- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb_bence
csendes tag
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/lg/v10-h960-p328053895/
Itt, LG V10-re keresve vannak találatok A-ra és A nélküli változatra, aztán persze lehet, hogy ez csak kereskedői hanyagság eredménye, de máshol is találkoztam már a kérdéssel.
Dualosat meg egyelőre sehol nem láttam.
Nem tudjátok, 2 év LG garanciával kapható valahol a teló reális (nem MM) áron? csak 1 éveket találok, azt meg kicsit kevesellem.
-
bb_bence
csendes tag
Azt nem tudja valaki, hogy mi a különbség a H960 és H960a típusok között?
-
bb_bence
csendes tag
Amúgy a topikösszefoglalóban lévő NFC -> NFC+QI átmatricázást csinalta valaki? Nem jár garanciavesztéssel?
-
bb_bence
csendes tag
válasz
stemplar07 #4253 üzenetére
Miért jobb az a teló? A 32-es is bővithető azt hiszem.
Amúgy, számít szerintetek valamit, hogy nem type-C, hanem microUSB portja van a telefonnak? Hosszabb távra szoktam telefont vásárolni (min. 2 év).
-
bb_bence
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem félreértettél
Csináltam egy összehasonlítást két telefon között, amik ráadásul egy márka termékei, még csak azt sem mondhatod, hogy "idejött az ájfonos gyerek keménykedni".
Mint ahogy nem is azt írtam, hogy öreg, gyenge hardverű, rossz kamerájú telefon, hanem, hogy öregebb, gyengébb, rosszabb. Én ezeket puszta olvasott információk, számok alapján szűrtem le a G5-el összehasonlítva, és nem mondhatod, hogy nincs igazam: fél éves telefon vs. 1 éves, Snapdragon 820 vs 808 (?) stb.
Nem azért jöttem, hogy lefikázzam a telefont, azért jöttem, hogy megerősítsen a többség afelől, hogy ezek az adatok a gyakorlatban nem számítanak a használat során, és megosszák a tapasztalataikat, hiszen ez a teló nekem is nagyon tetszik, vételi opció. Azt hiszem, ha megpróbáltad volna értelmezni a leírtakat, erre magad is rájöttél volna.
Többieknek : köszönöm az eddig leírtak!
(Aryonnak itt is)
-
bb_bence
csendes tag
Sziasztok!
Aki régebb óta használja a telefont, mik a tapasztalatok?
Egyelőre most a V10 és G5 között gondolkozom, az ottani topikot már kifaggattam (), hát nem győzött meg, sok a negatív vélemény. :/
Felsorolok pár (negatív) szempontot, és megköszönném, ha ezekre tudna valaki írni nekem bármit:
G5 :
- képernyőbeégések, gyakori típushibák, hibás modell kikapása esetén folytonos szervizjárat a kijelző (és egyebek) miatt
- rossz GPS jelvétel (ledobál)
- eladási statisztikák nem túl meggyőzőek, és eddig bárhol kérdeztem rá a telóra (MM, webshopok) megpróbáltak lebeszélniJelentkezik ezek közül valami a V10-nél?
Ehhez képest a V10 gyengeségei (itt pedig örülnék, ha valaki megcáfolna, ha nem így van
):
- rosszabb kamera (mennyivel?)
- gyengébb hardver (számít?)
- öregebb
- elég nagy, kényelmes ezt még használni?
- rossz üzemidőKöszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest