Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Nah szóval gyári HTC gari. Először extrem digitalnál lett leadva, ahonnan visszajött, aksi, hangszóró, és kijelző cserével. Ezt már akkor se értettem ugyanis kamera hibával adtam le. Majd egyből küldtem is vissza de akkor már Budaörsre vittem most onnan várom, hogy vissza jöjjön.
A telemaxnál megkérdeztem meddig lehet ezt játszani, ott a nő azt válaszolta, hogy 3-szor kell ugyan azzal a hibával visszaküldeni, és akkor beszélhetünk cseréről. Számomra is elfogadhatatlan ez, már készülök is a monológommal. (ami nem tudom, mennyire hat meg majd valakit is) Lévén, hogy a Telemax csak egy átvevő pont a rendszerben.
Egyenlőre ott tartok, hogy eltudom fogadni, ha egy készülék gyári hibás, de ezeket a megoldásokat nem tudom elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASUS routerek
- iPhone topik
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Jackson elektromos gitár
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest