Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hito

nagyúr

válasz psg5 #3391 üzenetére

Kicsit le vagy maradva. 3x-ra van V10-em. Nagyon nagy szarvashibát követsz el a személyiségfejlődéseddel kapcsolatban, ha csak a negatív kritikát, véleményt veszed észre amikor közvetlenül ott van mellette a pozitív is. :N => "félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10," és figyelj, most jön a lényeg: "mert hiányzik a w10m. Nevetséges!"

Ott van a magyarázat is, hogy miért. Nem véleményt alkottam a készülékről, hanem egy érzést próbáltam átadni azzal kapcsolatban, hogy mennyire hiányzik a 950XL & w10m. Ha Te ezt személyes sértésnek vetted, mert belekeveredett az imádott tárgy, az már nem az én hibám. A V10-et a mai napig az egyik legjobb androidos mobilnak tartom. Most nem a V10-en volt a hangsúly, sikerült elmenned a lényeg mellett. Láss tovább az orrodnál!

Vissza a témához: hirtelen egy képet találtam. Számomra egyértelmű a 950XL fölénye (az én szempontjaim alapján). Több részlet, élettelibb színek, 0 színzaj. Személy szerint a zajt sokkal inkább tolerálom a képeken, mint a színzajt. Jpeg képeket nem szoktam összehasonlításkor alapul venni. Nekem nem mérvadó az, hogy egy gyártó hogy tudja a jpeg motorral szétkenni, rommá effektezni a képeket. Sokkal inkább tartom mérvadónak, hogy jpeg szétbarmolás nélkül mit lát a szenzor az optikán keresztül.

MS 950XL
    LG V10

Arween: V20h.

Új hozzászólás Aktív témák