-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Csillag01 #5532 üzenetére
Rakd fel az AccuBattery Pro appot, és pár napig/hétig használd a telefonod ahogy szoktad. Iktass be az elején egy 0-100 töltést kalibráció gyanánt, esetleg egy hét után meg egyet. Néhány töltés után az AccuBattery ad egy becslést az akku jelenlegi kapacitásáról.
Nálam ez 2650 mah volt egy éve mikor vettem, most épp 2593 mah. De én nagyon kíméletesen használom az akkut (többnyire 30-80% közt tartva).
Ha lényegesen alacsonyabb már a kapacitás mint kellene (pl. 2000 alatt), akkor vegyél egy új gyári akkut az LG szervízből kb. 4500Ft-ért. Aztán legyél büszke magadra, hogy okos voltál: anno cserélhető akkus telefont vettél -
E2E4
aktív tag
válasz
Csillag01 #5454 üzenetére
Nem egészen a telefon hibája, de ez már korábban meg lett tárgyalva.
Pl. Kisbea egészen Sri Lankáig utazott, hogy ezt tesztelje...Emellett az is köztudott, hogy a Telekom és a Telenor az LTE800-as blokkokat megosztja egymás között.
Végül, de nem utolsó sorban: nem is jött elő mindenkinek ez az LTE eldobós jelenség.
(#5451) gjoco1 Légy üdvözölve!
-
tothak
tag
válasz
Csillag01 #5442 üzenetére
Nekem is gyatra az akku időm, úgyhogy no offense...
De nálad azért az sem segít, ha YouTube videót stream-elsz (ha jól látom) Chromecast-ra. Úgy azért tud merülni erősen.Nekem speciel a sok játék miatt dől ki legkésőbb délre, de tisztában vagyok ezzel.
De tényleg no offense, ez inkább csak csendes megjegyzés.
-
válasz
Csillag01 #5075 üzenetére
Amúgy titeket nem tart vissza az ilyenek megvételétől az, hogy ha mit ad Isten lecserélitek a telefonotokat más modellre, az nem lesz képes meghajtani ekkora ellenállású fülest?
Nekem ez kissé gombhoz a kabátot eset; amikor két filléres alkatrész segítségével jó minőségű, alacsony ellenállású fülest lehet üzemeltetni a V10-en, minek röghöz kötni magunkat egy fülhallgatóval? -
aTe014
aktív tag
válasz
Csillag01 #4935 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások
Ha ott van, akkor valoszinu el van rejtve az App Drawer-ben, azt a jobboldali 3 pöttyre kattintva, az Alkalmazások megjelenítése/elrejtése funkcióval ellenőrizheted.
Ha nincs elrejtve, akkor nyomj egy gyári visszaállítást, azután már ott kell lennie. -
-
hard74
senior tag
válasz
Csillag01 #4887 üzenetére
Valamelyik progidnak(vagy többnek is) adva van a "Megjelenés más alakalmazások felett" engedély. Beállítások - alkalmazások-3pötty bal fenn alkalmazásengedélyek-megjelenítés más alakalmazások felett. Itt kapcsold ki aminek meg van adva az engedély, és menni fog. Érdemes megjegyezni miket kapcsoltál ki, és ha megvan amit akartál visszakapcsolni.
-
válasz
Csillag01 #4758 üzenetére
Az én tanácsom úgy szólna, hogy ha tényleg fontos a zene, akkor vegyél egy normális fülest - pl. egy RHA 750-est, vag egy Shure-t. Ez a telefon megérdemli és meghálálja ezt. Ne a V10-et add el, mert valami teljesen más célra fejlesztett konzolcuccal meg filléres gagyikkal nem futja ki magát. (Igen, a saját fülese is gagyi.)
-
-
stemplar07
őstag
válasz
Csillag01 #4742 üzenetére
Nem lehet eltüntetni a feliratot , ahogy ezért is nem lehet manuálisan (hivatalosan, csak trükkel ) High Gainbe tenni a V10/20-at sem , jogi okokból kell nekik ezt tenni , nehogy valaki beperelje őket .
Javaslom vegyél 2 olyan adaptert amit a HiFi részben olvashatsz , szebben is fog szólni a füles , és ha azt a feliratot ezek után High-ban meglátod, na akkor már megsüketültél -
aTe014
aktív tag
-
válasz
Csillag01 #4718 üzenetére
A smart settingsben találod. Lescrollozol, és lesz olyan menüpont, hogy ha fülhallagtó csatlakozik, mi induljon el. Ha be van kapcsolva az opció, és rányomsz, előhozza az alkalmazásokat, amiket ehhez lehet rendelni. Ha letöltesz egy lejátszót, az is megjelenik és hozzárendelheted.
-
válasz
Csillag01 #4714 üzenetére
De azért hogy válasz is legyen:
Azért indul el, mert a beállításokban hozzá van rendelve a lejátszó a füles bedugásához. Ezt kell megváltoztatni.
Ha engem kérdezel, a Poweramp amúgy egyáltalán nem magasodik ki a mezőnyből, mert létezik a Player Pro, ami egy sokkal egyszerűbben kezelhető, intuitívebb, jobb hangzású app zenelejátszásra. Sose fagy, alig merül vele az akksi még felhergelt Hi-Gain módban is. Mindent tud, ami a minőségi zenehallgatáshoz kell (a kiegészítő appjával együtt használva). Én ezt ajánlom. -
válasz
Csillag01 #4714 üzenetére
"Ebből a szempontból - többek között - a PowerAmp zenejátszó app. kimagaslik a mezőnyből, al Alpha kiegészítőjével olyan, mint ha direkt a V10-ben található ESS Sabre IC-kre optimalizálták volna."
- ajánlom figyelmedbe a kitűnő összefoglalót a topic elején, amiből sokmindent megtalálsz, többek közt az fenti idézetet is -
válasz
Csillag01 #4410 üzenetére
A topicban rákerestem neked, ez a legrelevánsabb infó a 6-os sorozat rootról, esetleg a bejegyzés írójával privátban felvehetnéd a kapcsolatot, hogy az unroot lépést kihagyva megoldás-e a te problémádra? Nem atomfizika utánajárni picit
Az eredményről azért számolj be légyszives.
Köszi,
-
válasz
Csillag01 #4391 üzenetére
Utoljára akkor láttam ilyet, amikor a Galaxy S2-ön tönkrement az érintőkijelző rész, és eleinte napi pár percre érzékelt fantom ujjakat, majd végül egészen használhatatlan lett. Abból csere lett. Nem tudom, lehet-e csak az érintést érzékelő részt cserélni, vagy egybe kell a kijelzővel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL T40 EMC Szerver
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest