-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lite
őstag
Sziasztok!
A Casse-o-player-t próbálta valaki, hogy az milyen minőséget képvisel? A HiFi módot azonnal tudja kapcsolni, ott hallatszik a különbség.
-
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4997 üzenetére
Aprora kifele, problem solved -
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4996 üzenetére
Természetesen megírom ,hogy milyen...
Aryon87: ha lenne aprón egy szép állapotú garis stb.v20, becserélném a 6s plus szifonom,mert az annyira nem tetszik, de a főnök levetett sz@ra,így megkaptam ingyé.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4994 üzenetére
Nagyon szívesen! Azt ha majd kézbe veszed és kipróbálod, ne felejts el írni!
*Poweramp letölt (teljes verzió) + Alpha Build 703 rárak/telepít
Ezt ne felejtsd majd! *fontosNeutron Music Playert (teljes verzió) próbáltam és messze elmarad az említett Poweramp+alpha build 703 -tól
L
-
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4992 üzenetére
Annyival van konnyebb folgom hogy a fele osszege megvan egy Xiaomi Mi5 formajaban. Ahhoz kell majd a megfelelo osszeget osszekaparni.
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4993 üzenetére
Reggel meg is rendelem.
) köszönöm a tech supportot.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4990 üzenetére
Naná hogy nem fogod megbánni! Majd tapasztalod.
Bluetooth füles nem tudja azt amit egy jack dugós...sajnos. (csak a kényelem amiben jó) HBS-ben az a jó hogy nyakamba rakom , kihúzom a fülbe menő részt és teljes vezérlés adott... (+ telefonos szoftverezettseg es a tobbi jó "kenyelmi" funkcioval fuszerezve)Na de a HiFi DAC mindent visz ...megfelelő eszközzel persze.
L
-
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4986 üzenetére
Na igen, csak azert a nemzetkozi gatiztatas eleg macera
Na majd elvalik mire jutok, addig gyujtogeto eletmod -
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4989 üzenetére
Az ok ,hogy headset-ként is funkcionál.
Powerbeats2 wireless lett csere érett a hifi dac miatt. Bízom benne, hogy nem lesz rossz csere. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4988 üzenetére
Jahm, az mikrofonos (ha hívnak, akkor tudsz beszélni is.
(én csak a zene miatt vettem meg és ezért lett sima E80)
Tegnap hallgattam az LG Bluetooth fülesem és messze elmarad az E80-tól....pedig a HBS-900 sem rossz darab!L
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4987 üzenetére
E80s lesz a végén, remélem a mikrofonon kívül semmi különbség sincs.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4986 üzenetére
Helyes!
Csak Poweramp letölt (teljes verzió) és az mellé felrak az Alpha.Build 703 -as és mehet a móka ! (100% -on lehet nem fogod hallgatni a zenét rajt, de lehet még 80 -as hangerőn sem, mert a füled szétmegy !) ha HiFi ON megy rajta , ha kikapcsolod akkor a hangerő és hangzás a felére esik vissza (úgy hogy a hangerőt nem állítod.. én így teszteltem és ezzel a HiFi mód minden előnye kihozható ! max. hangerőn nem recseg, ropog vagy hasonló, hanem kristálytiszta hangzás... csak a füled megy szét, mert annyira erőteljes és hangos hangzást ad át így a telefon ! (én a fülest a NoMoNo -tól vettem és 2 év csere garancia van rá - ha tönkre menne vagy hasonló, akkor egyből cserélik...)
Tesónak megmutattam, hogy is szól... (HiFi ON és HiFi OFF -al bemutattam neki..) és annyira elcsodálkozott, hogy milyen durva teljesítmény...és neki is kellett rendelnem egy darabot ebből az E80 -ból
Amúgy nem egyszerű találni ilyen 50Ohm + Impedanciás fülhallgatót... ha mégis van (vagy drága , vagy elérhetetlen...) Átalakítós megoldás sima fülessel nem gyere be (számomra) azt is kipróbáltam és nem ér fel azzal , mint mikor igazi (pl. E80) fülessel használod..próbálod ki ! (Sennheiser IE7 -el próbáltam az átalakítós megoldást és nem jött be...) rég túladtam mindenen (IE7 és átalakító + egyéb kiegek. amik ezzel kapcsolatosak) és azt is kijelenthetem, ha gari után menne tönkre az IE80 , simán veszek még1 ilyet (vagy 2 db -ot)
Lehet sokan gondoljátok most, hogy jujj miket beszélek itt.. de tudom, mert tapasztaltam azt amit a V10 ezzel a fülessel nyújt...teljesítményt és hangzást, hangerőt meg effekteket.. elképesztő és csodálatos !
Mint korábban mondtam (nem 1x) az az , hogy ezzel HiFi ON és OFF között a hangerő a duplájára nő mikor ON az OFF -hoz képest... hangzásról és effektekről nem is beszélve... aki nem hiszi, próbálja ki ! (és messze dobja el az átalakítót és egyéb ketyeréket...)
L
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
MaxxDamage #4985 üzenetére
igen én is azzal szemezek.
+ami mellette szól nem kell hozzá semmi+ tartozék kiegészítő(high gain adapter stb...)
(#4984) Aryon87: Úgy tudom az 1év gari az nemzetközi.... Amit esetleg a V20hoz adnak ebayről...
G4et is onnan vettem ,há'l istennek semmi bajom nem volt vele a V10 cseréig -
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4983 üzenetére
Fekete/ezüst ami jól néz ki.
L
-
Aryon87
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4983 üzenetére
Kulfoldrol semmikepp nem akarok telot, tudom a V20 sincs itthon, igy annak garija is macera (kiveve a partnero).
Mi5 miatt is para van, ha valami baja lesz, hogy gariztatom, mivel kinabol lett vasarolva.. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #4979 üzenetére
E80-hoz a kiegészítő sem kell, mivel 50 Ohm feletti az imp.értéke! És brutális!
L
-
válasz
Yondaime 四代目 #4977 üzenetére
Én az RHA 750-re esküszöm, egy hi-gain kiegészítővel brutális minőséget hoz ki a V10-ből.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Yondaime 四代目 #4977 üzenetére
Parancsolj , ott megtalálható ami a V10 mellé való!
L
-
Yondaime 四代目
tag
Powerbeats2 wireless helyett valami telt basszussal rendelkező in ear fülest (nem wireless)tudtok ajánlani 30k ig ami bírja a v10et?
-
Csillag01
aktív tag
Hali
Vásároltam a zene áruházba albumokat de nem találom hová menti az elérési útnak az eszköz van megadva, nem az sd kártya.már végignéztem mindent de nem találom.valaki esetleg nem tudja? Köszi -
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #4973 üzenetére
V20S jonne mar inkabb
Még Japanban sem jelent meg az igertek ellenere.
-
Aryon87
félisten
válasz
stemplar07 #4973 üzenetére
Szepen csokken az ara, ha igy folytatodik, es beesik 100k-ra, az aktualis Xiaomit levaltom a V20-ra..
Jol fog mutatni a leendo G6 mellett -
válasz
Yondaime 四代目 #4966 üzenetére
valószínűleg nekem is
-
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4968 üzenetére
Így igaz ahogy mondani tecccik
-
Yaksy
csendes tag
válasz
MaxxDamage #4964 üzenetére
Én 704-et használom és teljesen tökéletesen működött eddig. Csak telepítéskor töröld a régit .
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
-Mosquito- #4965 üzenetére
Addigra már V20 lesz a zsebemben.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4962 üzenetére
A V2 is kell a V3 előtt, vagy hogyan is kell ezt telepíteni? Simán V3 install azt jólvan?L
-
Kisbea
csendes tag
Hát frissítettem én is.
Olyan balga az ember, megy a nyáj után
Magamat sem értem, minden jó volt, de miért ne lehetne jobb alapon szombat este rátoltam.
Eddig jó. -
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4959 üzenetére
Igen úgy van, legalább is a PA fórumon ezt írták ...
-
aTe014
aktív tag
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4958 üzenetére
Tehát a 703-as a 704 meg majd akkor ha lesz Nugát?L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4956 üzenetére
Ha jól emlékszem a V3 jó a V10-re, mert a v4 , az Nugátos verzió :-)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4953 üzenetére
Poweramp-alpha-build-703-uni.apk
6.8 MBvagy
Poweramp-alpha-build-704-uni.apk
6.8 MBMelyiket érdemes használni ?
Asszem most csak sima Poweramp van (vásárolt verzió) mióta szervizből vissza jött és újra húztam mindent (pár hónapja már) és erre a kis kiegészítésre csak most gondoltam...L
-
Yondaime 四代目
tag
válasz
stemplar07 #4953 üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
Yondaime 四代目 #4943 üzenetére
Poveramp v3-v4 DVC on , 0-100
-
qantum
senior tag
válasz
stemplar07 #4916 üzenetére
Köszönöm!
-
Kisbea
csendes tag
háát én akkor is várok vele.
Míg mindenki azt nem mondja, bug nélkül megy. -
válasz
MaxxDamage #4944 üzenetére
Nekem nem ajánlja föl se a teló, se a Bridge...
-
Kisbea
csendes tag
Én is látom az új frissítést, de tuti nem teszem fel.
Az októberi rémálom után végre gond nélkül működik, nem kockáztatok. -
aTe014
aktív tag
válasz
Csillag01 #4935 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások
Ha ott van, akkor valoszinu el van rejtve az App Drawer-ben, azt a jobboldali 3 pöttyre kattintva, az Alkalmazások megjelenítése/elrejtése funkcióval ellenőrizheted.
Ha nincs elrejtve, akkor nyomj egy gyári visszaállítást, azután már ott kell lennie. -
Csillag01
aktív tag
Sziasztok
A következő a problémám. Ujra telepitettem a telefont és nem találom a QuickRemote alkalmazást. Eltünt. Hogy tudnám visza varázsolni vagy hol keressem?
-
E2E4
aktív tag
A téma-összefoglaló relevánsan frissült.
- 1.3 Android verziók / Legfrissebb verzió: módosítva.
- Frissítési lehetőségek: kiegészítve, javítva.Az új verzió felrakása ajánlott. (Android biztonsági szint frissítve, „telefon használhatósága és működtethetősége tovább javult.”)
Topikgazda
-
hcs57
addikt
Most jött egy frissítés a telefonomra, de a mérete szerint nem a 7-es... talán 20E.
-
hito
nagyúr
válasz
Yondaime 四代目 #4928 üzenetére
Nevetséges és szomorú is egyben. És az milyen már, hogy a CM1-ben nincs 1080p 60fps, és 4k is max. 15fps-sel. A nagy kameratelefon...egyébként meg tényleg észvesztő képeket lehet vele lőni, de ennyi. Itt megáll a tudomány. Se videóban nem hozza a kötelezőt, se telefonként nem állja meg a helyét.
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #4925 üzenetére
Én mondjuk a Panasonic CM1-emet azért adtam el pár hónapja, mert 5.0.1-en állt meg a gyártó vele. Az már azért tényleg vérlázító. És került majdnem 300eFt-ba a telefon.
Engem annyira nem zavar az update hiánya, csak ilyen kirívó esetekben, ami már pofátlanság a gyártó részéről. -
Yondaime 四代目
tag
válasz
darthsmoke #4923 üzenetére
Na igen, asszony G5 nougatja isszonyatosan bugos volt, így downolva lett mm-re, remélem,ha egyszer megérkezik v10re az N a sok bugot kiküszöbölik.
-
darthsmoke
Korrektor
Hát én valószínűleg BlackBerry Priv-ra váltok, ott is gyanúsan nagy a csend a Nougat-frissítés körül.
Talán a Google-nek meg kéne érteni, hogy nem esztelen módon nyomatni kéne az újabb és újabb verziókat (már közeleg az Oreo), hanem rendesen meg kéne mondjuk csinálni valamelyiket, és esetleg el is kéne juttatni a telefonokra (a Nougat részesedése kb. 1%?)...Örülök neki, hogy a Fuji jól megy. Én azóta sem találom az "igazit", bár most egy Venue Pro 11-em (Atom) van, és elég jónak tűnik...
-
hito
nagyúr
válasz
darthsmoke #4923 üzenetére
Ezek szerint vagy Nougat, vagy stabilitas?
Mutim imadja a Q702-t azota is
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
Yondaime 四代目 #4922 üzenetére
Nem baj, mert ahol van Nougat, ott meg jó bugos
-
válasz
Yondaime 四代目 #4920 üzenetére
Hivatalos LG info meg mindig nincs :/
-
Yondaime 四代目
tag
"Next, LG will continue their efforts on the LG V10 and LG G4. With the G4 update rumored for early January or February, and sadly the LG V10 sometime in March. Those are only rumors though, and it could be much earlier depending on how development goes."
-
hito
nagyúr
válasz
stemplar07 #4916 üzenetére
Az viszont dühítő ,hogy a frissítésekkel leálltak
Végleg? Nem lesz Nougat? Illetve a V20S-ről lehet már tudni valamit (asszem keleten isai Beat a neve)? Először úgy volt, hogy csak Japánban jelenik meg, aztán jöttek az infók, hogy még EU-ban is lesz talán.
-
stemplar07
őstag
Nem egyáltalán nem mondhatom, hogy sokkal jobb , kivétel az aksit ! +1,5 óra sot a V10-hez és 24 óra biztos üzemidő .
Az AMP gyengébb a V20 -nak, de a hang és a torzítási adatok jobbak , ez csak nagyon vájt fülüek veszik észre . Maga a rendszer sebessége kezelés stb. hasonló mint a V10 volt anno--a Nugát ellenére...) ( nekem volt 961N és 960A- is ) Talán a telefon modem része is jobb, illetve itt nincs a V10 960A esetén itt is leírt LTE esetén lévő hálózat dobálás ... az engem azért frusztrált erősen . Jó kis telefon a V10 még mindig. Az viszont dühítő ,hogy a frissítésekkel leálltak ... de ezzel a V20 is így lesz gyanítom.. -
qantum
senior tag
válasz
stemplar07 #4914 üzenetére
Milyen a V20, sokkal jobb mint a V10?
-
stemplar07
őstag
válasz
darthsmoke #4912 üzenetére
Alpha V4 (704) nekem működött a V10-en is ,és a V20-on is azt használom :-) a PA fórumon kérdeztem , március-áprilisban jön ki a végleges verzió .
Én elfogult vagyok a PA-al szemben , még ha a 24 bit outot nem is tudja ,csak a 48/16-ot akkor is a legszebb hangú player amit valaha hallottam, pedig megvettem a Neutront,Playerprot, Black, st. próbáltam megszokni őket .. de ez olyan mint a drog, mindig vissza tértem a PA-hoz.. -
MaxxDamage
félisten
válasz
darthsmoke #4912 üzenetére
Ezt szomorúan hallom/látom... sajnálatos Poweramp részéről !
Akkor lehet átpártolok "Neutron" -hoz... azt majd meglátom.L
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
MaxxDamage #4911 üzenetére
Szerintem a PowerAMP-nál jelenleg bármi jobb (lenne). Az alpha változatot lassan egy éve nem frissítik, tele van buggal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Synology NAS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Vicces videók
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest