- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skilly
aktív tag
"Az általam választott biztositasi csomag tipusa es adatai.
(az ACE a mobiltelefon keszulek veletlenszeru karosodasa vagy rongalas eseten nyujt szolgaltast, Alap Plusz csomag eseten a Keszulek hirtelen belso meghibasodasa es parasodasa eseten is szolgaltatast nyujt)"
Na ez szerepel a szerzodesben, amit a biztositasart fizetek pluszban. -
Derrewyn
senior tag
Én továbbra sem tapasztalom ezt. Csináltam kétszer két képet, egyik a One, másik egy Nikon D5100. Vaku nélkül, egy ledes spot lámpa indirekt fényénél.
ISO 800 vs. ISO 6400 [link]
ISO 800 vs. ISO 800 [link]
Persze nem minden beállítás egyezik meg teljesen, de szerintem egyáltalán nem rossz a One képe a fényviszonyokhoz képest.
ISO 6400-on készült kép jóval világosabb, mint amilyennek látom. -
mumk1
addikt
Na, csak nem??
Kis változatosság már rám is rám férne, de nem nagyon találok méltó utódot a ONE-nak.
Pont az előbb nézegettem egy NOKIA 1020-at, lehet meglesek már egy WP-s telót, ha más nem is a kamerája biztos nem okoz majd csalódást.
A T-nél most nagyon baráti áron hozzájutnék. -
-
hurrikan
addikt
Pedig a Google appokat (Google szolgáltatások) 2% alattinak jelzi.
A GSAM és a gyári akku figyelő menü is.
Mindkettőnél a kernel és az Android OS a magas.Ja meg kihagytam a bugokból....
hogy a HTC Alkalmazások app jelzi hogy új alkalmazások érhetők el, csak mégsem.
Hogy fordítási hiba e vagy más, az mindegy, de mindenképp bug. Bár legalább nem zavaró. -
Kiskopika
senior tag
Nah szóval gyári HTC gari. Először extrem digitalnál lett leadva, ahonnan visszajött, aksi, hangszóró, és kijelző cserével. Ezt már akkor se értettem ugyanis kamera hibával adtam le. Majd egyből küldtem is vissza de akkor már Budaörsre vittem most onnan várom, hogy vissza jöjjön.
A telemaxnál megkérdeztem meddig lehet ezt játszani, ott a nő azt válaszolta, hogy 3-szor kell ugyan azzal a hibával visszaküldeni, és akkor beszélhetünk cseréről. Számomra is elfogadhatatlan ez, már készülök is a monológommal. (ami nem tudom, mennyire hat meg majd valakit is) Lévén, hogy a Telemax csak egy átvevő pont a rendszerben.
Egyenlőre ott tartok, hogy eltudom fogadni, ha egy készülék gyári hibás, de ezeket a megoldásokat nem tudom elfogadni.
-
enginev3.0
félisten
Segíts nekem
Van az amikor a kép fekete fehér és csupán egyetlen szín van az egész képen -amit a felhasználó kiválaszt- pl csak a szeme kék az embernek, vagy csak a stop tábla piros az egész képen
Azt hogyan lehet elérni?
S3-nál alapból benne van a kamera effekteknél, HTC-ben ilyet nem találtam -
-
enginev3.0
félisten
Mindig csalódás tárhelyre feltenni a képet, mert alapból ront a minőségen amit csak a tulajdonos vesz észre telefon/sz.gép között, de egész jó, ami telefonon persze még jobb
[link]Ez mellett amit tudom hogy már írtak, a Multitask is jobb lett, eddig újratöltötte a Plants vs Zombies 2-t ha visszaléptem rá, most már nem
Bár lehet a játékon is javítottak -
BenHans
addikt
Ja, hát bolti garis cuccért nem adnék ki 50 ezret sem
Én azt akartam mondani, hogy ha rá is kérdez és 48 hó gyári garit nyomnak rá a garijegyre akkor jó ár az a 145k. Persze ettől függetlenül még mindig ellenőrizném a fent leírtakat.
jó8 mindenkinek, a félreértés elkerülése végett is inkább megyek aludni
-
enginev3.0
félisten
Beadtam 3 hónapja egy gsm boltos telefonomat javíttatni, mivel a bolt szabadságon volt így egy leadó ponton kellett leadnom vagy min, ami egy másik gsm bolt, kitöltöttük a papírokat, ez volt 3 hónapja, azóta még nem sikerült megjavítani a telefont
95ezer forint
A bolt megszűnt -
BenHans
addikt
Rendesen letorkoltad szegényt... Nem minden gsm bolt ilyen. Én [ugyanilyen] feltételekkel, és ezzel a 48 hónap (lent apró betűvel magyarázott) garival vettem anno a Desire-t az XXL-től.
Természetesen a helyszínen kipróbálhattam, és mert egyből tokot és fóliát is vettem rá, mindkettőt a rápecsételt árnál egy ezressel olcsóbban adta oda a srác. 6500 helyett 4500at fizettem, ja és Brando ultra clear volt a fólia és egyből hibátlanul fel is rakta.
A frissítéseket egyszerre kaptam a Desire topikos fórumtársak 90%-ával.Azt mondom, előítéletekkel kell bemenni, de ha elég körültekintő az ember, akkor nem lesz baj.
(#15933) light0416: A fent leírtak neked is szólnak!
-
enginev3.0
félisten
Tudom, szinte minden képed láttam a fotós topicban, és ez is volt az egyik oka hogy tudtam, hogy nem egy bajnok fotós a készülék, még is megvettem a telefont (pedig nekem fontos a kamera)
Egyébként nagyon nem mindegy hová teszi fel az ember a képet, Drive annyira nem butítja le, de pl itt ez az oldal
[link], elvileg arra szolgál hogy emberek töltsenek fel képeket, amiket telefonnal készítettek, és lehet kommentelni, meg megnézni a minőséget stb... hát ahogy lehúzza a képminőséget gondolom helykímélés miatt, szörnyű, undorító képek lesznek a végén, pedig ha ez az oldal lényege, akkor erre oda kéne figyelni, vagy elég tárhelyet biztosítani, és kisebb minőségveszteséggel engedni a képeket -
enginev3.0
félisten
Nekem ez annyira nem hiányzik
Viszont a Max-nál nem a méret lenne az ami eltántorítana a vásárlástól, vagy is nem csak az
A One szebb, nem az ujjlenyomatolvasóra gondolok, hanem összességében, a keretreViszont jöhetne egy tablet is most már ezzel a design-nal, lehet beneveznék
Egyébként 210ezres áron fog kezdeni a One Max facebook szerint
699 vagy 599EUR nem tudom melyik a kettő közül, de tudom hogy átszámítva 210k -
enginev3.0
félisten
Nagyon buták, ezért fogják lehúzni mindenhol a tech. majmok, mert nem 800 hanem 600... és igazuk is van abban, hogy ha más gyártó képes 800al kiadni, akkor a HTC mért nem?
Nincsenek olyan helyzetben hogy ezt megengedhessékwww.htc.com/www/smartphones/htc-one-max/#specs
Bocs telefonról vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest