- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arween
senior tag
Egy kis V20 fotós teszt
-
kiszu
senior tag
Ahha, egy fülhallgató elosztot bedugtam a telefonba és abba a fülest és mostmár auxként érzékeli. Elég korrekten megnőtt a hangerő
Félúton a teljes siker felé. Köszi a tanácsot.
-
Yaksy
csendes tag
Üdv!
Az L extendert ideiglenesen tudod helyettesíteni egy kiscjack hosszabítóval, vagy egy fülhallgató elosztóval. Igaz, mindennapi használatra kicsit kényelmetlen.
Az impedancia növelő meg házilag is előállítható. Ha van műszerész ismerős vagy olyan valaki aki tud forrasztani, akkor neki gyerekjáték. Egy szerelhető kisjack apa kell amibe forraszt neked 2 ellenallást vezeték nélkül.Filléres dolog bármely elektrónikai szaküzletben. Lehet meg is csinálják. Nekem ilyen van( 150 ohm) és hibátlanul müxik már vagy április óta. -
aTe014
aktív tag
Hogy egy kicsit ON is legyek:
LG V20 vs LG V10 - Speed Test!Csak nekem használhatatlanra tört össze, így csak akkor rendelték meg az alkatrészt, amikor leadtam. Szerintem 3-4 munkanap mindenféleképpen kell.
-
kokr
tag
Sziasztok!
Budapesten hol van kiállítva ez a teló ahol megnézni-tapogatni is lehet?
-
-
kiszu
senior tag
válasz
stemplar07 #4088 üzenetére
Köszi
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Ma veszek egy Lg v10 et,szóval belépek a táborba
Kérdésem,hogy Budapesten valahol tudok venni hozzá L extendert és 75 ohm impedancia illesztőt?
Nem szeretnék E bayről,mert egyrészt nem rendeltem onnan még soha,másrészt türelmetlen vagyok és kipróbálnám -
qantum
senior tag
Ügyesen leejtettem a telefont, működik,de a kijelző repedt,Lg márkaszervízben kb 30e a csere.
(mivel még garis inkább a márkaszervízbe viszem) -
Mike81
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne. pusztán kíváncsiságból, hogy a V10-et is érinti a bootloopos alaplaphiba? Igaz nekem G4 van de a 2 készülék tudtommal a +1Gb ramon kivul ugyanaz. A telefonom most kapott új alaplapot emiatt a hiba miatt. 11 hónapos a készülék eddig nem volt semmi baj vele.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4077 üzenetére
idézek az S7 fórumról :
,,.... Nem, nem csak a T-nél van gond. Nincs összefüggés, teljesen random (nem csak gyenge 4G-nél). Én telenoros vagyok, augusztus óta nem volt hálózatváltás problémám Magyarországon egészen két héttel ezelőttig, akkor nem tudtam hívni egy alkalommal. Gyors repülő be-ki és minden okés azóta is. Mindig az elérhető legfrissebb telenoros androidot (most augusztusi) használom. Ez van annyira ritkán, hogy nem zavar 2018 májusáig garanciás amúgy, szóval ha sűrűsödne a dolog, elvinném....,,Tehát próbáld meg Te is, és akinek gondja van , repülő mód on/off hátha megy a V10-en is ,.. én most leköltöztem róla ..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4076 üzenetére
Lehet nem a szoftverrel (Android) van a gond, hanem a szolgáltatónál keresendő a hiba forrása...
L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4075 üzenetére
mivel a samsung galaxy s7 -nél is vannak ,,tünetek, és ott is páran panaszkodnak az LTE off ra, mindannyian T-sek , holnap kicsit elbeszélgetek a T-vel, az új Huawei tornyokról ..meg az önjáró autókról , amihez már készül az 5G .. kabaré ..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4074 üzenetére
Ment neki egy P.Ü. (hátha tud mondani valami okosat) ha nem akkor LG ügyfélszolgálathoz fordulok...
L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4072 üzenetére
lako05 - öt kérdezd meg, mert járatos benne , ő az aki a 961N , b20 800 mhz-t is megoldotta ,
-
tothak
tag
Valójában tényleg lesz holnap minden nagyobb kínai webáruháznál mocsok nagy akciozás.
De az is tény, hogy nem a black friday az aprója.#4061
Gyanítom a 3D film lejátszásának trükkje abban rejlik, hogy a 2 szemedre 2 különböző képet vetít ki.
Amúgy nem érdemes sokat költeni magára az eszközre. Nekem a szemüveg 3000 volt az Auchan-ban és most rendeltem hozzá egy kontrollert még 2500ért. A technológia jelenleg nem ér többet. -
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4071 üzenetére
Fogalmam sincs, még nem csináltam ilyet.
L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4070 üzenetére
Hááát ezt szerintem valaki romolásban járatostól kérdezd,én nem vagyok benne biztos, hogy a mentés a romra (buildra)is vonatkozik-e ? nem csak a programokra ...
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4069 üzenetére
Elvileg csak rádugom gépre (noti) és LGBridge Start majd rátöltöm a korábbi teljes mentést nem?
Vagy kell előtte egy teljes FR ?L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4068 üzenetére
Szerintem ha visszatennéd v20b-re azonnal a végére járhatnánk , tudom macera, de ha teljes mentésed van róla ,...akkor legalább kiderülne
hogy a build- cseszte el az LTE váltást/rádiórészt , vagy a Tréé a tornyokat ..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4065 üzenetére
Akkor várok még kicsit (ha lesz válasz a leadott IMEI -el kapcsolatban)
Aztán ha úgy alakul, akkor megy vissza a korábbi verzió Android... (van külön mentésem mindegyik verzióról , direkt belakott verzió, saját telefonnal) így sok dolgom nem is lenne vele....(elvileg)L
-
-
stemplar07
őstag
OFF : Samsung Galaxy S7
Mielőtt a V10- re bármi rosszat is írnánk , azért elmesélném ,3 nap után tapasztalataimat : hogy egy egy évvel frissebb ,,csúcskészülék,, sem hibátlan, szoftveresen .
1. volt hogy nem tudtam hívást indítani,( full térerő stb. igaz aznap laktam be a telefont ..) csak ha újraindítottam
2. egyszer már újraindult, csak úgy
3. egy barátomnak teljesen újra kellett a FW-húzni, mert laggolt ( igaz azóta jó)A topicjába beleolvasva , ott sem minden szép ..
, esztétikai probléma : üvegfóliát csak az oldalaktól 4 mm-re beljebb esőt lehet felrakni, mert különben lejön , mivel hajlik az oldala ( de így hülyén néz ki és így is lemászhat előbb, utóbb .....
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4056 üzenetére
LTE : OFF ! Nos miután sim kártyát cseréltem a T-nél , nem sokat változott a helyzet ( talán kicsit jobb lett) De, pl ua. a sim kártya egy :
1. Ipad air 2 ben gond nélkül váltogat lefelé 4g-3g-h+-edge...2. ugyanígy egy Samsung Galax S7-ben is hibátlanul műxik( a visszaváltogatás..) , a V10-ben sajna ez a ,,néha keresgélős, és olyankor akadozó hang telefonálás közben,, megmaradt .
LG szerviz még nem hívott vissza , de egy másik Samsung/LG hivatalos szervizben közölték velem, hogy a T,, tornyokat cserélt az elmúlt fél évben (Huawei-re) és nem sikerültek túl jól és némelyik készülék ezt nem tolerálja . Javaslata LTE off . Ha telefonálni akarsz .. van a play áruházben vicces kapcsoló ami letölt , 4g/3g/h+/E .. de állítom ez csak vidéken gond, egy Pesten/Nagyvárosban mozgó embernél nem észrevehető .( a tornyok tövében)
A ,,v20c,, build ettől függetlenül még rossz lehet , ezen kívül más ,,tünete,, nálam nincs a telefonnak .
A héten visszahívom az LG-t hogy mi a szösz van a leadott 3 IMEI - telefonnal..off (ps. bár jó telefon nagyon a Galaxy S7 , és egész jó a hangja , de ... azért mérföldekre van a V10-től flac-al , pedig erre is a Poweramp V3 került fel )
-
-
Probalkozott mar itt valaki vr szemuveggel? A maaosik kijelzo mennyire tud belezavarni az elmenybe?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Yahoo és gmail-os címemnek hogyan tudok külön-külön ikonokat rendelni, hogy ne egyben lehessen megnézni?
Valamint a google naptárnál hogy lehet beállítani, hogy az ikon felirata a mai nap dátuma legyen és ne mindig 31.-e?
-
MaxxDamage
félisten
Gondok vannak az LTE hálózattal... (itthon tapasztalom) eddig gond nélkül volt 3G/4G (LTE) csak udvarban...
Na mind1! Kicsit bosszantó mikor beszelgetek valakivel és még van térerőm, de kevés...annyira hogy akadozik a hang...!!! Mikor meg váltana hálózatot, akkor vagy fél percig az erősség jelzőnél körbe-körbe cikázik... Vicc!Ez amúgy most telefon gondja, vagy hálózati probléma? (esküszöm kipróbálom majd egy Vodás kártyával is...)
L
-
saddybaddy
tag
Amennyire szeretem a V10-em annyira kezd ki lenni a tököm ezzel a kijelző beégéssel, reseteltem egy hete eddig jó volt, most megint előjött. Másnak nem jelentkezett még ez a hiba?
-
Kisbea
csendes tag
Hahó, újabb carakodás. Ha a másodlagos kijelzőn gyorshívást kezdeményezek, nem engedi, csak megjelenik a képernyő alsó felében egy homályos fehérség. Ha megnyitom a kijelzőt, akkor ok. Tele a tatyóm.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4051 üzenetére
Prime_ot letudtam,de a sima alap novat nem engedi mert azt mondja hogy deaktivalni kell,de azt nem tudom hol,pedig mar az alap kezdolap van kivalasztva.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4051 üzenetére
Megpróbálom, köszi!
-
saddybaddy
tag
válasz
MaxxDamage #4049 üzenetére
Faszság, a Nova Launcher klasszisokkal többet tud mint az a xar alap LG launcher... Sosem használtam a gyári launchert egy percig sem.
-
MaxxDamage
félisten
Látod, én biztos nem használnék ilyen dolgokat....telefon eredeti dolgai és minden rendben! Max.témákat rakok fel és így a gyári ikon kinézete változik, de az nem okoz semmilyen problémát.
Ez olyan kb. mint mikor valaki a gépet (PC) tele rakja minden sz***al. (nem megfelelő és rendszer számára freeware programok, vagy nem megfelelően lettek telepítve) és havonta behal neki, vagy lassú lesz...lefagy...stb...
L
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4047 üzenetére
Van a modulok közt tárcsázó, igaz nem sima telefon ikon, hanem egy dokumentum sarkában levő telefonikon, de nem engedi kitenni.
-
saddybaddy
tag
Azaz nem modok hanem MODULOK.
-
psg5
veterán
Igen.
Akkor előjön, ha visszaállok az LG alap képernyőjére a Nova helyett.
Arra jutottam, hogy olyan user hibe van, hogy a novához egy ikoncsomagot is feltettem amiben idáig benne volt a telefon ikon, de valamiért most nem rendeli hozzá, hanem egy másik tablet formájú ikon teszi ugyanezt a funkciót. Lükén néz ki, de megszokható. -
parts
tag
válasz
saddybaddy #4042 üzenetére
Nincs is törölve, mert írja, hogy ott a rendszer alkalmazások között a három ikon. Ezért javasoltam, hogy hozzon létre új parancsikonokat az alkalmazásoknak.
-
parts
tag
Annyit tudok javasolni, hogy telepítsd fel a QuickShortcutMaker appot. Ezzel ikont tudsz hozzárendelni appokhoz, vagy akár rendszerfolyamatokhoz is. Az Applications fül alatt megtalálod a két "Névjegyek" alkalmazást (az egyik a névjegyek, a másik a telefon). Ha kiválasztod, akkor a következő ablakban a "Try" mezőre rányomva kipróbálhatod, hogy működik-e (nekem igen). Ha minkét apphoz a fehér ikont rendelné hozzá, azt ki tudod cserélni, ha hosszan rányomsz.
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4034 üzenetére
de nincs meg!
-
psg5
veterán
válasz
saddybaddy #4031 üzenetére
Az ok, de hogy tehetem vissza az alsósávba?
-
MaxxDamage
félisten
-
psg5
veterán
Most hogy mindent próbálok alapra állítani,eltünt a tárcsázó telefon ikon...hogy tudom előcsalni újra? Alkalmazások közt sem találom.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #4028 üzenetére
Jogos, semmi gondom az alap dolgokkal.
-
psg5
veterán
válasz
MaxxDamage #4025 üzenetére
Ezt a SwiftKey re vagy az LG billentyűzetre érted?
-
psg5
veterán
Hogyan tudom tv-ben kísérni témáról m4sport. Hú élő adását ?
-
válasz
saddybaddy #4015 üzenetére
"Biztos velem van a baj,hogy nem a pontszámokra verem.
"
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4012 üzenetére
ok, remélem hívnak .. majd jelentkezem, h mi van , gyanús a Tréé is ..
majd ha a Glonass eltűnik akkor már félni is fogok ... mert akkor WW3 ..
-
MaxxDamage
félisten
válasz
stemplar07 #4011 üzenetére
Ment P.Ü. !
L
-
stemplar07
őstag
válasz
MaxxDamage #4010 üzenetére
Figyeljetek ha nem gond, küldjétek el nekem privátba az IMEI/szolgáltatót, ma 13 körül hív vissza az LG , max megbeszélik a szolgáltatóval előbb , mindenesetre ez nem normális.. Neked is Trés,, ?
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4006 üzenetére
szia, mint írtam, tegnap rákérdeztem a családban, a s7 úgyanúgy kínlódik, és ki kellett kapcsolni az LTEt, thome, tehát ez nem készülék függő. Csak azt nem értem, miért most pár hete jelentkezett nálam a gond. Mert azt mondjuk nem kérdeztem, nála mikor jelentkezett.
-
válasz
mjani1172 #4007 üzenetére
A Snapdragon 808 ezzel a jól optimalizált rendszerrel tökéletesen elegendő a mindennapokra, nincs döccenés, a rendszer tökéletesen smooth. Ha benchmarkokat futtatsz napi szinte, akkor valóban nem ez a megfelelő mobil a számodra. Akksiidőt ezerszer kibeszéltük már, nekem az is megfelelő a napi használatra, persze jobb lenne egy >5000mAh akksivel, elhiszem.
-
stemplar07
őstag
Na ma mentem egyet belső Somogyban LTE on .. kriminális !!!! vészhívás stb..( ha LTE OFF akkor műxik..) felhívtam LG supportot , elmondtam nekik, hogy nagy valószínűséggel a 960A-k V20c frissítése el lett k....va , illetve valószínű hogy az LTE kezelése. Holnap visszahívnak , és kérnének IMEI számokat tőlünk , így akinek hasonló gondja van, mint nekünk ,,Kisbeával,, azt kérem ,hogy privátban küldjön IMEI számot ( illetve az is ,hogy melyik szolgáltatónál van) , és megadom nekik .
Azt mindenki gondolja át, hogy pl. olyan területen használja ahol az LTE nagy térerővel jön, pl. BP és nagyobb városok, ott ez a hiba nem is jelentkezik, csak ott ahol LTE-ről át kéne váltania a telefonnak 3g/h+,E- re !!tehát ,,nagyon vidéken.. gondolom konzultálnak az érintett szolgáltatóval is , de nekik van/lesz statisztikájuk, hogy EU-ben ezek a modellek esetén IMEI szám gyártás stb. van e hasonló tapasztalat .
Esetleg downgrade v20b- re lenne még megoldás,-- -
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #4002 üzenetére
Jogos, totál igazatok van, csak anno a lolipoppal megúsztam, hát bepróbálkoztam, és bebuktam. Amúgy jó darabig nem is volt gond, csak tegnap ez a piros szín eltűnés. Mert ugye az LTE gond ettől független, a spotifyt továbbra is furin kezeli, ha kezeli az autóban, lefagyni meg csak 2x fagyott július óta, az még kiderül. Na a lényeg, hogy nem vágom ki az ablakon, egyelőre
Mindenkinek szép hétvégét!
-
qantum
senior tag
válasz
saddybaddy #3991 üzenetére
Nem olyan sokkal jobb a V20 a 10 nél, én még + 50K sem adnék érte.
-
aTe014
aktív tag
-
Kisbea
csendes tag
Szia, bevallom én a 6.0 frissítést is fr nélkül csináltam, lehet ez ütött vissza. Most minden ok, hasít WIFIn ezerrel, a mobilnet ugyis car itt. Másnak másmilyen telefonon (pl Samsung 7, ) szintén le van kapcsolva, most kérdeztem meg, tehát ez szolgáltatói hiba. Haleluja a telefon ezek szerint ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest