Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• saddybaddy

tag

válasz tothak #3165 üzenetére

Vannak tények,megpedig az tény,hogy a V10 most ár-érték arányban verhetetlen. Nem tagadom kicsit én is a telefon fanatikusa lettem pedig előtte is volt már pár jó telefonom (2011-2013 WP fanatizmusban szenvedtem : LG Optimus 7,Samsung Omnia 7,Dell Venue Pro,Lumia 800,Lumia 920 ,Lumia 925, egy kis kitérő egy iPhone 5s-el utánna johetett az Android egy LG G2 személyében,LG G3,és most LG V10). Magabiztosan kihelenthetem,hogy az összes közül a V10-az ami eddig a legjobb volt,kb mindenben.

• Litván Zongora

aktív tag

válasz tothak #3165 üzenetére

Alapvetően meg lehet érteni a topicgazda érzéseit az összefoglalóval és annak használatával kapcsolatosan. Nézetem szerint igenis elvárható, hogy az, aki a témában kérdezni akar, előzetesen elolvassa.
    A mobilról netezéses érvedet pedig nem egészen értem. Mennyivel könnyebb mobilról végigpötyögni egy kérdést, mint olvasni? Ez lehet egyéni, de én úgy tapasztaltam, hogy mobilon inkább olvasok két oldalt, mint hogy írnom kelljen két sort. :DDD
    Ami viszont szerintem is csiszolást érdemelne, az a stílus. Topicgazdánk vehemenciája némileg fensőbbségesnek, arrogánsnak hathat az ide látogatók számára, mint ahogy sokan nem osztoznak a telefon iránti feltétlen elkötelezettségében sem. Ez egy fórumon, ahol gyakorlatilag nincsenek nonverbális kifejezési eszközök, kétségkívül feszültséghez, félreértelmezésekhez vezethet. Én hatékonyabbnak éreznék egy némileg megértőbb hozzáállást részéről, ám én is felhívnám mindenki figyelmét, hogy az itt előforduló kérdések 80%-át nem kellett volna föltenni, ha az illető venné a fáradságot az olvasásra írás helyett.

Új hozzászólás Aktív témák