- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
22darti
csendes tag
Szia!
Ezt mindenképpen meg fogom nézni, viszont a gondom az, hogy a levelek nagy része már rég nincsen a kiszolgálón, hanem a gépemen van.
Ezért gondoltam, hogy hátha van valami trükk arra, hogy a telefonomról a gépem levelezőjébe lépjek be olykor. Bár ehhez meg a gépnek mindig be kell lennie kapcsolva, szóval az sem egy jó dolog.... -
Xaels
félisten
Azért írtam, hogy elvileg mert nálam bekerül általában más is mint amit kiválasztottam, igaz nincs ilyen 77képes/Zoe-s Eventem. Mintha az a 13 inkább Zoe-kra vonatkozna mint sima képekre.
Próbálgatom a Sequence shotot meg a retust, de azért van hova fejlődni. Mondjuk lehet 1-2 vicces képet összehozni.
-
HUTCHDB
nagyúr
megy az új gazdájához!
FRG!
jó ez, csak ez a kurv@ kamera használatra jönnék rá.
most például "verőfényes" képeket akarok csinálni a fehéregyensúlyt átállítottam napfényes-re, de semmi különbséget nem látok az autó és e között.
az ISO-val érdemes variálni?
nem nagyon értek a kamerákhoz..... -
k.soma
senior tag
Nekem sosem sikerült hibátlanul!
SGS-emnek is volt a képernyő közepén egy buborék. De több héttel később keletkezett (szerintem valami sérülés inkább, nem sima bubi) erre ezen is keletkezett tegnap egy ilyen. Többet idegeskedek a fólia miatt mint a kijelző karcossága miatt idegeskednék.
(#6857) Angel78: Engem is zavarhatsz, ha úgy van..
-
NandorHUN
addikt
Azért azt tegyük hozzá, hogy én amiket láttam Drop teszteket ( S4 ellen, iPhone 5 ellen a HTC One bírta a legjobban). Mind az i5nek, mind az S4nek min. megrepedt a képernyője. A HTC One képernyője sehogysem sérült, viszont pl. az előlapi hangszórófedő az leesett, de a képernyőnek semmi baja nem lett, ellenben a másik kettővel
-
porkiy
aktív tag
Á, a "fényképezőről" tudok képeket átmásolni, de oda másolni bármit is nem. Konkrátan pár fájlt szeretnék átrakni a telefonra, filmek, ilyesmi, de nem megy sehgy sem, felraktam a friss media player, de nem sehogy sem....pedig a TC-t is átállítottam, ahogy írtad....és ahogy megnyitom a gépet egy csomó név nélküli mappát látok....
-
markyy18
aktív tag
Csak még így is írja a tárolt folyamatoknál a Sense-t.
Nekem 160 megát eszik éppen.
Nem azért kérdeztem mert zavar, nekem is jól működik 500 mega mindig szabad. Teszi ezt úgy h mikor megvettem bekapcsoltam és azóta működik nem volt rebott se semmi. Ma 26 napja megy folyamatosan.desigo: köszi megtaláltam én is.
Várjuk azért azt a frissítést.
-
dani3l
őstag
Nekem sikerült. Mondjuk enyem HD, bar szerintem az origit valamivel egyszerübb föltenni, mert puhabb.
Egyebkent kerhetsz cseret is - ha van hitelkartyad, aminek meg kell adni a szamat es ha visszaküldöd az elözö foliat egy honapon belül, akkor nem vonjak le az uj arat rola, viszont ha nem kapjak meg, akkor igen. -
F_Gergely
őstag
Folia nekem sem volt, ket matrica igen, de az egyik levalt. azt nem tudom hogy azert mert ki lett nyitva, vagy egyszeruen elengedteva ragaszto. a kijelzojen nem volt folia, de volt egy folia tok amiben a keszulek volt.
