Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
aTe014
aktív tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Le is csaptam egyre, remélem keddre ide is ér...

Nálam győzött a V10 külseje, a V20 belső tulajdonságaival szemben
Úgy érzem, a V10 is méltó utódja lesz a G3-nak 
-
psg5
veterán
Hard resetet mivel érdemes és célszerű csinálni? Gombokkal (power és lefele hangerő) vagy menüből gyári adatok visszaállítása? Vagy a kettő ugyanaz?
-
LG V20 újabb teszt, itt már írnak valamit a hangminőségről is.
-
.:Ádám:.
tag
Pontosabban: Steady = OIS + EIS
Ha megnézed a váltást akkor láthatod, hogy kisebb a látőszög Steady-ben, Ilyenkor az OIS melett az elektronikai képstabilizátor (EIS) is működik ami annyit tesz, hogy levágja a képet. És azzal a vágott képpel még digitálisan kompenzál úgy mint az optikai. -
psg5
veterán
Még valami, segítsetek kérlek. Eltűntek a galériából a képek! A DCMI könyvtárban ott vannak, igaz miniatűr kepei ott sincsenek...
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Egy lemerülés után nem a beállított csengőhangom lett a csengőhang...és nem is találom a hangbeállításoknál csak a fájlkezelőben a Ringtones mappában, de onnan valahogy nem tudom beállítani...mit kellene állítanom? Valamint mi lehetett ez?Szerk.:
Közben bemásoltam az android mappában levő médiába és így már látta. De miért tűnt el? -
gretzky77
veterán
Kihúztam a gyufát az S7 edge topikban!

-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy
üzenetére
Köszi.
-
saddybaddy
tag
Én az OIS híve vagyok psg5.
-
eladogeppc
veterán
Valaki segítsen kérlek benneteket, mert szétb.....
LG Airdrive valamiért olyan fiókot akar, ami nincs is.
Facebook kisképpel egy digikabel-es azonosítót akar. DE NEKEM nincs ilyenem... Vicc.Hogyan tudom a telefonon az AirDriveból kiszedni azt a k____ fiókot ?
Köszönöm !
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy
üzenetére
Köszi! Vagyis érdemesebb OIS-t választani?
Valamint manuálban nem állítható? -
psg5
veterán
OIS és Steady között mi a különbség?
-
saddybaddy
tag
2 hónap használat után azt mondom,mindent amit kell és azt kurva gyorsan csinálja.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Na vettem egy V10-et. Kíváncsi vagyok mit tud.

-
saddybaddy
tag
Sziasztok!
Jártatok már úgy,hogy a Power AMP elfelejti folyamatosan az albumhoz beállított EQ-kat? Nem hiszem el,87 albumhoz a fa..omnak van kedve újra beállítani azt a szaros EQ-t. AaahhhGrrrrr 😡
-
Mobilkereskedés - kapható újra a "fekete" !

/ameddig el nem fogy megint...
/L
-
Ixion77
addikt
Az akksiidő legalább valamennyit javult, de a fejhallgatóval mért, konkurensekhez képest meglehetősen magas THD, IMD és Crosstalk egy ilyen minőségi dac-cal nekem arra utal, hogy bizony ugyanúgy meg van színezve a hangkép a B&O által, mint a G5 barát esetében. Ami lehet, hogy van aki számára előny, de én azt szeretem hallani, ami a felvételen van. Pontosan ez volt a baljós előérzetem már a B&O márkanév V20 bemutatón történt hansúlyozása alapján is.
Az is gyanús, hogy a gsmarena egyáltalán nem írt semmit a szubjektív hangminőségről. -
s4tch
veterán
V20 review @ gsmarena
Az akksiidő ismét csalódás, főleg egy ekkora telefontól... -
Kavinton75
senior tag
Még nincs nálam a pénz, így majd csak akkor zárul a történet ha a zsebemet nyomja.
Amúgy a srácnak cserélné az Osztrák LG, de ahhoz kellene a telefon.
Az meg a Telemax-nál van (ha még nem adták el), mert nem Magyar vásárlású, így nem kell elküldeniük az LG-nek.
Így most majd a srác bokszolhatja le a Telemax-al, meg az LG-vel, hogy köszi a csereutalványt, de ebből hogyan lesz pénze.
Elég érdekes ez az LG EU garancia történet, ebben valahogy Magyarország sohasem jeleskedett.
De lehet, ha eltart kb. 2 hónapig a harc, akkor az Osztrákok V20-at adnak neki
Majd még megírom, hogy mi a történet vége.
Addig mindenki használja és becsülje meg a telefonját.
Én meg nyomkodom a G4-em, az se rossz, de.... -
psg5
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Azta, te igen jól jártál...előző hsz.-aid alapján kész csoda, hogy visszakapod a pénzt...szerencsés vagy, sőt konkrétan egy incredible történet...
-
resist
tag
válasz
gretzky77
üzenetére
Székesfehérváron pedig a Mobil Világ GSM, ők még hivatalos LG szerviz is.
Az oldal nem írja a telefont, de szerintem ha rájuk csörögsz, megmondják van e. Én amikor vettem 135e volt, TIM-es. -
gretzky77
veterán
válasz
Kavinton75
üzenetére
Ha Bp-i vagy akkor ajánlom az eurogsm boltot a Teréz krt-on. Eddig 2-t vettünk ott haverral ha az van az oldalon, hogy raktáron (most is azt írja) akkor mindkétszer volt is, 125e bontatlan Lg garanciája! Van fekete, fehér eu modell
-
válasz
Kavinton75
üzenetére
fasza -
Kavinton75
senior tag
Ma van a 30. napja, hogy szervizben van a telefonom.
Mivel nincs kijelző, igy csere utalványt adnak, amit még mindig nem kaptam meg.
Az eladónak nincs több V10-e, így visszaadja a pénzt.
Ami jó, de mégse.
Most kereshetek másikat, ha találok.
A vezeték nélküli toltők, tokok, üvegfóliák, meg mind itt vannak, telefon meg sehol
Átmenetileg (és remélhetőleg nem örökre) elhagyom a tábort
-
ronaldo
őstag
válasz
saddybaddy
üzenetére
Ugyanilyet vettem aliexpressen, sajnos 2 hónap után beadta a kulcsot.
Először a led nem világított, aztán pedig miután beraktam tölteni, órákkal később ugyanannyin állt az akku, csak forró volt.Szétszedtem (sajnos csak roncsolással tudtam, elég hülyén van összerakva), a kis töltőáramkör szétdurrant.
Remélem a tiéd tovább bírja / és csak az aliexpressen árultak ilyen gányt. Bár az ára ugyanennyi volt ott is.
-
Kisbea
csendes tag
Sziasztok. Most egy órája behalt a telefon. Előtte 30 perccel még hívtak, ezután mikor én akartam tök sötét volt.
Nem reagált a töltésre sem. Na itthon lekínlódtam a nillkin tokot, aksi ki -be, elindult, azóta semmi gond. 70 %-on van. Meg ami fura hogy rejtélyes hajszálrepedések vannak az üveg fólián, miközben tuti nem esett le. Attól is sérül ha a táskámban hozzáér a kulcs? Ötlete valakinek? -
k5.20
senior tag
válasz
Litván Zongora
üzenetére
Most sikerült mégis visszaállítani valahogyan...valami szoftveres dolog lehet itt a háttérben...
OPiiPO - köszi, sikerült is kilőni!
-
-
k5.20
senior tag
Üdv, bajban vagyok:
szerintetek az impedancia illesztő képes meghalni?
Az jött meg előbb, bedugtam a készülékbe, át is kapcsolt szépen a megfelelő módba.
Ma megjött az extender, azzal is működött, de néhány ki-be tolás (próbálgattam a különbséget) után nem kapcsol feljebb. Extender nélkül sem...
...még az is problémám, hogy ha csatlakoztatok egy hallgatót, automatikusan elindul a Tuneln Radio app.
Ezt hogy lehetne lelőni, mert nem találom a beállítást... az lenne a legjobb, ha semmi app nem indulna be...
Köszi előre is. -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Meg is jött a válasz, de sebesség szempontból semmi érdekes nincs a válaszban...

"Az Ön készüléke H960A tipusú telefon 2TB-os külső memóriakártyáig tudja kezelni az SD kártyát, ezért gond nélkül fogja kezelni a 200 Gb-sat.
Sebességben nem lesz különbség a kisebb memóriakártyához képest, sajnos a telefonoknak nagy része nem hasznosítja az SD kártya adta sebesség lehetőségeket." ---->>> (ezt eddig is tudtam, sebességre vonatkozó választ meg sejtettem..L
-
-
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mi a jofenet csinaltok ti a teloval, hogy ennyi hely kell?

Nagyon gyors sd talan a fhd 60 fps hez es a 4K hoz biztos jol jon, mashol sztem nem profital belole. -
Szerintetek érdemes venni nagyobb miCroSD kártyát a telefonba ?
Jelenleg 64BG -os kártyám , kártyáim vannak (64GB Samsung EVO és 64GB Lexar 600x) ami már nem elég... 200GB -os biztosan elég lenne....!
Lexar 633x 200GB (95Mbit/s) vagy egy Sandisk Ultra 600x 200GB (90Mbit/s) miCroSD lennének a kiszemeltek a V10 -be....
Vélemény, tapasztalat?

(LG ügyfélszolgálatnál közben informálódom a V10 -el kapcsolatban, hogy a készülék mennyire használ ki egy "ilyen gyors" miCroSD kártyát....
(#3547) tetobau: Sok sikert! (nem nehéz kivitelezni, vásárolni ott!)

L
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszi a választ,megpróbálom !
-
válasz
üzenetére
Szia,
Regelsz eBay meg PayPal valós adatokat megadva) majd eBay linken (terméknél) nyomsz egy "buy it now" majd fizetsz PayPal fiókkal (mikor regelsz PayPal-nál , akkor hozzáadod ott Bankkártyád (és tudsz fizetni úgy) ennyi az egész röviden)

Ez inkább eBay téma, és ott szívesen segítenek. (összefoglaló elolvasása ajánlott kérdezés előtt)
L
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szia. Esetleg nem tudnál nekem is rendelni? Még nem rendeltem sosem ....nem vagyok járatos a dologban..
-
eladogeppc
veterán
Örülök hogy valamilyen oldal valami szerint osztályoz. Meg kell nézni youtube-on tesztvideókat, vagy teszt képeket. Note 7-el vetekszik a HDR+ miatt is. Tényleg senkit nem akarok itt ugrasztani, de a 6P kamerája már a szenzor miatt is profi.
Itt még nem a legszarabb helyen van -
válasz
saddybaddy
üzenetére
eléggé jól néz ki!
-
migabi24
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Csak halkan jegyzem meg, hogy nexus p kamerája a legjobb jelenleg, nemtudom mit vártál
-
Arween
senior tag
válasz
saddybaddy
üzenetére
Szuper köszi ilyet én is rendelek, simán illeszkedik az usb-foglalatba a töltő? Nem kell erőltetni hogy" beleüljön" a bölcsőbe? Mennyi idő alatt tölti fel?
-
eladogeppc
veterán
Hát srácok sajnos nem lett V10-em.
Megkaptam a kedves itteni eladótól, felküldte Pestre.
Sajnos olyan volt a telefon, mintha a földön húzták volna kijelzővel lefelé. Persze túlzok mint mindíg, de ha értitek, hogy tele volt mikrokarcokkal. Egy fólia tuti takarná, de eladhatatlan lenne.Bekapcsolni bekapcsoltam, gyönyörű tűéles a kijelzőtök - gratulálok hozzá - de a kamerára azt kell mondjam, hogy nem látok a Nexus és az LG között túl nagy differenciát. Egyszerűen azt tudom mondani, hogy más.

-
válasz
saddybaddy
üzenetére
Köszi!

Rendeltem is egyet, legyen ilyenem is

Ez a telefon megérdemel minden jó + kütyüt!
L
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Vegyétek mert a minősége is teljesen jó! Ár-érték arány BEST BUY.
-
válasz
saddybaddy
üzenetére
linket róla!

(akár privátba is)L
-
válasz
eladogeppc
üzenetére
"A G5-ös klubból kitiltottak egy időre" reméljük itt nem lesz rá szükség.

-
eladogeppc
veterán
Még !

A G5-ös klubból kitiltottak egy időre, mert iPhone-al mertem összehasonlítani.
Kamera hibái voltak kitárgyalva. Beszéltem LG-sekkel a szervizből, illetve máshol is, és bevallották, hogy mélységélességet illetve a fókuszt a hátsó 2 kamerával oldja meg a Laser helyett, majd javítják.
Na ez se tetszett nekik. Pedig sajnos igaz a dolog. -
hito
nagyúr
válasz
eladogeppc
üzenetére
Itt nem utál senki

Még

-
eladogeppc
veterán
Engem minden fórumban utálnak. Nexus 6P-ről nem tudok rosszat mondani az új 7.0 után.
Ugye ott belefutottam a kamera sárga kép csinálós szar firmware-be amit visszavontak, az újjal rendben van minden. Akku, kamera, stb.... -
psg5
veterán
válasz
eladogeppc
üzenetére
Hú de kíváncsi vagyok a tapasztalatodra majd. Nekem is ott volt a Nexus 6P a választáskor.
-
eladogeppc
veterán
Úgy néz ki jövök hozzátok, ha nem karcos a V10. Nexus 6P-t fogja váltani.
Nem volt ott túl sok bajom, itt az ideje egy próbát tenni V10 képességek terén.

-
-
gretzky77
veterán
Köszönöm a megelőlegezett bizalmat viszont Mate 8-am nem volt! Mate 7-em volt régen azt nagyon szerettem,mert az akkuideje bitang jó volt és általánosságban is nagyon jó telefon volt,így szerintem a Mate 8 is jó készülék! Ha a kamera,zene rész nem számít akkor az is jó választás lehet, hozzáteszem a Mate 8 kamera része sem gondolom,hogy nagyon gáz lenne, szerintem manuális mód abban is van de,hogy milyen lehetőségekkel azt passzolom!
-
Arween
senior tag
-
Valakik akik sok mobilt probalgattak a mate 8 es a v10 kozotti fobb kulonbbsegeket tudja? Az audio, a fenykep kepesseg most nem szamit, mert tudom ez best a v10 eseten
) A kijelzo nem qhd, de attol meg szep lehet gondolom. Akksi ido ami megfogott, meg hogy nagyobb kepernyo kisebb hazba belefert
Gondolkozom a valtason, mert nem birok magammal
-
válasz
GuzziBiker
üzenetére
Igazán nincs mit!

Ajánlom figyelmedbe az "Összefoglaló" részt is és ott különösképp a "G4-ről váltanék V10-re. Miben nyújt többet a V10 a G4-től?" fejezetet elolvasásra!

L
-
GuzziBiker
csendes újonc
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszt! Azt hiszem, akkor megadtad a vegso lokest... Holnap megyek, es nezek egyet!

-
válasz
GuzziBiker
üzenetére
Szia!
Én pl. G4 -ről váltottam V10 -re és minden szempontból megérte! (85-ér adtam el a G4-em még és Vettem 130-ér egy V10-et (fekete) , mind2-t a mobilkernél vettem, teljes elégedettséggel - anno a G4-et 24hó garral vettem 125k HUF-ér , V10-et meg 12hó gyári garral) Én azt mondom ajánlott vétel! (ha már abba a helyzetbe vagy, hogy telefont kell venned...és G4 vs. V10 , akkor egyértelmű, hogy a V10
)L
-
GuzziBiker
csendes újonc
Sziasztok! Nincs tapasztalata veletlenul valakinek, hogy melyik gep csinal jobb fotokat: G4 vs. V10?
Elhagytam a G4-emet, kell vennem egyet, de ha a V10 szignifikansan jobb kepeket csinal, plane sokkal jobb telefon, akkor lehet, hogy olyat veszek. Viszont egy uj V10 arabol, veszek 2 G4-et is, es a G4 nekem tokeletesen megfelelt.... Magyarul adnek duplat a V10-ert, de csak ha tenyleg megeri.Ha valaki segitene dontest hoznom, nagyon halas lennek!

-
polberto
tag
Tehát, eleinte az android logo bejött majd kikapcsolt és semmi. Most már abszolut nem reagál a bekapcsológombra. Akksi jó megmértem. a töltésre nem reagál.
-
-
-
válasz
saddybaddy
üzenetére
Murphy (itt is igaz)

„ami elromolhat, az el is romlik”L
-
polberto
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Köszönöm, megpróbálom.
Elszomorit hogy egy felsőkategóriás készüléknél is előfordul ilyen probléma, pedig alig használtam még. -
válasz
polberto
üzenetére
Attól még MM-be lehet menni, mert IMEI alapján az ő rendszerükben van nyilvántartva és ki kell tölteniük a gari jegyet... mivel ezt amikor kellett volna, nem tették meg
/továbbá vedd fel a kapcsolatot azzal akitől vetted, ha szűkséges!/Felveheted az LG ügyfélszolgálattal is a kapcsolatot, ők is fognak segíteni a megoldásban!

Hétköznap Reggel 8 és este 18:00 között ott az élő chat , amit ajánlok számodra ! (ez is egy kiindulás)
Sok sikert!
(#3505) polberto: Mindenre van megoldás, csak el kell indulni a megoldás felé és kivitelezni!

L
-
polberto
tag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az a baj hogy nem én nyertem, megvásároltam a nyertestől.
-
válasz
polberto
üzenetére
Szia!
Szerintem MM-be kellett volna kitölteniük a gari jegyet (ha csak az van) és ez még remélhetőleg korrigálható.
Valami dokumentumod csak van arról, hogy te nyertél náluk egy ilyen telefont? (pl. MM rendszerében biztosan!) és akkor tuti fognak segíteni neked! Sok szerencsét kívánok!(én TV-vel jártam így Euronics-ba.... Szervizes Futár (aki LG hivatalos szervizes volt) vitte be a gari jegyet és töltette ki a TV vásárlása után 3 évvel
- igaz volt számla is a vásárlásról.. na neked is kell lennie valaminek a nyereményről... ) kopogtass elsőként az MM-nél)(én MM-et nem ismerem, nem vásároltam még ott, talán 1x ha voltam olyan üzletben... így tapasztalatom nincs velük, de ott is emberek dolgoznak, elvégre..)

L
-
polberto
tag
Sziasztok!
Kb 1 hete használom a magyarországi származású, Magyar LG által forgalmazott V10-et, és ma váratlanul kikapcsolt, és azóta nem tudom bekapcsolni. Úgy néz ki előjött a bootlop hiba mint a g4-nél. Már csak az a problémám hogy a garanciapapir nincs lepecsételve mert ez egy nyereménytelefon volt, a MM-ból származik. Az IMEI számból esetleg az LG szerviz látja a telefon származási helyét, mindenképp kell nekik a lepecsételt garipapir, esetleg száma?
Üdv:polberto.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Úgy érzem, a V10 is méltó utódja lesz a G3-nak

/
fasza
Először a led nem világított, aztán pedig miután beraktam tölteni, órákkal később ugyanannyin állt az akku, csak forró volt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

- igaz volt számla is a vásárlásról.. na neked is kell lennie valaminek a nyereményről... ) kopogtass elsőként az MM-nél)