Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Apple Watch
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Kerdes: Aki esetleg CWM recoveryt hasznal, megtalalja gepen a telefonon a nand backupot? En mar atfesültem parszor, de egyszerüen nincs sehol. Plusz az elsö arhd romtelepitö sincs, amit föltettem, recoveryben ottvan, de sehol mashol nem latom.. Igy most az is elvesz egy gigat a tarhelyemböl, meg a nand backupot se tudom lementeni gepre, ha esetleg szükseg lenne ra..
#8836 asddsa: Hasznald mar a szerkesztes gombot legyszives..
Es attol, hogy a kesöbbi modellekbe nem HDR miki kerül (az ujrol pedig egyelöre nem tudni, milyen lesz, lehet akar jobb is, mivel egyelöre meg nincsen..), attol a masodik mikrofon meg nem fog eltünni a telefonrol..
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- AliExpress tapasztalatok
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Es attol, hogy a kesöbbi modellekbe nem HDR miki kerül (az ujrol pedig egyelöre nem tudni, milyen lesz, lehet akar jobb is, mivel egyelöre meg nincsen..), attol a masodik mikrofon meg nem fog eltünni a telefonrol..