Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- "Picikét" drágább lett a Trump Mobile T1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képen a Sony Xperia 10 VIII
- Fotók, videók mobillal
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Én különböző topikokban látok szenvedést az e-simmel rendesen, plusz egyszerűbb a fizikait átrakni másikba, én meg néha ha elkap a hév, szeretem cserélgetni a jó fotós mobilokat, szóval ez szívás lenne.
-
mad823
őstag
Úgy értettem eltávolítani a telóból/ról. Ugye mivel nincs fizikai SIM amit el tudsz távolítani így ez magyarul nem túl értelmes. Nem tudom mi a sorsa a lopott telóknak de pl egy icloud lock eltávolítás viszi magával az esimet? (És így újra használatba veheti valaki) Utazásokkor használok külföldön esimeket, azokat csak eltávolitom és kész, de ugye én be vagyok lépve, teló felnyitva szabályosan, rendes hozzáférésem van.
Természetesen a távoli törlés törli az eSIMet is.
-
LurkerSheik
senior tag
Úgy értettem eltávolítani a telóból/ról. Ugye mivel nincs fizikai SIM amit el tudsz távolítani így ez magyarul nem túl értelmes. Nem tudom mi a sorsa a lopott telóknak de pl egy icloud lock eltávolítás viszi magával az esimet? (És így újra használatba veheti valaki) Utazásokkor használok külföldön esimeket, azokat csak eltávolitom és kész, de ugye én be vagyok lépve, teló felnyitva szabályosan, rendes hozzáférésem van.
Ha meglépik akkor legalább tudom hogy nem váltok rá

Céges számom a 15pmaxban, privátom meg esimként benne.
Két telefont hordani nem fogok, esimet meg nem kapok jelenleg.Ha kukázzák a fizikai sim-et pár év és a droidos gyártók is követik birka módra, szóval változhat a protokoll.
-
moleculez
veterán
-
mad823
őstag
-
moleculez
veterán
A telót ha ellopják akkor az esimet könnyű törölni? A kérdésem az hogy ez elriasztó vagy nem de extra biztonsági rémálom?
-
zorzy4
addikt
Ideje lenne már. Nagyon jó az esim, stabilabb is, mint a fizikai. De van egy komoly probléma. Ha nem a tied, hanem céges és úgy megy tönkre a telefon, hogy nem tudod deaktiválni, akkor szívás van.
Ideje lenne a szolgáltatóknak is fejlődniük ebben. Nagyon nagy az európaiak technikai lemaradása az USA, de még inkább Kína mögött.És miért jó? Ha elromlik a telefon, a fizikai simmet csak átrakod egy másikba. Ez vissza 20 lépés az NMT korszakba.
-
Ricardo
titán
Ha elhagyod. Ha viszont megkotlik a telefon, vagy összetörik. A fizikai simet átteszed egy másik (tartalék) telefonba, és haználod tovább. Esim esetében ez picit macerásabb.
-
mad823
őstag
Miben is praktikusabb a fizikai? Ha elhagyod a telefont, a cégest így is, úgy is a cégnek kell tiltani, meg az újat is neki kell intézni. A sajátodat meg te tudod menedzselni. Nem látok különbséget.
-
hegedus001
senior tag
Mindennek vannak előnyei és hátrányai is. Én nem rakok a telefonomba céges simet, és mivel a mostani "cégem" csak androidos telefont ad, így kettővel járok. Majd ha máshol adnak normális telefont, akkor elgondolkozok, de nem ez a jellemző, ha adnak is akkor is csak simát és nem pro/pm én meg azt használom.

Dzsászt ö kvescsön,
Classic céges telónak minek pro/pm iPhone?
Mire nem elég az alap céges környezetben?
-
F.tibooo
aktív tag
-
F.tibooo
aktív tag
Merné ezt megtenni Kínában. Páros lábbal...
-
DS39
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
-
nicu71
addikt
-
INGJOKE
veterán
Mindennek vannak előnyei és hátrányai is. Én nem rakok a telefonomba céges simet, és mivel a mostani "cégem" csak androidos telefont ad, így kettővel járok. Majd ha máshol adnak normális telefont, akkor elgondolkozok, de nem ez a jellemző, ha adnak is akkor is csak simát és nem pro/pm én meg azt használom.

-
DS39
nagyúr
Inkább a két fizikai SIM irányába menjenek, mint Kínában.
Sokkal praktikusabb. (Nekem) -
scyllarus
veterán
Nagyon ideje már. Eddig is esimmel használtam. Nem az a lényeg, hogy olcsóbb legyen (nem lesz) csak jobb lehet, könnyebb lesz tervezni, hogy nem kell helyet hagyni a fizikai simnek, csatlakozónak, stb.
-
Jonesy84
tag
Ideje lenne már. Nagyon jó az esim, stabilabb is, mint a fizikai. De van egy komoly probléma. Ha nem a tied, hanem céges és úgy megy tönkre a telefon, hogy nem tudod deaktiválni, akkor szívás van.
Ideje lenne a szolgáltatóknak is fejlődniük ebben. Nagyon nagy az európaiak technikai lemaradása az USA, de még inkább Kína mögött.Sőtt, nálunk céges telefonra tilos magán eSIM-et rakni. Ez azért gondot jelenthet több helyen
-
judas13
veterán
Nagyon várós, végre ! Valahol szinte szégyen már, hogy az EU ennyire sereghajtó a kérdésben.
-
janeszgol
félisten
Ideje lenne a szolgáltatóknak is fejlődniük ebben. Nagyon nagy az európaiak technikai lemaradása az USA, de még inkább Kína mögött. -
kbyte1024
veterán
-
cs.zs.
veterán
Ezzel a készülék lényegében "egyszerűbb lesz".
Olcsóbb is, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- iPhone 17e - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia!
- iPhone Duo - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Okt 24.
- iPhone 18 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 19.
- iPhone 18 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 19.
- Mobiltelefon szerviztechnikust keresünk - Trust Phone Budapest XVI. kerület
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Samsung Galaxy S26 Ultra / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 1000GB IPS 2.2K TOUCH 1 év garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max

Ugyanúgy egy kör az ügyfélszolgálattal (tiltás) mindkettő.
olyan mértékű olcsósítás lesz hogy belehalsz