hat kicsit fosok a keszulekhazat illetoen, a feher csik az oldalan, erdes tapintasu mintha papir lenne es rohadtul gyujti a koszt... nem tudom mennyire lehet majd letakaritani :S
-
HUTCHDB
nagyúr
-
B@ldrick
aktív tag
Az normális működés, hogy teljesen kikapcsolva is folyamatosan éber, így egy éj alatt kb. 3-4% merül? Volt amikor semmit nem merült, de lehet valamit beállítottam időközben (két térkép+két google szolg. fut mindig.) Egyébként szinte csak telefonáltam rajta és 1 hetet kibírt és 20-25% maradt benne.
kép -
N4ri87
senior tag
Akkor nálam vagy bakancs, vagy pisztoly lesz, ha még egyszer ilyen szar képeket lő. Már arra gondolok, hogy itt van valami cam bug, mert valakinek éjszaka is nagyon jó képet csinál, valakinek meg annyira vacakot, hogy azt jobb elfelejteni.
Szerk.:
Oké, ez is sz@rNa de ilyeneket hogyan?? Vagy én vagyok nagyon béna, vagy tényleg a telefonnal nincs valami rendben.
-
N4ri87
senior tag
-
ThorsHUN
őstag
A desire-ben a helyhianytol kapok sikitofraszt...
Meg a support hianyatol.
Meg mostanra behalkult de rettentoen es kezdenek a gombok is erzeketlenedni.
Meg a 2 pontos hibas multitouch(#6052) sipy888
Kb sose... sztem lefekudtek a samsungnak.
Legalabbis az elado srac arcarol kb ezt lattam visszatukrozodni a van e one kerdesre adott "niiiincs" valaszbol. -
InFRaReD
csendes tag
Jogos: rosszul fogalmaztam, elnézést, talán kicsit túlságosan sarkított volt.
Szerintem az nonsense, hogy valaki félévente új telefont vesz, csak hogy elmondhassa hogy nekem a legújabb van. Láttam tizenéveseket!! 300k plsuzt kiadni Szifon5-ért - ilyesmire gondoltam. De: az teljesen más, amikor alákapar valaki még 2 évet a szolgáltatójához, meg más az hogy ha teljes áron megveszel valamit. Én elvből nem vagyok hajlandó aláírni hűséget, semmilyen szolgáltatóhoz: ne legyek röghözkötve azért, hogy olcsón elhozzak egy telefont, majd még 2 év alatt a telefon árának többszörösét tömjem vissza a zsebükbe. Aztán ha esetleg valami gond adódna és emiatt továbbállnál, akkor nekiállnak kötbérezni.
Desire? volt neked Desire-öd? A gyárilag kispórolt belső memória miatt felraksz 5 appot és már hisztizik a telefon, hogy akkor most tán szedjél le valamit, mert megtelelt. Az egyetlen megoldás az emberi használat felé az S-OFF, root és custom rom szentháromság, nem egyet kipróbáltam: mindegyiknek az a vége hogy 1-2hónap használat után kifagy, laggol, szenved a rom. Arról ne is beszéljünk, hogy a HTC annyira up-to-date-en tartotta az akkori flagshipjét, hogy összesen volt rá 1 sw frissítés.
-
22darti
csendes tag
Én ma visszavittem. Egy T-s boltból átküldtek egy T-pontba. Ott álltam a sorban vagy 1 órát, (platina kártyával), és már majdnem úgy voltam vele, hogy jó lesz ez így ahogy van, de aztán győzött az hogy visszaadjam. Tudom hogy zavart volna a dolog, ezért döntöttem így.
Sajnos cserélni nem tudtam, megpróbáltam de nekem nem sikerült meggyőzni őket.
Most várom, hogy legyen megint készleten, és jöhet a menet.Mindamellett azért mentem át a T-pontba, mert a másik boltba azt mondták, hogy ha van nekik raktáron, akkor kicserélik nagy eséllyel, ezért is álltam végig a sort. Tök fölöslegesen, szóval ha ilyet hallotok, akkor nem igaz, ne szivassátok magatokat...
(ja mellesleg vicces volt. Úgy vették át a telefont, hogy meg sem nézték a csomagot. Ki sem nyitották, mi van benne, így akár egy adag semmit is tehettem volna bele.)
-
22darti
csendes tag
Na akkor most borult az elméletem, miszerint már más által megkapott készüléket kaptam??
Mondjuk a hézagokon ez nem sokat változtat.
Amúgy ezt hol találtad?, kerestem de nekem nem lett meg.
Most így visszaolvasva, úgy vettem észre, hogy azokkal a készülékekkel volt kevesebb illesztési, és pixelhiba, amik már május közepétől jöttek le a szalagról. Bár ugye nem mindenki írta meg a készülékszámát, de azok alapján ezt voltam le.
-
22darti
csendes tag
Köszönöm az infót.
Igazából csak ennyi bajt láttam rajta külsőre, ki kell találnom, hogy megéri-e a hercehurcát...
Na meg igazából, lehet csak a sok előre olvasott dolog vagyok ennyire kukacos, és lehet ez így jó, és mindenkié ilyen...
Nem a pénz miatt, ha egy hónapig nem lesz a zsebben valahogy kihúzom, csak már jó lett volna. Na meg most már el is fogyott a készletről megint...
-
22darti
csendes tag
Igen köszönöm, meg is kérdeztem a T-t, valóban így van. Cserélni nem fogják, hanem visszaveszik, és akkor utalják majd a pénzt.
Azért még egy gyors közvéleménykutatás, miszerint aki T-nél vett készüléket, annak volt rajta zsugorfólia, vagy oda már anélkül érkeztek a készülékek?
Köszi
-
F_Gergely
őstag
Pedig nem szándékos, több HTC készülékem is volt, velük teljes mértékben elégedett voltam. De amikor jöttek a tucat készülékek én elpártoltam a márkától, illetve a szerviz háttérre sokan panaszkodtak.
Bármennyire is tűnik úgy hogy flame amit csinálok, én is One-t fogok venni, mert jelenleg ez az egyetlen egy olyan készülék aminek sztereó hangszórója van és 2 giga ram-al rendelkezik. De ettől még szkeptikus vagyok a készüléket illetően, mert facebook-on nagyon sokan szidják a supportot.
Azzal egyet értek amit irtál, éppen ezért nem vettem meg rögtön megjelenés után, bár az kicsit szívfájdalom, hogy valószínűleg már nem a Nokia mikrofonjával rendelkező példányt fogok kapni.Nem védem egyik gyártót sem, a Samsungot kifejezetten utálom, nekem a best márka az a Motorola, de sajnos nálunk elég nehéz hozzájutni és egy 100+ k-s készüléknél azért már elvárnám hogy legyen hozzá normális garanciális háttér.
-
-
-=Ghost=-
őstag
-
22darti
csendes tag
Én sokat járok autóval, és eddig bebizonyosodott, hogy a gyári tartók jönnek be a leginkább.
Szebbek, sokkal jobban rázkódásállóbak, valamint sokkal kisebb helyet foglalnak, mint a mindenhezjók.
Tény, hogy nem olcsó, de pl. Asus Padfone 2-höz amikor néztem még a telefont, akkor azért is lett belőle One, mert ha lehet kapni egyáltalán akkor 25K a gyári tartó hozzá. Na az már nekem is nagyon sok.Azt hiszem gyorsan megnézek néhány videót a neten, hogy a fekete mennyire sérülékeny, biztosan van néhány fent.
-
hurrikan
addikt
Dettó.
És szintén hibátlan. Se illesztési hibák, se pixel hibák.
1 picike pár mm-es volt a bal felső sarokban, amiről a héten (markyy18 fórumtárssal való sörözés közben) kiderült, hogy ragasztó rajta, és lekaparhatómiket nem tesz a sör
Apropó, pixel hibákról jut eszembe egy a napokban történt érdekes eset:
Egyik rokonom vett egy HTC One-t. T-nél rendelte ahogy én is. Elég sok pixel hibája volt. Alsó sarokban egy csoportos 3-as, meg volt 3db 2-es pixel hiba különböző részein a kijelzőnek. Mindegyik feketénél látszódott. Bevitte a T-hez, megnézték mikroszkóp alatt, elismerték a hibát, (ez volt múlthéten csütörtökön) de csere készüléket nem tudtak adni. Így mondták, hogy hozza vissza következő (azaz ezen a) héten. Úgyis benne van még bőven a 8 munkanapban.
Meg is tette, elvitte most szerdán, és mit ad isten, a pixel hibákat nem találták. Ő sem látta szabad szemmel, mint előtte, akár hogy forgatta. Sötétben sem. Meg mikroszkóp alatt se találták pedig nézegették vagy 30percen át. Minden egyes pixel hiba eltűnt, és azóta sem látszik.
Minden esetre a T-mobile, elölről indította neki a 8munkanapos csere garanciát, hogy ha újra előjönnének a pixel hibák, akkor bevigye, és cseréltesse.
A mikroszkóp alatti vizsgálatot mindkétszer ugyan az az ügyintéző szervizes végezte. -
-
HUTCHDB
nagyúr
en ma adtam le az enyemet a t pontban.
tegnap este rendeltem egy s4-et.....
azt is kiprobalom, aztan latom, erzem majd, hogy melyik kell.
most s3-at hasznalok, ez sem rossz telefon, de megmondom oszinten, mint nagy samsung busi, hogy hianyzik a one....meg ezen kivul is van 1 ures elofizetesem, tehat ha nem jon be az s4, vagy ugy erzem jobb a one, akkor ismet belevagok, csak remelem, hogy ha ujat rendelek, azzal nem lesz semmi gond, mert ma is olyan ciki volt leadni a telefont.
ugyan nem kell/kellett indokolnom, azert az ugyintezo csak megkerdezte, hogy miert...mondtam gyari hibas...pixel+szereles.
erre azt mondta rogton, hogy vegyek s4-et, azt meg senki nem vitte vissza, viszont one-bol, mar az enyem a masodik.... -
BenHans
addikt
Összehasonlítottam kb 1 hete a HOX-om fényerejét a vodában az s3 és az s4 fényerejével, természetesen mind fullon volt. Nálam nem a lehúzás a cél. De ettől függetlenül fényerőben ég és föld a különbség(bár a fényerő sem mindig jó dolog mert automatán ha éjszaka ránézek kiég a retinám
), olyannyira hogy az S4 esetében nem hittem el hogy ennyivel jobb fényerőben a HOX ezért biztos félrenyomtam a fényerő állításnál alapon ellenőriztem de tényleg maxon volt.
HOX vs One hasonlítás is megvolt Smartstore-ban de ott nem ekkora a különbség, észrevehető de korántsem annyira mint a Samunál.
Írom mindezt úgy, hogy tetszik az S4 megjelenítője.ForRedGlory: Várjuk!
-
g0n21
senior tag
-
robit74
tag
Az a helyzet, hogy fogyasztóvédelmileg és polgárjogilag jogod van megtekinteni a terméket a kifizetés (a szerződés létrejötte) előtt, függetlenül, hogy bolt, PPP vagy éppen futártól kapod a terméket. Én rendszeresen vásárolok futár által (GLS, DHL stb) kézbesített terméket és mindig ragaszkodom hozzá, hogy megtekintsem a terméket (nem veszek zsákbamacskát!). A futár meg megvárja, mert addig nem kapja meg a zsét, és ennyi.
-
BenHans
addikt
Pont ez a bajom... Volt a kezemben nem is 1x a One, és nagyon nehéz megállni, hogy a mikrofon ellenére eladjam a One X-et és vegyek egyet, mert tényleg érezhető a különbség.
Aki hasonló cipőben van, hogy inkább megvárná a jövő év elejét, annak jó tanács hogy ne nézze meg! mert a hó végi fizetés fogja bánni... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest