Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
OFF Topik ON
Hát én nagyon vaciláltam, hogy mi legyen. Note5 lett a választás, aztán lehet hogy megbánom.
Az nem vicc tényleg, hogy egy akármekkora batár telefon ennyit menjen el kijelzőben.
Nem bántani vagy fikázni szeretném a V10-et, mivel nekem a formavilága illetve a prémium anyagai nagyon is tetszenek !!!!!!!! De megvártam a v20 megjelenését, és a G5 után csapkodom most a fejemet, hogy az LG hogy lehet ekkora kukika. De most tényleg.
A G5 akárki akármit mondd, nem lett sikeres. Ótvar ahogy kinéz, főleg ehhez képest. A G2-esemet ilyen szempontból nagyon szerettem. Na ott volt innováció !!!
G2-nek volt az első olyan kijelzője ha emlékeztek, aminek külön memóriája volt, megjegyezte a tartalmakat, ha nem piszkáltad, így a prociról levéve a terhet. Na meg az akku (SIO+ vagy mi). A hátsó gombok. Na én ilyet vártam volna most is.
Szóval a V10 penge telefon.....lenne, de számomra egy akku bank hordozása egy kicsit az orosz technikára hajaz. Amikor egy szekrénnyel több van a szobában....
Aztán fene tudja, úgyis kipróbálok egy V10-et majdMár csak a remegésem miatt is
Lehet hogy megnánom a samut majd. LG UI jobban tetszik.
OFF Topik OFF
Bocsánat a topik szétvágásáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozgásban a Cronos: The New Dawn
- World of Tanks - OFF topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Parfüm topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox Series X|S
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Update 09.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest