- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
Elnézést a duplázásért,de most lakom be a vastat és volna egy problémám.
Az van,hogy a telefon újra indítása után a beállított fényerőm(30% automata)az újra indítás után felkúszik 100%-ra és a pipa eltűnik az "Auto"-ból.
A menüben a beállításoknál le okéztam. -
.:Ádám:.
tag
válasz
rejtettlampa #5696 üzenetére
Hát az enyém is hasonloan néz ki. Csak kb volt 2 másik figura a boltban, nem mertem kötekedni hátha.......
,de akkor mivel ráirattam az imei számot a számlatömbös számlára így megprobálom bevinni valamikor a márkaszervízbe. Majd megírom mi történt. -
E2E4
aktív tag
válasz
rejtettlampa #5696 üzenetére
Szerintem hagyd úgy, szinte biztos, hogy elfogják fogadni.
(A számomra kiállított számlán sem gyöngybetűkkel írta oda a Partnero-s eladó az IMEI számot.) A számlán legszebben a vevő neve és címe olvasható - mivel ideadta a számlatömböt, hogy azt én magam töltsem ki.)
-
rejtettlampa
tag
válasz
zoleeno1 #5694 üzenetére
Nekem Partnero-tol van a telefon. Azon a számlán rajta van az Imei szám, viszont kézzel írott és annyira csúnya, hogy nagyon nehezen olvasható! (Sajnos én kéz alól vettem és már így kaptam a papírt). Ha én vettem volna a Partnero-tol biztos szóltam volna, hogy normálisabban írják rá! Na de az a kérdés, hogy mi lenne, ha én picit átjavítanám, hogy jobban olvasható legyen? Ahhoz mit szólna a szervíz, ha esetleg be kellene vinnem? Vagy maradjon így, abba kevésbé kötnének bele?
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #5694 üzenetére
Még halkabban jegyzem meg, hogy ha a kolléga ezt bevállalja, akkor ez is egy járható út lehet.
Annyit segítenék még .:Ádám:.-nak, hogy azon a készpénzfizetési számlán, amit én kaptam a Partnero-tól, úgy tüntette fel az eladó az IMEI-számot, hogy a "kizézett" rész bal felső felébe írta, csak a számot. (Lásd. ezen hozzászólásomban.) Az LG Központi Márkaszervize pedig simán elfogadta.
Sok sikert! -
-
E2E4
aktív tag
Most érkezett meg a jótállással kapcsolatos hivatalos állásfoglalás, melyet szó szerint bemásolok ide:
Elküldött levél:
Tisztelt Ügyfélszolgálat!Kérem, hivatalosan nyilatkozzanak arról, hogy az LG V10 H960A típusú, európai vásárlású készülékekre, megfelelően kitöltött és IMEI vagy gyári számot tartalmazó számla megléte esetén, az LG Magyarország az LG Központi Márkaszervizében mennyi idejű jótállást (vagy kiterjesztett garanciát) vállal?
Válaszukat köszönettel várom.
Tisztelettel,
X YVálaszlevél:
Tisztelt X Y!
Az LG Electronics Magyar Kft. az európai uniós készülékek esetében is 1, azaz egy év jótállást biztosít a mobiltelefonokra és a tartozékaira; ahogyan az itthoni független készülékeinkre is.
Kiterjesztett garanciánk sajnos nincs, ezeket a biztosítókon keresztül lehet megvásárolni (garancia biztosításként).
Amennyiben Önnek két év jótállást adott a külföldi bolt, úgy a második évet csak rajtuk keresztül érvényesítheti.
Üdvözlette,
Polgár Zoltán
LGE
Ügyfélszolgálat -
E2E4
aktív tag
A szerződéses viszony valóban az eladóval van.
Jómagam a Partnero-s eladót telefonon értesítettem, hogy a készüléket az LG Központi Márkaszervizébe vittem, javításra. Elmondása szerint ő maga is így járt volna el.(#5690) .:Ádám:.
Ha kaptál készpénzfizetési számlát, de azon nincs feltüntetve a készülék IMEI vagy gyári száma, akkor a készüléked nem beazonosítható a számla alapján. Az LG weboldalán történő regisztráció nem biztos, hogy bármit is ér. Sajnos, az ott leírtaktól eltérően, a szervizben a gyakorlatban bekérik az eredeti készpénzfizetési számlát is.
Ez esetben jogilag a Partnero-s eladóhoz fordulhatsz. Nagyon valószínű, hogy nálad is úgy járna el, amit nekem mondott (lásd előző bekezdésben.)
Vagy bepróbálkozhatsz közvetlenül az LG Központi Márkaszervizénél, hátha szerencséd van, és pozitíavan eltérnek az LG Ügyfélszolgálat álláspontjától. (Miszerint az EU-s vásárlású LG V10 H960A készülékeket, ha van hozzá olyan EU-ban kiállított számla, amely tartalmazza a készülék IMEI vagy gyári számát, ők szervizelik.)(#5691) koxx
Anélkül tényleg az.Én kifejezetten kértem a Partnero-s eladótól, hogy írjon egy IMEI számot tartalmazó készpénzfizetési számlát, ezért kaptam. Alap esetben - ha ezt a vevő nem kéri - a kereskedőnek elegendő egy nyugtát adnia (ezt hívják tévesen a régi időkből blokknak). Azzal viszont lehetetlen hitelt érdemlően bizonyítani azt, hogy a konkrét készülék vásárlása ott és akkor történt.
-
tag
Akkor mit csináljak a Partneros, de eu-s telóval?Regisztráltam is az LG hivatalos honlapján és imei-vel el is fogadta. Most írjak emailt a partneronak hogy beégés miatt kijelzőt kéne cserélni? Amikor vettem akkor meg nem akarta volna ráírni az imeit a számlára, azt mondta LG nem fogja javítani, én azzal érveltem, hogy egy próbát megér. De ha MMben vettem volna akkor sem szólnék az MMnek hanem vinném az LG szervízbe.
-
BP, nagyváros, Balaton nem fogod érezni a B20 hiányát, ellenben vidék, kistelepülésen igen sajnos:
"Általánosságban elmondható, hogy a zsúfolt, nagy népsűrűségű helyeken továbbra is az 1800 MHz-es (Telenor, Telekom) és 2600 MHz-es (Vodafone) tartomány használata dívik a kapacitás miatt, míg elsősorban vidéken, kisebb településeken, falvakban a 800 MHz (B20) a nyerő."
"Telekom: Az LTE800 mellett LTE1800-as frekvenciát is használunk a nagyvárosokban, agglomerációkban, Balatonnál, stb. Mivel közel országos az LTE800-as lefedettség, így nagyon sok településen duplikált a lefedettség: LTE1800 és LTE800 is található."
Ezt fusd át, 2 rövid oldal összesen és képbe kerülsz, garantálom -
psg5
veterán
- igen a 12 honap garit alapvetoen a kotelezo jotallasra gondoljak egyertelmuen és ezek az uzletek komolyan is veszik. Azert azt tuntetik fel mert arra van nekik kozvetlen kotelezettseguk csupan kovetkezetesen garanciat irnak...azert ok sem angyalok...pontosan tudjak a garancia jotalkas szavatossag kozti kulonbsegeket s a kifejezesek hasznalata is tudatos de marketing szempontbol...
- alapvetoen mindig jobb ha kozvetlenul szervizbe kuldjuk a dolgainkat hisz rovidulhet az atfutasi idob Csakhogy jogi ertelemben a szervizhez nem kötődünk. A szerzodeses viszony az eladoval van. Javaslat hogy szervizhez fordulassal parhuzamosan ertesiteni kell az eladot is. Ez roppant fontos a kesobbi jogervenyesites miatt. (panasszal az elado fele tudsz elni, de ha az még arrol sem tud hogy jotallasi vagy szavatossagi igenyed miatt szervizbe kuldted a terméket hamar megakadhat a panaszkezeles is pl, s ez csak egy pelda). -
E2E4
aktív tag
Köszönet a bőséges tájékoztatásért.
Két apró megjegyzés:
Ha nem sufniból van akkor minden sokkal egyszerűbb, gyorsabb.
Az-az érdekes, hogy a hivatalos LG viszonteladói értékesítésnél (MediaMarkt, ExtremeDigital) a weboldalon "12 hónap garancia" volt feltüntetve.Itt jön mindig a dilemma, hogy sufni -30 akár -40k (nagy értékű készüléknél) vagy a biztonság és "hivatalos" hely pl szolgáltató.
Volt az akár -70k is a sufni javára, s ugye a V10 esetén nem is került a készülék szolgáltatói kínálatba. Hivatalos LG viszonteladói vásárlás és ott leadott hibás készülék esetén, ugyanúgy az LG Központi Márkaszervizébe kerül a készülék, csak a javítási idő megnövekszik a hivatalos viszonteladó - márkaszerviz oda-vissza küldésének időtartamával. -
psg5
veterán
Már nem tudtam szerkeszteni:
Nekem is azt mondták személyesen az LG-nél, hogy két éven belül nyugodtan vihetem. Egyébként ezt el is hiszem. (persze el is akarom hinni), hisz őket nem köti az 1 év kötelező jótállás, mert nem ők az eladó. Őket a saját maguk 1,2,3, akrámennyi éve köti. -
psg5
veterán
Kb jól írod. A gond leginkább ott van, hogy az unióban maga a jótállás jogintézménye mint olyan nem létezik és a gyártók egyöntetűen a 2 év szavatosággal kooperálnak (pontosabban általuk megszabott 2 év "garanciával").
No de mikor nálunk érvényesítődne a jog akkor ugye bejön ez a jótállás, ami eleve szigorúbb az általános szavatosságnál és/vagy gyártói "garanciánál" és ami a legfontosabb a jog a felelősséget egyértelműen az eladóra (végfrogalamzóra) és nem a gyártóra teszi. Csakhogy természetesen ez az eladókat egyáltalán nem érdekli, azonnal dobják (jogtalanul) a felelősséget a gyártóra/szervízre.
A mi és a többi szürkeimportos termék esetében ez azt jelenti a gyakorlatban (itt már sajna a jogérvényesítés csorbulni fog, de ameddig nem pontosabb a szabályozás ez lesz), hogy ha 1 éven belül hibás a készülék (megjegyzendő: tök mindegy milyen, ha 10k feletti és a Korm.rendeletben szerepel, akkor még az sem érdekes, hogy jótállási jegyet adtak-e hozzá, elég a számla) akkor a sufni az alábbi opciókat dobja fel:
- vidd a márka szervízbe (ez járható út, ha úniós tagországból származó a készülék. Ha harmadik oszág akkor csak a bolt fog vele foglalkozni) ekkor eredeti alkatrésszel javítják
- nem javítják, hanem csereutalványt kapsz, ez bukó, mert a sufnik azért adják olcsóbban mert nem a magyarrszági LG-n keresztül vették, így nem fogják mkicserélni a csereutalványra, mert azt neki az LG (úgy tudják ) nem számolja el. Egy kis jogi huzavona után persze működik így is a csere, de be kell vonni az LG régiós forgalmazóját.
- ne vidd szervízbe a bolt megcsinálja ekkor egyáltalán nem biztos, hogy eredeti alkatrésszel javítják
- Elutasítja, mert te tetted tönkre.
1 év után 2 éven belül:
- ha kötöttél biszem baszom szoftveres garanciát, akkor elutasít, mert csak szoftverbajra vonatkozik
- elutasít mindenképpen, mert 1 évet ajánlott
- nem a sufniba viszed (nálunk LG-be) és az Lg mivel a figyel a renoméjára és uniós a készülék kijavítja, plussz ma már a legtöbb termékére 2 év "garit" ad uniós szinten
- elviszed egy szervízbe bevizsgáltatod, megjavíttatod a saját kötlségen vagy kiállítatsz egy szakvéleményt, hogy gyári eredetű a hiba és felkeresed angol nyelvű levéllel a gyártó régiós képviseletét aki az úniós jogszabályokkal ma már harmonizáló termékszavatosság jogintézménye okán cseréli vagy javítja (megjegyzendő ez esetben pénz soha nem jár vissza).
Kb ennyi.Ha nem sufniból van akkor minden sokkal egyszerűbb, gyorsabb.
Itt jön mindig a dilemma, hogy sufni -30 akár -40k (nagy értékű készüléknél) vagy a biztonság és "hivatalos" hely pl szolgáltató. -
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #5679 üzenetére
Szerintem Én kb. jó áron vettem kéz alól és fekete(Nekem is ez a szín jön be a legjobban).2017 Januári vásárlású.Pöpec,MÉG gyári fóliás.Semmi karc-semmi kopás sehol,mintha most lett volna kivéve a gyári csomagolásból.Most lakom be.
Én is még egyenlőre 2 db G3-at nyúzok egy 2/16 és egy 3/32-t.De nem adom el Őket semmiért.
Meglátjuk.......Ha ez kibír annyit javítás nélkül,mint azok,akkor majd hurrázok.A kisebbik G3 4 éves a "nagyobb" 3 éves és kopp-kopp SIM foglalat csere volt csak a kicsinél,de azt is Én csesztem el. -
gretzky77
veterán
válasz
Shinjike87 #5679 üzenetére
Ha újat szeretnél akkor sztem 100 alá nem fog kúszni,illetve nem is nagyon fogsz kapni!
Valamint 117-ért kapsz V20-at! Igaz GSM de az máshol nincs -
Shinjike87
aktív tag
válasz
gretzky77 #5661 üzenetére
Számomra a 100e alatti ár lenne megfizethető , de akkor még várok vele. A G3 után csupán az jöhet szóba, mint utód. Egyelőre bírja az is. Na meg a másik probléma , hogy nekem pont a fekete nem tetszik , a kék és a bézs színű a tuti, de köztudottan félresikerült ízlésem van.
-
gjoco1
addikt
Igen ezt mondta már szerintem más is,de lehet pont Te,viszont Én járom az országot,néha Karakószörcsögön is eltöltök fél napot és állítólag azt már nem garantálja senki.De Ti jobban tudjátok.
Én még egy napos tulaj vagyok és ráadásul még nincs is aktív használatban.Még a G3-at nyomom.gretzky77 Jófogáson 85-ről 78-ra,de csak azért,mert földimtől vettem.
Fényerő elállítás problémámra Valaki?
-
MaxxDamage
félisten
Netezés, pár videó és kb.ilyen 60-70 db kép (vagy inkább több) készítése / nap. (jahm és a telefont a nap is sütötte, ha nem akkor táskába volt nem közvetlen napfény hatása alatt, de meleg helyen)
zoleeno1: jahm az kimaradt, hogy az is ment folyamatosan... (kb.) és roppant zavart, hogy eszi az akksit...(valami) most itthon vagyok és sokkal jobb, de nem olyan jó mint anno volt...(hiába új az akksi és csak pár hónapos gyártás..sz*rt sem érek vele) nincs meg a régebbi 5-6+ órás SOT time...az már csak egy álom marad nekem?
MD
L -
E2E4
aktív tag
Jómagam, amikor telefonon konzultáltam az LG ügyfélszolgálatával, akkor 1 év jótállást mondtak, valamint az interneten fellelhető összes beszerzési forrásnál "12 hónap" gyártói garancia szerepel a készüléknél, ezért tényleg különös, amit megtapasztaltál.
Ez az "1 év garancia plusz 1 év jótállás vonatkozik rá" is elég furcsa, mert ugye 1 év jótállás az, ami jogszabályilag kötelező a készülékre, és ezen kívül a gyártó vállalhat rá esetleg kiterjesztett garanciát, szóval a jótállás és garancia fogalma eléggá keverve van.
(Majd jön mindjárt psg5 kolléga, és szakmailag kifejti ezt.)
Úgy tűnik, mást mond az ügyfélszolgálat és mást a szerviz.
Viszont írásos állásfoglalást csak az ügyfélszolgálattól lehet kérni
Ezek után kértem egy írásos állásfoglalást a jótállás kérdéséről. Amint megkapom a választ, itt közzéteszem, illetve szükség esetén a téma-összefoglalót módosítani fogom. -
Gabatt
csendes tag
Végülis lehetne abban ráció amit mondasz, de leírom hogy történt:
Áprilisban bootloop hiba, szervíz azonnal javít no question asked..
Kb 1 hónapja kezdte produkálni a beégéses hibát a telcsi, először el akartam adni így, mivel egy éves elmúlt májusban, de gondoltam, hogy nem "szúrok ki" az új tulajjal inkább utána járok, szóval felhívtam a központi szervízt és ott a telefonban mondta a hölgy, hogy amennyiben EU készülék, és rendes ÁFÁs számla megvan, akkor 1 év garancia plusz 1 év jótállás vonatkozik rá. Örültem és vártam, hogy ráérjek leadni a telefont.
Múlt hétfőn szabin voltam, bementem, mutattam a beégést, szerelő srác mondta, hogy ki tudják cserélni a kijelzőt, remélhetőleg jobb lesz. Mondtam, hogy legyen akkor, rendeljék be a kijelzőt. Ekkor még nem kértek semmilyen számlát, nem ellenőrizte IMEI alapján, sem a készülék korát. Másnap bevittem, akkor csinált munkalapot, mondtam, hogy több mint egy éves a telcsi, mondta, hogy nem baj mert EU és 2 év jótállás és már ütötte is fel a rendszerbe, mikor látta az előzményeket kérdezte is egyböl, hogy volt-e alaplap csere a telefonban..Szal igazából vagy emlékezett rám a srác még áprilisból(nem hiszem), vagy tényleg csak simán 2 év jótállás van. Nem kellett veszekednem (pedig szeretek
), nem kellett fenyegetőzni (azt is szeretek
.
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #5672 üzenetére
Ha tényleg 12.000 mAh elektromos kapacitás volt szükséges egy napra, akkor azért azt is elárulhatnád, hogy milyen felhasználási igény volt az, ami ezt indokolta.
-
MaxxDamage
félisten
Van benne valami!
Most jöttem meg nyaralásból (Horvát), 2 akksim 2x töltöttem (tehát 4 teljes akksi kapacitás volt a max ami kellett egy nap) és úgy volt teljes nap használható a V10 (bár isteni képeket lőttünk vele)Napoztunk, fürödtünk, kirándultunk vegyesen...általába 2 akksim kapacitása volt kelendő. Olyan nap talán nem is volt amikor egy akksi kapacitás elegendő lett volna. Aztán egyik akksi új a másik sem sokat volt használva.
MD
L -
E2E4
aktív tag
Feltételezésem két részből tevődik össze:
- Egyrészt az, hogy a telefonod (a bootloop hibával) egyszer már produkált egy nagyon ritka fatális hibát, és ezen a másik, LG kijelzőt érintő típushiba esetén, presztízsből bevállalták neked a javítást, 1 éven túl is. (Szerintem rajtad kívül nem nagyon van olyan felhasználó, aki a V10 esetén annyira peches volt, hogy két ilyen fatális hibába is belefutott.
Egy ilyen konstelláció esélye nagyon csekély.)
- Másrészt a saját esetem a kijelző hibát illetően, aminek ismertetése egy kicsit hosszabb történet lesz... Az "ügy kivizsgálása folyamatban van" így annak lezárulta előtt azt még nem szeretném kifejteni, viszont feltételezem, hogy a szervizben az ilyen típusú hibák kezelését illetően lesz némi visszhangja.Update: (#5670) koxx
Az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégés jelensége 1 éven belüli, garanciában orvosolható probléma. Teljes részletességgel a témáról később fogok itt (is) beszámolni. (Lásd. előző bekezdést.) -
E2E4
aktív tag
(#5644) koxx
"A BL tuti, hogy 2 évig cserés/ill javítandó" - az LG hivatalos álláspontja az, hogy csak a G4 esetén ismerte el a bootloop hibát, így kizárólag csak ott van ez a 2 éves kiterjesztett jótállás erre a hibára.
A V10 esetén nincs ilyen állásfoglalás, tehát ott az alap jótállás vonatkozik erre a hibára is!A további félreértések elkerülése végett:
A V10-re 1 éves - a jogszabályban előírt - jótállás van biztosítva.
A (#5648) MaxxDamage által berakott screenshot valóban megtalálható az LG magyarországi weboldalán, de ugye azon csupán a munkadíjra van feltüntetve egy 2 éves "garancia", ami az LG Magyarország egy saját hatáskörben vállalt részleges kiterjesztett jótállása.(Gabatt kolléga szerencsés esete elég egyedinek mondható, s bár van sejtésem a hátteréről, mégsem szeretnék feltételezésekbe bocsátkozni.)
(#5662) koxx
"Kijelző beégéstől és a szar akkutól eltekintve valóban jó."
Az átmeneti ideig tartó, fátyolos kijelző beégéses probléma az, ami LG G4, G5, és a V10 típusoknál megjelenhet (több felhasználó tapasztalta ezt, s mint kiderült, ez egy LG specifikus típushiba), az akkumulátor probléma nem tipikus. Ajánlom figyelmedbe az ebben a hozzászólásban linklet cikket. -
gretzky77
veterán
válasz
Shinjike87 #5657 üzenetére
Szia nem igazán tudom mi a megfizethető ár,de ma voltam az Europarki ( Shopmark mostmár) Media Marktban és kicsit meglepődve láttam,hogy ki van rakva a fekete V10! utoljára normális helyen 125e volt itt a Mediában jelenleg 130e! Lehet kicsit soknak tűnik de olcsóbban szerintem nem fogsz kapni csak használtat!
Én már nem ezt használom de bátran ajánlom mert egy bitang jól sikerült masina! -
gjoco1
addikt
Elnézést a duplázásért,de most lakom be a vastat és volna egy problémám.
Az van,hogy a telefon újra indítása után a beállított fényerőm(30% automata)az újra indítás után felkúszik 100%-ra és a beállított csengőhangom is elállítódik. -
gjoco1
addikt
válasz
Shinjike87 #5657 üzenetére
Én is ott nézegettem először,azután itt kiokosítottak a fiúk,hogy ugye gari nincs+ Én pl,csak használtan láttam H960A-t.Azt is megtanultam itt,hogy a többi típus nem tudja talán a B20-at,ami ugye itt Magyarországon kell.
Végül is Tegnap sikerült megvennem egy hetes beszélgetés után itt helybe egy 2017-ben vásárolt gyári fóliás-garanciás.....H960A-t.
Így már van 3 db LG-m.2 db G3(2/16-3/32) ÉS v10 h960A.
De majd jönnek Nálam okosabbak-tapasztaltabb fiúk(lányok?),akik többet tudnak erről mondani.
Sokat hezitáltam,de szerintem megéri 20 ezer(kb)többlet kiadás. -
Shinjike87
aktív tag
Sziasztok!
Lehet ezt a telefont újonnan kapni valahol megfizethető áron? Egyetlen forgalmazónál találtam 252 000 Ft-ért, ami mellett csak köpni tudnék, de jó nagyokat, nem még fizetni...
Vannak ali-n és ebay-en 60 000 Ft körül, ezekbe érdemes beleugrani? És mi a helyzet a magyar nyelvvel?
Köszönöm esetleges segítségeteket!
-
válasz
rejtettlampa #5654 üzenetére
Partneros beszerzésű mobilt már teszteltek a fórumon (vagy itt vagy a G4 topicban, de gart tekintve egyenértékű a két müvelet), az rendben lesz. A bootlop-ben vagyok biztos, azt az LG is megerősítette, de újabban páran sikerrel jártak a kijelző beégéssel kapcsolatban is, szóval ha az sem tűnik reménytelennek.
-
rejtettlampa
tag
Semmi gond, fátylat rá!
Nekem egy Partnero Gsm-es egy oldalas adásvételi szerződésem van, ami elvileg egyben garancia levél is. Mondjuk elég gyatrán van kitöltve. Vevő rész nincs kitöltve, csak az eladói, valamint az imei rajta van, de elég nehezen olvasható, mert csúnya az írás. Viszont a vásárlás dátuma nyomtatva van és a garancia lejáratának határideje is rajta van nyomtatott formában, ami a vásárlás napjától számított egy év. Céges bélyegző és eladó aláírása szerepel. Akkor nálam egy év a gari, vagy nekem is él a 2 év bootloopra? Illetve mennyire köthetnek bele a csúnyán kézzel írt imei számba?
Ja és visszaolvasva itt, volt olyan, akinek kijelzőt is cseréltek 1 éven túl garanciában. Akkor az hogy van? Bocs, ha nagyon értetlennek tűnök, de szeretném tisztába tenni magamban a dolgot! -
válasz
rejtettlampa #5652 üzenetére
bocs, tényleg nem akartam kötözködőnek tünni - az egy éven túli gar akkor jár, ha normális IMEI számot tartalmazó számla, garjegy van, ez esetben éven túl a bootlop problémás alaplapot cserélik garban az EU-s modelleknél (egy sim), ezt már többen is tesztelték rendben van.
-
rejtettlampa
tag
Nem írtam olyat, hogy nem értek valamit. Az összefoglaló azt írja a garanciáról, hogy 1 év van rá. Az Lg ügyfélszolgálatos is ennyit mondott nekem. Viszont itt többen is írtak 2 évet, sőt konkrét tapasztalatokat írtak, hogy 1 év letelte után is garanciában javították nekik a telefont. Én csak tisztába akartam tenni a dolgot, hogy akkor most melyik a helytálló? Vagy attól függ, hogy épp melyik ügyintéző kezébe kerül a készülék a javításkor? Szerintem ez nem csak nekem nem tisztázott dolog, hanem másokat is érdekelhet! Ebben nem tudom mi volt olyan dühítő, hogy rám szóltál ezért? Vagy ez már annyira nagyon értetlenkedésnek számít?
-
válasz
rejtettlampa #5650 üzenetére
bocs, tényleg nem akartam kötözködőnek tünni - az összefoglalót azt írtad elolvastad, azért nem értem mit nem értesz, érted?
-
rejtettlampa
tag
Bocs, de nem emlékszem, hogy garanciális javításról már beszéltünk volna, illetve ezzel kapcsolatban én még nem szóltam hozzá! Két (!) napja a szoftver frissítésről beszéltünk, amit aztán meg beszéltünk és lezártuk a témát! Szerintem a garanciális javítás és a szoft.frissítés két külömböző dolog! Amúgy meg nem riogatok senkit szerintem, csak leírtam, amit egy Lg ügyfélszolgálatos csaj mondott! Nem egy légbőlkapott dolgot terjesztettem! Nem tudom miért kell ismét belém állni? El lehet valamit normálisan is mondani! De majd ezek után nem írok ide semmit, aztán kötözködhetsz mással!
-
válasz
rejtettlampa #5643 üzenetére
Azt hittem ezt már elmagyaráztuk neked 2 ( ! ) napja. Tévedtem, tovább riogatod itt a népeket
-
MaxxDamage
félisten
Jahm, gyártói oldalon ezt találtam.
Nem is rég (garancia ideje alatt, már lejárt az 1 év) beküldtem akksit cseréltetni és kijelzőt, akksit cseréltek kijelzőt nem... és lehet kicseréltetném a kijelzőt majd!
Telefonon felhívtam a szervizt miközbe ott volt a telefon és korábbi h.sz.-be olvasható, hogy mit mondtak a kijelző cserére. Most nincs rajt garancia, de cseréltetném a kijelzőt és bármi ellenállásba ütköznék, erre a korábbi javítási munkalap előzmény és dátummal ellátott hiba leírás dokumentációra hivatkoznék (ami fel lett küldve a telefonnal és vissza is jött)MD
L -
Gabatt
csendes tag
válasz
MaxxDamage #5642 üzenetére
Május elején volt egy éves az enyém, és tegnap kicserélték a kijelzőt, szóval igen
EU-n belül 2év jótállás van rá asszem, és valami ilyesmit is mondott a srác bent. -
psg5
veterán
válasz
rejtettlampa #5643 üzenetére
Én még a számlát is bevittem (gsmotthon.hu), személyesen voltam bent kíváncsiskodni, hogy mi lenne ha baja lenne (konkrétan kijelző hibára is kérdeztem) és erre 2 évet mondott egy srác aki kifejezetten telefonokkal foglalkozik.
-
válasz
A BL tuti, hogy 2 évig cserés/ill javítandó, de a kijelző beégésben nem vagyok biztos. Kedden beviszem a Váci útra aztán rákérdezek.
-
rejtettlampa
tag
válasz
Én múlt héten beszéltem egy Lg ügyfélszolgálatos csajjal egy másik ügyben, de ha már beszélünk gondoltam rákérdezek, hogy hogyan van a garancia! Azt mondta, hogy 1 év gari van rá, mivel nem szolgáltatótól vásárolt (Partneros a telefonom). Most akkor kinek van igaza? Vagy ez az ügyintéző nem tudta jól?
-
Kisbea
csendes tag
sziasztok, az én V10-em általában jól működik.
Ha nem akkor nagyon bír cifrázni, de nálam minden számítástechnikai termék bolondosan viselkedik, így azt gondolom, nem a V10 jellemzője.
Pl nem csatlakozik az otthoni WI-FI-re.
Beírom a jelszót nem fogadja el.
Újraindítom, máris jó, megy az automatikus csatlakozás, jelszó kérése nélkül.
Vagy beszélgetés közben szól a spotify ezerrel a beszéd alatt.
Újraindítom, máris jó.Vagy beszélgetés közben hangosan becsörög egy új bejövő hívás, holott be van kapcsolva a hívás várakoztatás.
Ami viszont állandósult, és zavaró nagyon, hogy olyan rohadt hangos lett a a telefon, hogy 10 méteres körzetben hallani amit mondanak nekem, pedig tökre minimumra van állítva a hangerő.
lehet ezt valahol még extra csökkenteni? -
tag
Váci úti szervizbe beviszem akkor simán fogadnak? Regisztráltam is egyébként a telót és előástam a partneros papírokat is.
Mondjuk ez volt az utolsó, hogy gsm boltból veszek valamit hiába olcsóbb. Csirkekaparás ami a számlán szerepel, alig lehet elolvasni és a pecsét meg úgy olvasható, hogy az egyik papíron a közepe a számlán meg a szélei látszanak.
Szerk.: pedig szívesen vennek egy v20at
-
válasz
saddybaddy #5637 üzenetére
Az úgy teljesen korrekt.
-
Gabatt
csendes tag
A bootloop után utolért a beégés probléma is..
LG központi szerviz előtt le a kalappal, egyrészt gyorsak voltak, másrészt az enyém elmúlt 1 éves, de azt mondták EU-n belül 2év jótállás így cserélték.Ugyanitt V10 eladó
-
Akinek kijelzot csereltek mennyi ideig volt szervizben?
-
gjoco1
addikt
Na igen,végülis Mindenkinek van igazsága.Most,hogy beszélünk róla,anno a G3-topik is tele volt kijelző elszíneződéses gondok.Hála isten Engem is elkerültek ezek és más jellegű problémák,pedig 2 db-ot nyúzok.
Plusz,akkor még be sem néztünk a Samu topikban,ahol szintén jelen vannak ezek a beírások.CSAK nem mindegy,hogy egy garancia lejárat után egy G3-ba cseréltetünk kijelzőt,mert még mindíg megéri,vagy egy V10-ben.Hopp igaz is.Meg is nézem mibe fáj egy V10 kijelző komplett az E-bay-on.
-
válasz
saddybaddy #5630 üzenetére
azt nem vitatom hogy létező probléma, csak jeleztem hogy ennek ellenére nem mindenkit érintő (de én külön állatfajta vagyok, még a bootlop is elkerül messzire
)
-
saddybaddy
tag
Hát nektek tök jó,hogy még nem jött elő de attól ez még létező probléma.
-
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Épp most vagyok Én is ilyen telefon vásárláson tréningezek,de egy picit eltántorít ez a sűrű képernyő beégés.
Ennyire gáz ez a kérdés ezeknél a telcsiknél?
Van 2 db G3-am(2/16-3/32),ami már évek óta tökéletes,semmi kijelzőhiba stb......Most,nagyon elbizonytalanodtam,hogy olvasgatom,hogy sorra hullanak a kijelzők. -
tag
Üdv megint!
Sajnos a kijelző beégés nekem is előjön olyan formában ahogy előzőleg írták. Fix 50% fényerő és manuális képernyő kikapcs és szürke háttéren jól látszik a beégés. Partneros a készülék nekem is, tavaly augusztus végén vettem szóval még van egy kis időm. Érdemes kicseréltetni a kijelzőt vagy hagyjam és reménykedjek egy eus v30ban ha lesz?
Kezdek pipa lenni
mingyárt visszamegyek samsungra
ugyanis egy omniam volt.
És egy fontos info még a BestByte Alle üzletében van még 2 doboz v10, asszem 160 roppancsért
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5620 üzenetére
Pontosan!
A szolgáltatói FW-k azok még át vannak szabva és szepitgetve a szolgáltató szerint.... (ami nekem nem igazán fekszik) ezért veszek inkább mindig gyári független telefont.. (ha veszek)MD
L -
gretzky77
veterán
válasz
Giorgio7105 #5620 üzenetére
Ezzel én tisztában vagyok! Költői volt a kérdésem csupán!
-
MaxxDamage
félisten
válasz
rejtettlampa #5616 üzenetére
LG-t hiába kérded (HUN)
A V10-re már rég volt a 20e FW és ők még akkor nem is tudtak róla hogy van... (mikor felküldtem a telit usb kábel cserére)
Majd jön az Update hamarosan....(reméljük)
Én csak a jobb üzemidő miatt várom.MD
L -
válasz
rejtettlampa #5616 üzenetére
( bátorkodnám felhívni a figyelmed az összefoglalóra, érdemes elolvasni mert kitünően össze van szedve ott minden, többek között a frissítéssel kapcsolatban is van egy komplett fejezet)
-
gretzky77
veterán
válasz
rejtettlampa #5613 üzenetére
De ez az LG.com weboldalra vonatkozik, OTA vagy az LG pc suite-on keresztül frissül!!!!
-
válasz
rejtettlampa #5612 üzenetére
eddig is frissültek a függetlenül vásárolt telók, nem?
-
gretzky77
veterán
válasz
rejtettlampa #5610 üzenetére
Ez sztem hülyeség,akkor a nem szolgáltatónál vásárolt független teló nem frissül? A független szoftvert is a szolgáltató küldené ki? Ez sztem kizárt!
-
rejtettlampa
tag
Az Lg oldalán azt olvastam, hogy ők nem adnak ki frissítéseket a telefonokra, hanem azokat minden esetben a mobilszolgáltató biztosítja! Nos, akkor olyan esetben mi van, ha nem szolgáltatónál vásárolt telefonról van szó?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Giorgio7105 #5606 üzenetére
Arra gondoltam ami telorol elérhető lesz majd (gyári)
MD
L -
Giorgio7105
tag
válasz
rejtettlampa #5607 üzenetére
Megnézem...
-
rejtettlampa
tag
válasz
Giorgio7105 #5606 üzenetére
Akkor az nem a H960a-ra van, hanem valami másik verzióra, nem?
-
Giorgio7105
tag
válasz
MaxxDamage #5605 üzenetére
Már kint van. Csak éppen vmi indiai, vagy más távol keleti verzió, ami nem tudom, hogy nekünk jó-e..
Június 7 körül adták ki.. A V10 Facebook csoportjában láttam... -
MaxxDamage
félisten
válasz
saddybaddy #5604 üzenetére
Ennyi!
Majd ha a 960A -ra elérhető lesz a hivatalos Nougat, írjatok majd meg!MD
L -
saddybaddy
tag
LG V10 + Nirvana Nevermind Remastered 24 bit FLAC + RHA 750
Imádom ezt a telefont,katarzisom van miközben hallgatom annyira durva 😀 -
Arween
senior tag
Dual-sim tulajok közül valakinek sikerült esetleg a B20 engedélyezése?
-
rejtettlampa
tag
Akiknek H961N van a V10-ből és érdekli a Nougat frissítés, találtam egy oldalt, ahonnan letölthető a file!
Valaki jobban hozzáértő azért nézzen rá, mert én nem tudom ellenőrizni, hogy tényleg megfelelő-e, vagy sem!https://lg-firmwares.com/lg-h961n-firmwares/
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest