Hirdetés
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
A duplaujjas lehúzás helyett ezért tették oda a jobb felső sarokba a gombot. A másik, hogy nekem sosem volt ilyen problémám mint neked, hogy a Google Now-ot nyitottam meg akaratlanul (az én telefonom azt csinálja amit én akarok
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett tbladen féle menügomb "hack" ami vonzó, csak még nem ajánlott használni az instabilitás és bugok miatt. De ha kiforr az a kernel akkor szerintem azt fogja mindenki használni a gyári helyett, aztán majd valószínűleg más custom kernelekbe is beépítik ezt a funkciót (remélem).Szerk.: Bár most nézegetve a topicját azt írja, hogy van stabil verzió amiben nincsen OC/UV/gcc és van a "performance edtion" amiben ezek már benne vannak.
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Valljuk be, hogy egy menügomb akár középre is jó lett volna ha lenne alapjáraton (bár ugye van az általad említett
Lehet ha lesz időm kipróbálom, aztán megírom ide a tapasztalataim.