- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Na, hetvegen sikerült duplan csalodnom a telefonban..
Az egy dolog, hogy egy normalis kepet nem tudtam vele löni (na jo, de, egy makro jo lett..), mert a nagyresze mosott/homalyos/szellemkepes, akarmilyen lett (amennyire emlekszem, talan a HDR-esek lettek a szellemkepesek), de azert az mar übergaz, hogy az alpokban 4 telefonbol az enyem volt az egyetlen, ami egy csoffadt halozatot nem talalt, annak ellenere, hogy az enyem volt az egyetlen, amiben osztrak kartya volt.. Masik 3 telefon magyar kartyaval roamingban meg full tererön volt. Azert ez milyen mar..
Ha jol lattam van ujabb radio mar, ugyhogy majd frissitem, de ez rendesen fölcseszte az agyamat..Mas: Lattam sokan panaszkodtak a ViperOne + ElementalX kombora, hogy nem müködik jol.. Kerdes: Miert nem probaljatok a Bulletproof kernelt? Mert fogadok, hogy oc-t/uv-t senki nem allitgat..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest