-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem volt i telefonom boven, koztuk 5 is, igy van viszonyitasi alapom.
A telefon jo, nagyon kozeliti minosegben az iphone-t.
A rendszer android.
Tehat a rendszer android.
Ez van akinek plusz, van akinek nem.
Egy biztos, ezen a telefonon fut a legjobban ez az op rendszer.
Lagg csak nagyon neha itt ott jon elo, de csereben nagyon gyors, es nem jelentkezik az, hogy az animaciok moge bujva probal a rendszer laggmentes lenni, mint az ios.
A kijelzo merete nekem tokeletes, sot akar nagyobb is lehetne, kb. 10 perc es megszokod.
Az egesz kezreesese ugyanolyan, mint az ios-e, konnyen szokhato, megtanulhato.
A gyari bongeszo gyors, de kb 80-90 % at tudja a safarinak, ami azert nagy szo!
A chrome felejtos, nagyon akadozos!csacsi68!
T-mobile! -
Bdanyy
addikt
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Nekem nagyon gyorsnak tűnik, de mivel még friss, így az hogy nálam smooth nem mérvadó. Használtam iost meg wpt is, azoktól sem marad el így tiszta állapotában.
Opera classicot imádom, hogy tök jól lehet olvasni az apró betűket ezen a kijelzonEgyelőre még nem volt crashem.
Kb 25gigat érsz alapból el.
Kézreall, egy kézzel kényelmes használni (mondjuk nagy kezem van, de kényelmesebb mint a 4.3as Desire HD.)
Boomsound szép tiszta és hangos, de néha mintha recsegne egy tizedmasodpercet.
Kamera tényleg nem annyira nagy szám, zoe jópofa, sötétben még nem tudtam kipróbálni, de ha ott használhatóbb mint a legtöbb telefon, már bőven jó, úgysem ideális fényviszonyok közt használom legtöbbször. Makroja, videofelvétel hangminosege szép, viszont nekem szaggatott a kép, de még ki kell próbálni egyszeri eset volt e.
Összességében nagyon tetszik, csak nekem a harmadik darab is pixelhibas (csak tök sötétben feketén látszik a legszelso pár pixel fent) illetve illesztesek sem teljesen jók, igazából nem zavaró, csak ennyiért legyen tökéletes. Az hozzátartozik hogy nagyon kritikus vagyok a telefonokkal, emiatt ritkán is váltok, Desire S óta konkrétan ez az első amit érdemesnek találtam, hogy megvegyem
-
dani3l
őstag
válasz
adamssss #7203 üzenetére
Baromi gyors! Akadast en eddig meg nem tapasztaltam, illetve megis, egyetlen esetben, a facebook appnal egyszer-ketszer, de arrol mindenki tudja, hogy szar es mindenen be tud szaggatni..
Nekem eddig minden tökeletesen, folyekonyan müködik rajt (gyari rommal is igy volt), semmi röccenes, multitasking is tökeletes.
Rendelkezesre allo hatter alapbol kb 26-27 giga, pontosan mar nem emlekszem.
Nekem Desire utan kezre all, szerintem meg epp hasznalhato ez a meret, engem a fönti bekapcs gomb sem zavar, miven ugyan ott van, mint Desiren.
BoomSound szerintem is eleg jol sikerült, mondjuk csengöhangon kivül tul sok mindent nem hallgatok rajt, de probaltam zenevel, jatekkal es tenyleg jo a hangja.
Frissitest direkt hagytam a vegere, ez a HTC-nel mindig eleg kenyes kerdes. Mar megkezdödött a One-ok 4.2-es frissitese, gondolom, ha meg nem, akkor is hamarosan hozzank is el fog erni.
Viszont custom romokbol ennek is tuti szep kis supportja lesz meg evekig, ha a gyari hagy is nemi kivannivalot maga utan.En nagyon elegedett vagyok vele, egyaltalan nem bantam meg, hogy megvettem, melto utodja a kis Desirenek..
Ha ez is kibir 2-3 evet, akkor mar nagyon boldog leszek.
Konkret dolog, amit nem szeretek rajta, nem igazan van, egyket apro hianyossag, ami zavar es ami ziccereket sajnos a HTC szeret kihagyni, de van, amit megold a frissites is, a többit meg megoldjak az xda-s sracok..
Jah, chrome-ot kifelejtettem, arrol nem tudok nyilatkozni, mert a gyari böngeszöt hasznalom.
#7205 andreina92: Sajnos egyelöre nem lehet kikapcsolni, de ha minden igaz, a 4.2-es frissites erre is megoldast fog jelenteni.
-
ffodi
veterán
válasz
adamssss #7203 üzenetére
-Gyors, mint a villám, nem laggol. Chrome jól működik, bár ahogy észrevettem jobban melegszik a teló Chrome alatt, mint a gyári böngészővel.
-A widegetek és alkalmazások rendben vannak.
-Nem tapasztaltam.-Nem számoltam, mindent összeadva szerintem 10+. Ja, hogy háttértár, az olyan ~25GB.
-Ezt nehéz megmondani, most fog jönni hamarosan a 4.2.2 frissítés, utáni ki tudja mi lesz.
-Nekem jól kézre áll, bár a bekapcsgomb néha messze van.
-Az tényleg nagyon üt, és a gyári füles is elég jól szól.Eddig elégedett vagyok vele. Ha keveset csesztetem, és nem is telefonálok sokat (30-60 min), akkor simán elmegy 2-3 napot egy töltéssel. A kamera nagyon szép makró képeket készít, illetve a videófelvétel is korrekt, egyedül "tájképek" esetén nem olyan jó, de igazából az is vállalható. Ami még nem tetszik, hogy nem lehet bele tenni +SD kártyát, és nem cserélhető az akksi (persze ezek már a vásárlás pillanatában tisztázottak voltak részemről).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- GTA V
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vírusirtó topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged