Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Nekem ezzel a home gombos dologgal a jelenlegi formajaban az a bajom, hogy alapbol 2 lehetöseg közül lehet valasztani: Vagy ott a menüsav es hosszu nyomasra google now, vagy hosszu nyomasra meü es fölfele csusztatassal google now. Na most utobbi esetben mikor lockscreenröl a dokkon levö jobboldali 2 ikon valamelyiket akarom megnyitni, akkor rohadt sokszor a google nowt tolja az arcomba..
A duplaujjas lehuzas telefonon szerintem elegge vicces, tableten meg ok, de telefont többnyire egy kezzel hasznalom, na ott huzd le 2 ujjal..
Ettöl függetlenül csatlakozom a bologatok taborahoz, jo dolog a custom rom.
ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..
Ha pedig kesz lesz tbalden bugmentes kernele a 4.2.2-höz, na akkor lesz am csak öröm bodottaa..
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Varsapura - Ez lesz a miHoYo következő nagy dobása?
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- DXRACER Prince L gamer szék
- Karácsonyi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ARHD nekem is bejön, mondjuk most gondolkodom, hogy kiprobaljam a TrickDroidot, mert leiras alapjan nekem az szimpatikusabb valamivel. De egyelöre nincs kedvem "költözni"..