- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
Fail3D! #3383 üzenetére
Azért óvatosan és körültekintően!
Sokan osztják a rendszert napi szinten a w10 topicokban és van némi igazuk. Van bug rendesen, ráadásul random (kinek mi, mikor) és az okokat általában homály fedi. Az is igaz, hogy (szerintem) ezek túl vannak dimenzionálva, nagyobb a füstje, mint a lángja.
Összességébe azt tudom elmondani, hogy élvezet volt használni, és amin én is csodálkoztam, hogy erősen addiktív rendszer lett a w10m. Sosem gondoltam volna, hogy (V10 és android fanok most menjenek ki a konyhába, vagy fordítsák el a tekintetüket, csak erős idegzetűeknek!) félundorral fogok használni egy olyan jó droidos telefont, mint a V10, mert hiányzik a w10m. Nevetséges!
A continium-ot volt szerencsém kipróbálni. Jópofa dolog. Vállalati gépet az arm környezet miatt értelemszerűen nem tud kiváltani, de otthoni multimédiás mindenesnek szerintem beválhat.
Ja, előre egy jótanács: beállításokon belül képernyőbeállításoknál a szöveg alkalmazás és megjelenés méretét vedd majd minimumra (újraindítást igényel), mert így tök olyan lesz a rendszer egy csomó helyen, mint az asztali w10. Legalábbis olyan hatást kelt. Mindig gerjedtem a mobileszközökön az asztali rendszer megjelenésre
psg5: "bár nem tudom mennyire mérvadó, ha valaki ennyire gyorsan váltja a telefonjait"
Nem tudom mi köze a kettőnek egymáshoz. A szemem a régi, akármilyen készülékem is van, azt nem cserélgetem. Fotós topicba majd igyekszem feltenni 1-2 képet azonos témáról, hasonló körülmények között (ugyanis nem egyszerre volt a birtokomba a két készülék).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- XPEnology
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest