Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz
joey04
üzenetére
Hát én nem bántam meg , hogy a webshopból vettem !! Hibátlan készüléket kaptam és a kamera is tökéletes nincs lila színeződés ! Ez a melegedés már annyira nem is meleg kezd be állni most fel raktam töltőre bár 100 % on volt az akku mikor ki bontottam
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag 
Bilux : Igazad van én is ennek tudom be a nagy meleget nem bírja , télen már biztos stabil 25 fok-os lesz

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- LG OLED TV 55CS6LA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag