- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Ahha, egy fülhallgató elosztot bedugtam a telefonba és abba a fülest és mostmár auxként érzékeli. Elég korrekten megnőtt a hangerő
Félúton a teljes siker felé. Köszi a tanácsot.
-
kiszu
senior tag
válasz
stemplar07 #4088 üzenetére
Köszi
-
kiszu
senior tag
Sziasztok. Ma veszek egy Lg v10 et,szóval belépek a táborba
Kérdésem,hogy Budapesten valahol tudok venni hozzá L extendert és 75 ohm impedancia illesztőt?
Nem szeretnék E bayről,mert egyrészt nem rendeltem onnan még soha,másrészt türelmetlen vagyok és kipróbálnám -
kiszu
senior tag
Én meg dual simes v10 et vennék.
Ha a neten nézem szinte nullával egyenlő az esély,hogy tudok venni.
Sehol nincs raktáron. -
kiszu
senior tag
Most már a duál simes 64gb verzió is 135e a PartNeroGsm nél . Lehet,hogy végre ki kellene probálnom
-
kiszu
senior tag
Na,hát én meg a Lenovo vibe z2 pro után pár hét alatt megjártam Note 5 dual,Galaxy A9 dual,Galaxy s7 edge -t.
Ami most Samsung fronton van az katasztrófa egy bizonyos dologban. Az értesítési sávban hihetetlen picik az ikonok. Szinte láthatatlan pl kocsiban. Én nem tudom,hogy ezt a Samsung miért csinálja,de pocsék. Talán a nagyobb felbontás miatt? De a Note 4 en jó volt még.
A betű méretét növelheted az egekig,de hol növekszik? A menüben,beállítasokban. Böngészésnél,vagy az állapot sorban extra hangyányi. Ha jön egy mailed a kijelzőre,pár soros tartalommal,az is nagyon pici.
A Galaxy A9 mivel full hd s az rendben volt ilyen téren. De annak a kamerája ,olyan semmilyen.
Mindezek elött akartam V10-et venni,de az akksi témával elrettentettek. De mostmár ott tartok,hogy meglépem,legfejjebb veszek mellé egy akkubankot. Én szememnek a 70 százalékos fényerővel tetszik a v10 kijelzője.
Keresek dual simest,csak sajnos mindenki bézs szíben árulja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1 humoros
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest