- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem ezzel a home gombos dologgal a jelenlegi formajaban az a bajom, hogy alapbol 2 lehetöseg közül lehet valasztani: Vagy ott a menüsav es hosszu nyomasra google now, vagy hosszu nyomasra meü es fölfele csusztatassal google now. Na most utobbi esetben mikor lockscreenröl a dokkon levö jobboldali 2 ikon valamelyiket akarom megnyitni, akkor rohadt sokszor a google nowt tolja az arcomba..
A duplaujjas lehuzas telefonon szerintem elegge vicces, tableten meg ok, de telefont többnyire egy kezzel hasznalom, na ott huzd le 2 ujjal..Ettöl függetlenül csatlakozom a bologatok taborahoz, jo dolog a custom rom.
ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..
Ha pedig kesz lesz tbalden bugmentes kernele a 4.2.2-höz, na akkor lesz am csak öröm bodottaa..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64-128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest