- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
(#2397) darthsmoke
Nem hinném, hogy bárki is megharagudott volna azért, amiért megosztottad ezt az unikális vételi lehetőséget, maximum egy pillanat erejéig bánhatta, hogy lemaradt egy ilyen jó ajánlatról.
Ez a hely egy olyan - mondhatni speciális - topik, ahol az esetleges pillanatnyi düh - leginkább csak - ilyen formában tud manifesztálódni, mivel a készülék közel abszolút tökéletes.
Jómagam azonban cseppet sem bánom, hogy anno ennél drágábban jutottam hozzá. Egyrészt, mert a vásárlás óta annyi örömöt és Hi-Fi élményt adott ez a kis "bestia", hogy az pénzben kifejezhetetlen; másrészt legalább azóta lett egy (remek) téma-összefoglaló, nem különben egy (rátermett s persze emellett kellően szerény
) Topikgazda is, ami - főleg a kellően kifejtett téma-összefoglaló - már nagyon hiányzott.
(Azóta szignifikánsan csökkentek a (visszatérő) kérdések, és bátran állíthatom, hogy lassan egy "öröm ünnep" találkozó színhelyévé vált ez a virtuális hely.akkor egy szürke téglalap jelenik meg alatta, és nem történik semmi...
Rakhatnál fel egy screen-shotot, de így első blikkre gretzky77 fórutárs válaszát látom rá megfelelőnek.(#2399) luimapeiz
HiFi alatt 2x jobb a hangerő és hangzás mint HiFi nélkül... ilyen van?
Igen, úgy tűnik, neked a SoundMAGIC E80 ilyen lett a V10-el.
(A megfogalmazás némileg szakmaiatlan, de van az úgy, hogy az emocionális hatás felülírja a szakszerűséget.)
Próbáltad már a SoundMAGIC E80s-et? Csupán specifikáció alapján azt kell mondjam, hogy la a kalappal a fülhallgató előtt
Zseniális "feature" az, hogy egy kis mikrokapcsolóval megoldották a CTIA / OMTP (Apple de-facto szabvány / Open Mobile Terminal Platform: a V10 is ezt alkalmazza) közötti átkapcsolás lehetőségét, mivel sok esetben csak az Apple kiépítését használják a fülhallgató gyártók, mintha a legtöbb okostelefon iPhone lenne. (Ami persze messze nincs így.) A PC headset elosztókábel pedig csak hab a tortán.
Tudsz olyan helyet, ahol kipróbálható ez a típus? -
MaxxDamage
félisten
Nagyon durva ez a HiFi mód , megy a zene és be/kikapcs közben a hangerő és hangzás változás közel a duplája ! Nagyon durva és jó! Majdnem, hogy azt lehet mondani... HiFi alatt 2x jobb a hangerő és hangzás mint HiFi nélkül... ilyen van?
(sőt! mondható is, hogy a duplája.... max hangerőn még nem volt, de már 50 körül a fülem nem bírja a hangot, olyan erős és tiszta, de majd a füles bejáratása után fog az menni még feljebb is!)
L
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2397 üzenetére
Szerintem ez akkor jelenik meg ha zárolva van a kijelződ tehát fel kell oldanod,sztem,hogy ne tudja akárki elolvasni!
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
gretzky77 #2396 üzenetére
Köszönöm!
Remélem, senki nem haragudott meg, amiért beszámoltam a kedvező vételről, nem akartam vele dicsekedni, vagy ilyesmi...Lenne kérdés is: ha a zárképernyőn látszik egy értesítés, akkor ha rábökök, akkor egy szürke téglalap jelenik meg alatta, és nem történik semmi... Ez miért lehet? (Android 6.0)
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2395 üzenetére
Köszi, most még jobban sajnálom,hogy lecsúszott róla haver! Ennyiért nagyon jól jártál vele sztem, Üdv a csapatban!
-
A villogás nálam is előjön néha, de nem annyira érdekel. A másik ami sötétben elég jól látható az a 2. kijelző bevilágítása, de éjszakára úgyis kikapcsolom.
Amúgy meg nincs tökéletes (és valszeg soha nem is lesz) telefon.Üzemidőről: most járok (20:30) 51%-on és 3h12m képernyőidőnél. Majdnem egész nap ment a mobilnet, itthon pedig wifi. Eddig ez a legjobb.
-
E2E4
aktív tag
Némelyiken jót mosolyogtam...
A teljesség igénye nélkül:
- Sok felhasználónak akadt baja a bal felső sarokban lévő ikonnal
- Szintén közkeletű probléma, hogy hívás után nem kapcsol vissza a kijelző, ezért nehéz a hívásmegszakítást elvégezniVan legalább egy valaki a V10 hivatalos topikjában, aki tapasztalt ilyen hibákat?
Ezt a beállítást a Beállítások - Haladó menükön belül kikapcsolhatod azzal, ha a “Gyenge WiFi kapcsolatok mellőzése” opciót deaktiválod, vagy kikapcsolod a “váltás mobilhálózatra” lehetőséget.
Android 6.0 alatt ott nincs ilyen opció.Hardveres hiba mód
Ha a kijelződ tönkrement vagy sérült, akkor érdemes használnod ezt a lehetőséget, ugyanis alapvetően funkciókat képes számodra biztosítani.
A hangerőszabályzó gombokkal tudsz a menüpontokon ugrálniHa a kijelződ tönkrement vagy sérült...
Egyébként "hasznos kis cikk", csak párszor van benne egy kis bújtatott reklám.
MIndamellett a bevezető egész korrekt lett:
Megjegyezzük, hogy az LG V10 az egyik legjobb zászlóshajó a piacon, és a legtöbb esetben a lentiek egyikével sem kellene találkoznod.Csak az "egyik" szót kell kivenni ahhoz, hogy ez a mondat minőség/ár/szolgáltatás arányban egy objektív kijelentés lehessen.
Epilógus:
Érdekes, hogy ebből a cikkből is kihagyták az egyedülálló Hi-Fi tulajdonságokat. Két eset lehetséges:
1. A cikk író felületes volt;
2. Még mindig nem egy általános elvárás ez egy okostelefonnal kapcsolatban. (De ez szerintem nem lehet kifogás, ha a készülék előnyeit szándékozunk felsorolni.) -
gretzky77
veterán
Viszont ott már nincs 2 órája vitték el az utolsót,beszéltem vele ,havernak vettem volna! Arra még nem kaptam választ,hogy lesz e még!
Hát igen ennyiért szerintem durván jó ár,én minden papír gari nélkül vettem drágábban és egyelőre nem bántam meg! Azt írta Eu modell V10- H960A
-
E2E4
aktív tag
Szia!
Éppen most lett kitárgyalva darthsmoke fórumtárs jóvoltából a legideálisabb vételi hely.
(Szerintem ennyi pénzért, gyári LG garanciajegyes telefont senki sem vett még ebben az országban.)
Ha EU modell, akkor az csak fekete és fehér?
Igen, Magyarországon ez a két szín érhető el, melyek természetesen EU régiós modellek. (Lsd. Téma-összefoglaló, készülék-típusok.) -
válasz
MaxxDamage #2385 üzenetére
láttam, remélem most nem viszik el egy-két nap alatt . . .
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2388 üzenetére
Ez jól hangzik... Köszönöm!
-
Lite
őstag
válasz
MaxxDamage #2385 üzenetére
Köszönöm!
És itt minden stimmelt? Adtak maguktól mindent, vagy azért rájuk kellett szólni...? -
d@minator
addikt
válasz
darthsmoke #2376 üzenetére
"hivatalos LG garanciapapírt és teljes csomagot adtak"
Piros-fehér füzetecskét kaptál nénivel az elején? -
MaxxDamage
félisten
Szia!
Mobilkernél újra elérhető a fekete
(én itt vettem G4 -em és V10 -em is , korrekt , csak ajánlani tudom!)L
-
Lite
őstag
Sziasztok!
Én is most szeretnék belépni a klubba. Azt látom, hogy több helyen is egész korrekten értékesítik a telót, de tudtok olyan helyet mondani, ahol minden stimmel (frissítés, garancia, számla, és még amit nem olvastam vissza)?
Ha EU modell, akkor az csak fekete és fehér?
Köszönöm! -
MaxxDamage
félisten
válasz
MaxxDamage #2369 üzenetére
E2E4: Most már érzem a HiFi DAC nyújtotta előnyöket !
Átalakító sem kell (Impedance Adapter és Extender) , mert a kis füles ezt (50-600 Ohm) alapból tudja !L
-
bitmad
aktív tag
Hátha valaki még nem látta:
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2380 üzenetére
Nem is kell rugózni,ennyiért nagyon jó vétel sztem,haver most akar telefont venni gyorsan be is ajánlottam neki a V10-et meg ezt a boltot! Nem lesz semmi baja de nyugodtan viheted az Lg-hez nagyon korrektek!
A téma betűtípus kérdést passzolom én nova launchert használok! Ahhoz rengetek ikonkészlet van!
-
darthsmoke
Korrektor
Rögtön Bridge-dzsel frissítettem, nem bízom az OTA-ban... Így meg persze nem talál már frissítést...
Normál, általános LG garijegyet kaptam, ami a tévékhez is van. Rá van ragasztva az IMEI számos matrica, rajta van a pecsét is, minden. A leírásban az szerepel, hogy a telefonokra 1 év a garancia.
Mindegy, nem rugózom tovább ezen, örülök a telefonnak, és remélem, nem lesz semmi baja.Más: a SmartWorld-ön kívül lehet máshonnan témát, betűtípust letölteni?
Köszi,
G. -
E2E4
aktív tag
válasz
darthsmoke #2378 üzenetére
Próbáltad OTA-n frissíteni?
Ha tényleg eredeti LG garancia jegyet kaptál, akkor az eladó az LG szerződött disztibutora, tehát a készülék regisztrálva van az LG FOTA rendszerében, így mennek rá OTA is a frissítések.
A garancia jegyen mennyi garancia idő van feltűntetve?
Van rá lehetőség, hogy feltöltsd a garamcia jegy szkennelt képét az érzékeny adatok kitakarásával?Ennyi pénzért, ilyen feltételek mellett V10-et venni, szinte hihetetlen.
Ha minden klappol, akkor lehet, hogy megfogtad az Isten lábát.
-
gretzky77
veterán
válasz
darthsmoke #2376 üzenetére
Üdv! Lg-nek nem muszály az áfás számla főleg ha van eredeti garijegy! Viszont a hirdetésben 2 év gyári garit írt ami nem fedi a valóságot,mert csak 1 év! 2 év a szolgáltatós készülékekre van! Amúgy eu modell? H960A vagy N?
-
darthsmoke
Korrektor
Sziasztok!
Ma beléptem én is a klubba.
Én itt vettem, 110e Ft-ért: [link]Az a durva, hogy tényleg hivatalos LG garanciapapírt és teljes csomagot adtak, bontatlan tartozékokkal, ahogy a topicindítóban le van írva. Stimmelt az IMEI szám is, hibátlanul felment a Marshmallow. Azóta azon gondolkodom, miért lehetett ilyen "olcsó", de lehet, hogy már paranoiás vagyok.
Mondjuk 27% ÁFA-s számla az nincs.Üdv,
Gábor -
-
-
Kisbea
csendes tag
sziasztok, megrendeltem 4 napja,még várnom kell a fehérre.
majd mesélek, ha megjött.
szép hétvégét mindenkinek -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2359 üzenetére
Az EQ panelnél, a bal oldali 31 Hz-es csúszkától balra: "Erősítés" felirattal prezentált egy csúszka.
Ezzel +/- néhány dB korrekció elérhető, tehát erősíteni is lehet a kimeneti hangot.
-
MaxxDamage
félisten
HD700 az jobban tetszik!
"Ha pedig még szükség lenne némi hangerő többletre, akkor a Poweramp "Erősítés" (virtuális) potmétere még mimig ott van, bevetésre készen...
" ----> ezt nem értem (hol található meg?) Poweramp fizetős verzió van meg + az ajánlott add progija vagy mi az a "plus"), ki szeretném használni minden funkcióját)
L
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2357 üzenetére
Ó, ha csak ez a probléma, akkor ajánlanám a HD 700-at, annak már csak 150 Ohm az impedanciája, amit tuti, hogy meghajt a V10. (Amúgy is ezt akartam az előbb ajánlani, csak valamiért megcsúszott a copy-paste.
)
Amúgy a HD 600-as 300 Ohmos impedanciája sem lehet olyan vészes.
Legutóbb egy gyors próba erejéig kipróbáltam egy 600 Ohm-os fejhallgatót (egy régi AKG-t) a V10-el. Természetesen maximális (75/75) hangerőn nagyon nem szakította ki a dobhártyámat, de egy körülbelül közepes hangerősséggel képes volt meghajtani a nagy impedanciás "hangerőművet". Ha pedig még szükség lenne némi hangerő többletre, akkor a Poweramp "Erősítés" (virtuális) potmétere még mimig ott van, bevetésre készen... -
E2E4
aktív tag
válasz
Fail3D! #2353 üzenetére
Ez semmi ilyet nem jelent, mivel az említtet forgalmazó ugyanúgy nem az LG szerződött partnere, mint a legtöbb hazai webes illetve GSM boltos értékesítő. Tehát az OTA frissítés nem garantált (vagy csak nagyon késve fog megérkezni), lévén a telefon nincs regisztrálva az LG FOTA rendszerében!
Most akkor édesem kétségbe esni?
Á, dehogy!USB kábelen és LG Bridge-n keresztül a készülék hibátlanul frissíthető lesz.
(Lásd TIR: Android verziók / 2. pont.)
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2344 üzenetére
Szerintem ez nem V10 specifikus anomália.
Két eshetőség állhat fenn:
1. anatómiai probléma (nem hallod a hangosabb hangot) : Ettől tekintsünk el.
2. Az általad használt SE IE7 fülhallgató megérett a cserére...Határozottan a figyelmedbe ajánlom a FÜLhallgató topic ez irányú felkeresését, valamin a TIR-ben olvasható Nem ajánlott márkák alfejezetet. "Sennheiser (rossz ár/érték arány, főleg alsó kategóriában)" ("Mondom" ezt AKG-t használva, amikor ahhoz is hasonló van írva. Ezt nem is szeretném megkérdőjelezni, de legalább az általam próbált 2 db alacsony impedenciás (32 Ohm) AKG-nál, (fej- és fülhallgató) hallható szignifikáns különbség van a low és high gain között, és nem csak a hangerő terén...)
Ha továbbra is a Sennheiser-nél szeretnél maradni, ajánlanék egy FEJhallgatót.
De a fentebb jelzett helyen, valamint a FEJhallgató topik-ban optimálisabb ajánlást is kaphatsz. -
Remeljuk ez azt is jelenti, hogy jon meg frissites a telefonra.
-
bitmad
aktív tag
Üdv Mindenkinek, belépek én is a klubba!
Ma jött meg az új H961N feketében.
A hétvége az ismerkedés jegyében telik majd. -
Furmany
csendes tag
Sziasztok!
G2 röl én is váltanék V10 re , valaki tudna ajánlani boltot ahol kaphato is, rendes számlával és van is.
Mobilkereskedésnél nincs fekete és nem is tudják mikor lesz.
Köszi. -
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #2345 üzenetére
Adott napot csak úgy, ha a hívásinfóban össze adod szépen az aznapi időtartamot. Az összeset: tárcsázó/hívás beállítások/hívás időtartama
-
littleshagy
csendes tag
Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni, hogy mennyit telefonáltam a készülékkel az adott nap, illetve egy összeset?
-
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #2342 üzenetére
Hogy normális -e vagy sem, azt nem szeretném megítélni, mindenesetre ha egy (alapból low-gain erősítésen meghajtott) alacsony impedanciás fül/fejhallgató high-gain megnövelt kimeneti erősítéssel van meghajtva, akkor az nagyobb hangerővel szól.
-
joco1977
tag
válasz
ronaldo #2340 üzenetére
Én az Ebay-en vettem ezt:
Wireless Sticker Charging Receiver Qi with NFC IC chip Sticker for LG V10
Szerintem ugyan olyan. Nálam tökéletesen működik.
-
ronaldo
őstag
Gondolkozom rajta, hogy vezetéknélküli töltésre alkalmassá teszem a telefont.
Aliexpressen megtaláltam ugyanazt a matricát, az alábbi videóban is felragaszt az ürge:
https://www.youtube.com/watch?v=YXmehP0YRp8
Ti is ezt vettétek?
-
E2E4
aktív tag
Ha már esti fényviszonyok...
Kis leírás: A V10 kézben tartva, simple mód, teljes sötétben, az itteni képen 1200x675-re csökkentett felbontással.
A háttérben a kivilágított tiszadobi Andrássy kastély látható. A fotó az angol kert végéből készült. A bal oldali toronyban van egy toronyóra. Bár már nincs benne mutató, de az eredeti felbontásban, arra a kis "hangya töknyi" helyre rázoomolva, látszanak a számok, és - ha lennének mutatók - le lehetne olvasni a pontos időt.Még egyszer hangsúlyozom, spontán és kézben tartva lett kattintva egy kép...
Ha most
gegentleman nem lennék, azt mondanám, hogy tessenek ezt utánam csinálni, ugyanilyen sötétben, ugyanitt, Samsunggal, meg iPhonnal, meg... De köztudottan jószívű vagyok, így nem mondok ilyet. -
joco1977
tag
válasz
Litván Zongora #2333 üzenetére
Nagyon szép kép lett. Gratulálok nektek (ember és gép).
-
-
válasz
Ez tényleg elég jól sikerült...nyers kép vagy van rajt valami utómunka?
-
Taci
addikt
válasz
Őszintén megmondom, nem számítottam ennyire durván jó fotóra (pedig V10-em van)
-
-
littleshagy
csendes tag
Na még egy kis infó kellene, mégpedig, hogy ki - milyen fejhallgatón próbálta ki és fosta le a bokáját a V10-től?
Tervezek venni én is és kíváncsi vagyok, vajon milyet lenne érdemes hozzá.
Ha a kérdés nem teljesen vág a V10-hez akkor bocsánat -
Taci
addikt
válasz
Litván Zongora #2330 üzenetére
Szerintem a többiek nevében is mondom: szeretnénk látni azt a képet (már ha publikus)!
-
Amúgy van egy friss élményem a V10-ről:
Kint voltunk az Alpokban egy hétig, első este - alkonyatkor, már sötétülőben - lőttem egy képet a teraszunkról. Én hatökör vagyok a fényképezéshez, nem is igazán érdekel; ilyen utazások alkalmával szoktam csak random kattintani párat, hogy legyen mit mutatni a rokonságnak, ha érdeklődnek, merre voltunk. Tehát szigorúan simple módban katt a hegyre, és annyi.
Mutatom a képet a jóbarátnak, aki rendszeresen hordoz magával mindenféle fura kütyükkel teliaggatott fényképezőgépet. Némileg elképedve, szinte már sértődötten nézte.
- Ezt mivel csináltad? - kérdezte gyanakodva.
- Most az előbb, a V10-zel.
- Ilyen fényviszonyok között? - folytatta a faggatózást hitetlenkedve. - Hogy lett ez ilyen?
- Mit tudom én? Tudod, mennyit értek hozzá. Szerinted milyen?
- Hát, nem tudom, minek cipelek folyton külön fényképezőgépet... -
válasz
stemplar07 #2323 üzenetére
Köszi szépen a segítő szándékot.
A módszer ismert számomra, a különbség is jól hallható, egyedül arra nem emlékeztem, hogy hol jelzi a készülék a Hi-gain módot, erre mindenki válaszát köszönöm, most már érthető minden.
-
ronaldo
őstag
válasz
Litván Zongora #2315 üzenetére
Nekem éjjeli passzivitás után nem szokott kódot kérni. Igaz, éjjel töltőn szokott lenni. Függetlenül attól, hogy dupla koppal zártam le, vagy a főgombbal.
Csak az újraindítás/bekapcsolás után tapasztalom.
Egyébként együtt tudok élni a dologgal, csak gondoltam utánajárok, hogy ez bug-e, vagy feature
-
Taci
addikt
válasz
littleshagy #2317 üzenetére
Nemrég hívtak pont, és azt mondták, próbáltak előtte 2-3-szor, de mindannyiszor csak az "ezen a számon előfizető nem kapcsolható" üzenetet hallották. (Telekomos vagyok amúgy.)
Szóval szerintem ez inkább a szolgáltatót/szolgáltatást érintő hiba. -
E2E4
aktív tag
válasz
stemplar07 #2323 üzenetére
Pontosan így van, ahogy mondod.
De szerintem már hallja a különbséget (Ami a dinamikát illeti, a különbség viszont irgalmatlan.
) csak még valószínűleg nem látta meg azt a csodálatos feliratot, hogy "Nagy ellenállású készülék".
Erre adott választ gretzky77 fórumtárs. Persze mindez le is van írva a - szintén csodálatos - téma-összefoglalóban is, az egyik FAQ-ban:
Hi-Fi üzemmódnál, honnan tudom azt, hogy melyik "üzemmódba" kapcsol át a készülék, egy csatlakoztatott audio eszköz esetén?
-
stemplar07
őstag
válasz
Litván Zongora #2318 üzenetére
:-) mivel november eleje óta játszom a cuccal :
1, extenderbe először bedug az impedancia növelő és !! azután ez egészet bedug a telefonba , kiírja ,hogy nagy ellenállású készülék csatlakozva (50-500 ohm) vagyis ez a HighGain ..
2 , miközben bedugva marad az extender kihúzod az impedancia növelőt , ..a HiFi mód marad High-ba és
3, ezután bedug az 50 ohm alatti füles és voila highba hajtja.. ha közben rájöttél volna sorry a tanácsért :-)
-
E2E4
aktív tag
válasz
1. 6.0 felrakása előtt és után volt FR? (Ha nem, legyen!)
2. A SIM kártyát próbáltad más készülékben is? Ha igen, ott is előjött ez a hibajelenség? (Ha még nem, próba - cseresznye.)Lehet, hogy túl ügyesen akar "aludni" a teló és azért kapcsol le mindent?
Azért olyat nem csinál, hogy ne lehessen felhívni előre. (Nem tapasztaltam ilyet még.)
hát ez egy kis csoda! Ebben viszont teljesen egyetértünk.
(Valójában az, aki még nem próbált V10-et, érthető módon csodálkozhat azon, hogy férfi emberek emocionálisan nyilatkoznak egy tárgyról. Ki kell próbálni, és...)
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2318 üzenetére
Szia!
Fent a Hi-fi ikon nem fog mást mutatni csak Hi-fit! A beállításoknál ahol van a Hi-fi ki be kapcsoló ott van 3 különböző szöveg! Ha a fejes high gain módban megy akkor írja,hogy nagy teljesítményű eszköz csatlakoztatva!
-
littleshagy
csendes tag
válasz
Litván Zongora #2319 üzenetére
igen, felhívtam az ügyfélszolgát és azt mondta, hogy nézzem meg a beállításokat... nyilván ez volt az első dolgom mielőtt őket hívogatnám, illetve csak úgy nem gondolnám, hogy elállítódik. Arra is gondoltam, hogy a sim kártya okádta össze magát.
-
válasz
Hi,
Nem vagyok biztos abban, hogy ez a telefonhoz köthető hiba. Nekem volt ilyen iPhone-nal és Xperiával is néha. Szolgáltatót kérdezted már? Hátha valami rendszerhiba volt...
-
Hali,
Megjöttek a rendelt kiegészítők a hi-gain trükkhöz.
Nos, nálam semmiféle látható változás nem következik be a készüléken, ha összecsatlakoztatom az extendert az impedancia-növelővel. Simán Hi-Fi módba kapcsol - tehát a kis ikon nem mutat Hi-Gain módot. Egyáltalán, ennek így kellene történnie? Látott már valaki ilyet?
Ami a dinamikát illeti, a különbség viszont irgalmatlan.
Olyan durván meghajtotta a nagy Sennheiser fejesemet, hogy az állam leesett. Ez a fejes mindig erőtlenül szólt eddig a mobilokkal - nos, ennek itt a vége.
Még csak egy gyors próbán vagyok túl, de a trükk egyértelműen műxik. Ajánlom kipróbálásra dinamika-igényes muzsikákhoz, zajos környezetbe olyan fejesekhez, amik igénylik a masszív tolást. -
littleshagy
csendes tag
Hali mindenki!
Pár napja (1-2) azzal mókázik a telefon, hogy nem tudnak felhívni elsőre, mert vagy azt jelzi vissza a hívónak, hogy ki vagyok kapcsolva, vagy azt, hogy "ezen a számon előfizető nem kapcsolható"
Lehet, hogy a 6.0-ás verzió óta van ez, csak eddig nem tűnt fel, nem tudom. Valakinek hasonló tapasztalat? Lehet, hogy túl ügyesen akar "aludni" a teló és azért kapcsol le mindent?
Többnyire munkára használom a készüléket, úgy hogy ha ezen nem tudok változtatni, akkor meg kell válnom tőle, amit nagyon nem szeretnék mert, hát ez egy kis csoda!Ötleteket előre is köszönöm!
-
gretzky77
veterán
válasz
Litván Zongora #2315 üzenetére
Ha duplakoppal zárod akkor sajna mindig kódot kér,viszont azt vettem észre,(én nova launchert használok) hogy ha a felső értesítő sávon használom a dupla koppot akkor fel lehet oldani ujjlenyomattal!
-
válasz
ronaldo #2311 üzenetére
Én már merengtem eme hasábokon ezen korábban, és azzal teljesen egyetértek, hogy az éjjeli passzivitás után reggel kér egy számkódot. (Amúgy, ha jól tévedek, 4 óra inaktivitás kell ennek kiprovokálásához).
Nálam viszont egyértelműen növelte a számkódkérések számát a két koppal lezárt képernyő. Mióta erről leszoktam, és a főgombbal zárom a képernyőt, már tényleg csak napi egyszer kéri a kódot. Az meg szvsz belefér a biztonsági megfontolásokba. -
Taci
addikt
válasz
ronaldo #2311 üzenetére
Ez szerintem biztonsági funkció, mert rá vagy kényszerítve, hogy a beállított biztonsági azonosítót (PIN, jelkód) használd, így nem felejted el (az ujjlenyomat-használat kényelme mellett).
Mindenesetre nekem is így működik, és én látok benne logikát. Plusz, nekem akkor is kéri, ha sokáig nem nyúlok hozzá. -
ronaldo
őstag
Kezdetektől azt tapasztaltam, hogy ha újraindítom/bekapcsolom a telefont, akkor a sim pin kód megadása után, az első bejelentkezést nem tudom ujjlenyomatolvasóval elvégezni. A knock kóddal tudok csak belépni.
Utána már működik az ujjlenyomat olvasós belépés.
Más tapasztalta ezt?
6.0 van a telefonon (gyári), FR sem a frissítés előtt sem utána nem volt (de 1 napot volt rajta 5.1.1, appokat is alig telepítettem).
-
zoleeno1
veterán
Hogy is mondjam... Minden tiszteletem Legendd fórumtársé, de vannak ebben a tesztben furcsaságok
(#2304) tetobau: Mármint mit mire alapoznak? Ha arra gondolsz, hogy a H962-ből is elő csalogatható root után a B20, akkor azt arra, hogy ez van a H961N esetében is. Összefoglalóban le is van írva. Az "esetleg" pedig azért van ott, mert ez sem biztos, szerintem senkinek nem volt még itt ez a típus. Utána kéne nézni, mondjuk xda-n, de ezt tegye meg az, akinek szüksége van rá
(#2305) koxx: jaja, mobilnet lényegesen jobban szívja, mint a wifi, ez tény. De szerintem cirka 4.5 óra így is benne van.
(#2306) dalek: Senkinek nem volt még ilyen problémája itt szerencsére. Első körben próbálj meg egy factory resetet. Lehet valamelyik app csinálja. Aztán használd pár napot "szüzen", ha úgy is csinálja, akkor szerviz.
-
MaxxDamage
félisten
Összefoglalóban említett dolgot megpróbálnám, majd ha az nem segít, akkor service....
"Android rendszerfrissítés után - sőt, előtte is, - javasolt egy FR (Factory Reset) az-az „gyári beállítások visszaállítása”; ezt követően pedig a telefon újbóli „belakása” - a backup mellőzésével. Felhasználói visszajelzések alapján, ez gyógyír lehet a problémára és/vagy a későbbi anomáliák is kiküszöbölhetőek vele."
L
-
dalek
tag
válasz
MaxxDamage #2307 üzenetére
Használat közben lefagy /semmire sem reagál/ vagy csak simán nem lehet kioldani a képernyőzárat, és egy régebbi időpontot mutat az óra.
Akku ki-be segít csak rajta. -
dalek
tag
Sziasztok,
egy hete vagyok v10 tulaj, a telefon tetszik, viszont napi 1x full lefagy.
Frissítettem 6,0-ra, de a hiba ugyanugy megmaradt.Találkozott valaki ilyen problémával?
Koszi -
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #2302 üzenetére
...Vagy még ennél is jobbra. (A fórumtárs 25%-on tette töltőre. Tehát még lett volna akár 1-1,5 óra hossza SOT pluszban.)
A lényeg az, hogy nagy általánosségban kibírja a készülék az esti töltésig.
Nagy talány, hogy hogyan sikerült a hivatalos teszten átlag 3 órás SOT-ot összehozni, illetve az egyik kolléga miképpen tarthatja az átlag 2,5 órás "minimál rekordot", amikor a legtöbb felhasználó ennél érzékelhetően "combosabb" üzemidőről "anekdótál".
-
Ma összejött egy 4,5 órás képernyő idő. 50% fényerő és nonstop wifi mellett. 25%-on raktam töltőre. Szóval eddig sokkal jobb mint a G4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest