-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Kerdes: Aki esetleg CWM recoveryt hasznal, megtalalja gepen a telefonon a nand backupot? En mar atfesültem parszor, de egyszerüen nincs sehol. Plusz az elsö arhd romtelepitö sincs, amit föltettem, recoveryben ottvan, de sehol mashol nem latom.. Igy most az is elvesz egy gigat a tarhelyemböl, meg a nand backupot se tudom lementeni gepre, ha esetleg szükseg lenne ra..
#8836 asddsa: Hasznald mar a szerkesztes gombot legyszives..
Es attol, hogy a kesöbbi modellekbe nem HDR miki kerül (az ujrol pedig egyelöre nem tudni, milyen lesz, lehet akar jobb is, mivel egyelöre meg nincsen..), attol a masodik mikrofon meg nem fog eltünni a telefonrol..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- iPhone 15 pro natúr titán 256 GB független
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest