Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Hűha...ha te ezt személyeskedésnek vetted...
, próbálok legközelebb nem elmenni a lényeged mellett
E két kép közül egyértelműen jobb a 950-esé. Újfent picit sajnálkozom a választásomon (e két kép alapján hirtelen felindulásból) csak ne lett volna a 950-nél az a bűn ronda hátlap és anyaghasználat...
Esetleg (ha jól látom wp-s az RAW a másik nem) tudnál V10-el is RAW-ban egy összehasonlítást. -
hito
nagyúr
Kicsit le vagy maradva. 3x-ra van V10-em. Nagyon nagy szarvashibát követsz el a személyiségfejlődéseddel kapcsolatban, ha csak a negatív kritikát, véleményt veszed észre amikor közvetlenül ott van mellette a pozitív is.
=> "félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10," és figyelj, most jön a lényeg: "mert hiányzik a w10m. Nevetséges!"
Ott van a magyarázat is, hogy miért. Nem véleményt alkottam a készülékről, hanem egy érzést próbáltam átadni azzal kapcsolatban, hogy mennyire hiányzik a 950XL & w10m. Ha Te ezt személyes sértésnek vetted, mert belekeveredett az imádott tárgy, az már nem az én hibám. A V10-et a mai napig az egyik legjobb androidos mobilnak tartom. Most nem a V10-en volt a hangsúly, sikerült elmenned a lényeg mellett. Láss tovább az orrodnál!
Vissza a témához: hirtelen egy képet találtam. Számomra egyértelmű a 950XL fölénye (az én szempontjaim alapján). Több részlet, élettelibb színek, 0 színzaj. Személy szerint a zajt sokkal inkább tolerálom a képeken, mint a színzajt. Jpeg képeket nem szoktam összehasonlításkor alapul venni. Nekem nem mérvadó az, hogy egy gyártó hogy tudja a jpeg motorral szétkenni, rommá effektezni a képeket. Sokkal inkább tartom mérvadónak, hogy jpeg szétbarmolás nélkül mit lát a szenzor az optikán keresztül.
Arween: V20h.
-
Arween
senior tag
Akinek dual sim-es a telefonja milyen verzió van rajta? Nálam V20c fut....
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #3396 üzenetére
Biztos,h nem fogom.....
-
törölt tag
Sziasztok!
A megjelenés után kb mikor volt elérhető/beszerezhető ez a teló Magyarországon?
-
psg5
veterán
Rendben, hozz képet, de V10-el és 950-el készítettet is...
Én nem mentem ki a konyhába és bár nem ilyen kategóriájú volt azL735, elmondhatom , hogy ismerem/használtam win-t. 8.1-et és 10-et is. Szerintem is rendben van nagyon, ezért is első sorban Windows flagshippet vettem volna. Na de hogy félundorral használod mellette a V10-et talán picit túlzás és ehhez nem kell (s nem is vagyok) V10 vagy droid fannak lenni...
Te se menj a konyhába, de szerintem van köze egymáshoz annak, hogy valaki minimális ideig használ egy telefont és mond markáns véleményt... ennyi idő alatt egy jó fotót sem lehet összehozni nemhogy megismerni a készüléket és ezt a félundor használatod meg is erősíti...
Szerintem.
Várom az összehasonlító képeket. -
Hali,
Nekem is lejött a V20b frissítés. Mit tud ez a V20a-hoz képest? Érdemi változásról tud írni valaki pár szót?
Köszi -
hito
nagyúr
Majd akkor mond ezt, ha volt mind a kettő a birtokodban
Én "egymás mellé" tudtam tenni a kettőt. Gyengébb a V10. 950XL lencséjének szebb a zajzolata, élesebb, és nincs színzaj. V10-nek viszont videóban egyértelmű a fölénye. Nincs ezzel baj. Egyik ebben jobb, másik abban.
De nem szeretnék ebből vitát generálni. Inkább majd hozok képet, addig hiába is beszélek szerintem
-
hito
nagyúr
válasz
Fail3D! #3383 üzenetére
Azért óvatosan és körültekintően!
Sokan osztják a rendszert napi szinten a w10 topicokban és van némi igazuk. Van bug rendesen, ráadásul random (kinek mi, mikor) és az okokat általában homály fedi. Az is igaz, hogy (szerintem) ezek túl vannak dimenzionálva, nagyobb a füstje, mint a lángja.
Összességébe azt tudom elmondani, hogy élvezet volt használni, és amin én is csodálkoztam, hogy erősen addiktív rendszer lett a w10m. Sosem gondoltam volna, hogy (V10 és android fanok most menjenek ki a konyhába, vagy fordítsák el a tekintetüket, csak erős idegzetűeknek!) félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10, mert hiányzik a w10m. Nevetséges!
A continium-ot volt szerencsém kipróbálni. Jópofa dolog. Vállalati gépet az arm környezet miatt értelemszerűen nem tud kiváltani, de otthoni multimédiás mindenesnek szerintem beválhat.
Ja, előre egy jótanács: beállításokon belül képernyőbeállításoknál a szöveg alkalmazás és megjelenés méretét vedd majd minimumra (újraindítást igényel), mert így tök olyan lesz a rendszer egy csomó helyen, mint az asztali w10. Legalábbis olyan hatást kelt. Mindig gerjedtem a mobileszközökön az asztali rendszer megjelenésre
psg5: "bár nem tudom mennyire mérvadó, ha valaki ennyire gyorsan váltja a telefonjait"
Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. A szemem a régi, akármilyen készülékem is van, azt nem cserélgetem. Fotós topicba majd igyekszem feltenni 1-2 képet azonos témáról, hasonló körülmények között (ugyanis nem egyszerre volt a birtokomba a két készülék).
-
-
psg5
veterán
-
Hat ezt erdekes volt olvasni. Lehet kacerkodom akkor a gondolattal es levaltom 950xl re a v 10-t. Elegedett vagyok nagyon, csak a continium ha jol mukodik filmnezes, torrent es egyebb esetre, ha kivaltana a laptopot, akkor egesz jo multimedias mindenes lenne itthonra. Persze kerdeses, a 20 gb mkv fileokkal mit kezd a hdd rol, de ha vegre beerett a rendszer akkor nalam sikeres lehet vegre a windroid most, hogy mar megszunt...
Kevesebbet is fogyasztana... Csak kene min 2 usb port es hogy ismerje fel a logitech unify-t
-
psg5
veterán
Nem-nem, nem a 735 utáni váltásra gondoltam, hanem a 950XL és V10 közti döntésre...
Az (én) szempontjaim alapján sajnos nem volt helye mellette.#3380) gretzky77: Ezt sajnálattal olvasom így utólag, mert minden teszt és minden ismerős (természetesen akinek van egyik vagy másik) arról számolt be, hogy elmaradt e képességek terén (is) a 950XL a V10.től. S amenniyben ez mégsem így van, úgy át kell értékelnem a választásomat, mert egyik fő szempontom ez volt...(#3381) hito : hogy állóképekben ráver még jobban elszomorít...
-
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #3377 üzenetére
G5-öm volt és finoman szólva sem voltam elájulva tőle. Igen, az app kínálat az egyik gyenge pontja a w10m-nak. De végülis ami kellett, az volt. Vagy rendszer szinten, vagy az Áruházban megtaláltam, ami kellett. Semmi sem hiányzott.
koxx: nagyon durván jó készülék és a rendszer is kegyetlen jó már. Csak egy picit későn állt össze. Nem is picit. Már a hardcore elvakult userek is otthagyták a platformot, mire ilyen jó lett
psg5: 735 egy kicsit más kategória, mint a V10/950XL. Ott nem is csodálkozom, hogy nem volt kérdés, hogy a V10-et választod. Viszont a 950XL masszívan flagship és igenis helye van a V10 mellett (is).
gretzky77: nem bizony! 950XL állóképben ráver a V10-re, videóban jobb a V10.
-
psg5
veterán
Olvasom, hogy 950XL elkapott.
Nálam is ment a varia (odáig 735 Lumiám volt) nagyon meg voltam elégedve vele, de az anyaghasználat és a minőségérzet, valamint a fotóképességek miatt nem volt kérdés, hogy V10 lett...a kevés appot simán elfogadtam volna, meg a csempe is bejött amúgy nagyon.
Ezt azért írom le csupán, mert meglepődtem, hogy kicsit is egy szinten említed a 950XL-t és a V10-et... -
hito
nagyúr
válasz
gretzky77 #3365 üzenetére
Benne van a pakliban
De nem ezért fogok távozni, ha fogok. Nyomorult 950XL elkapott rendesen. Nagyon egyben van a rendszer (a kevés app és sok bug ellenére is) és a készülék is eléggé rendben van. Arra váltanék vissza, de nem szeretném elsietni. Egyelőre megpróbálom elfelejteni
Más: néha egy kicsit kevés a zenelejátszó hangereje. Lehet még belőle némi naftát kifacsarni valami trükkel? A füles JBL Synchros E10. Tudom nem egy nagy wásziszdász, de nekem megfelel. A gyáritól fényévekkel jobb
-
stemplar07
őstag
V20 DAC / AMP ,,tudományos elemzés , akit érdekel :-)
-
resist
tag
Most reggel jött le a legújabb frissítés OTA-n, v20b. TIM-es a telefon.
-
kiszu
senior tag
Én meg dual simes v10 et vennék.
Ha a neten nézem szinte nullával egyenlő az esély,hogy tudok venni.
Sehol nincs raktáron. -
törölt tag
válasz
saddybaddy #3357 üzenetére
Köszi a választ.. Ők ugyan azok... Ők is gsmvonal.hu . Megrendeltem az előbb,mivel van személyes átvétel... szeretném bontatlan állapotban átvenni,s a számlát is a megfelelő módon,mert a honlapon nem láttam-v figyelmetlen voltam-feltüntetve,h áfás számlával adják -e... Na majd holnap kiderül... Köszi még egyszer a válaszod !
-
s4tch
veterán
válasz
MaxxDamage #3349 üzenetére
Jó a tapintása, nem csúszik, biztos tartós is, nem kétlem, hogy bevált mindenkinek a gyakorlatban, de a látvány számomra nincs összhangban a telefon árával.
(#3350) koxx: amazon még tartja, és használtan is egyre több van belőle. Ha valóban olyan jó minőség, mint ahogy mondjátok, nem lesz vele gond akár egy évesen sem.
-
törölt tag
Sziasztok !
Megbánva eme készülékem eladását,ismét vennék egyet...
Mivel alig van raktáron,vagy kicsit bizonytalan helyen,nem könnyű...
Az imént találtam a gsmvonal.hu oldalán raktáron. Esetleg van vkinek tapasztalata a eme bolttal ? -
válasz
saddybaddy #3348 üzenetére
- a hátlap az egyik legjobb része a telónak
- tényleg egyre kevesebb helyen van raktáron, lassan ki fog futni, attól tartok . . . -
MaxxDamage
félisten
"viszont a fekete hátlap nem győzött meg" ---->>> Nem értem....mi a probléma vele?
Szerintem tökéletes és precíz anyag, ami könnyel le/felhelyezhető és nem csúszik..ujjlenyomatot sem gyűjti stb...! Vagy csak az a baj vele, hogy fekete?
(van fehérbe is és külön hátlapok is beszerezhetők....sok színben !)
L
-
s4tch
veterán
Tegnap a miskolci MM-ban végre láttam élőben is a V10-et, és 200e volt az ára
Amúgy tényleg hatalmas a telefon, de nagyobbra számítottam. Az acél keret gyönyörű, viszont a fekete hátlap nem győzött meg. Nagyobb akksival, könnyebb, elegánsabb házzal nagyon kéne a V10, így még agyalok egy darabig rajta.
-
válasz
stemplar07 #3317 üzenetére
"LG V20 .. a számok tükrében :-) és nagy felbontású fotókkal .. jó telefon(és DAC/AMP/fotómasina) lesz ez jövő augusztusban 130-ért
"
- azt már féllábon is kibírjuk -
E2E4
aktív tag
(#3312) Arween
+1, kiegészítés:"Ne zavarjanak" bekapcsolása esetén, a beállításoktól függfetlenül, csak egymás mellett jelenik meg az óra és a perc.
(#3313) hito
telt, jó minőségű hangot még mindig csak manual módban lehet felvenni - Ezt én is így látom, viszont ennek ellenére mégis van, amikor az "auto" üzemmódot használom: pl. amikor "videoklipet" készítek, és nincs szükségem a felvett háttérhangra.- meg még volt valami, csak nem jut eszembe. Abban esetleg van változás, javították a dolgot?
- Sajnos abban az esetben sem javítottak, de ez amúgy nem olyan vészes hiba.(#3317) stemplar07
jó telefon(és DAC/AMP/fotómasina) lesz ez jövő augusztusban 130-ért
+1: már csak 2017. augusztusáig kell várnunk. Alig 11 hónapocska.Anandtech :
[link]
V10 -> V20: Jól látom, hogy az előlapi kamera esetén visszalépés van?
Nem vagyok "szelfi fétisiszta", de vannak olyan szituációk, amikor jól jöhet a dupla kamera széles látószöge. OK, legalább a rekeszérzékenység jobb lett.azért meghallgatnám :-)
V10 -> V20
DNR: 127 dB -> 124 dB
THD + N: -120 dB -> -112dB azaz 0,0001% -> 0,0002512% (Ezzel kiszámolva.)Jól látom, hogy itt bizony kőkemény 0,0001512% romlás van?
Ejnye-bejnye.Egy vakteszt V10 kontra V20? Csak hogy halljuk -e füllel a minőség javulást (romlást?) az elődmodellhez képest?....
Mert ha csak egy denevér hallja meg a különbséget, akkor
a.) szerencsés, ha Batman a barátunk, vagy
b.) igyekeznünk kell miharabb megtanulunk denevérül, és beszereznünk egy házi denevért, aki a vérünk helyett a tudást szívja magába, miközben egy vakteszten részt vesz.Mivel az, aki sirályul tud, már nem ebben a világban osztja a pofonokat
, így már csak Terence Hill maradt, aki, ha szerencsénk van, nem csak delfinül, de denevérül is tud. - lásd a filmrészletet.
Mindenkinek:
A korábban írt "kínai csoda" QI töltős hiba elmúlt.
Hibaelhárítás: a gyári 1,8 Amperes töltőfej helyett egy (színén "kínai csoda") 1 Amperes töltőfejet tesztelve, így a hibajelenség* nem jön elő. Így a QI töltés hibátlanul működik, ráadásul az alacsonyabb áramerősség miatt a telefon sem melegszik annyira.*Hibajelenség: A töltés végeztével az első- és másodlagos kijelző megvilágítása bekapcsolt, és úgy is maradt addig, amíg a QI töltés tartott. Ez szerencsére már csak a múlté.
Adott egy Thomas Newman - Meet Joe Black DTS album. (Minden szám .dts.wav kiterjesztésű.)
Ezt sem a gyári, sem a Poweramp zenelejátszó nem játssza le.
OK, ez már 5.1 hangformátum, a V10 meg 2.0 audio rendszerrel van szerelve, de azért igazán átkonvertálhatná a V10 real-time 2.0-ba, természetesen veszteség- és akadás mentesen.
Vagy nem?Az említett zenei fájlokat eddig csak a VLC for Android médialejátszó tudta lejátszani. (Persze nem próbáltam ki ezért az összes létező zenelejátszót.
)
Tapasztalatom szerint, a VLC for Android mindent lejátszik, ami lejátszható valahogyan, bár a minősége nem biztos, hogy a legjobb, lévén ingyenes. Bár ki tudja?...
Jó lenne már egy Android zenelejátszók vak tesztje is! Ugye? Persze csakis a legjobb audio képességű készülékkel, ami jelenleg a piacon kapható, ez pedig a V10.(Mert a V20 még nem kapható idehaza.
)
Valaki találkozott már ezzel a "témával"?
-
gretzky77
veterán
válasz
MaxxDamage #3337 üzenetére
Szia be tudnád nekem linkelni az akksi+külső töltő kombót amit rendeltél,jöhet priviben is! Köszi
-
Arween
senior tag
Ha esetleg valaki kábel vásárláson gondolkodik ,épp akciós:BlitzWolf®
-
stemplar07
őstag
Igen , valóban, és egy patch-ot is kellett ráküldeni hogy a rejtett menüben a B20-at állítani lehessen , de itt valaki megcsinálta , azt tudom . És működött is neki ( konkrétan ,, thebiker ,, kolléga ) én ezért cseréltem le a 961N-t (960A-ra ) pedig a dual sim , és a 64 GB fájt .. a nagyobb településeken nem volt gond az LTE-vel, csak ,,nagyon vidéken ,,
-
NeDeRo
csendes tag
Sziasztok, érdekelne Magyarországon ki forgalmaz V10-es készüléket 64 gb kapacitással és dual simes kivitelben. Időt szeretnek megspórolni ugyanis egy ismerősöm szeretne egy ilyen készüléket de csa egy pár napot fog szeptember végen az orszagban tartózkodni és addig valahogy össze kell hozzam neki. Ja és csak nemzetközi verzió érdekel, ugyanis en egy kicsitt befürödtem egy G3 Honkongi verzioval. Köszönöm és ja valaki tud infoval (linkel) segiteni előre is köszönöm.
-
.:Ádám:.
tag
Talán ha visszamész ebbe a menübe akkor lehet le tudod törölni ha listázva van.
Ha nem akkor meg a kdz játék, ami nem a legjobb ötlet.Nincs adatkapcsolat sehogy se? Újraindítás után? Esetleg hw reset.
Szerk.: Minden autamata updatet kikapcsoltam. Nem játszok windows 10-eset androidon
-
hito
nagyúr
válasz
.:Ádám:. #3321 üzenetére
Köszi, de nem downgrade-elek, elvagyok a HSDPA+ sávval. Gondolom a downgrade miatt tetted be a linket és ezek nem B20-szal módosított romok (?)
stemplar07: igen. Annak a leírása van az első hsz egyik linkjébe. Nem ennyire egyszerű. Itt az XDA leírás magyar fordítása. Hát ezt én sem vállalom be
-
válasz
stemplar07 #3317 üzenetére
köszi!
-
stemplar07
őstag
LG V20 .. a számok tükrében :-) és nagy felbontású fotókkal .. jó telefon(és DAC/AMP/fotómasina) lesz ez jövő augusztusban 130-ért
Anandtech :ESS Technology :
[link]The ES9218 Highly Integrated HiFi SoC combines Quad 32-bit stereo DAC channels, Analog Volume Control, 2Vrms outputs and HyperStream II Technology .. azért meghallgatnám :-)
-
hito
nagyúr
"Üdvözöllek újra a "nyerő csapatban".
"
Mindenkihez: van néhány apróság, ami még előző V10-emnél merült fel, hátha történt változás azóta.
- manual videó felvétel és automatikus videófelvétel hangminőségei között ordas nagy különbség van. Talán már régen is linkeltem sample videókat. Ha nem, pótolni fogom, látni (illetve hallani) lehet majd a különbséget. LG nem manifesztálódott a dologgal kapcsolatban? 6.0 van fenn nálam, de változás sajnos nem történt. Telt, jó minőségű hangot még mindig csak manual módban lehet felvenni
- a dual-sim LTE kérdést esetleg meg lehet oldani egyszerűbben, mint eddig? Rootolni nem szeretném, csak ha nagyon muszáj
- meg még volt valami, csak nem jut eszembe. Abban esetleg van változás, javították a dolgot?
Köszi előre is!
-
Hali,
Hol tudom átállítani hogy az előlapi óra nem egymás mellett hanem egymás alatt mutassa az órát és a percet?
Köszi,
-
psg5
veterán
Találkoztatok olyannal, hogy nem volt 4g kapcsolat pedig be van kapcsolva(most úgy tűnik,hogy valami app frissítés után) de újraindítás után újra van?
Mitől? Volt valakinek ilyen? -
E2E4
aktív tag
(#3281) Ixion77
Szép írás. A Te, valamint az én előző V10 kontra V20 elemzésemmel - szerintem - nagyjából le is írtunk szinte mindent. - Már amit tesztelés nélkül el lehet mondani.(#3295) s4tch
Azért én bízom benne, hogy a quad dac megoldást és a papíron tisztességes erősítőfokozatot sem azért pakolták bele a telefonba, hogy agyonvágják az egészet szoftveres színezéssel.+1
(#3297) hito
Rakás fölösleges kör, V10 pótlékok tömkelegeEnnyi! Pont.
Üdvözöllek újra a "nyerő csapatban".
(#3301) eladogeppc
A V10 akkumulátoros üzemideje semmivel sem rosszabb, mint a többi zászlóshajó okostelefoné.
(Isten bizony, teljesen objektív az, ami a téma-összefoglalóban szerepel erről a témáról - is...)(#3302) hito
Kedves "régi - új" fórumtárs!
Betyár jó az írásod stílusa.Egy kis ON-Topik:
Van ez a ((( LG V10 OFF topik: Hi-Fi vakteszt projekt )))
A jelentkezők illetve potenciális jelentkezők miatt, szeptemberre lett halasztva a vakteszt.
Most szeptember lett...
Azt hiszem, az objektív audio teszt, - most, hogy a V20 lassan kapható lesz majd itthon is - ha lehet, aktuálisabb, mint valaha.Aki még szeretne csatlakozni a tesztelői csapatba, annak innen is üzenem, hogy:
Itt az idő, most vagy soha!Topik formai tájékoztatás:
Konzultáltam az esetleges általános OFF topik létrehozásával kapcsolatban a "vezetősséggel".
A lényeg: nem lesz újabb OFF topik.Részletek:
- Ha nagy érdeklődés van a topikban, és többeket is zavar a rengeteg off akkor indokolt az off topik.
Nálunk napi átlagos ~20 hozzászólás érkezik a témához. Ez pedig egyáltalán nem sok.- Teljesen tiszta topikot (offmentes) gyakorlatilag lehetetlen fenntartani, az ismétlődő kérdésekről nem is beszélve.
Tehát ezen a téren lévő maximalista precíz hozzáállomásoztat ezúttal ünnepélyesen feladom. Sőt, a V sorozat második tagjának megjelenésével kapcsolatban megindult Off-áradatnak még örülök is, hiszen egyre inkább körvonalazódik másban is az, hogy a V10-nek bizony több szempontból még most is megvan a helye a piacon. Talán majd jövőre a V30... Talán...- A gyakran ismétlődő kérdezőkkel nem lehet mit kezdeni, ez a fórum életéhez hozzá tartozik.
Mint Topikgazda, a döntés az én kezemben van:1. Rövid válasz technika: téma-összefoglaló.
2. Válaszolok a kérdésre röviden, esetleg hivatkozva az összefoglalóra.
3. Figyelmen kívül hagyom.A 3-as opció az most nagy tanítás számomra, így úgy döntöttem, hogy ezentúl egyre inkább ezt szándékozom tenni (vagyis nem tenni). Megkérem a közösséget, hogy éljünk ezzel a "nem-tevéssel".
Köszönöm megtisztelő figyelmet!
További kellemes "baleset mentes" fórumozást kívánok!
Topikgazda
-
eladogeppc
veterán
válasz
Aryon87 #3305 üzenetére
Nem tudom miben kellene más korszaknak lennie egy G2-nek.
Nem kell nekem sem a 2 nap, de örülnék neki, hogy egy mindenhol utált milliomosoknak való harapott alma akkufogyasztását próbálnák már elérni végre. Volt a legnagyobb változat, nagyon jó volt, de baromira el vannak maradva még a Droid változatosságától. Sajnos tele van millió apró hiányossággal az IOS, közbe körbe van hype-olva.
A google vagy a Waze navigáció tök mindegy melyik chipseten fut. Az egyik fejlettebb chipset mint a másik, ennyi. Snapi 800 vs 810 vs 808. Nem a játékok minőségéről beszélek, nem is érdekel milyen effektek hogyan mennek. G2 alatt is ugyan azt a navigációt használom mint most ezeken.
Egyáltalán nem sírok. Miért sírás ha valaki leír valamit ? Nem értem. Megállapítottam valamit
Az, hogy nekem meg mim van, az a saját dolgom. Úgy gondolom minél több telefon, annál több tapasztalat. V10-em még nem volt, véleményt úgy gondolom még nem formáltam. Kérdeztem, utánajártam, ennyi.
Prémium, minőségi darab, sőt továbbmegyek. Nem az LG tehet a Snapi túlfogyasztásáról. Külföldi szakmai topikok már a megjelenéskor megállapították, csodák meg nincsenek. Jók a mai prockók nagyon is, még az akku technika nem bírja követni. Majd lesz ez jobb is.
Itt is megjegyzem, hogy az LG akkor is a szívem csücske lesz, nem csak a szervíz hozzáállása miatt, hanem a cég illetve a vezetés pozitív szemlélete miatt. -
Aryon87
félisten
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
Ne kezdjuk megint a G5 lehuzasat. Neked nem jott be, ennyi. Note 5 se fog, lepsz tovabb, lesz V10ed, ami szinten valamiert nem lesz jo neked, valtasz Note 7-re stb..
V10 teljesen mas kategoria. G5 megint mas.
G2 megintcsak mas, es mas korszakot is kepvisel.. Amen -
Lite
őstag
Sziasztok!
Ilyen töltőpadot/dokkolót használ valaki?
-
Én sem értem amúgy emiatt a nagy sírást. Nekem bőven elég ha reggel 7-től este 7-ig kibírja. Ha pedig tudom, hogy megyek esetleg valahova és kell a kraft akkor meló közben rádobom a powerbankre.
Az mondjuk már jobban zavar ha vmi hülye app beragad és leszívja az akkut, de ez meg nem a teló hibája. -
hito
nagyúr
válasz
eladogeppc #3301 üzenetére
Sokan panaszkodnak sajnos az üzemidőre, és sokakat tart ez vissza a vásárlástól. Az biztos, hogy minden este töltőre pattintós verzió a V10 lét, de engem ez sosem zavart. Ha stabilan hozza a reggeltől-estig szintet egy készülék, akkor nálam az már megugrotta a lécet. Ha nem, ott már nálam is kezdődnek a problémák. Napközben ne kelljen töltőre tenni, az nekem sem fér bele. Hogy éjjel töltőn van-e, vagy csak úgy magában nudizik a készülék a polcon, az totális hidegen hagy.
-
eladogeppc
veterán
OFF Topik ON
Hát én nagyon vaciláltam, hogy mi legyen. Note5 lett a választás, aztán lehet hogy megbánom.
Az nem vicc tényleg, hogy egy akármekkora batár telefon ennyit menjen el kijelzőben.
Nem bántani vagy fikázni szeretném a V10-et, mivel nekem a formavilága illetve a prémium anyagai nagyon is tetszenek !!!!!!!! De megvártam a v20 megjelenését, és a G5 után csapkodom most a fejemet, hogy az LG hogy lehet ekkora kukika. De most tényleg.
A G5 akárki akármit mondd, nem lett sikeres. Ótvar ahogy kinéz, főleg ehhez képest. A G2-esemet ilyen szempontból nagyon szerettem. Na ott volt innováció !!!
G2-nek volt az első olyan kijelzője ha emlékeztek, aminek külön memóriája volt, megjegyezte a tartalmakat, ha nem piszkáltad, így a prociról levéve a terhet. Na meg az akku (SIO+ vagy mi). A hátsó gombok. Na én ilyet vártam volna most is.
Szóval a V10 penge telefon.....lenne, de számomra egy akku bank hordozása egy kicsit az orosz technikára hajaz. Amikor egy szekrénnyel több van a szobában....
Aztán fene tudja, úgyis kipróbálok egy V10-et majdMár csak a remegésem miatt is
Lehet hogy megnánom a samut majd. LG UI jobban tetszik.
OFF Topik OFF
Bocsánat a topik szétvágásáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Proxmox VE
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest