Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daanika
tag
hat nem volt teljesen normalis a nehezen jaro bekapcs gombom.. Veletlenul besetaltam egy t-mobile-ba es nyomkodtam a Onet. Sokkal konnyebben jart a bekapcsolo gombja a kiallitott darabnak. Igy mivel tulvoltam a 3 napon, de belul voltam a 8 napon azt a megoldast valasztottam, hogy ott hagytam a t-pont-ban, hogy kuldjek vissza a webshopnak. A srac nagyon a javitast ajanlotta, de az tobb het. Viszont par nap eleg volt megszokin a telefont szoval ez igy nem opcio mar
-azt hozzatennem, hogy apixelhibaval mar meg is baratkoztam, igy nem amiatt adtam le -
Hazajottem es rendeltem egy ujat. Holnap erkezik. 1 evben 1 ember max 20 dominos rendelest vehet igenybe. A webshop a leadastol szamitott 30 napon belul kuldi vissza a penzt.
Erdekesseg, hogy mult het szerda ota 10.000 forinttal lett olcsobb a dominos opcio mindenfele huseg nelkul. Igy mar "csak" 158.000 kornyeken van a keszulek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-azt hozzatennem, hogy apixelhibaval mar meg is baratkoztam, igy nem amiatt adtam le -