- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nem, ez engem is rohadtul idegesit, mert en is mindig azt böködöm megszokasbol.. Pedig azt remeltem a frissitesben ezt is javitjak.
Wiki ahogy nezem csak a hivatalos orajeleket irja, amivel gyarilag erkeztek a soc-ok. Desirenel is max 1 giga van irva, aztan az is megy 1,2-n ha nagyon akar, meg meg biztos sok masiknal is igy van, többit nem ismerem..
Elöször en sem figyeltem, szepen föl is flasheltem a 4.1-hez valo kernelt, aztan vartam a csodara, mikor nem töltött be a rendszer..
Szerencsere eleg volt a kernelt visszaallitani.
Egyebkent nem tudom, meg hova kellene gyorsulnia, szerintem mar ez is böven eleg mindenre, söt, en többnyire energiatakarekos modban hasznalam es meg az 1,1 ghz-en is röccenes nelkül fut minden, gta is..
Egyedül az zavar az energiatakarekoson, hogy nem rezeg a billentyüzet ha irok, mert ugy sokkal többet tevesztek, ezert ha sokat irok, kikapcsolom..
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2041, 100% Akkumulátor
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest