Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Ez mindenhol igy van - külföldön is, sajnos.. Ki van ez szamolva, hogy ne az ügyfel, hanem a szolgaltato jarjon jol mindig. Nalunk (orange) ugy van, hogy ha mar elöfizetö vagy, akkor evente lepsz egy bonusz-szintet, es mondjuk a 8-as szinten mar egesz jo aron megkapod a dragabb telefonokat is, persze termeszetesen elöfizeteshosszabbitassal.. Szoval vagy kötsz ketevente uj elöfizut es megkapod olcsobban a telfont uj elöfizetökent, vagy varsz 8 evet, hogy olcsobban kaphass egyet..

En is mostmar vagy 9 eve T-s vagyok, igaz feltöltökartyas es par eve mar nem sokat hasznalom, de nehany eve kaptam sms-t, hogy gratulalunk, aranykartyas lett, aztan mikor megkerdeztem, hogy ez miert is jo nekem, kiderült, hogy kb semmiert, szoval ennyit erröl, jol megtiszteltek..

Mi a gond a parancssoros temaval, hol akadsz el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- RENNSPORT
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő