- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
A duplaujjas lehúzás helyett ezért tették oda a jobb felső sarokba a gombot. A másik, hogy nekem sosem volt ilyen problémám mint neked, hogy a Google Now-ot nyitottam meg akaratlanul (az én telefonom azt csinálja amit én akarok
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett tbladen féle menügomb "hack" ami vonzó, csak még nem ajánlott használni az instabilitás és bugok miatt. De ha kiforr az a kernel akkor szerintem azt fogja mindenki használni a gyári helyett, aztán majd valószínűleg más custom kernelekbe is beépítik ezt a funkciót (remélem).
Szerk.: Bár most nézegetve a topicját azt írja, hogy van stabil verzió amiben nincsen OC/UV/gcc és van a "performance edtion" amiben ezek már benne vannak.
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest