Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem, ez engem is rohadtul idegesit, mert en is mindig azt böködöm megszokasbol.. Pedig azt remeltem a frissitesben ezt is javitjak.
Wiki ahogy nezem csak a hivatalos orajeleket irja, amivel gyarilag erkeztek a soc-ok. Desirenel is max 1 giga van irva, aztan az is megy 1,2-n ha nagyon akar, meg meg biztos sok masiknal is igy van, többit nem ismerem..
Elöször en sem figyeltem, szepen föl is flasheltem a 4.1-hez valo kernelt, aztan vartam a csodara, mikor nem töltött be a rendszer..
Szerencsere eleg volt a kernelt visszaallitani.Egyebkent nem tudom, meg hova kellene gyorsulnia, szerintem mar ez is böven eleg mindenre, söt, en többnyire energiatakarekos modban hasznalam es meg az 1,1 ghz-en is röccenes nelkül fut minden, gta is..

Egyedül az zavar az energiatakarekoson, hogy nem rezeg a billentyüzet ha irok, mert ugy sokkal többet tevesztek, ezert ha sokat irok, kikapcsolom..
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szerencsere eleg volt a kernelt visszaallitani.