Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Várj egy picit.
Elég sanszos, hogy ezek előfizetéssel lettek kihozva, vagy olcsón, vagy részletre. Ha ö nem fizeti, Te bukod a telefont.
Csak úgy éri meg neki ez, ha előfizetéssel vette, és akkor bizonytalan a jövő, mivel a telefonod függ az ö előfizetésétől...
Ugyanennyibe telne neked megvenni a saját szolgáltatódtól.
Én t-nél vettem, és függő! -
dani3l
őstag
válasz
gyuri2008
üzenetére
Azt hittem, rendes bolti elado.. 
Viszont nem teljesen ertem, bontatlan folias doboz, amit nem akar kibontani, hogy kiprobalja (lehet el is vinned ugye), de a kepeken ki van bontva..
Szerk.: Közben latom több darab is van.. Mindenesetre akkor sem ertem, miert nem lehet kibontani. (Illetve sejtem..)
#7622: Mivel ahogy irtam, sok a hibas darab, ha azt mondja, nem lehet kibontani, amig meg nem veszed, akkor mar csak akkor derül ki, ha hibas, miutan megvetted, akkor igy jartal, nem tudsz vele mit csinalni. De ha kibontja es hibas, akkor senki nem fogja megvenni es rajta marad.
Persze ez csak feltetelezes, nem tudom, mennyire hivatalos csatornan keresztül szerzi be es mondjuk megvan e a 3 nap cseregarancia, mert a gyartoi garival hiaba küldöd vissza a szervizbe zsir ujan, hogy illesztesi hibas, majdnem biztos, hogy kutyat nem fogja erdekelni..
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Posta, csomagküldés
- BestBuy topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Azt hittem, rendes bolti elado..