Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.

Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.
De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.