Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
markyy18
aktív tag
Persze tudom h lehet gyári de custom kernelek sokat hozzátesznek a telefonhoz.

Nem is rontottam el annyira nem vagyok balfék.
De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.
Persze vissza lehet S-ON-olni nekem is simán ment de egy USB hiba vagy bármi miatt ha nem sikerül akkor az gáz, nem azért vettem 200k-ért h bukjam a garit egy hiba miatt főleg úgy h a gyárival sincs semmi gond csak azt nem lehet annyira testre szabni meg nincsenek benne plusz funkciók amik nekem tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De megfogadtam ha egyszer úgy beakad hogy fél percig hiába nyomsz bármit nem reagál akkor visszatérek gyárira és így is lett. Ezzel nem mondom azt h egy custom rom nem lehet jó mert én is szerettem csak így biztonságosabbnak gondolom.