Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThorsHUN
őstag
A kijelzonel a desire-nel hozzaszoktam az amoled kijelzohoz.
Amit szeretek azok a betekintesi szogek. Egy sima TFT kijelzo mar kisutotte a szemem, de meg a n4 ipse is problemasabb volt ebbol a szempontbol.
Ugyanakkor lathatosag szempontjabol uberultrafos. Raadasul csikosodik, nem jo.Szoval technologia szempontbol nem nagyon erdekel a dolog, a mai ips kijelzok mar hozzak azt a szintet ami nekem megfelelo betekintesugyileg es a desire-nel akarmelyik telo jobb napfenyben
SZoval nagysag vs napfenyben lathatosag.
Kijelzo tekinetben
-
-
mumk1
addikt
Nincs benne alapból. Én már nem is erőlködök ilyesmivel. Mindig felrakom a Quick Boot-ot, oszt csókolom.
-
Kokufuu1986
tag
Én se találtam egy darabig, aztán neten kerestem rá, hogy miért... ha jól értettem, akkor a 4.2 óta biztonsági okokból más app-ok elől elrejtve tárolja.
A ROM Manager ezt írja: "In Android 4.2, backups are placed in secure directory, inaccessible to other apps. Backups can be pulled with adb or by using the ROM Manager Backup Download Server"
Tárolási hely: /mnt/shell/emulated/clockworkmod/backup
Én ezt használtam: CWM Backup Manager
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.
Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek. -
Avicularia
veterán
Igen nekem is az egyik fő ok, hogy nem szeretek felnyúlni a bekapcsológombhoz, ha már meg lehet oldani akkor miért ne. HOX-on sem szerettem felnyúlkálni, de ott kénytelen voltam, nem akartam megszabadulni a garanciától.
De gondolkodom rajta, hogy visszarakom a gyári romot. -
Xaels
félisten
A HDR azért szellemképes mert jellemzően legalább 3 vagy 5 képből csinál egyet. Ha a téma bemozdul amíg az a 3/5kép elkészül akkor szellemképes lesz. A tájképnél meg az a baj, hogy ott viszont a minél nagyobb felbontás a jó, de ezt meg is mondták anno, hogy ebben ez a technológia el fog vérezni.
-
Xaels
félisten
Olvass utána a HDR-nek. Nem véletlenül lettek szellemképesek.
Ja, hogy Custom ROM és az alapján ítéled el...
Biztos a telefon a sz@r és nem lehet, hogy a ROM nem 100-as.
(#8677) k.soma: nem is az volt a lényeg. Ugyanez 4.1 alatt sokkal rondább lett volna mert a fa lombjából egy zöld paca lett volna annyira mosta jellemzően a növényzetet.
-
Daanika
tag
hat nem volt teljesen normalis a nehezen jaro bekapcs gombom.. Veletlenul besetaltam egy t-mobile-ba es nyomkodtam a Onet. Sokkal konnyebben jart a bekapcsolo gombja a kiallitott darabnak. Igy mivel tulvoltam a 3 napon, de belul voltam a 8 napon azt a megoldast valasztottam, hogy ott hagytam a t-pont-ban, hogy kuldjek vissza a webshopnak. A srac nagyon a javitast ajanlotta, de az tobb het. Viszont par nap eleg volt megszokin a telefont szoval ez igy nem opcio mar
-azt hozzatennem, hogy apixelhibaval mar meg is baratkoztam, igy nem amiatt adtam le -
Hazajottem es rendeltem egy ujat. Holnap erkezik. 1 evben 1 ember max 20 dominos rendelest vehet igenybe. A webshop a leadastol szamitott 30 napon belul kuldi vissza a penzt.
Erdekesseg, hogy mult het szerda ota 10.000 forinttal lett olcsobb a dominos opcio mindenfele huseg nelkul. Igy mar "csak" 158.000 kornyeken van a keszulek. -
HUTCHDB
nagyúr
ezzel szemezek en is.
a lanyom hox-an is ennek a rommernek a munkaja van fent es tenyleg nagyon jo, stabil, es akksiidoben is jonak mondhato.
az s-off eleg remisztonek latszik, raadasul ugy, hogy itt most a garancia ugrasarol van/lehet szo, es mint ahogy irtam 0 tapasztalatom van az sdk hasznalataban.spawn21!
azert egy odinos flash szerintem is nevetsegesen egyszerubb...Laboda!
hu, ez is jonak tunik!
te probaltad mar mike1986. romjat? -
one / sar eu 0.86 W/kg (head) / sar us 1.26 W/kg (head)
s4 / sar eu 0.28 W/kg (head) / sar us 0.77 W/kg (head)
az s4 esetén a magyarországon hivatalosan kapható i9505 értékeit írtam, az i9500 magasabb értékekkel bír, de még azokkal is a one alatt marad.
az iphone 5 már a one nyakában lohol, illetve egyik értékben meg is előzi kicsivel.
nem kell megijedni, a one tulajok sem emiatt fognak elhalálozni, sokkal több veszélyforrás van, amikre nem is gondolna az ember... -
Acsifun
aktív tag
+1
(#7655) Bar1: Ha ez alapján választasz telefont ajánlom a postagalambot vannak még nagyon okos példányok bár ott meg ha büdöset szarik attol fájdul meg a fejed ugyh. nemtudom de ez a fajta gondolkodásmód egy ilyen telefon topicjában több mint ironikus. Ne izgulj valaki két telefont is használ sőt ha panelba lakik rengetegen használják körülötte is, na ő tuti elöbb fog meghalni mint te ugyhogy neizgulj...nem maradsz egyedül.Haters gonna hate
-
Bar1
aktív tag
Komolyan gondoltam -e? Ha egyre több az elektroszmog, akkor pláne a fej közvetlen közelében pont annak kellene lennie a célnak, hogy minimálisra csökkentsük az egészségügyi kockázatokat és arra szorítani a gyártókat, hogy a lehető legminimálisabb értékkel dolgozzanak a telefonoknál, mivel a hosszú távú hatása nem ismert ennek a sugárzásnak. A kb. 20 évvel ezelőtti otthoni, kezdetleges hordozható vezetéknélküli telefonoktól, huzamosabb ideig tartó telefonálás után például sokaknak megfájdult a feje. És jóval nagyobb a sugárdózis, tehát nem teljesen releváns a példa, de a katonai radarkezelő személyzetnél sokkal nagyobb arányban fordultak elő rákos halálozások, mint az átlagembereknél. Tehát nem árt csökkenteni a sugárzást, ahol lehet, a fej közelében pedig ez alap.
Az S4-es SAR-értékét (0,28-W/kg) a Connectről vettem, lehet, hogy ők írták rosszul. A gsmarena-n 0,42 ez az érték. A Connect sugárzási tesztjén viszont messze rosszabb lett a HTC One, mint az átlag +,074 (0 felel meg az átlagnak,a minusz előjelűek a jók).
Amúgy a Samsungok nagyon jól szerepelnek, a Sonyk elég rosszul, itt a lista a Connect saját mérései alapján, bár nem a legfrissebb: http://www.connect.de/ratgeber/1/0/5/0/9/6/5/connect_Strahlungs_Bestenliste.pdf -
Bdanyy
addikt
Én 3 napon belül kipróbáltam két szállítmány T-mobileos készüléket, szürkét is, feketét is, és nem találtam pixelhibamenteset. Végül egy illesztési hibás, de csak felül a legszélén pixelhibásat tartottam meg.
Desire S-em közben megérkezett 6 hét után kicseréltékIgaz én egyszer közben visszakaptam már, de ugyanúgy hibás maradt, így mehetett vissza mégegyszer... Régen E-care szervíz ezerszer jobb volt.
-
Xdmilan
csendes tag
Gondoltam megosztom a gyári szervizes tapasztalatom ha már pont szóba került.
Már több mint egy jó hónapja vettem a One-t T-től, örültem is neki meg minden erre egyszer csak észrevettem egy dead pixelt ami pont a 3 pöttyös "menü gomb" sávban volt így a dead pixel test progival eredetileg nem szúrtam ki. Mivel ekkora sajna kifutottam a 8 napból, és volt némi illesztési hibája is (nem volt vészes) gondoltam megpróbálkozom a szervizzel. Így is lett, T-ben leadtam, nem kekeckedtek, azt mondták 8-10 napHát ehhez képest ma kaptam vissza a telómat amely röpke 33 nap volt végül is. A csehek javára szóljon, hogy kicserélték a kijelzőt sőt ahogy elnéztem a házat is, mert a sorjázási hibát nem találom az USB port körül és az illesztések is kifogástalanok, továbbá a kicsit elszíneződött fehér csík is ragyogó fehér ismét. Makulátlan szép állapotban át is vettem a T-s szervizestől, kicsit várnom kellett, mert csutkára le volt merülve és hát kicsit rátöltött a kolléga, hogy ki tudjam mégis próbálni. Ott helyben minden fasza is volt, de hát lámpa meg természetes fényben nem lehet jól pixeleket keresni. Most este néztem a böngésző fehér hátterén, hogy valóban kicserélték a panelt, mert bal alul tényleg nem volt rossz pixel, azonban éles látásommal kiszúrtam egy dead pixelt a képernyő jobb alján
Úgyhogy ennyit erről, kaptam cserébe egy másik rossz panelt, de legalább foglalkoztak vele...
Mindazonáltal ez a pixel kisebbnek tűnik valamiért úgyhogy lehet a múltkor kettő volt rossz egymás mellett.Amit ebből megtanultam, hogy soha többet nem veszek első szériás telót, sőt szerintem mást se...
Üdv! -
dani3l
őstag
Koran örültem azthiszem..
Komolyabb gond mondjuk nincs vele, akksiidö is eleg korrekt, talan meg javult is valamit, viszont a logo2wake elegge esetlegesen müködik. Ha hosszabb ideig nem nyulok a telefonhoz, akkor mar egyaltalan nem erzekel, csak a mar emlitett hangerögomb nyomkodas utan.. Button light notification is hol müködik, hol nem..
Ugyhogy böven van meg mit csiszolni rajt, lehet megis csak meg kell varni a hivatalos forraskodot a kernelhez (nem a GE-höz). -
-
-
lcee79
addikt
néztem youtubeon egy tesztet róla, csak kíváncsiságból
hááát....
kb fele a teljesítménye a htc one-hoz képest
szóval nem nagy valami ilyen szempontból
viszont jó a kijelző, vízálló, és 3000 mah-s az akksijaaz előző teszthez visszatérve, azért az túlzás hogy a pentile matrixos gs4 a referenciamodell....
mondjuk jól néz ki a gs4 kijelzője élőben kézben tartva, de azért nem mondhatják komolyan hogy referencia... -
hunszb
csendes tag
Igen, valóban, pontatlan volt a megfogalmazás, köszönöm.
Szóval (korábbi androidos emlékeimet felidézve) kb. annak kellene történnie, hogy bebootol a telefon, ezután visszaszámol, majd az általad is említett menüben kellene landolnom (ahol a képernyő alján az androidok gördeszkáznak). De sajnos nem, mert a visszaszámlálás 1-nél megáll, és ott marad "safe mode"-ba bootolva.
-
Daanika
tag
A fekte nagyon tetszik nekem afele huzott a szivem amugy is, csak felek a kopastol. Ha mindketto ugyanugy kopik akkor meg nincs mit tenni.
Ha elkezdi, akkor veszek majd egy fekete filcet es potolgatomMas:
Olyan autostoltot tud valaki ajanlani ami nem karcolja ossze a telefont? -
Dexter-2000
őstag
azt már megfigyeltem, hogy az AT&T már jó pár telefonra elhelyezte a logóját.
ez jelent is valami módosítást a telefonon hardveresen vagy szoftveresen?Illetve ki lehet ott választani egy 2 éves szerződést csak azt nem vágom hogy hol van meg mit tartalmaz.
Szerk.
Igen ezt akartam akkor az mégsem a teljes áruk amik ott vannak sajnos
-
k.soma
senior tag
Én is ott néztem.
Én wipe nélkül tettem fel, eddig minden jónak tűnik.
Idézek: "You can use data wiping option in AROMA (optionally if coming from earlier version of my ROM, obligatory if coming from stock or other custom ROM)"
Aki nem tudna angolul annak röviden annyi, hogy nem kötelező a wipe-olás ha korábbi AHD ROM-ról frissítünk, de kötelező, ha gyári vagy más főzött ROM-ról váltunk AHD-re.
-
Koris
aktív tag
Ez azért van mert korábban a Google nem támogatta a nagyfelbontású képeket.Most már támogatja,de ha korábban szinkronizáltad a Google fiókoddal akkor azt lebutította.Az újabb névjegyek már normálisan jelennek meg szinkronizáció után is.Sajnos a régebbi névjegyeket érdemes negyobb felbontásúra cserélni.
-
k.soma
senior tag
Ezt látod nem figyeltem, hogy milyen OS-hez való. :\
Amúgy wikipedia miért csak 1,7-1,9 Ghz-ig írja a Snapdragon 600 órajelét, ha lehet fölé is húzni?
Másik: Csak engem zavar, hogy az appdrawerből nem lehet kilépni a visszagombbal?
(#7307) HUTCHDB: Egy ilyen hardvernél már hova gyorsuljon?
De ha gondolod nyomhatok neked Antutu-t
-
ffodi
veterán
Pontosan.
porkiy:
Formázhatod a data partíciót az AROMA telepítő segítségével. Ha a ROM korábbi verziójáról jössz, akkor nem olyan fontos, ha viszont másik ROM-ról váltasz (vagy gyáriról), akkor szükséges.
Nem olvastam vissza, de ehhez ugye nyitott bootloader, vagy S-OFF kell.
Szerk.: Mivel formázod a data partíciót, így el fog veszni minden.
-
k.soma
senior tag
A duplaujjas lehúzás helyett ezért tették oda a jobb felső sarokba a gombot. A másik, hogy nekem sosem volt ilyen problémám mint neked, hogy a Google Now-ot nyitottam meg akaratlanul (az én telefonom azt csinálja amit én akarok
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett tbladen féle menügomb "hack" ami vonzó, csak még nem ajánlott használni az instabilitás és bugok miatt. De ha kiforr az a kernel akkor szerintem azt fogja mindenki használni a gyári helyett, aztán majd valószínűleg más custom kernelekbe is beépítik ezt a funkciót (remélem).
Szerk.: Bár most nézegetve a topicját azt írja, hogy van stabil verzió amiben nincsen OC/UV/gcc és van a "performance edtion" amiben ezek már benne vannak.
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.
-
Tomate
veterán
Gari nélkül nyilván mindig rizikó, de ezért is juthat hozzá olcsóbban az ember. Nem rinyáltam a gari miatt mikor megvettem a HD2-met 90 helyett 60-ért angliából vagy a ONE X-emet 110 helyett 85-ért... Tudtam, hogy külföldről nincs gari, de olcsóbban is kapom a cuccot. Ráadásul azt sem árt figyelembe venni az ember mennyi időre tervez? 3évre vesz telefont vagy csak fél évre? Mert fél év alatt nem biztos, hogy kijönnek a típushibák mint pl ájfonnál. (kioldódó ragasztó a kijelzőnél, home gomb flex kábel haldoklik, power gomb benyomhatatlan) Ezek rendszerint 1-2 év után jönnek elő, persze használattól is függ.
-
-
-
Köszi.
Konkrét kérdések:Mennyire gyors, nem laggol-e, főleg a böngészés érdekel. Chrome hogyan muzsikál rajta?
Mennyire stabilak az alkalmazások, widgetek?
Sokszor kell újraindítani a telefont?
Mennyi a rendelkezésre álló háttér?
Milyen gyakran jönnek a frissítések?
Mennyire áll kézre a telefon?
A boomsound tényleg olyan ütős mint mondják?Első körben kb ennyi.
Ja és Ti elégedetten használjátok? Ha van valammi amit nem szerettek rajta akkor azt is írjátok le pls.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Újszerű, akku állapot 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest