Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit74
tag
válasz
Daanika
üzenetére
Nekem egy DS volt ezüst színben több mint 2 évig, arra is azt írták anno, hogy kopik, de nekem egy kicsi kopás sem volt rajta eladáskor, pedig használtam rendesen. (Most az One is ezüst, azaz white
) Szerintem nem kell félned a kopástól, ha egy kicsit is odafigyelsz a készülékre egyik sem fog kopni. -
dani3l
őstag
válasz
Daanika
üzenetére
Az is egy megoldas.
Ha csak kis kopas van, akkor nemhiszem, hogy nagyon latszani fog a különbseg, max ha közelröl nezi az ember..
Mindenesetre ha ugyan ugy kopik is mind a kettö, a nyers alunak akkor is szürke a szine, igy ha a szürke megkopik, akkor se latszik, viszont ha a fekete alol virit a szürke, az mar feltünöbb.
Ettöl függetlenül szerintem ez nem szabadna, hogy döntö tenyezö legyen, mindkettöre lehet vigyazni, meg mindkettöt össze is lehet cseszni, ez mar user függö..
(Nekem a Desirem 2,5 ev utan is ugy nez ki, mint ha uj lenne, de lattam mar olyant is, mint aminek drotkornggal mentek neki, annyira le volt amortizalva..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro MAX 512 GB Grafit - Gyári állapot - 30 nap garancia - ÁFÁ-s számla +
- iPhone 15 Pro Max 256GB Kék titán ELADÓ
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Szerintem nem kell félned a kopástól, ha egy kicsit is odafigyelsz a készülékre egyik sem fog kopni.
Ha csak kis kopas van, akkor nemhiszem, hogy nagyon latszani fog a különbseg, max ha közelröl nezi az ember..