- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
lako05
tag
válasz
Kavinton75 #3797 üzenetére
Pénzért osztogatják...
Nem az a tíz dollár, de akkor is na.. -
qantum
senior tag
Sokat vaciláltam, hogy én is ne külföldről vegyek telót, aztán ismerőseim azt mondták a 4G nem egy nagyszám, átlagos felhasználónak bőven elég a 3G is (maradt az EU-s változat). Ti, hogy gondoljátok, mi a tapasztalat akinek van 4G-je?
-
Kavinton75
senior tag
Írj az XDA developer-re, hátha valakinek megvan.
Mert beszéltek róla:
"Here are the checksums of the root TOT (LGH961NAT-00-V10c-GLOBAL-COM-JAN-07-2016+0-ROOT.tot):
MD5 Checksum: 10A85CA2F746D7F984BB1D8D49FB30B3
SHA-1 Checksum: 36FC9E285A721ED5803DBC07FAC933B441320430
SHA-256 Checksum: F1C6EB99374D91594AD93D80C17A7063B27698819FB07505E5 DCA90D9069068F
SHA-512 Checksum: 7FC1E10C9E297CF7A21EC9FAAC2FB4735B3E8ABAC511FFA444 F73A3A695E680278CF030129775BECB86445BB966DF034C154 AA97F0B7040CB1C9A79B94E4EBBF" -
lako05
tag
LGH961NAT-00-V10c-GLOBAL-COM-JAN-07-2016+0-ROOT.tot
Ezt a filet nem találom sehol, pedig benéztem a szőnyeg alá is a neten....
-
Kavinton75
senior tag
A V10-el hibátlanul működik az NFC-s fizetés.
Csak 1 banknál van digitális kártya, de az hibátlanul működik még a Kínai wireless vevővel is.
Ha valakit érdekelnek a részletek az jelezze, de ebben a topikban is megvan az infó. -
qantum
senior tag
Hátha a topikgazda már csinálta, kérdezzétek őt!
-
lako05
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa vagyok H960N-nek (Dual Sim, 64GB), viszont még boldogabb lennék, ha használhatnám az LTE-t is.
Az összefoglalóból már kihámoztam, hogy engedélyezni kell a 800-as LTE frekit.
Viszont a rootnál csak H960A-hoz van .tot file. Felhúzhatom én azt a H960N-re is? Nem szeretném második nap levélnehezékként használni.Valamint: ez már nem érhető el "Installáld a free trial of the CDMAtool 's DFS szoftvert a PC-dre, innen.".
Üdv!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #3783 üzenetére
Értem!
Nekem korábban fül feletti volt a fülesem (SE IE7) és azt leváltva lett ez a kis E80 -as füles amit a mai napig nem bántam meg, mert 1 év+ gyártás (fejlesztés, szóval nem régi cucc) és nagyon rendben van!(mintha pont V10 -hez lenne legyártva)
Zalai vagyok, (Nagykanizsa) 20k -ért vettem és 24 hónap cseregarancia van hozzá (gyártói)
L
-
s4tch
veterán
válasz
Litván Zongora #3784 üzenetére
Fénykoromban ~10 gitárnál tartottam, mióta megszületett a gyerek, csak 5 van otthon
Örülök, hogy vannak itt rokon lelkek.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3784 üzenetére
Dettó! Mintha én fogalmaztam volna meg neked szóról szóra! Egyedül a melóhely nem stimmel
😀😀😀😀😀
Eddig is az volt a hipotézisem, hogy nem vagyok egyedül ezen a nagyvilágon de így most bizonyosságot nyert!😀😀
Köszönöm! -
Ismerős, üdv a Meg Nem értettek klubjában, tagsági díj egy számla egy műszaki cikkről, amit a környezetedben mindenki pénzkidobásnak tartott.
Nekem eleve a V10 ilyen tárgy volt, mivel szolgáltatónál dolgozom, így időnként a cég ad telefont ingyen - a kínálatából. A V10-et persze nem árulja senki, így megvettem. Már eleve ez olyasmi, amiről nem könnyű meggyőzni bárkit is, akivel közös kasszán vagy.
De a kedvesem már edzett, túl vagyunk rengeteg "minek újabb gitár, már van egy?!", minek újabb gitár, már van kettő??!", stb. körökön... -
válasz
MaxxDamage #3779 üzenetére
A Sound Magic 80-as olyan szempontból jó, hogy már saját maga "felszopja" a V10-et hi-gain működésre - nem kell trükközni -, viszont nem fül feletti kialakítású a zsinórja, én pedig most ilyet kerestem. Amúgy tudsz helyet, ahol ki lehetne próbálni?
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3781 üzenetére
Én lényegében akusztikus "szerszámokkal" vettem körbe magam és a kábeldugdosást mindíg más végezte. Ezen okból kifolyólag halvány lila ibolyán túli fingom nem volt eddig a témáról. Egyszerűen csak hallottam , hogy jól szól vagy nem.Ráadásul a V10-et nem is az audió képessége miatt szereztem be. Nagy meglepetés ért mikor a kezembe vettem és kis idő múlva ráleltem a Hifi kapcsolóra. ( a párom jól ki is röhögött amikor a gyári fülessel a fejemen és 320-as mp3-at hallgatva, a kanapén ülve, vigyorogtam mint egy jóllakott óvodás😀) Azóta pedig vadászom az eddig keserves kínok között összegyűjtött zenegyűjtemenyem veszteségmentes változatát. Ott tartok, hogy az asszony lassan tökön fog szúrni egy rozsdás fakéssel😰
(Új fülhallgató meg extender meg impedancia növelő adapter meg nagyonsokgigás memóriakártya stb.) -
Nekem fura módon az indította el a lavinát, hogy kéz alatt szert tettem egy Cambridge Audio audiofil erősítőre s két békebeli, "ebben még volt anyag" Magnat hangfalra. Amióta ezeken írom otthon a zenéket, meg hallgatom őket, mobil verzióban is áhítozom a részletes hangképre.
Így jött a V10, és most az RHA, amivel nagyon elégedett vagyok, holott a felső kategóriának az MA 750 csak a belépője. Ezért a pénzért bűn otthagyni.
-
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3778 üzenetére
Nekem ez a Shure az első komolyabb fülhallgatóm. Mielőtt megvettem volna a V10emet hidegen hagyott a fülhallgató téma, pedig eléggé ki van élezve a hallásom a minőségre. Audiofilnek nem mondanám magam csak zenélgetek. Mielőtt elhatároztam , hogy ráfekszek komolyabban a minőségi zenehallgatásra, kb 1 hónapot vaciláltam, hogy milyen fülest vegyek ami belefér a keretbe és most ott tartok , hogy (totál elégedett vagyok a füldugommal ,mert annak is bevált a comply szivaccsal) nem hagy nyugodni a téma. Lehet meg kell hallgatnom eme példányt is. Meg van még delikvens.
Azthiszem rákattantam a témára😰 -
MaxxDamage
félisten
válasz
Litván Zongora #3778 üzenetére
SM E80 biztosan jó!
64Ohm +-10% az Imp. érték (IE7 -re köröket ver pl... sőt duplája az IE7-nek, hangzást és erősséget nézve!)
L
-
Bajban vagyok a válasszal, mert egy 5-6 éves Sony XB sorozatú in-ear fülest váltott, aminek a pontos típusát időközben elfelejtettem...
Mindazonáltal árkategóriában kb. hasonlóak, mindkettő huszonezer Ft. A Sony-t sokszor próbáltam már lecserélni sznob pillanataimban, hogyaszondja "biztos van ennél a kommersz vacaknál valami audiofilebb, profibb ajánlat", de megdöbbenve konstatáltam, hogy a dolog nem is olyan egyszerű, mert sorra véreztek el mellette a különféle fülesek a próbákon. Ez volt az első olyan eset, hogy egy általam odaszánt összegért kínált füles egyértelműen jobb volt nála. -
Yaksy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #3772 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mit váltott le az RHA?
Pár hónappal ezelőtt , mikor fülhallgató vásárlás előtt álltam, nekem is ez volt az egyik opció csak sajnos nem volt alkalmam kipróbálni. Ezért esett a választásom egy Shure se215-re. Amivel maximálisan meg vagyok elégedve, de még mindíg izgatja a fantáziám eme RHA. -
válasz
saddybaddy #3773 üzenetére
Tobb milliobol hany darab az ami igy kigyulad? Utana meg lehetne folytatni egy eleg komoly karteritesi eljarast szerintem. Ugy gondolom, eleg keves a riziko, de maskeppen latjuk a helyzetet. A nagyobb baj, hogy valoszinuleg akkorat akkor sem fog csokkeni az ara
-
Jah, amúgy vettem ma egy RHA MA750-es fülest, mivel kipróbáláskor egyértelműen jobbnak bizonyult, mint az eddig használt fülhallgatóm. Szép hangszínen, dinamikusan szólal meg a V10-zel, ajánlom kipróbálásra, ha valaki fontolgat éppen ilyen vásárlást.
-
-
-
Jolvan, az elmult napokban keveset aludtam plusz ilyen hireket olvasva az endorfin felszabadult es meg kevesbe tudtam koncentralni arra mit irok
A lenyeg nem a helyesirason volt. Azert egy ekkora boltrany nagy esellyel az arakat nagyon megfogja vagni remelem ( a masodik kiadas is kigyullad....)
-
Ha jol hallad a note7 mizzeria a vegen jo aron ra fogunk tudni valltani
Eddig jol hallad a botrany.
-
Arween
senior tag
Hazaérvén én is frissítettem V20d-re.Eddig nem látok semmi javulást,ha az aksi idő kicsit nő annak igazán fogok örülni
-
parts
tag
válasz
Litván Zongora #3756 üzenetére
Innen letöltheted.
-
válasz
Kavinton75 #3758 üzenetére
Ha ez működne, nem kérdeztem volna semmit.
Se a telefonon, se a PC-n nem jön elő, gondoltam, hátha van valakinek más tippje. -
Kavinton75
senior tag
válasz
Litván Zongora #3756 üzenetére
Menü - - > A telefonról - - > frissítés
-
-
E2E4
aktív tag
A téma-összefoglaló frissült.
"- Legfrissebb verzió: V20c-SEP-09-2016 - Android 6.0 (Marshmallow)"
Ez egy biztonsági frissítés, amely OTA-n lejön, és az alábbiakat kínálja:
1. Használhatósági javítások a Google javítókészleten keresztül.
2. Telefon használhatósága és működtethetősége tovább javult.Tesztelve, letöltése és telepítése ajánlott.
Topikgazda
-
szentkuti11
addikt
válasz
saddybaddy #3752 üzenetére
Sajnos hiába 50 Ohm a cucc, nem érzékeli nagy impedanciásnak, átalakítóm meg pont nincs hozzá, nem is rootoltam ezért. Mindazonáltal elég sok más mobillal is próbáltuk, ha a teljes élményt várja tőle az ember, minimum kell egy DAP.
-
MaxxDamage
félisten
Érdekes!
Én úgy vagyok vele, hogy saját tapasztalataimra hagyatkozom és nem érdekel más véleménye... Saját magam kipróbáltam és tapasztaltam sokat is imp jack csalassal és 64ohm +- 10% fülessel is. A legjobb és legnagyobb előrelépés (teljesítmény, hangzás, minden..) a valós 64ohm +- 10% fülessel volt hallható! Durva volt na... Ezt csak az mondhatja el akinek van összehasonlítási alapja is.... Jah és a 80+ ezres Sennheiser-t is verte a nagy impes füles (kenterbe vágta , hiába volt az SE-n 150 imp-es csalás alkalmazva, gyarilag az SE 16ohm értékű)L
-
Arween
senior tag
Nohát itt mintha azt írnák a V10 kevés ehhez a füleshez....Mondjuk nem terveztem 200€-ért fülest venni de ez akkor is meglep.
-
saddybaddy
tag
válasz
joco1977 #3747 üzenetére
Nekem is megjött de komolyan mondom azóta laggol a rendszer
Neked nem? Lehet ebből Hard reset lesz
Amúgy ez csak biztonsági frissítés vagy jöttek új feature-ok is?Frissítés : azóta "beállt" a rendszer, már minden faja. És valóban mintha javult volna az ujjlenyomatleolvasó hatásfoka
-
joco1977
tag
Megjött V10-re a szeptemberi frissítés!!!
-
válasz
stemplar07 #3745 üzenetére
Értem. Lehet megveszem, max pár ezer buktával eladom,akinek nem annyira fontos a hangja.
Más.
II. Kaporka Open Fejhallgatós Találkozó
Valaki nem tervezi, hogy eljön egy v10-el? -
stemplar07
őstag
válasz
Maxximus #3744 üzenetére
:-) ha a headfi-n nem tesztelték , akkor sok jót (hifiben) ne várj , a V10 az AMP is(sabre) ellentétben ha jól látom wolfson ennél .
A V10 AMP is abban az esetben az igazi ,ha a HighGain trükköt alkalmazod (impedancia növelő+adapter+poweramp alpha1.03 ) és 50 ohm alatti fülessel , akkor viszont veri a jobb DAP-okat is ... De a puding próbája, .. meg kéne hallgatni -
Szerintetek erről a telefontól mit lehetne várni hang teljesítmény szempontból? Megközelítheti a V10-et?
Lenovo X3 Lite K51c78
amit írnak róla ,ezek vannak benne:
ESS ES9018K2M DAC (Sabre ha jól látom) ; Lenovo configured 3xTIOPA1612 amplifier unit; Wolfson® WM8281 audio codec; HiFiDolby Atmos,3.5mm lossless combo output jack -
psg5
veterán
Ha megnyitok egy weboldalt, s visszalépek utána hogyan tudok újból előrelépni? Chrome
-
qantum
senior tag
Bluetooth-al megoldódott, persze megint kiesett néhány telefonszám amit nem értek, na mindegy.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #3726 üzenetére
Köszi mindenkinek. Ezek a tokok nem látom hogy vedenék a kamerát...
Jobban megnezve nem is karcok csak szöszök voktak... -
qantum
senior tag
Tokot nézegettem, de nem szeretném eldugni, ezt nézegettem, van esetleg valakinek ilyen, ha van milyen?
[link] -
MaxxDamage
félisten
Nekem egy darab karc vagy bármi sérülés sincs rajta sehol... [link] vagy [link] , vagy [link] (mind3 van nekem és nincs okom panaszra, volt már, hogy a telefon kiesett a kezemből és a telefonnak semmi baja sem lett és volt már olyan is, hogy kijelzővel laffant le.....és mondom na most tört be a védő üveg, de annak sem lett baja!)
L
-
psg5
veterán
Egyre több karcolást szed össze a kamerám körüli keret (vagy mi a neve). Nem is értem, hogy lehet még karcmentes a lencse előtt
. Hogy védekeztek a kamera karcsérülései ellen?
-
psg5
veterán
Manual ultrahd videomodban miért nem tudom kapcsolni az ois-t és 60fps-t választani?
-
qantum
senior tag
Ha minden jól megy holnap én is V10 tulaj leszek, G2-t cserélem le. Elmentem megtapizni, elolvastam a tesztet, az összefoglalót, beleolvastam a topikba, szóval már nagyon várom.
-
Kavinton75
senior tag
A másodlagos kijelzőn lehet állítani az óra és az értesítő ikonok méretét?
Az app ikonok szép nagyok, de amint kikapcsol a kijelző átvált kis ikonokra és az óra is kicsi.
Olyan, mintha csak a felét használná a kijelzőnek.
Van erre valahol állítási mód? -
-
válasz
stemplar07 #3711 üzenetére
jogos,
-
psg5
veterán
Sziasztok! Mennyi fps-re kell a videó felvételnél állítani, hogy a lehető legjobb minőségű legyen?
-
stemplar07
őstag
Kérdésre a válaszom , igen , én legalább is november óta jó pár fülest kipróbáltam a V10-el , és ha belegondolsz a HighGain ,,trükk,, esetén nagyobb erősítéssel dinamikával szól egy füles ami 50 ohm alatti , mint egy 300-600 ohmos fejhallgató . (ami nem jelenti azt ,hogy nem szól szépen az is ..) de ez egy mobil HiFi és az AMP része nem mérhető egy komoly stabil erősítő fejhallgató kimenetéhez ( esetleg egy külön fejhallgató erősítőhöz ) pl. Sennheiser HD 700 , 300 ohmos , nos ehhez én nem a V10-et használnám :-) .. nem csak a 700 dolláros ára miatt :-) hanem egy stabil tápos fejhallgató erősítőt .. ami nem erőlködik ,hogy rendesen meg is hajtsa ..
-
válasz
stemplar07 #3709 üzenetére
Ja, érdekes cikk, köszi a linket.
"az biztos , a V20 esetén is az 50 ohm alatti füleseket preferálják"
- a V10 is azt preferálja? -
stemplar07
őstag
OFF ..
LG V20 vs. Astell&Kern AK240 (780.000 Ft)
[link]
(google fordítóval egész jól ,, olvasható kóreairól ..)Érdekes teszt , bár némi elfogultság biztos van, de... mérések is :-) az biztos , a V20 esetén is az 50 ohm alatti füleseket preferálják .. Dinamika tartomány : V20 112,3 DB AK-240 113 DB ..
(ps. kár ,hogy a V10-et nem vetették össze az AK-240-el, szerintem az sem vallott volna szégyent..)
-
bokarcsi71
aktív tag
Szeretném megkérdezni,hogy a névjegyekhez képet hogy lehet tenni? Valahol már olvastam de most nem találom sehol. A képet odaraktam,de mikor hívnak nem jelenik meg a kép.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
MaxxDamage #3701 üzenetére
1 hónapos LG garis.
A G4-et odaadtam a bátyámnak, csak hogy családba maradjon. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Az miért és mit lehet csinálni hogy ne legyen, hogy quickpick appot használva kitöröltem sok képet a galériából,de ha PC-re kötöm a telefont akkor ott még látja a gép, de megnyitni nem tudja?
-
válasz
MaxxDamage #3693 üzenetére
nekem minden jó ami 400Ft alatt van
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Kavinton75 #3700 üzenetére
Helyes döntés volt, hogy a V10 mellett döntöttél!
Reméljük most nagyobb szerencséd lesz !
A telefont most "újként" vetted?L
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest