonómikusabb , szépen szól , bár maradok a két Audiotechnika fülesemnél .. (ATH AD300x air , MSR7 ) Kérdezzen akit érdekel -
MaxxDamage
félisten
Nem veszem át senki szerepét és nem is szándékozom, véleményem lehet és van is ! Mindenki azt csinál amit akar, emberek vagyunk, vagytok.(majd viseled a következményeit, ha... nem folytatom.. OFF!)
Nem hiába van az, hogy a "topikgazda" sem igen látogat ide és korábban kifejtette a nézeteit..sok dologgal kapcsolatban és meg is értem ! Továbbá no comment! (szabályzatot biztos ismered, ha nem, kérlek tekintsd át!)(#4509) stemplar07: Reméljük minden előnyét és hasznos tulajdonságait ki tudod használni és kellemes használatot hozzá
! (tesztet nem csinálsz róla?) Akár Privátba is jöhet.
L
-
stemplar07
őstag
Uraim ..egy szavatokba kerül s nem írok többet itt a V20-ról (ps. bár nem értem miért is ? ez nem az utód ?és sokan gondolkodnak a váltáson, miért ne kapjanak tanácsokat ? ez olyan mintha az Iphone 7-ről amikor megjelent nem írhatnának a 6-os rovatba ...)
és valljuk be 2015 novembere óta van/volt V10-em, s néhány okosságra , mint a HiFi extender+impedancia trükköt , még a topic gazdinak én írtam le , de ezt nem váll veregetésképpen írnám ..
Nos a többség dönt
De annyit azért mondanék, hogy hál istennek nem adtam el az extendereimet és az impedancia növelőt, mert a quad DAC esetén is működik(aux/HighGain/poweramp v3.. FLAC/DSD.. stb.) és ha a V10 tisztán és szépen szólt, na ez pedig kristály tisztán :-)
Na ezek után ha akarjátok töröljétek ..
privátban szívesen válaszok, akit érdekel ..
-
zozzzzzzzzzz
tag
-
zoleeno1
veterán
Ennek az volt a lényege, hogyan tette rá a B20-at. Ebből pont az derül ki, hogy vissza kell menni 5.1.1-re, hogy rootolni tudja, mert ugye kellett a root a B20 "varázsláshoz". Az unroot lépést kihagyva is el fog veszni a root. Egy szóval nem, nincs root 6.0-ra
(Hozzáteszem az első telefonom, amin nem érzem a root hiányát, tökéletesen működik a nélkül is, hogy mókolnám
)
-
zozzzzzzzzzz
tag
Na az katasztrofális, nemigazán látom a statisztikában, hogy hol fogyasztana, de merül. Nagyon! K..vára!!!
Ha holnap is ezt hozzai ki is kapcsolom. A szokasos használat mellett simán mellett máskor egy nap, ma kétszer volt teljesen feltöltve és most alig 24% a töltöttség.Viszont egyszer sem dobta el a hálózatot.
-
MaxxDamage
félisten
Hmm... nem néztem utána semmit (de minek is?) hisz itt a V10 -em..
Majd ha úgy alakul, akkor esetleg informálódom abból is kicsit, hogy mi is van vele.(#4347) saddybaddy: Azt tedd hozzá "ha kapható lesz" (amit itthon is tudnál használni.. nem csak Japóknál pl.) de arra már lehet V30 -as lesz...
L
-
bb_bence
csendes tag
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/lg/v10-h960-p328053895/
Itt, LG V10-re keresve vannak találatok A-ra és A nélküli változatra, aztán persze lehet, hogy ez csak kereskedői hanyagság eredménye, de máshol is találkoztam már a kérdéssel.
Dualosat meg egyelőre sehol nem láttam.
Nem tudjátok, 2 év LG garanciával kapható valahol a teló reális (nem MM) áron? csak 1 éveket találok, azt meg kicsit kevesellem.
-
gretzky77
veterán
Szerintem ebben semmi fika nem volt, hallott infókat a V10-ről ami nem feltétlen helytálló! Túlságosan magadra vetted ezt sztem!
bb bence a kamera minőségével vitatkozom,sztem nem gyengébb a G5-nél a manuális videó pedig nagy plusz! Hangminőség meg ugye egyértelmű. Hardver gyengébb de bőven elég! A méretet szokni kell de nem horror, üzemidő pedig hozza a mai okostelefonok átlagát!
-
bb_bence
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem félreértettél
Csináltam egy összehasonlítást két telefon között, amik ráadásul egy márka termékei, még csak azt sem mondhatod, hogy "idejött az ájfonos gyerek keménykedni".
Mint ahogy nem is azt írtam, hogy öreg, gyenge hardverű, rossz kamerájú telefon, hanem, hogy öregebb, gyengébb, rosszabb. Én ezeket puszta olvasott információk, számok alapján szűrtem le a G5-el összehasonlítva, és nem mondhatod, hogy nincs igazam: fél éves telefon vs. 1 éves, Snapdragon 820 vs 808 (?) stb.
Nem azért jöttem, hogy lefikázzam a telefont, azért jöttem, hogy megerősítsen a többség afelől, hogy ezek az adatok a gyakorlatban nem számítanak a használat során, és megosszák a tapasztalataikat, hiszen ez a teló nekem is nagyon tetszik, vételi opció. Azt hiszem, ha megpróbáltad volna értelmezni a leírtakat, erre magad is rájöttél volna.
Többieknek : köszönöm az eddig leírtak!
(Aryonnak itt is)
-
stemplar07
őstag
A Samsung S7 ben Exynos versionban Lucky CS47L91 Sound DAC van , ami saját tervezésű ( vélhetőleg cirrus logic ..)Sokáig az a hír járta, hogy u.a Sabre AMP/DAc lesz majd benne mint a V10-/20ban..de aztán gondolom az a +15 dolcsi.. Nem szól rosszul , de az AMP az ami gyenge ,(+ a HighGain trükk ami baromi jó a V10 esetén) így aztán az egész sztereó kép sokkal laposabb , pedig csak Flac és Poweramp V3 , ment mindkettőn , nem véletlen, hogy egy napon említik a V10 Sabre DAC/AMP-ját a Astell & Kern termékekkel ..
Ettől függetlenül az S7 maga, baromi jó és kezes , villámgyors cucc , az Amoled stb.stb......bár a samsung launchert azonnal lecseréltem Novára, a V10 pedig a saját launcherjével megy mert jó .
Azonban egy külső (pl Fioo amp-vel) füles erősítővel hozhatná a v10 minőségét , de az már macera , összekötözgetni , külön töltögetni 2 féltégla..stb.. -
-
stemplar07
őstag
Kérdésre a válaszom , igen , én legalább is november óta jó pár fülest kipróbáltam a V10-el , és ha belegondolsz a HighGain ,,trükk,, esetén nagyobb erősítéssel dinamikával szól egy füles ami 50 ohm alatti , mint egy 300-600 ohmos fejhallgató . (ami nem jelenti azt ,hogy nem szól szépen az is ..) de ez egy mobil HiFi és az AMP része nem mérhető egy komoly stabil erősítő fejhallgató kimenetéhez ( esetleg egy külön fejhallgató erősítőhöz ) pl. Sennheiser HD 700 , 300 ohmos , nos ehhez én nem a V10-et használnám :-) .. nem csak a 700 dolláros ára miatt :-) hanem egy stabil tápos fejhallgató erősítőt .. ami nem erőlködik ,hogy rendesen meg is hajtsa ..
-
saddybaddy
tag
Hidd el,hogy leteszteltem 5 fajta no name-et. Mind egy rakás szar volt, két hét után elkezdtek fel válni és rohadtul gyűjtötték az ujjlenyomatot ez viszont semennyire sem és alig tükröződik.
Ja és,hogy 2,5D-s az valami iszonyatosan frankó mert a szélei belesímulnak pont a keretbe amazok az ocskák meg mindig picit kilögtak és ment alá a por.
-
psg5
veterán
bizony, bizony +1
Hozzátéve (#3666) saddybaddy hsz-re:
A Panasonic 50"-os plazmámat sem azért vettem, mert "egy" használati tárgyat,egy tv-t akartam, hanem mert a legjobb rajt a fullhd filmek és sportműsorok megjelenítése és imádom, pedig tuti nem vagyok beteges, de igen megbecsülöm azt amiért ennyi pénzt kiadok, főként, hogy saját mércém szerint keményen meg is dolgoztam érte... mindamellett, hogy evidens, hogy az eszköz van értem...
Tovbbra is tartom, hogy túlpörgeted ezt a dolgot... -
eladogeppc
veterán
Örülök hogy valamilyen oldal valami szerint osztályoz. Meg kell nézni youtube-on tesztvideókat, vagy teszt képeket. Note 7-el vetekszik a HDR+ miatt is. Tényleg senkit nem akarok itt ugrasztani, de a 6P kamerája már a szenzor miatt is profi.
Itt még nem a legszarabb helyen van -
-
MaxxDamage
félisten
-
gretzky77
veterán
-
hito
nagyúr
Majd akkor mond ezt, ha volt mind a kettő a birtokodban
Én "egymás mellé" tudtam tenni a kettőt. Gyengébb a V10. 950XL lencséjének szebb a zajzolata, élesebb, és nincs színzaj. V10-nek viszont videóban egyértelmű a fölénye. Nincs ezzel baj. Egyik ebben jobb, másik abban.
De nem szeretnék ebből vitát generálni. Inkább majd hozok képet, addig hiába is beszélek szerintem
-
s4tch
veterán
Tegnap a miskolci MM-ban végre láttam élőben is a V10-et, és 200e volt az ára
Amúgy tényleg hatalmas a telefon, de nagyobbra számítottam. Az acél keret gyönyörű, viszont a fekete hátlap nem győzött meg. Nagyobb akksival, könnyebb, elegánsabb házzal nagyon kéne a V10, így még agyalok egy darabig rajta.
-
Ixion77
addikt
Már rég ismertek olyan equalizer-jellegű eljárások, melyeket bekapcsolva elsőre jobbnak tűnik a hang, főleg a gyakorlatlanok számára. Az egyik első ilyen volt sok éve a Creative Crystalizer. Audiofil körökben ugyanakkor mindenki számára világos, hogy ezek az eljárások az átlagembert / mobiltesztelőt rövid távon be tudják csapni, ugyanakkor a hangminőségen ("valóságosság") csak rontanak. Olyan, mintha egy fotón az eget átfestenéd sokkal kékebbre mint amilyen. Látványos, de nem valóságos. A B&O-nak van egy saját fejlesztésű ilyen torzítója, és azt licenszeli szerteszét, jelen esetben az LG-nek. Ettől még a G5 Hifi barát nem audiofil termék, és valószínleg a V20 se az. Más kérdés, hogy még így is jobb, mint a telefonok többsége, főleg a jobb erősítőfokozat miatt.
-
Aryon87
félisten
livestream
Kb hajnal 3kor lesz itt.
En is nagyon varom a bemutatóját . -
gretzky77
veterán
Kedves egészségükre ha ettől jobban érzik magukat! Sose értettem ezt a foggal körömmel ragaszkodást egy tárgyhoz,mintha magát győzködné,hogy jól választott! Ma már szerintem nagyon jó telefonok vannak és nem csak az A brandes gyártóknál! Azért mert kütyü mániás vagyok sűrűn cserélgetem a telefonjaimat de se a V10-et se az OP3-at nem azért adtam el mert nem tetszett vagy bajom lett volna vele! Amúgy miért a nagy honor utálat az OP3 topicban? De elköszönni ott is elköszönök!
-
tothak
tag
Az a helyzet, hogy egyet kell értenem Arween-nel abban, hogy tényleg túl van tolva a "de f@sza összefoglalót írtam" téma. Azzal is egyet kell értenem, hogy a mezei user nem fog azzal küzdeni, hogy végigolvassa az összefoglalót, főleg nem mobilon (márpedig mindenki kapaszkodjon meg, nagyon sokan vannak mobilról).
Nekem személy szerint pl kezd egy kicsit erős lenni ez a hatalmas imádat ami itt megy a telefonnal szemben. Kicsit már fanatikus a dolog... és sajnos azzal is egyet kell értenem, hogy gyakran van az, hogy valaki feltesz egy kérdést és egy kedves kollega azt személye elleni támadásként veszi...
És én értem, hogy szar dolog mindig ugyanarra a kérdésekre válaszolni, de basszus... Nemáár...
-
GoneTom
tag
Igen, mert ahogy itt olvastam az az európai, a kétkártyás 64 GB-os meg a távolkeleti....direkt egykártyás 32 GB-osat kértem, EU-ast (olasz lett) és azt is kaptam
(#3114) gretzky77:
Nekem is tetszik az OP3...szerintem sem rossz, sőt ha teheted, akkor szerintem nyugodtan használd mindkettőt egészséggel!
-
gretzky77
veterán
Sziasztok! Lehet meg fogtok kövezni! Előre leszögezem semmi,de semmi bajom a V10-el! Egyszerűen hajt a vérem igy egyelőre kíváncsiságból vettem egy OnePlus 3-at,most párhuzamosan nyomkodom viszont valamelyiknek előbb utóbb mennie kell majd! Egy napja van még csak meg az OP de nagyon pöpec kis teló ez is! Nagyon szeretem a V10-et a kamera és audió páros bitang meg maga a rendszer is nagyon jóra sikerült! Az OP-nek sincs szégyenkezni valója nem tudom még hogy fogok dönteni! Nem vitaindítónak szánom csak gondoltam megosztom veletek!
-
E2E4
aktív tag
Biztos nem?
Akkor mégis mi lehet az oka annak, hogy amikor megvettem, és még nem volt beregisztrálva az LG-nél, az Istennek sem tudtam OTA-n leszedni a 6.0-ás Android rendszert, pedig hetekig csekkolgattam, most meg azonnal lejött a legfrissebb upate (V20b)? (Persze USB-s összeköttetéssel azonnal upgradelhetem az OS-t.)Neked a 6.0-ás Android is lejött OTA?
(#3088) luimapeiz
Hát... Ennyi pénzért (10.500 HUF) már lehet kapni jó ötször akkora elektromos kapacitású powerbankot, (pl. ezt itt) ráadásul simán kifutja három darab is.
Azzal a három powerbank-al pedig már - elméletileg - 16-szor is fel lehetne tölteni a V10 akkumulátorát, gyorstöltő üzemmódban, (2,1 A töltőáram!) ami ráadásul nem is venne igénybe sok időt. (5%-ról 100%-ra tölteni maximum 80 perc.) Emellett, a lemerült akkumulátorra csatlakoztatott powerbank töltése alatt, a V10 simán tovább használható, ha nem probléma a powerbank plusz tömege.
Sőt, vannak szituációk – és erről korábban már írtam a fórumon – ahol csak powerbank használható. Gyakorlati példa: Endomondo műholdas útvonal rögzítése.Persze tény, hogy ez a gyári akku pakk rendkívül elegáns.
(Csak véleményem szerint ár/érték arányban nem olyan ütős, mint a V10.)[ Módosította: Karma ]
-
littleshagy
csendes tag
Kijelzőm még mindig törött. Buelbird.b -vel elkezdtem levelezni és mondta, hogy ma küld majd árat.
Elég hosszú és kalandos volt az eddigi utam, lévén, hogy fontos lenne nekem a számla és mindenki vagy számla nélkül, vagy okosítva szeretné, de legtöbben nem is vállalták és nem is ismerik a típust.
A konklúzió az, hogy senki ne törje be a kijelzőt, mert szegény V10-nél nehezebb a csere mint egy "mezei" telefonnál. -
GoneTom
tag
Szia!
Puszta kíváncsiságból futtattam le a benchmark tesztet mindkettőn...és meglepődtem az eredményen. Ennyi.
Semmi bajom nincs sebesség szempontjából a V10-el, félreértés ne essék...nagyon szépen teszi a dolgát, nem akad sehol sem. Az Optimus G-m viszont már sokszor döcög, akadozik...s ezért volt meglepő számomra.
Amúgy az OP3 is nagyon tetszik, tanácsolták is nekem, hogy olyant vegyek, de a hangminőség (nem mondom magam audiofilnek, de nagyon szeretek zenét hallgatni, és ha van lehetőség egy szinttel feljebb kerülni, akkor élek a lehetőséggel - a tegnapi nap folyamán el is kezdtem .flac zenéket összeszedegetni, meg tervezek egy komolyabb fejhallgatót is venni...) és a kamera minősége gyorsan eldöntötte a dolgot.
Itt megint ne essék félreértés, az OP3-al sincs semmilyen problémám, sőt ha tehetném megvenném azt is
Ja, és én nem a benchmark eredmények alapján szoktam dönteni, hanem a saját ízlésem és a Ti felhasználói véleményetek alapján
-
E2E4
aktív tag
+1
Mellesleg inkább voksolok a V10-ben lévő 4 GB RAM-ra, mint az Optimus G-ben lévő 2 GB-ra.
A magam részéről inkább használom a V10-et, és örülök minden "porcikájának". A Benchmark tesztek nem hoznak "izgalomba".
OnePlus 3... Ó, Kína legújabb csodája.
Kellesz nekem, te csoda... Mindjárt el is adom a V10-et, és megveszem azt helyette.
(Kéretik látni az iróniát.) -
psg5
veterán
De ott valahogy figyelni kell, mert a google fotók tömöríti a képeket vagyis nem eredetiben kezeli!
Tényleg feljött nekem is ez a 100gb ingyen de kiikszeltem és most nem találom ezt az üzenetet. Ez hol van? Nem gmailban mert ott nem találom. Hol találom vissza? 2 év után mi lesz a 100Gb-aal? -
stemplar07
őstag
hhm ezt nem nagyon értem, hisz az impedancia növelés csak addig kell amíg High-ba kerül az AMP , utána úgyis ki kell húzni és helyére kerül az 50 ohm alatti füles :-) ( tehát rossz minőségű nem lehet..)nem olvastam az említett írást , az viszont lehet , hogy nem teszi High-ba az AMP-t ? akkor viszont nem elég az OHM , és gagyi a cucc ..
-
parts
tag
Szia!
Nem tudom, hogy megtaláltad-e már, de kikapcsolt képernyőnél a másodlagos kijelzőt, ahol alapból az idő és dátum, vagy az aláírás látszik, jobbra-balra csúsztatva bejön néhány gyorsgomb (pl. Wi-Fi, zseblámpa) és pl a zene gombjai.
Én is kérdeznék, aki tudja, itt lehet valahogy a zárképernyőre ikont kirakni, vagy a másodlagos kijelző miatt ez felesleges, ill. a záróképernyő feloldó effektjét lehet változtatni (mint pl. G3 esetén)?
Köszönöm szépen. -
E2E4
aktív tag
Ez így jól hangzik.
(Még a végén lehet, hogy én is veszek egy ilyen bumpert.)
Az edzett üvegfólia neked nem gyűjti az ujjlenyomatot?
Azt honnan is rendelted rá? (Én egy Nillkin-t próbáltam rá tenni, de hamar rossz vége lett.)
Nem "tiszta térben" hogy sikerült úgy feltenni, hogy egyetlen "kósza" porszem se kerüljön az üvegfólia és a telefon kijelzője közé? -
E2E4
aktív tag
Még egy kérdés: most low gain-el hallgatom, és a számomra kényelmes hangerő az 40-45 állás közt van. Ez hogy módosulna high-gain-ben szerinted?
A 45-ös "low-gain" hangerőnek megfelelő hangerősség, számomra 25-ös állásban van akkor, amikor "high-gain"-be kapcsolok.
Tesztelve az alábbi paraméterek mellett: LG V10 / AKG K370 / Poweramp + Alpha 703 / Diana Krall - Wallflower: I Can't Tell You Why / FLAC: 44,1 kHz, 869 kbpsA hallható hangerő mértéke (voluma skála) szignifikánsan módosulhat az alkalmazott fej/fülhallgató illetve zene esetén. [Mastering kimeneti hangereje és módja (hangerőháború ki/be)]
Szakmai megjegyzés:
A hangerősség, illetve az erősítés mértékének "volume" skálán történő megadását illetve összehasonlítását kimondottan a felhasználó kérésére tettem meg. Tisztában vagyok azzal, hogy az erősítés mértékegysége a Bel, illetve annak a gyakorlatban prefixummal alkalmazott megadása, a dB (decibel). Azonban, mivel nem állt rendelkezésre olyan műszer, melyen ezt egzaktan mérni tudtam, így a hangerő skálát, mint szubjektív módot alkalmaztam a felhasználó kérésére.
(Mindezeket azért hangsúlyozom ki, mert a Mobilareana egy másik topikjában már megkaptam a kellő "kioktatást" azért, mert dB helyett a hangerő skálán merészeltem összehasonlítani a low-gain / high-gain közötti erősítés különbséget. Bár már akkor is tisztában voltam az erősítés mértékegységével, mégis kvázi eretneknek lettem beállítva azért, mert a hangerő skálát mertem elővenni az összehasonlítás alapjának.)(#2763) OPiiPO
Jaja, valószínűleg low-gain-ban marad. Elvileg a low-gain, aux, high-gain között impedancia alapján vált a DAC, de ennek még utána nézek.
Igen, impedancia alapján vált, de nem a DAC, hanem az OP-AMP. -
gretzky77
veterán
Szia most próbálgattam kicsit! AKG k845bt fejhallgatóval,természetesen kábeles csatlakozással otthon szép csendben a szobában hallgattam George Michael Symphonica albumot 44,1 khz 1000 kbps flac formátum!
Low gain : 45-ös hangerő nekem így ezzel a fejessel picit sok volt 35-40 között volt ami nekem megfelelt!High gain : na hát átkapcsoltam először az általad használt 45-ös hangerőt (leesett a fejem,na jó még nem) hát az már nagyon brutál,ezt a 45-öt sztem olyan 30-35 körül nyomja
Ami nekem megfelelt low gain-ben 30-35 az itt olyan 20-25 nekem!Remélem segítettem,de ugye sok múlik a fejesen,fülesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest