- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Csillag01
aktív tag
Hello
A problemam a kovetkezo. Melo helyen van wifi, mutatja is de nem tudok csatlakozni. Kodot se ker. Hiaba nyomok ra hogy halozat elfelejtese, ujratelepitettem a telot de akkor is megjegyzi. Itthon, mashol jo. Vmi megoldas erre? -
Csillag01
aktív tag
Na szal, feletteb erdekes dolog tortent.
Vegso elkeseredesembe az aszony samsung toltojere radugtam es azonnal megjavult.
Elotte ezt irta
Most vissza dugtam a gyari lg toltot es mar azzal is jo. Wtf???!!!
Szal nem tudom mivolt ez. Talan tulmelegedett az aksi? Vagy kezd elromlani?
A pcworld.hu talaltam 1 cikket..igy allapitsd meg hogy jo e még az aksi cimmel.vegigolvastam de nemigazan illet ra max a melegedo akku. Az ott leirt *#*#4636#*#* lottem ezt a scr shotot. Itt azt irja aksi allapota jo. -
Csillag01
aktív tag
hali
a v10 tolton is merul.semmit nem csinaltam vele.garancia mar nincs.12 szazaleknal nem tolt tobbet.
honnan tudom kideriteni hogy a z aksi vagy maga a telefon halt meg? -
Csillag01
aktív tag
Igen streameltem de ha a wifit kikapcsolom akkor is megy tovabb, mivel csak tartalmat inditok, es akkor is gyatra az uzemidom. Lehet kinyult mar az aksim. Mondjuk ujkoraban se volt sokkal jobb. Az allandoan eldobalo 4g-rol mar nemis beszelek. Az also kategorias samsung, mizu telokkal vidaman mobilneteznek melihelyen, nekem meg meg semmi mobilnet. Folyamatosan halozatot kerestetek vele. Akkor talan visszajon a 4g ha jo kedve van.
-
Csillag01
aktív tag
Hello
Vki megkapta mar a v10-re a 7.0at? Mikorra varhato kb?
-
Csillag01
aktív tag
SZIASZTOK
Ma sikeresen leejtettem betonra a telefonom. Az volt a szerencsem hogy tokban volt. vegigrepedt az uvegfolia. szerencsere a kijelzonek nemlett baja de nagyon megilyedtem. Mindenkinek melegen ajanlom azuvegfoliat, mar v20 vasarlasan gondolkoztam, de szerencsere nem tort ossze, ugyhogy marad.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Nagyon megkoszonnem ha vki elmagxarazna hogy hol tudom az ebreszto oranak a hangjat atalutani mert nagyon udegesito. Elore is kosz -
Csillag01
aktív tag
Hali
Az lenne a gondom hogy melo helyen a wifi nem akar mukodni. Hiaba irom be a jelszot akkor se. Ranyomok hogy felejtse el a wifit de ugyse. Nem lehet vhogy ujra konfiguralni vagy torolni vhogy? -
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #5078 üzenetére
En nem ertek hozza mik kellenek hiaba van leirva az oszefoglaliba. A linkek se elnek amugy. Ebayrol se rendeltem meg soha. Magyar link ha lenne.
-
Csillag01
aktív tag
Hali
ehez a fuleshez is kell mindenfele kutyu?, vagy magaba is eleg?
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vásároltam a zene áruházba albumokat de nem találom hová menti az elérési útnak az eszköz van megadva, nem az sd kártya.már végignéztem mindent de nem találom.valaki esetleg nem tudja? Köszi -
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
A következő a problémám. Ujra telepitettem a telefont és nem találom a QuickRemote alkalmazást. Eltünt. Hogy tudnám visza varázsolni vagy hol keressem?
-
Csillag01
aktív tag
Vki tud ajánlani ingyenes zene lejatszot ami nem trial, beta,alpha. És jól is szól?
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vki nem tudja miaz hogy kepernyo fedel eszlelve es hogy vagy hol lehet kikapcsolni?
Koszi -
Csillag01
aktív tag
Hali
A problemam az hogy a sony in ear headset olyan halkan szol hogy mar a v10 telefon eladasat fontolgatom. A mellette lathat telefonhoz adott samsung fulessel vagy barmilyen poor fulessel nincs gond. De ezzel meggyulik a bajom. Lehet a zajszuro miatt? Ki be kapcsolva a szurot, hi-fi mod be-ki. Semmi. Mar az oszes letezo lejatszot kiprobaltam.dsp effect-ezoket.75% feljebb nem lehet felvenni a hangerot akarmit csinalok. Barmi mas fulessel meg igen. Raadasul nagyon sz@rul is szol v10-el, nemcsak halkan, viszont notin,ps4en hibatlanul teljesit, beszakad a dobhartyam. Mi lehet a problema? -
Csillag01
aktív tag
válasz
stemplar07 #4747 üzenetére
Koszi a valaszt. a leirasban szereplo 1.link elfogyott a 2.ik meg mar toroltek. Majd vhogy megoldom. Respect
-
Csillag01
aktív tag
Itt csak te kotozkodsz. Normalisan kerdeztem. Ha nemtudsz normalisan valaszolni ne valaszolj, nem kotelezo. Nekem minden nap megjelenik, ahanyszor bedugom a fulest es amig elnem nyomom nem tunik el a felirat. Lehet masik dimenzioba elunk. Sony in ear headset.
Ha meg nem lehet, akkor nem lehet. Nem kell tulmisztifikalni.megertem elsore.tegnap szakado essobe bedugtam a fulest es nyomjam el a feliratot hatha elazik.
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Meglehet oldani vhogy a fulhallgato csatlakoztatasakor ne irja ki hogy hallaskarosodast okoz a tartos hasznalata?
Csak ugy lehet hangosabbra venni ha leokezom. Ez rendkivul zavaro.
Vmi megoldas erre esetleg? -
Csillag01
aktív tag
Meg 1 kerdes es nem zavarok egy darabig.
Hany gb micro sd kartyat lehet beletenni max es mindegy milyen fele? Usb 2 Micro sd xc 1 lehet? -
Csillag01
aktív tag
válasz
Kavinton75 #4732 üzenetére
Koszi
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Olyan kerdesem lenne hogy szepen bealitottam a telefonon mindent.pl ikonokat, widgetek, appokat. Ellehet vhogy menteni hogy ha ujrateszem a gyari beallitasokat megmaradjon? Talan mintha Samsungon lett volna vagy ez android feature?
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4719 üzenetére
Remek.koszonom.egesz nap benaztam de nem talaltam.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
Litván Zongora #4716 üzenetére
Es hol van vagy kell mast hozza rendelni a beallitasokba? En nem talalok ilyet.
Am koszi a valaszokat mindenkinek.
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Egy olyan gondom lenne, hogy amikor bedugom a fulest automatikusan a gyari lejatszo indul el. Vhogy nem lehetne hogy amit en szeretnek az induljon el ?
Tudtuok vmi jo androidos playert ajanlani aminek jo a hangzasa?Valaszokat elore is koszi
-
Csillag01
aktív tag
Hali
6.0 droid van a v10en (960a). Lehet rootolni?
-
Csillag01
aktív tag
válasz
stemplar07 #4395 üzenetére
Fejleszto mod hol van? Nem talalom...
-
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Jelenseg: a telefont bekapcsolva kb 2 perc mulva, magatol eloszor fenykepezore, majd bongeszore, youtubra stb es ossze visza mindenre valtott kb egy 3-4 masodpercig majd ilyen felig bezoldult, ilyen digitalis csikok jelentek meg a kepernyo negyeden. Wtf???
Gyorsan ujra inditottam a telefont. Elotte sose csinalt ilyet es egyenlore azota se. Mi lehetett ez? Vkinek volt mar hasonlo? Elfog romlani? -
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
Segitsegetek szeretnem kerni. Vettem itt a ph-n egy v10et. Az elado atvert, postan kuldte, es semmilyen papir nem volt a dobozaba. Alitolag a partnero gsm-be vette (fuggetlen a telefon azt mondta) es mikor felhivtam, mar kulfoldon hagyta a papirjait. Eleg kamu szagu kis tortenet h vki garpapirral jarkal nemetbe, de nemis ez a lenyeg. Lefotoztam a dobozat es aki ert hozza elmondana honnan szarmazhat, esetleg kulfoldon vasarolt elofizezesre? Honnan tudom ezt kideriteni? Hivjam fel az lg magyarorszagi kepviseletet vagy mit kene tennem h kideritsem az igazat h tenyleg fuggetlen vagy fuggo es garancia vane ra?
Elore is koszi![ Módosította: koxx ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- ASUS ROG Ally
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest